Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος: Tα 5 πλεονεκτήματα, που καθιέρωσαν την Hotelgenius

Α Decrease font Enlarge font
Tα 5 πλεονεκτήματα, που καθιέρωσαν την Hotelgenius

H Hotelgenius δημιουργήθηκε και ανδρώθηκε μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας. Ιδρύθηκε το 2012 και έκτοτε ακολουθεί μια έντονα ανοδική πορεία, με την ομώνυμη πλατφόρμα, η οποία προσφέρει μία ενιαία λύση διαχείρισης των διαδικτυακών πωλήσεων και marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, στη συνέντευξή του στο Tornos News, εξηγεί τους λόγους της επιτυχίας και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του συστήματος της Hotelgenius, αναφέρεται στη στρατηγική συνεργασία με το fund Elikonos Jeremie SCA- Sicar, που ανοίγει το δρόμο για να γίνει η Hotelgenius πρωτοπόρος στην Ελληνική αγορά, αλλά και να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικούς παίχτες και στην Ευρωπαϊκή, επισημαίνει ότι δεν αρκεί μια καινοτόμος επιχειρηματική ιδέα για βρει κανείς χρηματοδότηση και καταθέτει την πεποίθησή του για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη....

-Λένε ότι η οικονομική κρίση έχει και τη θετική της πλευρά: δημιουργεί ευκαιρίες.... Εσείς δημιουργήσατε την Hotelgenius, που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις διαδικτυακές πωλήσεις και το marketing των ξενοδοχείων, στην καρδιά της κρίσης, το 2012. Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της Hotelgenius αποδεικνύει την αλήθεια της προηγούμενης ρήσης. Πού αποδίδετε εσείς την επιτυχία της; 

-Όλα είναι θέμα timing, η κρίση ανέδειξε μία ευκαιρία. Τα ξενοδοχεία στράφηκαν σε εναλλακτικές μορφές εσόδων μιας και πολλά από τα τουριστικά γραφεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, η αύξηση του μεριδίου του online είναι ένα παγκόσμιο trend και άρα ήρθαμε την κατάλληλη στιγμή να δώσουμε στους ξενοδόχους τη λύση που αναζητούσαν μέσα από ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες e-commerce και πλέον με το Hotelgenius να τους δώσουμε και τα εργαλεία που τους έλειπαν. 

-Αποκαλείται το προϊόν, που παρέχετε ως την «ιδιοφυία της αγοράς», με σλόγκαν το #begenius, Πώς θα το περιγράφατε με απλά λόγια σε έναν αδαή ξενοδόχο, που δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα για  το hospitality technology… 

-Το Hotelgenius είναι ένα σύστημα το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε ξενοδόχο έχει βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστή να μπορέσει γρήγορα και εύκολα να στήσει μια σύγχρονη ιστοσελίδα με ενσωματωμένη μηχανή κρατήσεων και application για κινητό ενώ ταυτόχρονα να καταφέρνει μόνος του να κάνει όποιες αλλαγές θέλει όποτε το επιθυμεί. Με λίγα λόγια, ένας πολυάσχολος ξενοδόχος στήνει το δικό του κανάλι πωλήσεων γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.  

-Γιατί ένας ξενοδόχος να επιλέξει τη δική σας πλατφόρμα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού;

-Αρχικά, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει ανταγωνισμός διότι κανένα άλλο σύστημα στην αγορά δεν έχει τα χαρακτηριστικά του δικού μας και δεν ενσωματώνει τις λύσεις που προσφέρουμε. Ανταγωνισμός υπάρχει σίγουρα στα επιμέρους υποσυστήματα του Hotelgenius.

Όμως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας είναι η συνολική και ολοκληρωμένη λύση που προσφέρουμε. Αν θα έπρεπε να επιλέξω πέντε χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα θα ήταν:

Πρώτον, ότι ο ξενοδόχος έχει ένα εργαλείο το οποίο του επιτρέπει να έχει πλήρη πρόσβαση και να κάνει μόνος του  αλλαγές.

Δεύτερον, του δίνεται η δυνατότητα να έχει νέα ιστοσελίδα όποτε το επιλέξει καθώς μπορεί να αλλάξει το σχέδιο του ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τρίτον, μπορεί για πρώτη φορά να εκμεταλλευτεί όλα τα κανάλια πωλήσεων και marketing (social media, landing pages, OTAs, email marketing, blogging κ.α.) μέσα από ένα και μόνο σύστημα.

Τέταρτον, δεν χρειάζεται να κάνει καμία αρχική επένδυση και να δεσμευτεί με μακροχρόνια συμβόλαια.

