Κορωνοϊός: Πως επηρεάζει Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, YouTube, WhatsApp και Messenger

Κορωνοϊός: Πως επηρεάζει Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, YouTube, WhatsApp και Messenger

Σε μία εποχή όπου απαιτείται κοινωνική απόσταση αλλά και άμεση επαφή ανθρώπων και οργανισμών ώστε να πληροφορηθούν, να αλληλοεπιδράσουν και να λάβουν αποφάσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να διαδραματίσουν έναν διαφοροποιημένο ρόλο.

Ειδικότερα, οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν συμβάλλει σημαντικά  στη διάδοση ειδήσεων σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Έχοντας ένα ευρύ φάσμα ευθύνης και "εξουσίας" στη διανομή πληροφοριών, πολλές πλατφόρμες σπεύδουν να βοηθήσουν, προβαίνοντας σε δωρεές για να στηρίξουν τις προσπάθειες καταπολέμησης του ιού, λαμβάνοντας μέτρα για την αποτροπή διαρροής πλαστών ειδήσεων αλλά και παρέχοντας συμβουλές σε μικρές και μεγάλες εταιρείες.

Για παράδειγμα, το Facebook καταπολεμά την παραπληροφόρηση από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Η πλατφόρμα έχει αναπτύξει αυστηρά μέτρα για την αποτροπή διαρροής ψευδών ειδήσεων στους 2,5 δισεκατομμύρια μηνιαίους χρήστες του. Επιπλέον, οι χρήστες ενθαρρύνονται στο να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, επισημαίνοντας ύποπτες δημοσιεύσεις. Εκτός από αυτά τα μέτρα, το Facebook δίνει προτεραιότητα στο newsfeed για να ευνοήσει πιο αξιόπιστες πηγές, όπως είναι ο  Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και άλλες αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Καθώς οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωσή τους, η λήψη πρωτοβουλιών για την καταπολέμηση των πλαστών ειδήσεων είναι ζωτικής σημασίας.

Όσον αφορά στον «πραγματικό» κόσμο, το Facebook δώρισε 720.000 μάσκες τις οποίες ήδη κατείχε στα αποθέματά του, ενώ δήλωσε ότι θα δωρίσει μέχρι και 145 εκατ. δολάρια, μεταξύ άλλων σε εργαζόμενους του τομέα της υγείας και σε μικρές επιχειρήσεις.

 Από πλευράς του, το WhatsApp εγκαινίασε το Κέντρο πληροφοριών για τον κορωνοϊό, παρέχοντας στους χρήστες έναν χώρο όπου μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία. Σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, την UNICEF και άλλους οργανισμούς, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook έχει επίσης ανοίξει με τον ΠΟΥ ένα chatbot στο Whatsapp, με προειδοποιήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό.

Ως επιπρόσθετη πρωτοβουλία, η εταιρεία προσέφερε 1 εκατ. δολάρια στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ποιότητας (IFCN) του Ινστιτούτου Poynter. Η επιχορήγηση θα υποστηρίξει την συμμαχία # CoronaVirusFacts Alliance, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 100 τοπικοί οργανισμοί σε τουλάχιστον 45 χώρες.

Ένα ακόμη ισχυρό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram, προωθεί την αυτοαπομόνωση και την κοινωνική απομάκρυνση με την κυκλοφορία των αυτοκόλλητων ετικετών Stay Home. Παράλληλα, το μέσο δημιούργησε νέους τρόπους για να συνδεθούν οι φίλοι, συμπεριλαμβανομένης μιας περιήγησης στο Instagram μαζί με φίλους μέσω βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο,  το Instagram υποστηρίζει μια τάση αποστασιοποίησης από τους δημόσιους χώρους και ενθαρρύνει τους χρήστες του να το επισημάνουν και στα προφίλ τους. Η δημοτικότητα των νέων χαρακτηριστικών είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς οι χρήστες πλημμύρισαν τους διακομιστές της πλατφόρμας.

Σε καίριο ρόλο και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Messenger, μετά τη διαπίστωση ότι η κυκλοφορία του έχει διπλασιαστεί λόγω της πανδημίας, ανακοίνωσε ότι παρέχει στις κυβερνητικές υπηρεσίες δωρεάν εργαλεία ανάπτυξης και ξεκινά ένα hackathon για να διερευνήσει πώς οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν λύσεις ανταλλαγής μηνυμάτων.

Όπως και οι άλλες πλατφόρμες, έτσι και το Twitter έχει δει μια σημαντική αύξηση των αριθμών των χρηστών του, της τάξεως του 23% τους πρώτους μήνες του 2020 σε σύγκριση με το τέλος του 2019.

