Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος: Tα 5 πλεονεκτήματα, που καθιέρωσαν την Hotelgenius

Α Decrease font Enlarge font
Tα 5 πλεονεκτήματα, που καθιέρωσαν την Hotelgenius

H Hotelgenius δημιουργήθηκε και ανδρώθηκε μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας. Ιδρύθηκε το 2012 και έκτοτε ακολουθεί μια έντονα ανοδική πορεία, με την ομώνυμη πλατφόρμα, η οποία προσφέρει μία ενιαία λύση διαχείρισης των διαδικτυακών πωλήσεων και marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, στη συνέντευξή του στο Tornos News, εξηγεί τους λόγους της επιτυχίας και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του συστήματος της Hotelgenius, αναφέρεται στη στρατηγική συνεργασία με το fund Elikonos Jeremie SCA- Sicar, που ανοίγει το δρόμο για να γίνει η Hotelgenius πρωτοπόρος στην Ελληνική αγορά, αλλά και να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικούς παίχτες και στην Ευρωπαϊκή, επισημαίνει ότι δεν αρκεί μια καινοτόμος επιχειρηματική ιδέα για βρει κανείς χρηματοδότηση και καταθέτει την πεποίθησή του για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη....

-Λένε ότι η οικονομική κρίση έχει και τη θετική της πλευρά: δημιουργεί ευκαιρίες.... Εσείς δημιουργήσατε την Hotelgenius, που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις διαδικτυακές πωλήσεις και το marketing των ξενοδοχείων, στην καρδιά της κρίσης, το 2012. Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της Hotelgenius αποδεικνύει την αλήθεια της προηγούμενης ρήσης. Πού αποδίδετε εσείς την επιτυχία της; 

-Όλα είναι θέμα timing, η κρίση ανέδειξε μία ευκαιρία. Τα ξενοδοχεία στράφηκαν σε εναλλακτικές μορφές εσόδων μιας και πολλά από τα τουριστικά γραφεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, η αύξηση του μεριδίου του online είναι ένα παγκόσμιο trend και άρα ήρθαμε την κατάλληλη στιγμή να δώσουμε στους ξενοδόχους τη λύση που αναζητούσαν μέσα από ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες e-commerce και πλέον με το Hotelgenius να τους δώσουμε και τα εργαλεία που τους έλειπαν. 

-Αποκαλείται το προϊόν, που παρέχετε ως την «ιδιοφυία της αγοράς», με σλόγκαν το #begenius, Πώς θα το περιγράφατε με απλά λόγια σε έναν αδαή ξενοδόχο, που δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα για  το hospitality technology… 

-Το Hotelgenius είναι ένα σύστημα το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε ξενοδόχο έχει βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστή να μπορέσει γρήγορα και εύκολα να στήσει μια σύγχρονη ιστοσελίδα με ενσωματωμένη μηχανή κρατήσεων και application για κινητό ενώ ταυτόχρονα να καταφέρνει μόνος του να κάνει όποιες αλλαγές θέλει όποτε το επιθυμεί. Με λίγα λόγια, ένας πολυάσχολος ξενοδόχος στήνει το δικό του κανάλι πωλήσεων γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.  

-Γιατί ένας ξενοδόχος να επιλέξει τη δική σας πλατφόρμα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού;

-Αρχικά, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει ανταγωνισμός διότι κανένα άλλο σύστημα στην αγορά δεν έχει τα χαρακτηριστικά του δικού μας και δεν ενσωματώνει τις λύσεις που προσφέρουμε. Ανταγωνισμός υπάρχει σίγουρα στα επιμέρους υποσυστήματα του Hotelgenius.

Όμως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας είναι η συνολική και ολοκληρωμένη λύση που προσφέρουμε. Αν θα έπρεπε να επιλέξω πέντε χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα θα ήταν:

Πρώτον, ότι ο ξενοδόχος έχει ένα εργαλείο το οποίο του επιτρέπει να έχει πλήρη πρόσβαση και να κάνει μόνος του  αλλαγές.

Δεύτερον, του δίνεται η δυνατότητα να έχει νέα ιστοσελίδα όποτε το επιλέξει καθώς μπορεί να αλλάξει το σχέδιο του ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τρίτον, μπορεί για πρώτη φορά να εκμεταλλευτεί όλα τα κανάλια πωλήσεων και marketing (social media, landing pages, OTAs, email marketing, blogging κ.α.) μέσα από ένα και μόνο σύστημα.

Τέταρτον, δεν χρειάζεται να κάνει καμία αρχική επένδυση και να δεσμευτεί με μακροχρόνια συμβόλαια.