Ενώ πέμπτο και κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι το brand του ξενοδοχείου διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη τη διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου.  

Προσωπικά, πιστεύω πως αυτό που μας έχει κάνει  να ξεχωρίσουμε είναι το ότι προερχόμαστε από τα ξενοδοχεία, δίνουμε λύσεις που χρειάζονται οι ξενοδόχοι και όλη η ομάδα μας εκτός από αυτούς που ασχολούνται με την τεχνολογία προέρχονται από τα ξενοδοχεία άρα δεν είμαστε θεωρητικοί στο hospitality. 

Η στρατηγική συνεργασία με το Elikonos Jeremie SCA- Sicar

-Η επιτυχία της Hotelgenius "πιστοποιείται" και από το γεγονός ότι ένα fund, το  Elikonos Jeremie SCA- Sicar, "πείστηκε" να χρηματοδοτήσει την εταιρεία σας. Αν δεν είναι "επιχειρηματικό απόρρητο", μπορείτε να μας δώσετε λεπτομέρειες γι αυτή τη σημαντική συνεργασία; Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας, έχοντας πλέον και την αναγκαία χρηματοδότηση; 

-Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική και στρατηγική διότι καταφέραμε σε μία τόσο δύσκολη περίοδο να προσελκύσουμε μία ξένη επένδυση από ένα fund που συνήθως επενδύει σε μεγαλύτερα και πιο προχωρημένα σχήματα από το δικό μας. Ωστόσο, η καινοτομία και η επιχειρηματική ευκαιρία θεωρώ πως ένωσαν τους δρόμους μας και ο σκοπός μας είναι μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνουμε πρωτοπόροι στην Ελληνική αγορά αλλά και να καθιερωθούμε ως ένας από τους σημαντικούς παίχτες και στην Ευρωπαϊκή. Οι άξονες της χρηματοδότησης είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας μας και η ταυτόχρονη ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας συνολικά. 

-Πόσο εύκολο είναι να πεισθεί ένα fund να χρηματοδοτήσει μια ελληνική επιχείρηση τέτοιες εποχές; Αρκεί μια καινοτόμα ιδέα;

-Όχι, δεν αρκεί σε καμία περίπτωση. Εξάλλου, η χρηματοδότηση ήρθε τη στιγμή που το προϊόν είχε ήδη αποκτήσει ένα σημαντικό πελατολόγιο, είχε γίνει ήδη αποδεκτό στην αγορά και η εταιρεία παρουσίαζε μία σταθερά ανοδική πορεία. Χρειάζεται πλάνο, μεθοδικότητα, οργάνωση, πίστη και τελικά αν κάτι πιστεύουμε ότι έπαιξε τον καταλυτικό ρόλο είναι από τη μια πλευρά οι ανθρώπινες σχέσεις κυρίως όμως η επιχειρηματική ευκαιρία που θα δώσει στην επένδυση αυτή την αξία που απαιτείται. 

-Σκέπτεστε επέκταση και στις αγορές του εξωτερικού; Και αν ναι, η επικέντρωση θα είναι στα ξενοδοχεία ή και σε άλλους κλάδους;

-Ήδη έχουμε ξεκινήσει μία στρατηγική επέκταση και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές και σύντομα θα έχουμε σημαντικά αποτελέσματα.  

-Εν τέλει: το ισχυρό χαρτί της ελληνικής οικονομίας είναι μόνο ο τουρισμός ή βλέπετε δυνατότητες ανάπτυξης και σε άλλους τομείς; 

-Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω για άλλους τομείς αν και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλές παραγωγικές δυνάμεις στη χώρα οι οποίες μένουν εντελώς ανεκμετάλλευτες. Από εκεί και πέρα δραστηριοποιούμαι στην αγορά του hospitality τα τελευταία 16 χρόνια και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τομέα της οικονομίας στον οποίο θα μπορούσε να επενδύσει κάποιος. 

-Τι αλλαγές βλέπετε να φέρνει η εξέλιξη της τεχνολογίας στα ξενοδοχεία και στον τουρισμό γενικότερα; 

-Η εξέλιξη της τεχνολογίας συνολικά επηρεάζει κάθε τομέα της οικονομίας και της κοινωνίας μας πόσο μάλλον τα ξενοδοχεία. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το διαδίκτυο και μόνο το γεγονός ότι παγκοσμίως οι κρατήσεις μέσω διαδικτύου αγγίζουν κατά μέσο όρο το 40% και με σταθερή ανοδική τάση, αυτό κι από μόνο του λέει πολλά για το πως θα διαμορφωθεί το πεδίο στην επόμενη πενταετία.

Οι λύσεις που παρουσιάζονται, εξάλλου, γενικότερα αφορούν στην ολοένα μειωμένη παρουσία και συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία κράτησης, άφιξης, αναχώρησης του πελάτη από το ξενοδοχείο ενώ υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές αλλά και εφαρμογές όπου ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί άμεσα να μεταφέρει την εμπειρία του τη στιγμή που τη βιώνει σε οποιονδήποτε μπορεί να σχετίζεται με αυτήν.

Διαβάστε επίσης


 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

 1. 28/01 15:00

  Σε ποια νοσοκομεία θα αντιμετωπισθούν τυχόν περιστατικά κοροναϊού στην Ελλάδα

 2. 28/01 14:45

  Βρετανικός τουρισμός: Έκρηξη της ζήτησης για βραχυχρόνιες μισθώσεις το 2020 – Οι 3 μεγάλες τάσεις

 3. 28/01 13:39

  Αναστέλλονται τα οργανωμένα ταξίδια των Κινέζων και στο εξωτερικό

 4. 28/01 13:34

  Cronwell Resorts: Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με μηδενική κατανάλωση ενέργειας

 5. 28/01 13:11

  Trip.com| Κινεζικός τουρισμός: Δυνατότητα ακύρωσης κρατήσεων στα ξενοδοχεία λόγω του κοροναϊού

 6. 28/01 12:40

  Υδατοδρόμια και από μαρίνες, ΠΟΤΑ και σύνθετα καταλύματα

 7. 28/01 12:35

  Ο κοροναϊός απειλεί τον τουρισμό της Ασίας- Ήπιες επιπτώσεις αυτήν την εποχή στην Ευρώπη

 8. 28/01 11:57

  TripAdvisor: To Viator γίνεται ανεξάρτητο - Αλλαγές στη διοίκηση

 9. 28/01 11:51

  Το Funky Gourmet μετακομίζει στο Hilton της Αθήνας

 10. 28/01 11:36

  Jet2holidays: Νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο το 2020

 11. 28/01 11:32

  Παραλίες πολυτελείας στην Κύπρο εξετάζει το υφυπουργείο Τουρισμού

 12. 28/01 11:17

  Corendon Airlines: Νέα δρομολόγια προς Ελλάδα το 2020

 13. 28/01 09:46

  Αλλαγή χρήσης κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας για ενοικιαζόμενα δωμάτια

 14. 28/01 09:44

  Συγχωνεύσεις ξενοδοχειακών εταιρειών

 15. 28/01 09:40

  Ισπανικός τουρισμός: Οι 7 άξονες της στρατηγικής μέχρι το 2030

 16. 28/01 09:37

  Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης: Διαγωνισμός για την οργάνωση συμμετοχής σε εκθέσεις

 17. 28/01 09:30

  Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας: Πρόσκληση στους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαμονής

 18. 27/01 21:45

  Το ΙΝΣΕΤΕ συζητάει με επιτυχημένους ανθρώπους του τουρισμού

 19. 27/01 17:41

  Norwegian: Δύο νέες συνδέσεις με Πρέβεζα και Ρόδο

 20. 27/01 16:26

  Χάρης Θεοχάρης | Ελληνικός τουρισμός: +10% τα έσοδα και +5% οι αφίξεις ο στόχος για το 2020

 21. 27/01 15:42

  Συστάσεις στα αεροδρόμια για τον κοροναϊό

 22. 27/01 14:59

  Καθαρίζεται όλο το παραλιακό μέτωπο στο Μαλεβίζι από την Αμμουδάρα ως το Φόδελε

 23. 27/01 14:33

  Και το 2020 η συνεργασία FedHATTA – Εθνικής Τράπεζας – ΒΕΛΜΑΡ

 24. 27/01 14:19

  Η Lamda αποκτά πλήρως τη μαρίνα Φλοίσβου

 25. 27/01 13:24

  Δήμος Ρόδου: Πρόσκληση για συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

 26. 27/01 12:27

  Ποιοι εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

 27. 27/01 12:07

  Τρία κορυφαία βραβεία της TUI στο Anemos Luxury Grand Resort

 28. 27/01 11:24

  Έρευνα Google: Η ικανοποίηση του ταξιδιώτη και όχι η καλύτερη τιμή φέρνει ποιοτικές κρατήσεις

 29. 27/01 11:23

  Κυπριακός τουρισμός: Συναντήσεις με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς για προσέλκυση επενδύσεων