Προκειμένου να προστατευθούν οι χρήστες του από παραπλανητικές πληροφορίες, η πλατφόρμα απαγορεύει τυχόν tweets που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εξάπλωση του ιού. Επιπλέον, το Twitter επανέφερε τη διαδικασία επαλήθευσης του προφίλ για να επιβεβαιώνει όλους τους λογαριασμούς μέσω του μπλε εικονιδίου ελέγχου, ώστε να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες στο κοινό. Η αύξηση των χρηστών στο Twitter καταδεικνύει ότι οι άνθρωποι στρέφονται προς τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να λαμβάνουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες ή για να απασχοληθούν ενώ βρίσκονται σε αυτο-απομόνωση. Οι προσπάθειες της πλατφόρμας να κρατήσει τη ροή πληροφοριών αξιόπιστη είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς μπορεί να προκύψουν ψεύτικοι «ειδικοί», να εξαπλωθούν ψευδείς ειδήσεις και πανικός.

Όσον αφορά στην επαγγελματική πλατφόρμα LinkedIn , λόγω των ακυρώσεων ορισμένων από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά συνέδρια, η εταιρεία διεύρυνε την πλατφόρμα των εκδηλώσεών της για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το παγκόσμιο κοινό.

Επιπλέον, η επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης ξεκλείδωσε τα 16 μαθήματα LinkedIn Learning, στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες δωρεάν. Τα μαθήματα καλύπτουν κυρίως θέματα σχετικά με την απομακρυσμένη εργασία και περιλαμβάνουν μαθήματα σε μερικά εικονικά εργαλεία συσκέψεων όπως είναι τα Microsoft Teams, BlueJeans και Zoom.

Το LinkedIn προσφέρει επίσης βοήθεια στις επιχειρήσεις που δεν είναι βέβαιο για το πώς να αντιδράσουν σε αυτή την παγκόσμια κατάσταση, δημοσιεύοντας συμβουλές για το τι πρέπει να αναρτούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επιπλέον, η πλατφόρμα διευκολύνει την εικονική μετάβαση στην εργασία και τη σύνδεση εξ αποστάσεως, η οποία είναι πολύ σημαντική για όλες τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να διατηρήσουν τις λειτουργίες τους εν μέσω της πανδημίας.

Διαφοροποιήσεις και σοβαρές αλλαγές παρατηρούνται και στη μεγαλύτερη κοινότητα βίντεο, YouTube. Το μέσο κατήργησε τις διαφημίσεις που είχαν περιεχόμενο σχετικό με ιούς και επένδυσε αρκετά στην προσπάθεια καταπολέμησης της παραπληροφόρησης. Για παράδειγμα, το YouTube κατέβασε τα βίντεο που συμβουλεύουν τους ανθρώπους να θεραπεύονται μόνοι τους στο σπίτι αντί να ζητούν ιατρική βοήθεια.

Επιπλέον, όλα τα βίντεο που αφορούν στον κορωνοϊό, δεν έχουν διαφημίσεις. Βλέποντας μια αύξηση της χρήσης της πλατφόρμας, το YouTube έχει επίσης αλλάξει την αναπαραγωγή βίντεο μέσω προεπιλογής, καθώς παρατηρείται συμφόρηση στα δίκτυα σε όλο τον κόσμο εφόσον όλο και περισσότεροι άνθρωποι περνούν τον χρόνο τους online.

Τέλος, η διαδικτυακή πηγή έμπνευσης και πληροφοριών Pinterest, εγκαινίασε με τη σειρά του τη νέα καρτέλα "Today", έναν συνδυασμό τρεχουσών και επιμελημένων pins, όπως πληροφορίες από τον Π.Ο.Υ. και τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών για θέματα όπως το πλύσιμο των χεριών κατά την πανδημία του κορωνοϊού. Επιπλέον, το Pinterest διατηρεί την επαφή των χρηστών του με τα brands προσφέροντας χρήσιμο, πολυποίκιλο περιεχόμενο.

