Γαστρονομία | Οι 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις το 2025

Τις 15 κορυφαίες διατροφικές τάσεις, που θα καθορίσουν το 2025, παρουσίασε η Samson Hospitality. Είναι οι:
1. Ethnic Fusion
Οι παγκόσμιες γεύσεις συνεχίζουν να επηρεάζουν τα μενού, με έμφαση στην ανάμειξη παραδοσιακών έθνικ κουζινών. Σύμφωνα με την Datassential, το 58% των καταναλωτών ενδιαφέρεται να δοκιμάσει fusion κουζίνα, αντανακλώντας μια αυξανόμενη τάση προς γαστρονομικούς πειραματισμούς.
2. Φυτική Εξέλιξη
Το διατροφικό κίνημα που βασίζεται στα φυτά συνεχίζει να αναπτύσσεται. To 2025 αναμένεται να δούμε περισσότερα προϊόντα, που θά έχουν τη γεύση και την υφή των ζωικών τροφίμων. Σύμφωνα με το Good Food Institute, η αγορά τροφίμων φυτικής προέλευσης προβλέπεται να φτάσει τα 74,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, αντικατοπτρίζοντας έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 11,9%.
3. Τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο
Τα καλλιεργούμενα κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα κερδίζουν έδαφος ως βιώσιμες και ηθικές εναλλακτικές λύσεις στην παραδοσιακή κτηνοτροφία. Το 2025, αναμένουμε αύξηση των επιλογών τροφίμων που καλλιεργούνται στο εργαστήριο που θα εισέλθουν στις κύριες αγορές. Μέχρι το 2025, η αγορά καλλιεργούμενου κρέατος αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 41,4%, σύμφωνα με έκθεση της Market Data Forecast, δυνητικά φτάνοντας τα 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια.
4. Λειτουργικά τρόφιμα
Οι καταναλωτές αναζητούν τρόφιμα που προσφέρουν οφέλη για την υγεία πέρα από τη βασική διατροφή. Τα λειτουργικά τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι εμπλουτισμένα με προβιοτικά, πρεβιοτικά, προσαρμογόνα και υπερτροφές, θα γίνουν πιο διαδεδομένα στα παντοπωλεία και στα μενού. Η παγκόσμια αγορά λειτουργικών τροφίμων αποτιμήθηκε σε 177,77 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 8,6% έως το 2028, σύμφωνα με την Grand View Research .
5. Μαγειρική με μηδενικά απόβλητα
Οι προσπάθειες αειφορίας οδηγούν την τάση μαγειρικής με μηδενικά απόβλητα. Οι σεφ και οι μάγειροι βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να χρησιμοποιούν κάθε μέρος ενός συστατικού, μειώνοντας τη σπατάλη τροφίμων και προάγοντας τη βιωσιμότητα. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας Ζωής , περίπου 1,3 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων χάνονται παγκοσμίως κάθε χρόνο. Με την υιοθέτηση πρακτικών μαγειρέματος με μηδενικά απόβλητα, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το λειτουργικό τους κόστος.
6. Ανακυκλωμένα συστατικά
Η ανακύκλωση των υποπροϊόντων τροφίμων σε νέα προϊόντα προστιθέμενης αξίας κερδίζει δημοτικότητα. Η Samson Hospitality προβλέπει περισσότερα σνακ, ποτά και συστατικά που παρασκευάζονται από αντικείμενα που διαφορετικά θα απορρίπτονταν. Η Upcycled Food Association αναφέρει ότι η αγορά ανακυκλωμένων τροφίμων αξίζει 46,7 δισεκατομμύρια δολάρια, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5%.
7. Αναγεννητική Γεωργία
Πέρα από τη βιολογική γεωργία, η αναγεννητική γεωργία εστιάζει σε γεωργικές πρακτικές που αποκαθιστούν και ενισχύουν την υγεία του εδάφους, τη βιοποικιλότητα και τα οικοσυστήματα. Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «αναγεννητική καλλιέργεια» θα γίνουν πιο δημοφιλή και θα προστίθενται στην καθημερινότητά μας. Το Ινστιτούτο Rodale αναφέρει ότι η αναγεννητική γεωργία μπορεί να δεσμεύσει το 100% των ετήσιων εκπομπών CO2, μετριάζοντας σημαντικά την κλιματική αλλαγή.
8. Εναλλακτικά άλευρα & Δημητριακά
Με αυξανόμενη εστίαση στην ποικιλομορφία και τη βιωσιμότητα στις δίαιτες, τα εναλλακτικά άλευρα και δημητριακά όπως το teff, ο αμάρανθος και η μανιόκα θα αποκτήσουν δημοτικότητα. Αυτές οι επιλογές προσφέρουν νέες γεύσεις ενώ υποστηρίζουν τη βιοποικιλότητα. Η αγορά εναλλακτικών αλεύρων αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό 7,2% έως το 2028, φτάνοντας τα 35,24 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Grand View Research.
9. Τροφές που τονώνουν το ανοσοποιητικό
Στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τρόφιμα που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Αναμένονται περισσότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που στοχεύουν στην ενίσχυση της συνολικής υγείας. Η αγορά τροφίμων που ενισχύει το ανοσοποιητικό αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό 7,3% έως το 2027, σύμφωνα με το Future Market Insights .
10. Ενσυνείδητη Διατροφή
Η παγκόσμια αγορά ευεξίας, η οποία περιλαμβάνει το ενσυνείδητο φαγητό ως μέρος της προσέγγισής της, εκτιμήθηκε σε πάνω από 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2023 και αναμένεται να αυξάνεται κατά 5-10% ετησίως. Αυτή η ανάπτυξη σηματοδοτεί μια ευρύτερη στροφή προς τις επιλογές του τρόπου ζωής που επικεντρώνονται στην υγεία. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι η προσεκτική διατροφή μπορεί να βελτιώσει την πέψη και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης. Με την επιβράδυνση και την εστίαση στην εμπειρία του γεύματος, οι καταναλωτές αναφέρουν ότι αισθάνονται πιο ικανοποιημένοι με μικρότερες μερίδες σύμφωνα με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ TH Chan .
11. Υπερτοπική προμήθεια
Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο να γνωρίζουν από πού προέρχεται το φαγητό τους. Η υπερτοπική προμήθεια, συμπεριλαμβανομένων των κήπων σε ταράτσες, των αστικών αγροκτημάτων και της εσωτερικής υδροπονίας, θα είναι πιο διαδεδομένη στα εστιατόρια και τις αγορές. Η τοπική αγορά τροφίμων μόνο στις ΗΠΑ αποτιμήθηκε σε 20,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019 και προβλέπεται να αυξηθεί στα 23,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2025, σύμφωνα με την Allied Market Research .
12. Εξατομικευμένη Διατροφή
Οι εξελίξεις στην τεχνολογία επιτρέπουν πιο εξατομικευμένες προσεγγίσεις στη διατροφή. Οι δίαιτες με βάση το DNA και τα εξατομικευμένα προγράμματα γευμάτων προσαρμοσμένα στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις υγείας θα γίνουν πιο προσιτά. Η εξατομικευμένη αγορά διατροφής προβλέπεται να αυξηθεί από 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 16,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 15%, σύμφωνα με το MarketsandMarkets .
13. AI & Automation in Food Prep
Η τεχνητή νοημοσύνη και ο αυτοματισμός μεταμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων. Από την ανάπτυξη συνταγών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη έως τους ρομποτικούς σεφ, η τεχνολογία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία και την εξυπηρέτηση του φαγητού. Έως το 2025, η τεχνητή νοημοσύνη στην αγορά τροφίμων και ποτών αναμένεται να φθάσει τα 29,94 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας με CAGR 45,77%, σύμφωνα με την Mordor Intelligence .
14. Κουζίνες φάντασμα & Virtual Brands
Η άνοδος της παράδοσης φαγητού σε πακέτο έχει οδηγήσει σε αύξηση των κουζινών-φαντάσματα και των εικονικών εμπορικών σημάτων. Αυτές οι δραστηριότητες, που υπάρχουν αποκλειστικά για παράδοση, θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται, προσφέροντας ποικίλες και εξειδικευμένες γαστρονομικές εμπειρίες. Η Euromonitor εκτιμά ότι οι κουζίνες-φαντάσματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια αγορά 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι το 2030.
15. Βιωματικό Δείπνο
Με έμφαση σε μοναδικές και καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες, τα εστιατόρια θα προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα απλό γεύμα. Τα διαδραστικά στοιχεία, η αφήγηση και οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες θα γίνουν βασικά συστατικά του φαγητού έξω. Σύμφωνα με το Eventbrite, το 75% των millennials εκτιμούν τις εμπειρίες σε σχέση με τα προϊόντα, οδηγώντας την τάση προς το βιωματικό φαγητό.
"Αγκαλιάζοντας αυτές τις 15 κορυφαίες τάσεις τροφίμων, οι φορείς εκμετάλλευσης τροφίμων και ποτών μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να διατηρήσουν τη θέση τους στη φιλοξενία το 2025", τονίζει η Samson Hospitality, υπογραμμίζοντας: "Από τη συνεχή άνοδο των φυτικών τροφίμων και των τροφίμων που καλλιεργούνται στο εργαστήριο μέχρι τις εξελίξεις στην εξατομικευμένη διατροφή και τη βιωματική κουζίνα, το μέλλον των τροφίμων είναι ζωντανό και ποικίλο. Παρακολουθώντας αυτές τις τάσεις, μπορούμε να βελτιώσουμε τις προσφορές μας και να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο και υγιεινό τοπίο τροφίμων".
- 1) Κλείνει το ιστορικό ελληνικό εστιατόριο Filos στην Κολωνία
- 2) Τα αστέρια- εστιατόρια της Αθήνας, που επελέγησαν στον Οδηγό MICHELIN 2024
- 3) Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας | Η Ελλάδα δεν είναι μόνο τουριστικός προορισμός. Eίναι μια γιορτή για τις αισθήσεις...
- 4) Γαστρονομικός Τουρισμός: Ανακάλυψη της Μαγειρικής Κληρονομιάς της Κοιλάδας του Στρυμόνα
10/02 08:00
10/02 07:52
Γαλλία | Φόρος αλληλεγγύης στα αεροπορικά εισιτήρια- Νέοι φόροι σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά
10/02 07:46
Στο ΣτΕ οι Δήμοι Αλίμου και Γλυφάδας για τη μαρίνα στο Ελληνικό
10/02 07:30
Αποφάσεις για 6 ξενοδοχεία σε Ρόδο, Σπέτσες, Κρήτη, Καλαμάτα και Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας
10/02 07:06
10/02 07:00
10/02 06:58
10/02 06:48
Βόρεια Μακεδονία: Aύξηση τουριστών το 2024 | Νέο δρομολόγιο Σκόπια- Ζυρίχη από τη Air Canada
10/02 06:10
Μελέτη ΙΤΕΠ: Η ελληνική ξενοδοχία στυλοβάτης της οικονομίας και της απασχόλησης
09/02 19:34
Συνέδριο ΞΕΕ: Το καλύτερο αύριο για την Ελλάδα περνάει μέσα από τη φιλοξενία
09/02 19:26
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2025 | Φαντασμαγορική η εκδήλωση της θεματικής «Έλα στο Φως»
09/02 15:01
Η αυθαιρεσία της βουλιμίας στη Μύκονο θα σταματήσει – Μόνιμοι ελεγκτές στο νησί
09/02 12:17
Αντώνης Παγώνης | Σταθερή και ελεγχόμενη η εικόνα των κρατήσεων για Σαντορίνη
09/02 12:03
Στο QUEENS Room Club η τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
09/02 07:00
Πώς μπορεί ο τουρισμός να συμβάλλει στην αύξηση των ελληνικών καλλυντικών προϊόντων στη Βρετανία
09/02 06:42
Μελετητές κάστρων από όλο τον κόσμο προβάλλουν το Φρογκακάστελλο στην Κρήτη
08/02 13:33
08/02 13:11
08/02 12:44
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2025 | Έναρξη με την έκθεση των φετινών στολών
08/02 07:59
Chris Nassetta, Hilton: Αισιοδοξία για το 2025 παρά τις προκλήσεις της αγοράς
08/02 07:10
Δήμος Αστυπάλαιας: Νέα έργα και υπηρεσίες για επισκέπτες και κατοίκους
08/02 06:22
07/02 17:15
SEAJETS- Μ. Ηλιόπουλος: Στηρίζουμε τη Σαντορίνη, με ευθύνη και ευγνωμοσύνη
07/02 17:09
ΣΥΡΙΖΑ | "Σεισμό" προκαλεί η κυβερνητική υποκρισία για το Σαρακήνικο
07/02 17:05
H Όλγα Κεφαλογιάννη στη HORECA | Η Ελλάδα έχει εμπειρία στη διαχείριση φυσικών φαινομένων
07/02 14:20
FedHATTA: «Άνοιγμα» των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων στην αγορά του Ιράν
07/02 13:56
Οι Βρετανοί τουρ οπερέιτορ συνεχίζουν τις πωλήσεις για Σαντορίνη
07/02 13:50
07/02 13:40
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαντορίνη - Να προστατεύσουμε την τουριστική φήμη του νησιού
07/02 13:30
Λίνα Μενδώνη: Σύσκεψη για την προστασία των αρχαιοτήτων σε Σαντορίνη- Κυκλάδες
07/02 13:04
07/02 12:47
07/02 12:46
07/02 12:07
Springer Reisen: 20 συνδέσεις με Ελληνικά νησιά αυτό το καλοκαίρι
07/02 11:18
Ελλάδα: Μια ανάσα πριν από τα 30 εκατ. οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2024 - Ποιος ταξίδεψε πού
07/02 11:11
H Ευρώπη ως ενιαίος τουριστικός προορισμός - Ο Α. Φιορεντίνος στο Destination Europe Summit 2025
07/02 11:03
07/02 10:44
Χρυσή διάκριση Zero Waste για τα Elounda SA Hotels and Resorts
07/02 10:26
Γερμανικός Τύπος | «Απίθανη μία ηφαιστειακή έκρηξη στη Σαντορίνη»
07/02 10:05
Απόβαση του δήμου Καντάνου-Σελίνου στο Αμβούργο και στην έκθεση Reisen Hamburg 2025
07/02 06:45
Ο τουρισμός, το λεοντόψαρο και το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα Αλβέρτου
07/02 06:18
Διαγωνισμός για τη μίσθωση διατηρητέου και μετατροπή του σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
07/02 06:15
07/02 06:10
Υπουργείο Τουρισμού για το Σαρακίνικο: Στο Δήμο η ευθύνη για όποια παράλειψη ή εμπλοκή
07/02 06:10
Δήμος Δυτικής Λέσβου: Δωρεά του ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση του Οθωμανικού Λουτρού Καλλονής
07/02 06:10
Πληρωμές επιχορηγήσεων για 4 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Παξούς, Λευκάδα, Ζάκυνθο και Χανιά
07/02 06:10
Θετικές οι προοπτικές για τον τουρισμό το 2025 αλλά τα μεγάλα «αγκάθια» παραμένουν
07/02 06:05
Οι Βρετανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες «ανακαλύπτουν» τη Νάξο - Ρεκόρ αφίξεων το 2024
06/02 17:54
06/02 17:51
Αθλητικός τουρισμός | Συνάντηση Ράπτη για το Συνέδριο Προπονητών Euroleague 2025
06/02 17:20
29,3 εκατ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2024, με σαφείς ενδείξεις διεύρυνσης της σεζόν
06/02 15:15
H τεχνητή νοημοσύνη στον τουρισμό: τι δείχνει έρευνα της TUI
06/02 15:08
06/02 14:57
06/02 13:57
ΕΣΕΕ | Έκτακτα μέτρα στήριξης των εμπορικών επιχειρήσεων στη Σαντορίνη
06/02 13:17
Sotheby’s: H Aθηναϊκή Ριβιέρα πρώτη σε ζήτηση για πολυτελή ακίνητα - η Μύκονος 6η
06/02 12:40
Costa Navarino: Νέα σεζόν με ανανεωμένους χώρους φιλοξενίας και νέες εμπειρίες