Ενώ πέμπτο και κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι το brand του ξενοδοχείου διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη τη διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου.  

Προσωπικά, πιστεύω πως αυτό που μας έχει κάνει  να ξεχωρίσουμε είναι το ότι προερχόμαστε από τα ξενοδοχεία, δίνουμε λύσεις που χρειάζονται οι ξενοδόχοι και όλη η ομάδα μας εκτός από αυτούς που ασχολούνται με την τεχνολογία προέρχονται από τα ξενοδοχεία άρα δεν είμαστε θεωρητικοί στο hospitality. 

Η στρατηγική συνεργασία με το Elikonos Jeremie SCA- Sicar

-Η επιτυχία της Hotelgenius "πιστοποιείται" και από το γεγονός ότι ένα fund, το  Elikonos Jeremie SCA- Sicar, "πείστηκε" να χρηματοδοτήσει την εταιρεία σας. Αν δεν είναι "επιχειρηματικό απόρρητο", μπορείτε να μας δώσετε λεπτομέρειες γι αυτή τη σημαντική συνεργασία; Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας, έχοντας πλέον και την αναγκαία χρηματοδότηση; 

-Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική και στρατηγική διότι καταφέραμε σε μία τόσο δύσκολη περίοδο να προσελκύσουμε μία ξένη επένδυση από ένα fund που συνήθως επενδύει σε μεγαλύτερα και πιο προχωρημένα σχήματα από το δικό μας. Ωστόσο, η καινοτομία και η επιχειρηματική ευκαιρία θεωρώ πως ένωσαν τους δρόμους μας και ο σκοπός μας είναι μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνουμε πρωτοπόροι στην Ελληνική αγορά αλλά και να καθιερωθούμε ως ένας από τους σημαντικούς παίχτες και στην Ευρωπαϊκή. Οι άξονες της χρηματοδότησης είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας μας και η ταυτόχρονη ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας συνολικά. 

-Πόσο εύκολο είναι να πεισθεί ένα fund να χρηματοδοτήσει μια ελληνική επιχείρηση τέτοιες εποχές; Αρκεί μια καινοτόμα ιδέα;

-Όχι, δεν αρκεί σε καμία περίπτωση. Εξάλλου, η χρηματοδότηση ήρθε τη στιγμή που το προϊόν είχε ήδη αποκτήσει ένα σημαντικό πελατολόγιο, είχε γίνει ήδη αποδεκτό στην αγορά και η εταιρεία παρουσίαζε μία σταθερά ανοδική πορεία. Χρειάζεται πλάνο, μεθοδικότητα, οργάνωση, πίστη και τελικά αν κάτι πιστεύουμε ότι έπαιξε τον καταλυτικό ρόλο είναι από τη μια πλευρά οι ανθρώπινες σχέσεις κυρίως όμως η επιχειρηματική ευκαιρία που θα δώσει στην επένδυση αυτή την αξία που απαιτείται. 

-Σκέπτεστε επέκταση και στις αγορές του εξωτερικού; Και αν ναι, η επικέντρωση θα είναι στα ξενοδοχεία ή και σε άλλους κλάδους;

-Ήδη έχουμε ξεκινήσει μία στρατηγική επέκταση και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές και σύντομα θα έχουμε σημαντικά αποτελέσματα.  

-Εν τέλει: το ισχυρό χαρτί της ελληνικής οικονομίας είναι μόνο ο τουρισμός ή βλέπετε δυνατότητες ανάπτυξης και σε άλλους τομείς; 

-Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω για άλλους τομείς αν και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλές παραγωγικές δυνάμεις στη χώρα οι οποίες μένουν εντελώς ανεκμετάλλευτες. Από εκεί και πέρα δραστηριοποιούμαι στην αγορά του hospitality τα τελευταία 16 χρόνια και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τομέα της οικονομίας στον οποίο θα μπορούσε να επενδύσει κάποιος. 

-Τι αλλαγές βλέπετε να φέρνει η εξέλιξη της τεχνολογίας στα ξενοδοχεία και στον τουρισμό γενικότερα; 

-Η εξέλιξη της τεχνολογίας συνολικά επηρεάζει κάθε τομέα της οικονομίας και της κοινωνίας μας πόσο μάλλον τα ξενοδοχεία. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το διαδίκτυο και μόνο το γεγονός ότι παγκοσμίως οι κρατήσεις μέσω διαδικτύου αγγίζουν κατά μέσο όρο το 40% και με σταθερή ανοδική τάση, αυτό κι από μόνο του λέει πολλά για το πως θα διαμορφωθεί το πεδίο στην επόμενη πενταετία.