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
 1. 27/01 15:31

  Αγγλία:Τέλος στις μάσκες και στους περιορισμούς

 2. 27/01 13:48

  Ο πληθωρισμός οδηγεί στην φτώχεια πολλούς Βρετανούς

 3. 27/01 12:43

  Airbnb: 20 εκατ. δολάρια για αποζημιώσεις επισκεπτών που ακυρώθηκε η κράτησή τους λόγω COVID

 4. 27/01 12:24

  Πιερία: Ο προορισμός που σε μαγεύει όλες τις εποχές του χρόνου

 5. 27/01 12:13

  Έδεσσα: Η ελληνική «πόλη των νερών» που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

 6. 27/01 11:16

  Ρωσικός τουρισμός | Με εκπτώσεις έως 55% οι προκρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα το 2022 - Οι δημοφιλείς προορισμοί

 7. 27/01 10:42

  Πράσινος προορισμός γίνεται το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου - "πράσινο αστέρι" στα ξενοδοχεία

 8. 27/01 10:37

  On the Beach: Ρεκόρ διετίας στις κρατήσεις διακοπών στη Βρετανία - Απογειώνονται Ρόδος και Κρήτη

 9. 27/01 09:43

  Ξενοδοχεία | Μεγαλομέτοχος της Four Seasons o Μπιλ Γκέιτς

 10. 27/01 09:33

  Ε.Ε. | Ψηφιακά δικαιώματα και ψηφιακές αρχές για όλους τους κατοίκους της ΕΕ

 11. 27/01 09:15

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Το αναπτυξιακό όραμα έως το 2025 και η θέση του τουρισμού

 12. 27/01 09:15

  Αποφάσεις για νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Ζαγόρι

 13. 27/01 09:10

  Eurostat: Ραγδαία αύξηση των διαδικτυακών μαθημάτων στην ΕΕ

 14. 27/01 09:05

  Eπιχορηγήσεις 2 δύο ξενοδοχεία σε Αθήνα και Κω

 15. 27/01 09:00

  Πώς θα επηρεάσει η άνοδος της Ασίας τα διεθνή ταξίδια

 16. 26/01 17:24

  Holidaycheck: Διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία Atrium στη Ρόδο

 17. 26/01 17:06

  Ο Δήμος Ναυπλιέων σχολιάζει την παγκόσμια διάκρισή του από την Booking.com

 18. 26/01 15:59

  Ευρωβαρόμετρο: Η κλιματική αλλαγή η μεγαλύτερη πρόκληση- Ανεργία και μεταναστευτικό "καίνε" τους Έλληνες

 19. 26/01 15:52

  Κ.Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή αγωνίας των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης

 20. 26/01 15:44

  Τα δικαιώματα των καταναλωτών στις οδικές μετακινήσεις και στις μετακινήσεις με τα μέσα σταθερής τροχιάς

 21. 26/01 13:20

  Τουρισμός | Ηνωμένο Βασίλειο: Οι κρατήσεις προσεγγίζουν τα προ πανδημίας επίπεδα

 22. 26/01 13:02

  Κύπρος | Διαδικτυακή παρουσίαση 12 σχεδίων επιχορηγήσεων

 23. 26/01 12:23

  ΕΕ | Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ αρκεί για τα ταξίδια- όχι άλλοι περιορισμοί

 24. 26/01 11:58

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Δυναμικό άνοιγμα στην ισπανική τουριστική αγορά

 25. 26/01 11:39

  Κύπρος | Τουρισμός: Η έλλειψη προσωπικού σε ξενοδοχεία και εστιατόρια απειλεί την ανταγωνιστικότητα

 26. 26/01 11:20

  Ενώσεις μεταφορών και τουρισμού: Έκκληση προς τα κράτη της ΕΕ να ευθυγραμμίσουν τους ταξιδιωτικούς κανόνες

 27. 26/01 11:10

  Συμβούλιο της ΕΕ: Περιορισμοί με βάση την ατομική υγεία και όχι την περιοχή προέλευσης του ταξιδιώτη

 28. 26/01 10:52

  Όμιλος Sani/Ikos: Συνεντεύξεις σε πόλεις της Β. Ελλάδος για πρόσληψη προσωπικού

 29. 26/01 10:50

  Φύση και ιστορία σε ένα ταξίδι: Απόδραση στο Κιλκίς

 30. 26/01 10:43

  ΔΝΤ: Επιβραδύνεται η οικονομική ανάπτυξη

 31. 26/01 10:34

  Θεσσαλονίκη: Εκεί που χτυπά η καρδιά της Κεντρικής Μακεδονίας

 32. 26/01 10:07

  Ο CEO της Airbnb θα ζει όλο το 2022 ως ψηφιακός νομάς για να βελτιώσει τις εμπειρίες

 33. 26/01 09:10

  Eπιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας

 34. 26/01 09:05

  Εγκρίσεις για νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο

 35. 26/01 09:00

  Hilton: Η ανάπτυξη ως αντίδοτο στην πανδημία και εφόδιο για το μέλλον του κλάδου

 36. 26/01 08:54

  Ολλανδία: Συνεργασία πανεπιστημίων και επιχειρήσεων για δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών

 37. 26/01 08:51

  Ταξίδια στο εξωτερικό και συνάλλαγμα: Τι πρέπει να προσέξει ο ταξιδιώτης του σήμερα

 38. 25/01 20:34

  Aegean - Olympic | Περιορισμένες τροποποιήσεις πτήσεων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου - ποιες ακυρώνονται

 39. 25/01 20:14

  Οι "Γαστρονομικές Κοινότητες" του Γιώργου Πίττα παρουσιάζονται στην HORECA 2022

 40. 25/01 15:41

  MSC και Lufthansa διεκδικούν την ITA Airways

 41. 25/01 15:31

  ΤUI: Νέες συνδέσεις από το Αμβούργο προς Ηράκλειο, Κω και διεύρυνση θέσεων προς Ρόδο

 42. 25/01 14:06

  ΠΟΤ: Γιατί οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί δεν λειτουργούν

 43. 25/01 13:52

  Booking.com: Το Ναύπλιο η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για τους ταξιδιώτες το 2022

 44. 25/01 12:26

  ETC: Οι αξίες των ταξιδιωτών καθορίζουν την κράτηση «πράσινων» διακοπών – Οι 4 ομάδες ταξιδιωτών

 45. 25/01 11:47

  Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

 46. 25/01 11:19

  Ε.Ε. | Προσαρμογή των ευρωπαϊκών κανόνων για τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή

 47. 25/01 10:34

  Aegean - Olympic | Ποιες πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη

 48. 25/01 09:52

  Βρετανικός τουρισμός | Τέλος τα τεστ για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες- Ανοίγουν οι κρατήσεις τον Φεβρουάριο

 49. 25/01 09:26

  Επιχορηγήσεις για 2 νέα ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

 50. 25/01 09:24

  Πράσινο φως για υπομίσθωση ακινήτου του ΕΦΚΑ στο κέντρο της Αθήνας

 51. 25/01 09:23

  Ανάπτυξη 7% για την ισραηλινή οικονομία το 2021 - Συρρίκνωση του τουρισμού και της εστίασης

 52. 25/01 09:21

  Ψηφιακό Ταξίδι στη Σπιναλόγκα

 53. 25/01 09:19

  Βέλγιο: Aυξήσεις μισθών και εκτιμήσεις για καλύτερη πορεία της οικονομίας μετά το α' τρίμηνο

 54. 24/01 15:50

  Ημαθία: Ένας μοναδικός συνδυασμός των θησαυρών της φύσης και της ιστορίας

 55. 24/01 15:45

  LG και Creta Maris Beach Resort αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών στην Κρήτη

 56. 24/01 13:43

  Η «έξω από τα δόντια» άποψη του πρώην «μεγάλου αφεντικού» του T. Cook για το μέλλον του τουρισμού

 57. 24/01 12:53

  Νέο ντοκιμαντέρ από το WWF Ελλάς για τον αλιευτικό τουρισμό

 58. 24/01 12:42

  ΞΕΕ | ΙΤΕΠ: -35% ο τζίρος των ξενοδοχείων το 2021 έναντι του 2019 | Ίδιες τιμές το 2022 από την πλειονότητα

 59. 24/01 11:45

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Σταύρο Καλογιάννη για τις υποδομές και τον τουρισμό

 60. 24/01 11:34

  Τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google

 61. 24/01 11:28

  «Με λένε Κόβιντ και δεν είμαι ιός»...

 62. 24/01 11:03

  Βρετανία: Περιορίζεται ο κίνδυνος για πτήσεις - φαντάσματα

 63. 24/01 10:44

  TUI Αυστρίας: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για οικογενειακές διακοπές το 2022

 64. 24/01 10:42

  Συνάντηση Ξενοδόχων Καστοριάς - Ζαχαράκη | Δύο σημαντικές δράσεις για την μετεξέλιξη του τουρισμού της Καστοριάς

 65. 24/01 10:32

  Easyjet: Nέα σύνδεση με Ηράκλειο από την Ελβετία

 66. 24/01 09:58

  Παράταση αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εξωτερικού έως τις 7 Φεβρουαρίου

 67. 24/01 08:31

  Αλλαγή χρήσης κτιρίων για τη λειτουργία ως ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας

 68. 24/01 08:27

  Airbnb: Δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο στη Σαμπούκα της Σικελίας

 69. 24/01 08:25

  Ολλανδία: Μέτρα για τη στεγαστική κρίση με 100.000 νέες κατοικίες προσιτές σε κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα

 70. 24/01 08:22

  Ριζικές μεταρρυθμίσεις στην εργατική νομοθεσία της Ισπανίας

 71. 24/01 08:20

  To ελληνικό γιαούρτι κατακτά την ιταλική αγορά

 72. 23/01 09:05

  Ένα μήλο την ημέρα: Καλές πρακτικές ανάπτυξης και προώθησης καλλιεργειών από το Πανεπιστήμιο Cornell

 73. 23/01 09:05

  Four Seasons: Τρία νέα πολυτελή ταξίδια Private Jet για το 2023

 74. 23/01 08:16

  Ο όμιλος Davidson Hospitality θα λειτουργήσει τη συλλογή Davenport Hotel της KSL Capital Partners

 75. 22/01 12:02

  Επιμήκυνση σεζόν: Τι δείχνει η εξέλιξη του κύκλου εργασιών σε εστίαση και τουρισμό σε νησιά των Κυκλάδων

 76. 22/01 11:55

  Β.Κικίλιας | Ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει το 2022

 77. 22/01 11:53

  Ιαπωνία: Πως επηρεάζονται τα εστιατόρια από τα νέα περιοριστικά μέτρα

 78. 22/01 11:50

  Έρευνα GBTA: Η Omicron μειώνει την ορμή των παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών

 79. 22/01 11:48

  Σε άνοδο ο τουρισμός στη Στρούγκα της Β.Μακεδονίας

 80. 22/01 11:44

  Μήλος, Κερκίνη και Πίνδος ανάμεσα στα "κρυμμένα θαύματα της Ευρώπης" του National Geographic

 81. 21/01 15:55

  Αύξηση 167% του τζίρου στα καταλύματα της χώρας το Νοέμβριο - Έσπασε τα ρεκόρ η Μύκονος

 82. 21/01 15:48

  Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας στα υδατοδρόμια Κέρκυρας και Παξών

 83. 21/01 15:28

  Αύξηση 144,6% των ταξιδιωτικών εισπράξεων το 11μηνο του 2021

 84. 21/01 15:19

  ΕΠΟΤ | Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού

 85. 21/01 14:26

  Condor: Περισσότεροι προορισμοί στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μέσω της Sky Express

 86. 21/01 13:46

  WTTC: Απογείωση των κρατήσεων στα ενδοευρωπαϊκά ταξίδια το Πάσχα και το καλοκαίρι - Οι top προορισμοί

 87. 21/01 13:10

  Έρευνα: Μηδενική η χρησιμότητα των τεστ στη μείωση διασποράς των παραλλαγών COVID

 88. 21/01 12:54

  Κύπρος: Σχέδιο Δράσης για την ομαλή διεξαγωγή των πτήσεων από την 1η Μαρτίου

 89. 21/01 12:51

  Η Τουρκία πρωτοπόρος στην οργάνωση εθνικού σχεδίου αειφόρου τουρισμού

 90. 21/01 12:40

  Ο πλανήτης ετοιμάζεται για άρση των περιοριστικών μέτρων την Άνοιξη

 91. 21/01 12:15

  Ην. Βασίλειο: Αύξηση των διεθνών πτήσεων αυτό το Φεβρουάριο έναντι του 2021, μείωση από το 2020

 92. 21/01 12:11

  Ηλεκτρικά Ποδήλατα στο Δήμο Ναυπλιέων – Πρόβλεψη και για Ηλεκτρικά Ποδήλατα ΑμεΑ

 93. 21/01 12:05

  ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Οnline επαγγελματική πλατφόρμα για δικτύωση με τουριστικούς πράκτορες

 94. 21/01 11:56

  Aποκατάσταση του Αρχαίου Διόλκου και διαμόρφωσή του σε οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο

 95. 21/01 10:50

  Έρευνα της ΕΕ | Αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των αξιολογήσεων και σε ιστοτόπους ταξιδιωτικών κρατήσεων

 96. 21/01 10:36

  Ε.Ξ. Ηρακλείου: Συνάντηση με την Σοφία Ζαχαράκη για την έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία και την εκπαίδευση

 97. 21/01 10:27

  Τουριστικά λεωφορεία και γραφεία | Παρέμβαση Μητσοτάκη για ένταξή τους στον αναπτυξιακό ζητεί η ΓΕΠΟΕΤ

 98. 21/01 08:45

  Marriott Bonvoy: Ο γύρος του κόσμου σε 300 ημέρες για 3 τυχερούς ταξιδιώτες

 99. 21/01 08:30

  Συνεργασία Hilton με Guild Education για τη συνεχή εκπαίδευση των ομάδων της

 100. 21/01 08:17

  Επιχορηγήσεις για 2 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο