Κορωνοϊός: Πως επηρεάζει Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, YouTube, WhatsApp και Messenger

Α Decrease font Enlarge font
Κορωνοϊός: Πως επηρεάζει Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, YouTube, WhatsApp και Messenger

Σε μία εποχή όπου απαιτείται κοινωνική απόσταση αλλά και άμεση επαφή ανθρώπων και οργανισμών ώστε να πληροφορηθούν, να αλληλοεπιδράσουν και να λάβουν αποφάσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να διαδραματίσουν έναν διαφοροποιημένο ρόλο.

Ειδικότερα, οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν συμβάλλει σημαντικά  στη διάδοση ειδήσεων σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Έχοντας ένα ευρύ φάσμα ευθύνης και "εξουσίας" στη διανομή πληροφοριών, πολλές πλατφόρμες σπεύδουν να βοηθήσουν, προβαίνοντας σε δωρεές για να στηρίξουν τις προσπάθειες καταπολέμησης του ιού, λαμβάνοντας μέτρα για την αποτροπή διαρροής πλαστών ειδήσεων αλλά και παρέχοντας συμβουλές σε μικρές και μεγάλες εταιρείες.

Για παράδειγμα, το Facebook καταπολεμά την παραπληροφόρηση από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Η πλατφόρμα έχει αναπτύξει αυστηρά μέτρα για την αποτροπή διαρροής ψευδών ειδήσεων στους 2,5 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες του. Επιπλέον, οι χρήστες ενθαρρύνονται στο να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, επισημαίνοντας ύποπτες δημοσιεύσεις. Εκτός από αυτά τα μέτρα, το Facebook δίνει προτεραιότητα στο newsfeed για να ευνοήσει πιο αξιόπιστες πηγές, όπως είναι ο  Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και άλλες αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Καθώς οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωσή τους, η λήψη πρωτοβουλιών για την καταπολέμηση των πλαστών ειδήσεων είναι ζωτικής σημασίας.

Όσον αφορά στον «πραγματικό» κόσμο, το Facebook δώρισε 720.000 μάσκες τις οποίες ήδη κατείχε στα αποθέματά του, ενώ δήλωσε ότι θα δωρίσει μέχρι και 145 εκατ. δολάρια, μεταξύ άλλων σε εργαζόμενους του τομέα της υγείας και σε μικρές επιχειρήσεις.

 Από πλευράς του, το WhatsApp εγκαινίασε το Κέντρο πληροφοριών για τον κορωνοϊό, παρέχοντας στους χρήστες έναν χώρο όπου μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία. Σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, την UNICEF και άλλους οργανισμούς, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook έχει επίσης ανοίξει με τον ΠΟΥ ένα chatbot στο Whatsapp, με προειδοποιήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό.

Ως επιπρόσθετη πρωτοβουλία, η εταιρεία προσέφερε 1 εκατ. δολάρια στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ποιότητας (IFCN) του Ινστιτούτου Poynter. Η επιχορήγηση θα υποστηρίξει την συμμαχία # CoronaVirusFacts Alliance, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 100 τοπικοί οργανισμοί σε τουλάχιστον 45 χώρες.

Ένα ακόμη ισχυρό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram, προωθεί την αυτοαπομόνωση και την κοινωνική απομάκρυνση με την κυκλοφορία των αυτοκόλλητων ετικετών Stay Home. Παράλληλα, το μέσο δημιούργησε νέους τρόπους για να συνδεθούν οι φίλοι, συμπεριλαμβανομένης μιας περιήγησης στο Instagram μαζί με φίλους μέσω βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο,  το Instagram υποστηρίζει μια τάση αποστασιοποίησης από τους δημόσιους χώρους και ενθαρρύνει τους χρήστες του να το επισημάνουν και στα προφίλ τους. Η δημοτικότητα των νέων χαρακτηριστικών είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς οι χρήστες πλημμύρισαν τους διακομιστές της πλατφόρμας.

Σε καίριο ρόλο και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Messenger, μετά τη διαπίστωση ότι η κυκλοφορία του έχει διπλασιαστεί λόγω της πανδημίας, ανακοίνωσε ότι παρέχει στις κυβερνητικές υπηρεσίες δωρεάν εργαλεία ανάπτυξης και ξεκινά ένα hackathon για να διερευνήσει πώς οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν λύσεις ανταλλαγής μηνυμάτων.

Όπως και οι άλλες πλατφόρμες, έτσι και το Twitter έχει δει μια σημαντική αύξηση των αριθμών των χρηστών του, της τάξεως του 23% τους πρώτους μήνες του 2020 σε σύγκριση με το τέλος του 2019.

Προκειμένου να προστατευθούν οι χρήστες του από παραπλανητικές πληροφορίες, η πλατφόρμα απαγορεύει τυχόν tweets που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εξάπλωση του ιού. Επιπλέον, το Twitter επανέφερε τη διαδικασία επαλήθευσης του προφίλ για να επιβεβαιώνει όλους τους λογαριασμούς μέσω του μπλε εικονιδίου ελέγχου, ώστε να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες στο κοινό. Η αύξηση των χρηστών στο Twitter καταδεικνύει ότι οι άνθρωποι στρέφονται προς τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να λαμβάνουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες ή για να απασχοληθούν ενώ βρίσκονται σε αυτο-απομόνωση. Οι προσπάθειες της πλατφόρμας να κρατήσει τη ροή πληροφοριών αξιόπιστη είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς μπορεί να προκύψουν ψεύτικοι «ειδικοί», να εξαπλωθούν ψευδείς ειδήσεις και πανικός.

Όσον αφορά στην επαγγελματική πλατφόρμα LinkedIn , λόγω των ακυρώσεων ορισμένων από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά συνέδρια, η εταιρεία διεύρυνε την πλατφόρμα των εκδηλώσεών της για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το παγκόσμιο κοινό.

Επιπλέον, η επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης ξεκλείδωσε τα 16 μαθήματα LinkedIn Learning, στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες δωρεάν. Τα μαθήματα καλύπτουν κυρίως θέματα σχετικά με την απομακρυσμένη εργασία και περιλαμβάνουν μαθήματα σε μερικά εικονικά εργαλεία συσκέψεων όπως είναι τα Microsoft Teams, BlueJeans και Zoom.

Το LinkedIn προσφέρει επίσης βοήθεια στις επιχειρήσεις που δεν είναι βέβαιο για το πώς να αντιδράσουν σε αυτή την παγκόσμια κατάσταση, δημοσιεύοντας συμβουλές για το τι πρέπει να αναρτούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επιπλέον, η πλατφόρμα διευκολύνει την εικονική μετάβαση στην εργασία και τη σύνδεση εξ αποστάσεως, η οποία είναι πολύ σημαντική για όλες τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να διατηρήσουν τις λειτουργίες τους εν μέσω της πανδημίας.

Διαφοροποιήσεις και σοβαρές αλλαγές παρατηρούνται και στη μεγαλύτερη κοινότητα βίντεο, YouTube. Το μέσο κατήργησε τις διαφημίσεις που είχαν περιεχόμενο σχετικό με ιούς και επένδυσε αρκετά στην προσπάθεια καταπολέμησης της παραπληροφόρησης. Για παράδειγμα, το YouTube κατέβασε τα βίντεο που συμβουλεύουν τους ανθρώπους να θεραπεύονται μόνοι τους στο σπίτι αντί να ζητούν ιατρική βοήθεια.

Επιπλέον, όλα τα βίντεο που αφορούν στον κορωνοϊό, δεν έχουν διαφημίσεις. Βλέποντας μια αύξηση της χρήσης της πλατφόρμας, το YouTube έχει επίσης αλλάξει την αναπαραγωγή βίντεο μέσω προεπιλογής, καθώς παρατηρείται συμφόρηση στα δίκτυα σε όλο τον κόσμο εφόσον όλο και περισσότεροι άνθρωποι περνούν τον χρόνο τους online.

Τέλος, η διαδικτυακή πηγή έμπνευσης και πληροφοριών Pinterest, εγκαινίασε με τη σειρά του τη νέα καρτέλα "Today", έναν συνδυασμό τρεχουσών και επιμελημένων pins, όπως πληροφορίες από τον Π.Ο.Υ. και τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών για θέματα όπως το πλύσιμο των χεριών κατά την πανδημία του κορωνοϊού. Επιπλέον, το Pinterest διατηρεί την επαφή των χρηστών του με τα brands προσφέροντας χρήσιμο, πολυποίκιλο περιεχόμενο.

 

 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 01/06 18:40

  Τοrnos News Webinars: Tην Τρίτη ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση για την προσαρμογή των digital marketing ενεργειών των ξενοδοχείων στα νέα δεδομένα

 2. 01/06 18:37

  Το Εποπτικό Συμβούλιο της Lufthansa εγκρίνει το πακέτο διάσωσης

 3. 01/06 17:10

  ΞΕΕ: Πλατφόρμα εξειδίκευσης για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των ξενοδοχείων

 4. 01/06 17:02

  ΥΠΑ: Παρατείνεται και τον Ιούνιο η προληπτική καραντίνα των ταξιδιωτών από χώρες με υψηλό κίνδυνο

 5. 01/06 15:39

  Ο Ναδάλ καλεί τους διεθνείς ταξιδιώτες να επισκεφθούν τη Μαγιόρκα (video)

 6. 01/06 15:16

  Ρώμη: Να δεχθεί η Ελλάδα φέτος Ιταλούς τουρίστες

 7. 01/06 14:58

  Κρήτη: Πρόγραμμα πιστοποίησης και κατάρτισης των εργαζομένων στον τουρισμό

 8. 01/06 13:35

  Accor: Παγκόσμια καμπάνια για να ενισχύσει την επιθυμία για ταξίδια

 9. 01/06 13:32

  Η Πάρος προβάλλεται στην Αυστριακή αγορά

 10. 01/06 13:18

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών: Οι ξεναγοί πρέπει να στηριχθούν για να επιβιώσουν

 11. 01/06 13:03

  Η Selected Hideaways ανοίγει τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της

 12. 01/06 12:48

  Λουτράκι: Ψηφιακό Παρατηρητήριο Τουρισμού για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας

 13. 01/06 12:47

  Ισπανικός τουρισμός: Ανοίγει στις 16 Ιουνίου πιλοτικά με τις Βαλεαρίδες Νήσους και τα Κανάρια

 14. 01/06 12:30

  Lufthansa: "Πράσινο φως" από την ΕΕ για το πακέτο διάσωσης – Απαίτηση για παραχώρηση σλοτ

 15. 01/06 11:55

  Έρευνα TUI: Η Ελλάδα δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός των Βρετανών μετά το lockdown

 16. 01/06 11:43

  Δράσεις για την τουριστική προώθηση της Πρέβεζας

 17. 01/06 11:15

  Ποια είναι η παραδεισένια παραλία Σκαλάκια στην Αττική

 18. 01/06 11:12

  Πέντε ελληνικά νησιά για οικονομικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι

 19. 01/06 10:41

  Covid-19: Τι σχέση έχει το social distancing με τη business class και την περιφερειακή ανάπτυξη;

 20. 01/06 10:33

  Πότε ανοίγουν τα ξενοδοχεία του ομίλου Electra Hotels & Resorts

 21. 01/06 10:26

  Άλλη μια απόφαση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση στην Κασσιώπη της Κέρκυρας

 22. 01/06 10:24

  Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: Συζήτηση για μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων 4 ξενοδοχείων σε Κω και ένα στη Νάξο

 23. 01/06 10:22

  Το πλήγμα της πανδημίας στη γερμανική αγορά εργασίας και οι εκτιμήσεις για ανάκαμψη από το 2021