Οι λύσεις που παρουσιάζονται, εξάλλου, γενικότερα αφορούν στην ολοένα μειωμένη παρουσία και συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία κράτησης, άφιξης, αναχώρησης του πελάτη από το ξενοδοχείο ενώ υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές αλλά και εφαρμογές όπου ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί άμεσα να μεταφέρει την εμπειρία του τη στιγμή που τη βιώνει σε οποιονδήποτε μπορεί να σχετίζεται με αυτήν.

Διαβάστε επίσης


 

 1. 23/08 16:19

  Ρόδος: Τιμητικές διακρίσεις σε ξένους φίλους του νησιού

 2. 23/08 16:12

  To 24 Estate Villas Paros στο δίκτυο Homes & Villas by Marriott

 3. 23/08 16:05

  Τι συζήτησε ο FEDHATTA με τον Υπουργό Ναυτιλίας

 4. 23/08 11:55

  Πώς χαρακτηρίζουν οι Βρετανοί καταναλωτές την Ryanair, που ήρθε τελευταία στην αξιολόγηση εξυπηρέτησης

 5. 23/08 10:42

  Airbnb: Βραδιά ορόσημο η 10η Αυγούστου, με 4 εκατ. διανυκτερεύσεις- O Ξένιος Δίας το μυστικό της επιτυχίας!

 6. 23/08 10:11

  Λίνα Μενδώνη: Σήμερα Παρασκευή η Υπουργική Απόφαση για την επένδυση στο Ελληνικό

 7. 22/08 13:09

  Γεύσεις και εικόνες από τη Μύκονο και τη Λευκάδα στην Κίνα

 8. 22/08 13:00

  Η Booking.com επέστρεψε το ποσό στην ιδιοκτήτρια ξενώνα

 9. 22/08 12:39

  Ξενοδοχεία: Ανοιχτό όλο το χρόνο το νέο Cook’s Club στο κέντρο της Ρόδου

 10. 22/08 12:28

  Γερμανικός τουρισμός: Αυξήθηκαν οι κρατήσεις τελευταίας στιγμής τον Ιούλιο

 11. 22/08 12:11

  Ξενοδοχεία: Ο ανταγωνισμός μόνο με βάση την τιμή δεν αποτελεί καλή στρατηγική

 12. 22/08 11:17

  Brexit: Τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση των Ευρωπαίων;

 13. 22/08 10:48

  Τουρισμός: 6 σποτ για την προβολή της ενδοχώρας των Χανίων (video)

 14. 22/08 09:54

  Ο ελληνικός τουρισμός θα διατηρήσει και θα αυξήσει τη δυναμική του

 15. 21/08 20:00

  Υπουργείο Τουρισμού: Μέτρα για την στήριξη της τουριστικής κίνησης στη Σαμοθράκη

 16. 21/08 17:03

  Συνάντηση Γεωργιάδη με την ηγεσία των Brown Hotels

 17. 21/08 14:21

  Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένη κατά 16% η μέση δαπάνη ανά ταξίδι το α'εξάμηνο

 18. 21/08 13:55

  «Δρόμοι του κρασιού» το Σάββατο στο Ροδίνι της Ρόδου

 19. 21/08 13:33

  SEAJETS: Τα δρομολόγια προς Σαμοθράκη αύριο Πέμπτη

 20. 21/08 13:07

  Τουρισμός: 17,5 εκατ. Αμερικανοί θα ταξιδέψουν από τις 28 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου

 21. 21/08 11:22

  Νύχτα…Shock Price στις 4 Σεπτεμβρίου στην Τρίπολη

 22. 21/08 11:15

  Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης: Παρουσιάζονται σήμερα τα αρχιτεκτονικά σχέδια

 23. 21/08 11:03

  Δήμος Χερσονήσου: Τοπικό διαβατήριο με προνόμια στους πιστούς επισκέπτες και όσους παντρεύονται εκεί

 24. 21/08 10:47

  Α.Ανδρεάδης: Σημαντική εξέλιξη τα φορολογικά μέτρα για την προσέλκυση πλούσιων ξένων

 25. 21/08 10:20

  Τεχνική Ολυμπιακή: Ιδιοκτησία της "Πόρτο Καρράς" το ελικόπτερο που έπεσε στον Πόρο

 26. 20/08 16:36

  Η Avianca Brasil αποχωρεί από τη Star Alliance

 27. 20/08 16:26

  Επιγραφή με το τοπωνύμιο «Αμάρυνθος» σε ανασκαφικές έρευνες

 28. 20/08 16:19

  Η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ελληνικoύ Φεστιβάλ

 29. 20/08 16:03

  Θεοχάρης: ΦΠΑ 13% για όλο το τουριστικό πακέτο

 30. 20/08 15:48

  Δήμος Αθηναίων: Τριπλασιάστηκαν οι έλεγχοι για το κάπνισμα

 31. 20/08 13:52

  Γρηγόρης Τάσιος: Μεγάλο στοίχημα η επαναφορά του οδικού τουρισμού- Το 2019 "χτυπά καμπανάκι" για το 2020

 32. 20/08 12:42

  +15,3% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο α' εξάμηνο, παρά τη μείωση των αφίξεων!