 30. 27/01 11:14

  Το Ελληνικό Πρωινό στην έκθεση HORECA

 31. 27/01 10:54

  Δωρεάν ξεναγήσεις στη Θεσσαλονίκη από το Σύνδεσμο Ξεναγών

 32. 27/01 10:50

  Τουρισμός: Διψήφια μείωση κρατήσεων από Γερμανούς και Σκανδιναβούς για Μαγιόρκα

 33. 27/01 10:41

  Αφιέρωμα Ισπανία (6): Η ανάπτυξη του οινοτουρισμού – Οι 30 διαδρομές κρασιού

 34. 27/01 10:39

  Αφιέρωμα Ισπανία (5): Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τουριστικών επιχειρήσεων

 35. 27/01 10:37

  Αφιέρωμα Ισπανία (4): Έσοδα 30 δισ. ευρώ από τον θρησκευτικό τουρισμό

 36. 27/01 10:34

  Αφιέρωμα Ισπανία (3): 10 εκατ. αφίξεις για αθλητικό τουρισμό

 37. 27/01 10:31

  Αφιέρωμα Ισπανία (2): Πως ενισχύει την παρουσία της στον συνεδριακό και εκθεσιακό τουρισμό

 38. 27/01 10:30

  Αφιέρωμα Ισπανία (1): Η ηγέτιδα δύναμη στον τουρισμό

 39. 27/01 10:23

  Χάρης Θεοχάρης: Μονόδρομος το βιώσιμο τουριστικό μοντέλο

 40. 27/01 09:57

  Έρευνα: Επενδυτικό κύμα με άδειες για 346 νέα ξενοδοχεία το 2019 | 28 στην Αθήνα, 69 στην Κρήτη - Όλα τα ονόματα

 41. 26/01 13:33

  Ο Λάνθιμος γυρίζει ταινία μικρού μήκους στην Τήνο

 42. 26/01 13:20

  Επιχορηγήσεις για νέα ξενοδοχεία στα Χανιά

 43. 26/01 13:16

  ΕΦΚΑ: Διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου για ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Αθήνα

 44. 26/01 13:05

  6 Κεντρικές Τράπεζες εξετάζουν τη κυκλοφορία ψηφιακού νομίσματος

 45. 25/01 14:28

  Περιφέρεια Κρήτης: Πρόγραμμα προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων

 46. 25/01 14:26

  Νέα σήμανση στο πεζοπορικό δίκτυο της Αμοργού

 47. 25/01 14:20

  Oι Ιταλοί λένε ναι στο ελληνικό γιαούρτι

 48. 24/01 16:41

  180 εκατ. από την ΕΤΕπ για το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Διπλασιάζεται η δυναμικότητα

 49. 24/01 16:30

  Αιτήματα παραχώρησης του Ηρωδείου για το φθινόπωρο 2020

 50. 24/01 15:58

  Η διαχείριση του πανικού το ίδιο σημαντική για τον τουρισμό με τον περιορισμό του κοροναϊού

 51. 24/01 15:37

  Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην Κέα από την Elixos Hotels, μετά το Porto Kea Suites

 52. 24/01 15:33

  Μ.Κόνσολας: Έναρξη μαθημάτων στη Σχολή Ξεναγών Θεσσαλονίκης

 53. 24/01 14:42

  Διψήφια αύξηση εσόδων και μονοψήφια στις αφίξεις ο στόχος για το 2020

 54. 24/01 14:27

  Θα αποζημιώνουν το Δημόσιο όσοι διασώζονται σε κακοκαιρία κάνοντας θαλάσσια σπορ

 55. 24/01 14:19

  Υπογράφηκε η συμφωνία για το Brexit από την ΕΕ

 56. 24/01 14:07

  Αναθεώρηση του Ειδικού Χωροταξικού των ΑΠΕ ζητεί η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η Τήνος

 57. 24/01 13:45

  Eurostat: Μειωμένες οι διανυκτερεύσεις στα καταλύματα της Ελλάδας το 2019

 58. 24/01 12:55

  Ryanair: Νέα σύνδεση με Κεφαλονιά το 2020

 59. 24/01 12:32

  Συμβαίνει τώρα| Τουρισμός: Στην πολωνική LOT η Condor (!)- Ποια είναι τα σχέδια του επενδυτή

 60. 24/01 12:26

  Έρευνα | Tουρισμός: Οι Βρετανοί αναβάλλουν τις διακοπές στην Ευρώπη λόγω Brexit

 61. 24/01 11:58

  Hotels.com/ Τουρισμός: Ο νέος τύπος ταξιδιώτη- Τα ευρήματα της παγκόσμιας μελέτης "Generation Travel"

 62. 24/01 11:12

  Τουρισμός | Αισιόδοξα μηνύματα για την Κρήτη από την Φινλανδική αγορά

 63. 24/01 11:06

  Δείτε το νέο σποτάκι για το Φεστιβάλ «Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας»

 64. 24/01 10:51

  Δρομολογείται η επαναλειτουργία του τρένου στη γραμμή Κόρινθος – Ναύπλιο

 65. 24/01 10:37

  Condor: Σήμερα ανακοινώνεται ο επενδυτής

 66. 24/01 10:24

  Ισπανία: Παρέμεινε υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού η Ρέγιες Μαρότο

 67. 24/01 09:43

  Προσθήκες σε υφιστάμενα ξενοδοχεία της Ζακύνθου και της Σαντορίνης

 68. 24/01 09:41

  Δράσεις τουριστικής προβολής στο Αίγιο

 69. 24/01 09:36

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ρόδου το 2020

 70. 24/01 09:33

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Δημιουργία θεματικών τουριστικών εμπειριών

 71. 23/01 16:08

  Βusiness plan για τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων

 72. 23/01 15:37

  Στην Reuben Brothers το πολυτελές ξενοδοχείο La Residence στη Μύκονο

 73. 23/01 14:46

  Σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού για τις εργασίες στο κτήμα Τατοΐου

 74. 23/01 14:15

  Κρήτη: Αισιόδοξα μηνύματα από την Αυστριακή αγορά

 75. 23/01 13:53

  FedHATTA: Ο πολιτιστικός τουρισμός κλειδί για επιμήκυνση και αυξημένα έσοδα

 76. 23/01 13:33

  Πρωτοβουλία ΠΟΤ κατά των πλαστικών στον τουρισμό

 77. 23/01 12:58

  Τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης στα ξενοδοχεία της Accor μέχρι το 2022

 78. 23/01 12:51

  Travel Leaders Group: Ενισχυμένος ο ρόλος των τουριστικών γραφείων στα διεθνή ταξίδια των Αμερικανών

 79. 23/01 12:37

  Υλοποιείται άλλη μία πρωτοβουλία Ρέτσου για διευκολύνσεις σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Thomas Cook

 80. 23/01 12:30

  Expedia: Ποιες υπηρεσίες δελεάζουν τους ταξιδιώτες για κράτηση

 81. 23/01 12:25

  Οι ξενοδόχοι της Κρήτης αμφισβητούν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για τις εισπράξεις

 82. 23/01 12:06

  Οι Γαστρονομικές Κοινότητες στην Expotrof

 83. 23/01 12:04

  Jet2.com: Πάνω από 15 νέες συνδέσεις με Ελλάδα - Ποιες πτήσεις "πυκνώνουν" το 2020

 84. 23/01 11:30

  Συναγερμός στα παγκόσμια αεροδρόμια για το νέο κοροναϊό

 85. 23/01 11:12

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αυξημένα έσοδα ανά δωμάτιο στα ξενοδοχεία το 2019

 86. 23/01 10:04

  Τουρισμός: Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης στην αγορά του Tax Free Shopping στην Ελλάδα- η μεγάλη πρόκληση του Brexit

 87. 23/01 09:57

  Κυπριακός τουρισμός: Παρουσίαση της εθνικής στρατηγικής μέχρι το 2030

 88. 23/01 09:54

  Περιφέρεια Αττικής: Πράσινο φως για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 89. 23/01 09:50

  Δήμος Ρόδου: Ομάδα Συν-εργασίας με τους ομογενείς

 90. 23/01 09:46

  Tο νέο πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

 91. 23/01 09:43

  Κιάτο: Διαγωνισμός για μετατροπή παλαιών αποθηκών σε χώρους αναψυχής

 92. 23/01 09:41

  Δήμος Χίου: Εκδήλωση τουριστικής προβολής στην Κωνσταντινούπολη

 93. 22/01 18:12

  Transavia France: Νέες πτήσεις προς Καλαμάτα και Ρόδο

 94. 22/01 18:08

  Κατερίνα Νοτοπούλου: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία “Global Tourism Plastics Initiative”

 95. 22/01 18:06

  Neos: Νέες συνδέσεις με Σκιάθο το 2020

 96. 22/01 16:23

  8 νέες σουίτες στο ξενοδοχείο Calilo στην Ίο

 97. 22/01 16:07

  Ο Πειραιάς homeport για το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica το 2021

 98. 22/01 14:35

  Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού οι αναγνωρισμένοι ιαματικοί πόροι

 99. 22/01 14:32

  Τροποποίηση δρομολογίου του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ από τη Ρόδο

 100. 22/01 14:19

  Airbnb: Ένα ζευγάρι στο σπίτι της Ιουλιέτας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (φωτό)