 24. 01/06 10:20

  Διευκρινίσεις για την είσοδο Ελλήνων επιχειρηματιών στη Βόρεια Μακεδονία

 25. 01/06 10:13

  Σχέδιο διάσωσης της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας - οικολογικό επίδομα για αγορά "καθαρών" οχημάτων

 26. 31/05 14:22

  DER Touristik: Δωρεάν διαμονή στα παιδιά της οικογένειας στα ξενοδοχεία Iberostar

 27. 31/05 13:08

  Αυτή είναι η ΚΥΑ για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών επιχειρήσεων (ΦΕΚ)

 28. 31/05 12:43

  Πώς είναι σήμερα το σπίτι του «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»

 29. 31/05 12:39

  Η άγνωστη και εξωτική παραλία στην Εύβοια με τη λιμνούλα

 30. 31/05 12:30

  1 στους 3 Γερμανούς σχεδιάζει διακοπές στη χώρα του

 31. 31/05 12:26

  Δανία: Δέχεται τουρίστες με κράτηση 6 διανυκτερεύσεων από συγκεκριμένες χώρες, αλλά όχι στην πρωτεύουσα

 32. 31/05 12:13

  Ρουμανία: Ανοίγουν τα περισσότερα εποχικά ξενοδοχεία της Μαύρης Θάλασσας

 33. 31/05 11:53

  Υπουργείο Εξωτερικών: Διευκρινίσεις για τα τεστ στις αεροπορικές αφίξεις

 34. 30/05 13:11

  Εγκύκλιος: Λήψη μέτρων πρόληψης της νόσου των λεγεωνάριων και στα ξενοδοχεία

 35. 30/05 13:06

  Ελεγκτικό Συνέδριο: Παράνομη η απόκτηση μετοχών της Air France-KLM το 2019 από το ολλανδικό κράτος

 36. 30/05 13:00

  Κορωνοϊός: Δίοδο για τους Βρετανούς τουρίστες αναζητεί η Πορτογαλία

 37. 30/05 12:45

  Λιμένι: Το πανέμορφο πέτρινο χωριό με τα κρυστάλλινα νερά

 38. 30/05 12:43

  Ναυάγιο: Η διάσημη παραλία και η ιστορία του ονόματός της

 39. 30/05 12:34

  Το ΤΕΠΙΧ ΙΙ δεν καλύπτει τα ξενοδοχεία για κεφάλαια κίνησης

 40. 30/05 12:24

  Ποιες τουριστικές επιχειρήσεις επανεκκινούν την Δευτέρα 1η Ιουνίου

 41. 30/05 12:14

  Θεοχάρης- Κόνσολας: Ξανα-ανοίγει όλη η χώρα με τις ίδιες προϋποθέσεις

 42. 30/05 12:11

  Αναθεώρηση αεροπορικών οδηγιών για πτήσεις εξωτερικού προς τη χώρα μας

 43. 30/05 12:10

  Δευτέρα ανοίγουμε και δεν έχουμε πάρει ακόμη «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας»

 44. 29/05 17:37

  airBaltic: Πώς διαμορφώνεται μέχρι στιγμής το πτητικό πρόγραμμα για Ελλάδα

 45. 29/05 17:30

  Έρευνα | Οι καλύτερες και οι χειρότερες αεροπορικές εταιρίες στις επιστροφές χρημάτων

 46. 29/05 16:51

  Ισπανία: Εντοπίστηκαν τα πρώτα «εισαγόμενα» κρούσματα κορωνοϊού μετά το lockdown

 47. 29/05 16:46

  Ο Χάρης Θεοχάρης στο CNN: Έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα για να διασφαλίσουμε τα ταξίδια χωρίς ρίσκο

 48. 29/05 16:36

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Στοχευμένες καμπάνιες σε ξένες τουριστικές αγορές