 33. 20/08 12:13

  Δυσκολίες στην εξαγορά του Thomas Cook "βλέπει" η Fosun

 34. 20/08 11:50

  HAPCO: Ανακλήθηκε η απόφαση για τα επιστημονικά συνέδρια

 35. 20/08 11:34

  Λιγότεροι Γερμανοί τουρίστες στη Μαγιόρκα το α' εξάμηνο

 36. 20/08 11:04

  Κρήτη: Η απειλή για μηνύσεις... και ο θόρυβος από τα τζιτζίκια

 37. 20/08 10:36

  Ζευγάρι Γάλλων απειλείται με φυλάκιση γιατί πήρε άμμο από τη Σαρδηνία

 38. 20/08 10:11

  Καταγγελία από ιδιοκτήτρια ξενώνα για αυθαίρετες αναλήψεις από την Booking.com

 39. 19/08 16:48

  Μέτρα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης και την τουριστική προβολή της

 40. 19/08 14:48

  FAZ: Η ουσιαστική και συμβολική σημασία της επένδυσης στο Ελληνικό

 41. 19/08 14:34

  Στον όμιλο Philian Hotels & Resorts το ξενοδοχείο Γαλήνη στη Σκιάθο

 42. 19/08 13:01

  Rodos Palace: 45α γενέθλια με εικαστική αναβίωση του Μεσαιωνικού Δράκου της Ρόδου (φωτό)

 43. 19/08 12:54

  Η Πάρος επιχειρεί να γίνει το πρώτο νησί της Μεσογείου χωρίς πλαστικά

 44. 19/08 12:44

  Γαλλίδα φίλη της Ρόδου βοηθά πρόσφυγες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νησιού

 45. 19/08 11:48

  ΠΟΞ: Άμεση λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση και στήριξη της Σαμοθράκης

 46. 19/08 10:57

  Το Brexit περιορίζει τα ταξίδια των Βρετανών στο εξωτερικό

 47. 18/08 11:39

  Κως: Αντιδράσεις των ξενοδόχων για τις πινακίδες που προειδοποιούν για τσουνάμι

 48. 18/08 11:33

  Στα πρόθυρα παγκόσμιας ύφεσης;

 49. 18/08 11:25

  Ένατο open πρωτάθλημα σκακιού στο Καρπενήσι

 50. 18/08 11:20

  Ο αστροτουρισμός και το πλανητάριο της Σητείας

 51. 18/08 11:15

  Οι Ιππότες της Ρόδου «επιστρέφουν» στο νησί

 52. 17/08 18:26

  Το πάρτι-υπερπαραγωγή του μεγιστάνα Idan Ofer στη Μύκονο που κόστισε 5 εκατ. ευρώ

 53. 17/08 12:43

  Κύπρος: Στα σκαριά δέκα νέα ξενοδοχεία με χιλιάδες κλίνες

 54. 17/08 12:38

  Αγιορείτικα ψάρια και προϊόντα στο Skiathos Palace Hotel

 55. 17/08 12:31

  FAZ: Ωδή στην "Greek Salat"

 56. 17/08 12:29

  Άδειες για γεωτρήσεις σε ξενοδοχεία της Ρόδου

 57. 17/08 12:26

  Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας Νικόλαος Τσελεμεντές στη Σίφνο

 58. 16/08 11:48

  Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης

 59. 16/08 11:35

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Κω και Σίφνο

 60. 16/08 11:29

  Ποδηλατικός αγώνας 3rd Tour of Daphne - The Divine Ride! Από τα Τέμπη στους Δελφούς

 61. 16/08 11:27

  Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας στη Ρόδο

 62. 16/08 11:22

  Νέα διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου σε Κατάκολο και Πύργο

 63. 14/08 20:49

  Γ.Δαμουλάκης: Συμπαράσταση της ΚΕΔΕ στη δήμαρχο Ελαφονήσου

 64. 14/08 13:38

  Προβολή του Βόλου στην Telegraph και το CNN travel

 65. 14/08 12:42

  Πρόταση: Πρόστιμα σε όσους καπνίζουν στην Ακρόπολη

 66. 14/08 11:51

  Α.Ανδρεάδης: Η Σαντορίνη θα καταρρεύσει χωρίς σχεδιασμό 10ετίας

 67. 14/08 10:57

  1,6 εκατ. περισσότεροι επιβάτες στα ελληνικά αεροδρόμια το 7μηνο

 68. 14/08 10:14

  Travelzoo: Οι παππούδες στηρίζουν τον τουρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο

 69. 14/08 10:07

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία

 70. 14/08 10:03

  ΕΟΤ: Εκδήλωση προβολής της Χαλκιδικής στην Ολλανδία

 71. 13/08 16:34

  Κινδυνεύουμε από ένα μεγάλο σεισμό;

 72. 13/08 16:30

  Σύμβαση για τη μελέτη δημιουργίας νέου ΧΥΤΥ Κέρκυρας

 73. 13/08 16:20

  Σημαντική αύξηση επισκεπτών και εισπράξεων στα Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους τον Απρίλιο

 74. 13/08 11:08

  Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου- Εκδηλώσεις σε 100 μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους

 75. 13/08 11:00

  Επαναλειτουργεί το πωλητήριο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

 76. 13/08 10:36

  Βιομηχανικό Μουσείο Σμύριδας στη Νάξο, υπό την αιγίδα της ΠτΔ

 77. 13/08 10:18

  Η TUI πούλησε δυο εξειδικευμένα τουριστικά πρακτορεία της στη Γερμανία

 78. 13/08 10:06

  Τι προβλέπει η νομοθεσία για τις πισίνες των ξενοδοχείων

 79. 13/08 09:57

  Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού η Έκθεση της Κρεμαστής Ρόδου

 80. 13/08 09:37

  Παγκόσμια Ημέρα των Φάρων- 1309 φάροι βρίσκονται στην Ελλάδα

 81. 13/08 09:35

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Λέρο, Χαλκιδική, Βόλο και Μαλεβίζι

 82. 12/08 13:22

  Μεγάλες προοπτικές για τον τουρισμό της Λέσβου

 83. 12/08 13:08

  Thomas Cook: Σε αναζήτηση επιπλέον 150 εκατ. λιρών- "Ανοησίες" τα περί εξαγοράς από τον Anex Tour

 84. 12/08 11:59

  Ρωσικός τουρισμός: Οι κερδισμένοι προορισμοί το α' εξάμηνο- στους χαμένους η Ελλάδα

 85. 12/08 11:02

  Γαλλικός τουρισμός: Πώς θα γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης και στα τουριστικά έσοδα

 86. 12/08 10:29

  Η κλοπή στη βίλα του μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ στη Μύκονο και τα σχόλια στο Instagram

 87. 12/08 09:56

  ΕΛΙΤΟΥΡ: Όχι στην ενδυνάμωση του ρόλου του ΕΟΠΠΥ στον τουρισμό υγείας

 88. 12/08 09:47

  Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών: Συστάσεις για την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών στις διακοπές

 89. 12/08 09:23

  Λιγότερα ταξίδια των Γάλλων με γνώμονα την προστασία του κλίματος

 90. 12/08 09:17

  Περιφέρεια Κρήτης: Διαγωνισμός 1,3 εκατ. για εκδηλώσεις τουριστικής προβολής

 91. 12/08 09:08

  Υπαίθριο Cluedo το ιστορικό κέντρο της Αθήνας με επίδοξους ντετέκτιβ!

 92. 11/08 10:24

  Απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων σε περιοχές της Χαλκιδικής μέχρι το πρωί της Τετάρτης

 93. 11/08 10:16

  Τουρισμός Υγείας: Μελέτη από την ΚΕΔΕ

 94. 11/08 10:08

  Mίσθωση ξενώνα στα Μετέωρα - Προς εκμίσθωση το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου

 95. 10/08 14:13

  Η "Γαλάζια Λίμνη" της Χαλκιδικής | Δρένια ή Γαϊδουρονήσια

 96. 10/08 14:01

  Τα άγνωστα τιρκουάζ νησάκια της Χαλκιδικής

 97. 10/08 11:44

  5 χρόνια «Θρόνος του Ήλιου»: Η ιστορία της Ρόδου μέσα από 9 Διαστάσεις

 98. 10/08 11:41

  Ελαφρά μείωση των ξένων τουριστών το 5μηνο στη Βόρεια Μακεδονία

 99. 10/08 11:32

  Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα

 100. 09/08 17:21

  Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου η κατεδάφιση τουριστικών αυθαιρέτων κατασκευών