Γιάννης Ρέτσος: Eυχάριστη έκπληξη για τον τουρισμό το β΄εξάμηνο, αν εξελιχθούν καλά τα της πανδημίας

Eυχάριστη έκπληξη για τον τουρισμό το β΄εξάμηνο, αν εξελιχθούν καλά τα της πανδημίας

 Την εκτίμηση ότι το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για τον τουρισμό εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 98,9 και στην εκπομπή Καθαρές Κουβέντες με τους δημοσιογράφους Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και Μαρία Νικόλτσιου.

Φέτος πιστεύω ότι θα δούμε το καλό σενάριο, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ρέτσος, λέγοντας: "θα δούμε στο δεύτερο εξάμηνο πράγματα που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, αν εξελιχθούν καλά τα της πανδημίας. Είναι τόσο μεγάλη η όρεξη του ανθρώπου να ταξιδέψει, να ξοδέψει, άρα δεν θα είναι η συνθήκη των άλλων ετών, που ήθελε προγραμματισμό, έγκαιρες κρατήσεις και τα λοιπά […] Το 2020, μέχρι τον Δεκέμβριο είχαμε πάρα πολύ καλό καιρό στην Ελλάδα. Άρα λοιπόν είναι πολύ πιθανό να δούμε το φθινόπωρο φέτος να είναι πάρα πολύ καλό, πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές".

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Φίλιππος Φιλιππακόπουλος: κ. Ρέτσο, πέστε μας, πώς είναι τα πράγματα σε επίπεδο κρατήσεων;

Γιάννης Ρέτσος: Κοιτάξτε, είναι μία δεύτερη υβριδική χρονιά. Eίμαστε ακόμα μέσα σε πανδημία, υπάρχει όμως μεγάλη προσδοκία, διότι μην ξεχνάτε ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν να λειτουργήσουν από το 2019. Όσοι λειτούργησαν πέρυσι, λειτούργησαν με πάρα πολύ μεγάλες μειώσεις στην τουριστική κίνηση. Ο τουρισμός έχασε περίπου το 80% του εισοδήματός του, οπότε όπως καταλαβαίνετε παρά τη δυσκολία της συνθήκης, υπάρχει προσδοκία και υπάρχει ελπίδα ότι θα ανατραπεί το σκηνικό, το οποίο εξακολουθητικά δεν είναι καλό. Διότι η πανδημία το βλέπετε διεθνώς εξακολουθητικά είναι φουντωμένη και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα γυρίσει προς το καλύτερο.

Μαρία Νικόλτσιου: Στις 15 Μαΐου που ανοίγει ο τουρισμός, πόσο τοις εκατό των ξενοδοχείων, των καταλυμάτων θα ανοίξει; Γιατί λέγαμε στην εστίαση ότι μπορεί κάποιοι να μην ανοίξουν, κάποιοι να έχουν βάλει λουκέτο. Τώρα, πόσοι θα ανοίξετε; Πόσο τοις εκατό του χώρου σας;

Γιάννης Ρέτσος: κα Νικόλτσου, δεν υπάρχουν τέτοια νούμερα, ο τουρισμός θα λειτουργήσει σταδιακά μέχρι και τα τέλη του Ιουνίου. Δεν αντέχουν οι επιχειρήσεις να μείνουν δεύτερη χρονιά κλειστές. Θεωρώ, αν όχι όλες, η συντριπτική πλειοψηφία θα λειτουργήσει. Αυτό θα συμβεί σταδιακά. Θα αρχίσει να συμβαίνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου. Τα πολλά ξενοδοχεία, γιατί δεν είναι μόνο τα ξενοδοχεία, είναι πολλών ειδών οι τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά τα ξενοδοχεία που είναι η ναυαρχίδα, θα αρχίσουν να λειτουργούν από το τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου μέχρι θεωρώ τις 15 ή προς το τέλος, οι τελευταίοι θα έχουν ανοίξει. Και τότε βέβαια ελπίζουμε ότι θα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και οι συνθήκες και ως προς την πορεία των εμβολιασμών και ως προς τα νούμερα της πανδημίας, ούτως ώστε πια στο β’ εξάμηνο, από τον Ιούλιο και μετά, να αρχίσουμε να βλέπουμε ροές σημαντικές.