 49. 29/05 16:25

  National Geographic Traveler-Italia: Ύμνοι για Σύρο, Τήνο, Μήλο και Σέριφο

 50. 29/05 16:08

  Πορτογαλία: Τουριστική πόλη εξετάζει τους κατοίκους για κορωνοϊό, για να φέρει πίσω τους επισκέπτες

 51. 29/05 15:29

  Ryanair: Το πρόγραμμα πτήσεων Πολωνία – Ελλάδα από τον Ιούλιο

 52. 29/05 15:01

  Τέλος οι βεβαιώσεις διέλευσης σε ταξιδιώτες από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα μέσω transit

 53. 29/05 14:54

  City Contact Webinar: Tη Δευτέρα 1 Ιουνίου ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση με θέμα: "Η διανομή των ενημερωτικών εντύπων στο άνοιγμα των ξενοδοχείων"

 54. 29/05 14:23

  WTTC: Πρωτόκολλα για τις αερομεταφορές, t.o’s και τις εκδηλώσεις για ασφαλή ταξίδια

 55. 29/05 13:06

  Τ. γραφεία Γερμανίας: Η Ελλάδα συνεχίζει να ενδιαφέρει παρά τη δραματική κατάσταση στις πωλήσεις

 56. 29/05 13:04

  Τουρισμός: Αυτές είναι οι 29 χώρες με τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα στις 15 Ιουνίου προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 57. 29/05 12:49

  Wizz Air: Πτήσεις από Λονδίνο προς Κέρκυρα, Ηράκλειο, Ρόδο και Ζάκυνθο τον Ιούλιο, εάν αρθούν οι περιορισμοί

 58. 29/05 12:06

  Τροπολογία: Ποια μέτρα προβλέπονται για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

 59. 29/05 11:39

  Μelia Hotels: Δείτε πώς εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ξενοδοχεία της

 60. 29/05 11:08

  Γερμανικός Τύπος: Ελπιδοφόρα μηνύματα για τον τουρισμό από την Ελλάδα

 61. 29/05 10:50

  Μια αισιόδοξη ματιά για τη σεζόν που ξεκινά

 62. 29/05 10:46

  Ο Έλληνας στο επίκεντρο του προγράμματος τουριστικής προβολής των Κυθήρων

 63. 29/05 10:43

  Πορτογαλία: Περιοριστικά μέτρα κατά την άφιξη – αναχώρηση τουριστών και διαγνωστικά τεστ

 64. 29/05 10:40

  Κορωνοϊός: Πώς θα μείνουμε ασφαλείς στην καθημερινότητά μας

 65. 29/05 10:40

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ζάκυνθο, Αστυπάλαια, Κάρπαθο και Χανιά

 66. 29/05 10:39

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Καλαμπάκα, Πύργο και Ναύπακτο

 67. 29/05 10:36

  Αυξάνονται οι ηλεκτρονικές παραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο

 68. 29/05 09:47

  Το μέρος στην Αττική που μπορεί να δεις ακόμη και φλαμίνγκο

 69. 29/05 09:44

  Η περιοχή στην Αττική που λέγεται ότι κατοικούσε η Νέμεσις

 70. 29/05 09:25

  Η πρόεδρος και ο γ.γ. της ΕΞΑ-ΑΑ στο Tornos News Live: Θέλουμε να ανοίξουμε τα ξενοδοχεία, αλλά όλοι περιμένουμε διεκρινίσεις για τα υγειονομικά και τα εργασιακά

 71. 29/05 00:07

  Η Lufthansa διπλασιάζει από τα μέσα Ιουνίου τις πτήσεις για Αθήνα από Φρανκφούρτη και Μόναχο

 72. 28/05 17:56

  O κ.Θεοχάρης παρέδωσε στον ΠΟΤ την «Λευκή Βίβλο για την Αντιμετώπιση των Συνεπειών του Κορωνοϊού»

 73. 28/05 17:51

  Aegean: "Προχωράμε βασιζόμενοι κυρίως στις δικές μας δυνάμεις, στους δικούς μας ανθρώπους"

 74. 28/05 14:58

  Επιχορηγήσεις σε φορείς και σωματεία για δράσεις τουριστικής προβολής

 75. 28/05 14:42

  Μέτρα ύψους 115 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των αερομεταφορών

 76. 28/05 14:41

  Expedia Group: Συμβολή στην ανάκαμψη των συνεργατών του με 275 εκατ. δολάρια

 77. 28/05 13:40

  Νέα προβολή της Τήνου στην αγορά της Ινδίας

 78. 28/05 13:24

  Δήλωση Χατζηιωάννου για τη μείωση του προσωπικού της easyjet

 79. 28/05 13:15

  Μ.Κόνσολας: «Επικίνδυνοι και ανεπαρκείς όσοι διακινούν σενάρια περί επικινδυνότητας των νησιών μας»

 80. 28/05 13:10

  Γερμανία: Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιστρέφουν τα βάουτσερ

 81. 28/05 12:10

  WTTC: Το πρώτο σήμα στον παγκόσμιο τουρισμό που εγγυάται την υγειονομική ασφάλεια των επιχειρήσεων

 82. 28/05 12:09

  Χάρης Θεοχάρης: Δεν θα υπάρξουν άσπρες και μαύρες λίστες χωρών

 83. 28/05 11:49

  Γιατί δεν αυξάνονται τα κρούσματα με τη χαλάρωση των μέτρων;

 84. 28/05 11:33

  Η Lidl εγκαταλείπει τη δραστηριότητα διακοπών και απομακρύνει τους 2 τουρ οπερέιτορ

 85. 28/05 11:32

  Σημαντική διάκριση: Ελληνική η ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης

 86. 28/05 11:29

  Πέντε καταγάλανες παραλίες για να κάνεις μπάνιο δίπλα στην Αθήνα

 87. 28/05 11:18

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων: Ενημέρωση για τα πρωτόκολλα

 88. 28/05 10:27

  Γερμανικός Τύπος: Οι Έλληνες τα κατάφεραν καλά- 5 ελληνικά νησιά προτείνει το Focus στους Γερμανούς

 89. 28/05 10:16

  Το AthensWas Hotel ανοίγει την 1η Ιουνίου

 90. 28/05 10:13

  H Σέριφος "θα μείνει μεταξύ μας"

 91. 28/05 10:11

  ΕΤΑΔ: Διευκρινίσεις για την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την μεταβίβαση 10.119 ακινήτων του Δημοσίου

 92. 28/05 10:07

  H Σλοβενία επιτρέπει στους τουρίστες απ΄ όλη την Ευρώπη να εισέλθουν στη χώρα με επιβεβαίωση κράτησης

 93. 28/05 10:02

  Δυνατότητα και για τουριστικά καταλύματα σε ακίνητο της HBH Επενδύσεων στην Πειραιώς

 94. 28/05 10:00

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Πάρο, Χανιά και Ζάκυνθο

 95. 28/05 09:58

  Ενισχύσεις για νέα ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο και Κεφαλονιά

 96. 28/05 09:57

  Η επόμενη μέρα: Η Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Κατερίνης και η Επιτροπή ορειβατικών δραστηριοτήτων Δήμου Ξάνθης

 97. 27/05 17:40

  Κομισιόν: Ταμείο Ανάκαμψης με προίκα 750 δις ευρώ- ποιο ποσό αναλογεί στην Ελλάδα

 98. 27/05 17:31

  Το Εποπτικό Συμβούλιο της Lufthansa αναβάλλει την Γενική Συνέλευση για το πακέτο διάσωσης

 99. 27/05 17:18

  Στις 25 Ιουνίου η Τακτική ΓΣ και οι εκλογές στον ΣΕΤΕ - Τι δηλώνει ο κ.Ρέτσος

 100. 27/05 17:04

  Μια κατηγορία όλη η Ελλάδα ως προς την επικινδυνότητα μετάδοσης του ιού