Φίλιππος Φιλιππακόπουλος: Επίσης κ. Ρέτσο, μιλάμε πια ότι στα συν θα είναι ότι θα πάει και πιο πίσω η περίοδος, έτσι δεν είναι; Όσο  γίνεται θα τραβήξει πιο πίσω.

Γιάννης Ρέτσος: Όταν μιλάω για υβριδική χρονιά, φέτος θα δούμε πιστεύω, το καλό σενάριο, θα δούμε στο δεύτερο εξάμηνο πράγματα που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, αν εξελιχθούν καλά τα της πανδημίας. Είναι τόσο μεγάλη η όρεξη του ανθρώπου να ταξιδέψει, να ξοδέψει, άρα δεν θα είναι η συνθήκη των άλλων ετών, που ήθελε προγραμματισμό, έγκαιρες κρατήσεις και τα λοιπά […] Το 2020, μέχρι τον Δεκέμβριο είχαμε πάρα πολύ καλό καιρό στην Ελλάδα. Άρα λοιπόν είναι πολύ πιθανό να δούμε το φθινόπωρο φέτος να είναι πάρα πολύ καλό, πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές.

Φίλιππος Φιλιππακόπουλος: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού, εφόσον προχωρήσει και τα λοιπά, πιστεύω θα βοηθήσει αυτή η διαδικασία.

Γιάννης Ρέτσος: Όχι εφόσον προχωρήσει. Προχωράει και η ΕΕ λέει ότι από τα μέσα Ιουνίου θα είναι σε χρήση. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν είναι μέσα Ιουνίου, θα είναι τέλος Ιουνίου.

Φίλιππος Φιλιππακόπουλος: Γι’ αυτό το είπα, γιατί υπάρχει μία διαδικασία, μία δυστοκία, μία γραφειοκρατία, αλλά τέλος Ιουνίου καλό θα ήταν.

Γιάννης Ρέτσος: Το Green Digital Certificate είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ξεκίνησε από την Ελλάδα, ξεκίνησε από τον δικό μας τον πρωθυπουργό και ενώ στην αρχή κατακρίθηκε, τελικά θα αποτελέσει και τον βασικό τρόπο που θα ταξιδεύει κανείς εντός ΕΕ, τουλάχιστον για φέτος.

Μαρία Νικόλτσιου: Άρα από τις 15 αυτοί που έρχονται, πώς θα έρχονται, να μας δώσετε λίγο τα logistics, ποιος θα έρχεται από τις 15, ποιος μπορεί να έρθει;

Γιάννης Ρέτσος: Κανονικά μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε προφανώς εντός ΕΕ, αλλά και χώρες εκτός ΕΕ έχουν ήδη ανοίξει. Αυτό θα γίνει με τον τρόπο που γινόταν και πέρυσι με το PLF. Αυτή τη φόρμα δηλαδή που συμπλήρωνε ο ταξιδιώτης προτού ταξιδέψει. Εδώ θα υπάρχει μία δυνατότητα φέτος, μία ιδιαιτερότητα, μία εξέλιξη, να μπορεί ο εμβολιασμένος να κάνει upload τη φόρμα αυτή, το εμβόλιό του, το πιστοποιημένο εμβόλιό του, δηλαδή κάτι που θα λειτουργήσει και με το Green Digital Certificate όταν αυτό τεθεί σε εφαρμογή ή το μοριακό τεστ στο οποίο θα έχει υποβληθεί, εάν δεν έχει κάνει εμβόλιο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν θα μπορεί να έρχεται στη χώρα μας και θα υποβάλλεται βέβαια και στους δειγματοληπτικούς ελέγχους με τον τρόπο που γινόταν και πέρυσι.

Μαρία Νικόλτσιου: Αν κάποιος στην Αυστραλία, για παράδειγμα, δεν έχει κάνει το πακέτο των δικών μας των εμβολίων, των ευρωπαϊκών, έχει κάνει για παράδειγμα το Sputnik, λέω εγώ, μία χώρα που έχει κάνει το Sputnik …

Γιάννης Ρέτσος: …στην Αυστραλία δεν κάνουν το Sputnik αλλά καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε…

Μαρία Νικόλτσιου: Από μία μακρινή χώρα λοιπόν, αυτοί δεν έρχονται έτσι, δηλαδή προϋπόθεση είναι τα εγκεκριμένα εμβόλια από την ΕΕ, έτσι;

Γιάννης Ρέτσος: Αυτό που έχει ψηφίσει η ΕΕ, λέει ότι οφείλουν οι χώρες οι ευρωπαϊκές να δέχονται τα εμβόλια τα οποία έχουν εγκριθεί από τον ΕΜΑ, μπορεί όμως η κάθε χώρα ξεχωριστά, εφόσον το επιθυμεί, να δέχεται και τρίτα εμβόλια όπως είναι το Sputnik ή το Sinovac. Η Ελλάδα έχει δηλώσει κατ’ αρχήν σε συμφωνία που έχει κάνει με τη Ρωσία ότι αποδέχεται το ρωσικό εμβόλιο..

Μαρία Νικόλτσιου: …γιατί είναι πολλοί οι Ρώσοι τουρίστες, εκεί το πάω, εκεί θέλω να το πάω.

Και όχι μόνο αυτό, η Σερβία ας πούμε, οι Σέρβοι έχουν εμβολιαστεί με Sputnik και με Sinovac και με Pfizer, οι Ούγγροι ας πούμε έχουν εμβολιαστεί με το κινέζικο εμβόλιο, άρα λοιπόν εξαρτάται από το κάθε κράτος-μέλος το τι θα θελήσει να κάνει και στο κομμάτι αυτό, εμείς έχουμε πει, τουλάχιστον τουριστικά, εφόσον είμαστε και τουριστική χώρα, ότι δεν κάνουμε διακρίσεις στα εμβόλια.

Φίλιππος Φιλιππακόπουλος: Σας βλέπω κ. Ρέτσο μιλάτε σαν τον Σύψα και τον Βατόπουλο, έχετε μάθει και τα εμβόλια, όλα, πού τα έχουν κάνει.

Μαρία Νικόλτσιου: Όλα τα ξέρει..

Γιάννης Ρέτσος: Τι να κάνουμε, έχουμε γίνει λοιμωξιολόγοι από ξενοδόχοι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Μαρία Νικόλτσιου: Θα σας πάω εγώ σε έναν καθηγητή μετά. Να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Ρέτσο.

Φίλιππος Φιλιππακόπουλος: Να ευχαριστήσουμε τον κ. Ρέτσο, καλές δουλειές να έχετε, να έχουμε, γιατί αφορά όλη την Ελλάδα, όλη την οικονομία της χώρας αυτή ιστορία, αφορά όλους μας δηλαδή.

Γιάννης Ρέτσος: Παρ' ότι η εικόνα αυτή τη στιγμή δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι πιστεύω ότι σε ενάμιση μήνα από σήμερα θα είναι πολύ καλύτερη η συνθήκη.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 24/06 22:26

  Βρετανία: Εκτός των πράσινων προορισμών η Ελλάδα – Διαβεβαιώσεις Τζόνσον για ελεύθερα ταξίδια των εμβολιασμένων

 2. 24/06 15:46

  Βρετανία: «Ο Αύγουστος θα ακυρωθεί εάν δεν προστεθούν χώρες στην πράσινη λίστα»

 3. 24/06 15:18

  Kύπρος: 570 Βιωματικά Εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού

 4. 24/06 14:17

  Στη Zeus International το πρώην Philippion Hotel & Apartments στην Κω

 5. 24/06 14:06

  Αρκεί το τεστ αντιγόνου για τα ταξίδια των Αυστριακών στην Ελλάδα

 6. 24/06 13:48

  Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Μέχρι την Τρίτη οι αιτήσεις συμμετοχής τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων

 7. 24/06 13:42

  Στις 29 Ιουνίου το Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

 8. 24/06 13:11

  Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής

 9. 24/06 13:09

  Αύξηση 211% των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Απρίλιο

 10. 24/06 12:58

  Ρωσικός τουρισμός: Ποιες πτήσεις προς Ελλάδα ανοίγουν στις 28 Ιουνίου- το πρόγραμμα του TEZ TOUR

 11. 24/06 12:55

  Έκρηξη των διακοπών μεγάλης διάρκειας μετά την πανδημία - Ποιοι παράγοντες οδηγούν τους ταξιδιώτες σε πολυήμερες διακοπές

 12. 24/06 12:23

  Βρετανία: Για το Δεκέμβριο και το 2022 μετατέθηκαν οι περισσότερες κρατήσεις διακοπών – Η Ελλάδα στους top προορισμούς

 13. 24/06 11:44

  Αποδόθηκε στο κοινό το πρώτο από τα 18 κτίρια του Μουσείου Νεότερου Πολιτισμού

 14. 24/06 11:41

  Βρετανία: «Η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει τα διεθνή ταξίδια» - Μέρκελ: Καραντίνα στους Βρετανούς

 15. 24/06 10:58

  Πρόταση Κόνσολα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των αεροδρομίων των μικρών νησιών

 16. 24/06 10:48

  Euronews: Ιδανικός προορισμός η Τήνος

 17. 24/06 10:34

  2 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του κέντρου της Σητείας

 18. 24/06 10:27

  Τριήμερο με επιδόσεις 2019 και πρωτότυπη καμπάνια για τον Δήμο Άνδρου

 19. 24/06 10:09

  Digital Marketing: Το πλέον απαραίτητο εργαλείο ανάπτυξης για τα ξενοδοχεία

 20. 24/06 10:03

  Σύννεφα για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

 21. 24/06 09:45

  Ισπανία: Η αξιοποίηση των 72 δισ. ευρώ από την Ευρώπη για την ανάκαμψη της οικονομίας

 22. 24/06 09:35

  Oυκρανία: Στο σφυρί το ξενοδοχείο President στο Κίεβο έναντι 12 εκατ. δολ.

 23. 24/06 09:10

  Διερεύνηση περιβαλλοντικής επιβάρυνσης του νότιου παραλιακού μετώπου της Μυκόνου

 24. 24/06 09:01

  Δήμος Κόνιτσας: Πράσινο φως για 12ετή παράταση μίσθωσης ξενοδοχειακής επιχείρησης

 25. 23/06 20:03

  Στο Costa Navarino το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course

 26. 23/06 19:45

  Χωρίς μάσκα στους εξωτερικούς χώρους- παύει η απαγόρευση κυκλοφορίας- προβληματισμός για 4 νησιά

 27. 23/06 19:16

  Ο Πρωθυπουργός στη Συνέλευση του ΣΕΤΕ | Έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι για τον τουρισμό το ερχόμενο εξάμηνο

 28. 23/06 19:10

  Ψηφίζουμε Αθήνα και This is Athens - Convention & Visitors Bureau στα World Travel Awards 2021!

 29. 23/06 18:34

  Συνέλευση ΣΕΤΕ | Οι 7 προκλήσεις στον ελληνικό τουρισμό που δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες

 30. 23/06 17:03

  Κρουαζιέρα: Παγκόσμιο ντεμπούτο για το πολυαναμενόμενο Celebrity Apex στον Πειραιά

 31. 23/06 16:43

  ΕΤΑΔ: Το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού του ακινήτου της στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

 32. 23/06 14:27

  Μέχρι πότε ζήτησε αναστολή εκπλήρωσης των υποχρεώσεων στους πελάτες το Mouzenidis Travel Greece

 33. 23/06 13:39

  39 πτήσεις από τη Ρωσία προς ελληνικούς προορισμούς από τις 28 Ιουνίου

 34. 23/06 13:13

  Απόφαση: Τι προβλέπεται για τους ναυαγοσώστες κολυμβητικής δεξαμενής σε καταλύματα

 35. 23/06 12:48

  Σε προσωρινή αναστολή εργασιών στην Ελλάδα το Mouzenidis Travel- τι φοβάται η αγορά

 36. 23/06 12:39

  Κύπρος: Τι απαιτείται για τα ταξίδια από πορτοκαλί χώρες

 37. 23/06 12:29

  Βρετανία: Χωρίς καραντίνα οι πλήρως εμβολιασμένοι

 38. 23/06 11:39

  Οργή TUI κατά της βρετανικής κυβέρνησης για τη διαχείριση των ταξιδιών κατά την πανδημία

 39. 23/06 11:15

  Βρετανία: Διαδηλώσεις του τουριστικού κλάδου για άνοιγμα του τουρισμού – Στο «πράσινο» πιθανόν Μάλτα και Βαλεαρίδες

 40. 23/06 10:58

  Αμερικανικός τουρισμός | Ελλάδα και Ιταλία οι πρώτες επιλογές στην Ευρώπη αυτή την εποχή

 41. 23/06 10:55

  Η παραλλαγή Delta απειλεί να τινάξει στον αέρα την τουριστική σεζόν ορισμένων χωρών

 42. 23/06 10:26

  Από την Αθήνα ξεκίνησε η πρώτη καλοκαιρινή σεζόν του Celebrity Apex

 43. 23/06 10:14

  Νέο πληροφοριακό σύστημα στο αεροδρόμιο Σητείας - Αναβάθμιση σε Χανιά Ηράκλειο

 44. 23/06 10:00

  Δήμος Πρέβεζας: Παράταση μίσθωσης για κάμπινγκ

 45. 23/06 09:51

  Το Αμπού Ντάμπι προσφέρει στους τουρίστες δωρεάν εμβόλια

 46. 23/06 09:45

  Νέα Υόρκη: Ο τουρισμός στις υπηρεσίες του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

 47. 23/06 09:35

  Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 48. 23/06 09:15

  Κάποιοι προορισμοί κλείνουν για τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες

 49. 22/06 20:06

  ΣΥΡΙΖΑ | Τουριστικοί Συνοδοί: Άλλη μία περίπτωση που οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης δεν έγιναν πράξη

 50. 22/06 16:53

  Mεσσηνία: Ενθαρρυντικό crash test το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με υψηλές πληρότητες στα ξενοδοχεία

 51. 22/06 16:45

  SKY express: Νέος στρατηγικός κόμβος το Ηράκλειο – Συνδέσεις με 4 ελληνικούς και 7 ευρωπαϊκούς προορισμούς

 52. 22/06 16:36

  Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Joost Brantjes παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη 

 53. 22/06 14:21

  Λήγει η υποβολή αιτήσεων για τον 4ο κύκλο του CapsuleT

 54. 22/06 14:08

  Μεγάλη δυσαρέσκεια και νομικές διαδικασίες κατά της Βρετανίας για την πολιτική στα ταξίδια - Τι ζητούν ΑΒΤΑ, ΤUI και αερομεταφορείς

 55. 22/06 13:49

  Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συλλυπητήρια και δωρεά στη μνήμη του Ορέστη Μανούσου

 56. 22/06 12:52

  Ισπανία: Τέλος στα υποχρεωτικά τεστ για τους περισσότερους Γερμανούς τουρίστες

 57. 22/06 12:25

  Εξαιρετικό value προσφέρει η Ελλάδα στους Γερμανούς τουρίστες το 2021

 58. 22/06 12:20

  Άνοιξαν οι πτήσεις από Ρωσία στην Τουρκία- 1 εκατ. Ρώσους περιμένουν φέτος οι Τούρκοι

 59. 22/06 12:02

  Κύπρος: Στις 28 Ιουνίου ανοίγουν οι πτήσεις τσάρτερ από τη Ρωσία

 60. 22/06 11:45

  Τρία σημαντικά έργα Πολιτισμού, σε πορεία υλοποίησης, στη Σκιάθο

 61. 22/06 11:38

  Βρετανία: Τον Αύγουστο η άρση καραντίνας για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες στις πορτοκαλί χώρες

 62. 22/06 10:54

  ETC| Έρευνα: 7 στους 10 Ευρωπαίους θέλουν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι

 63. 22/06 10:44

  Ουκρανία: 3.850 επιχειρήσεις εστίασης έκλεισαν λόγω της πανδημίας

 64. 22/06 10:29

  Το ελληνικό chapter της ASTA ανάμεσα στα 5 καλύτερα αναπτυσσόμενα chapters παγκοσμίως

 65. 22/06 09:53

  Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 66. 22/06 09:40

  Κρήτη: Συγκρότηση δικτύων μοναστηριών στην Κρήτη με έμφαση στις βενετσιάνικες μονές

 67. 22/06 09:25

  Αποφάσεις για αλλαγή χρήσης κτιρίων σε τουριστικά καταλύματα σε Ναύπλιο και Ηράκλειο

 68. 22/06 08:51

  Δήμος Χίου: Προσπάθεια αναβάθμισης του υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων

 69. 21/06 10:25

  Εννέα δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού στα Σπάτα και την Λούτσα

 70. 21/06 10:10

  ΗΠΑ: Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας στον κλάδο τροφίμων και ποτών

 71. 21/06 09:07

  Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Μύκονο

 72. 20/06 12:24

  Ήλιος, ζέστη, ανεμελιά – προς τέταρτο κύμα πανδημίας;

 73. 20/06 12:12

  Ειδικά μέτρα στήριξης και προβολής ζητούν οι ξενοδόχοι της ηπειρωτικής Ελλάδας

 74. 20/06 10:20

  Ουγγαρία: To πλήγμα στον τουρισμό και η κρατική ενίσχυση των επιχειρήσεων με 2,2 δισ. ευρώ

 75. 20/06 10:01

  Γαλλία: H πιο ελκυστική ευρωπαϊκή χώρα για τους διεθνείς επενδυτές και το 2020

 76. 20/06 09:40

  Άνεμος Λευτεριάς στον Βόλο

 77. 19/06 21:06

  Παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα -Δεκτό και το rapid test 48 ωρών

 78. 19/06 10:45

  Μερικός επαναπατρισμός ναυτιλιακών εταιρειών από τη Βρετανία

 79. 19/06 10:20

  Μουσική εκδήλωση «Βουνό και Θάλασσα» στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

 80. 19/06 09:55

  Οι εμβληματικές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας

 81. 18/06 17:10

  Βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021

 82. 18/06 15:17

  Μείωση 59,2% στο τζίρο των καταλυμάτων το α’ τρίμηνο του 2021

 83. 18/06 14:37

  Ανοίγουν οι ιαματικές πηγές της ΕΤΑΔ Α.Ε. για το φετινό καλοκαίρι

 84. 18/06 14:03

  Αλλαγές στις προϋποθέσεις εισόδου ξένων τουριστών στην Ελλάδα

 85. 18/06 13:25

  Πώς μπορούν οι Έλληνες να αποκτήσουν το διαβατήριο εμβολιασμού για ταξίδια

 86. 18/06 13:17

  Συλλυπητήρια επιστολή AOCTA για τον Κωνσταντίνο Βλασερό

 87. 18/06 12:52

  ΤUI: Προς νέα αύξηση κεφαλαίου

 88. 18/06 12:30

  Γερμανία: Τα ρεστοράν άνοιξαν, αλλά δε βρίσκουν προσωπικό

 89. 18/06 11:55

  Βρετανία: Εξετάζεται το άνοιγμα των ταξιδιών στους πορτοκαλί προορισμούς για τους εμβολιασμένους Βρετανούς

 90. 18/06 11:50

  28K απευθείας κρατήσεις το αποτέλεσμα της ψηφιακής καμπάνιας 2020 για την Aegean Airlines σε συνεργασία με τον ΕΟΤ

 91. 18/06 11:09

  Πώς θα έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα- επαναλειτουργούν οι Ιαματικές Πηγές

 92. 18/06 10:57

  Τουρίστες μιλούν για το τσιμέντο στην Ακρόπολη

 93. 18/06 10:27

  Πώς αισθάνονται οι εργαζόμενοι για την επιστροφή στο γραφείο

 94. 18/06 10:26

  Αποφάσεις για ξενοδοχεία σε Μύκονο και Πάργα

 95. 18/06 10:23

  Η κρουαζιέρα επιστρέφει στην Ισπανία

 96. 18/06 10:22

  Εντυπωσιακή αύξηση των γερμανικών εξαγωγών τον Απρίλιο

 97. 18/06 09:37

  Iσπανία: Mείωση της ανεργίας λόγω ανάκαμψης του τουρισμού

 98. 17/06 21:59

  H Costa Navarino παρουσιάζει το Division 16

 99. 17/06 21:57

  Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino: Γκολφ & Ναυτιλία ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

 100. 17/06 15:41

  Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός των Βρετανών για το... 2022