06/02 12:27
Έρχονται οι DMMOs στους Ελληνικούς προορισμούς – Τι δείχνουν οι τελευταίες διεθνείς τάσεις
06/02 12:14
Γαλλία: Αντιδράσεις για την σχεδιαζόμενη αύξηση των φόρων στις πτήσεις
06/02 12:12
Περισσότερες πτήσεις προς Ελλάδα το 2025 από την ιρλανδική αγορά
06/02 11:47
WTTC | Οι ταξιδιώτες προσέχουν το κόστος και την ποιότητα, ελάχιστοι τη βιωσιμότητα
06/02 11:00
Ξενοδοχεία | Ο όμιλος MITSIS βραβεύτηκε στο θεσμό των Growth Awards
06/02 10:47
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθήνας: Το νέο Δ.Σ. για την επόμενη τριετία
06/02 10:00
Η Wyndham και η HR Group επεκτείνονται σε Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία με 25 νέα ξενοδοχεία
06/02 07:10
Ο ομογενής Κεφαλονίτης ξενοδόχος και οι εγκρίσεις για το ξενοδοχείο στο Σαρακίνικο
06/02 07:00
Πώς θα αντιμετωπίσει η Νάξος τον κίνδυνο λειψυδρίας ενόψει της τουριστικής περιόδου
06/02 06:45
Περιφέρεια Αττικής: Δεν υπάρχει υπερτουρισμός στην Αθήνα - καμπανάκι για τις υποδομές
06/02 06:30
Πληρωμές επιχορηγήσεων για 4 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ρόδο, Χανιά, Οίτυλο και Σύβοτα
06/02 06:30
Χρήση νερού από γεωτρήσεις σε κάμπινγκ και τουριστική κατασκήνωση σε Όλυμπο και Χαλκιδική
06/02 06:10
Δήμος Φολεγάνδρου: Απαγόρευση περιφοράς ή βοσκής ζώων σε τουριστικούς χώρους
06/02 06:05
06/02 06:05
05/02 18:50
Εθνικό σχέδιο δράσης για το ποδήλατο, με ανάπτυξη και στον ποδηλατικό τουρισμό
05/02 18:35
Υπουργείο Ναυτιλίας | 8 μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Κυκλάδες από τους σεισμούς
05/02 18:02
Ο Δήμος Μήλου επιχειρεί να μπλοκάρει και δεύτερη επένδυση για 5άστερο ξενοδοχείο
05/02 16:05
Τέλη Ιουλίου το πρώτο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος
05/02 15:48
05/02 14:34
Ryanair: Νέα σύνδεση Βρυξέλλες – Βόλος το καλοκαίρι του 2025
05/02 14:08
Δήμος Αθηναίων και φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό
05/02 12:26
Tο πρώτο ρομποτικό εστιατόριο με τεχνητή νοημοσύνη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης
05/02 11:43
Αεροδρόμιο της Αθήνας: Με το "δεξί" ξεκίνησε και το 2025, +14,5% οι επιβάτες τον Ιανουάριο
05/02 11:30
05/02 11:18
Πώς οι ξένοι ταξιδιωτικοί επαγγελματίες θα προωθούν τους ελληνικούς προορισμούς
05/02 11:14
Σε δύο χρόνια το νέο ξενοδοχείο του Αντώνη Ηλιόπουλου στην Αθήνα
05/02 11:04
Τουρισμός: 4 Ελληνικά νησιά αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα των Αμερικανών για διακοπές το 2025
05/02 06:15
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης 10ετίας για την Aegean
05/02 06:15
Φρένο του ΥΠΕΝ στην επένδυση για 5άστερο ξενοδοχείο στο Σαρακίνικο της Μήλου
05/02 06:10
Conde Nast Traveller | Η Κρήτη στα 29 καλύτερα μέρη του πλανήτη για διακοπές πριν από το καλοκαίρι
05/02 06:10
05/02 06:10
05/02 06:10
05/02 06:05
05/02 06:05
05/02 06:00
Επιτροπές πεζοπορικών διαδρομών και τουριστικής ανάπτυξης των δήμων Δωρίδος και Μαρώνειας-Σαπών
04/02 23:56
04/02 16:45
Παγκρήτιο Φόρουμ | Προώθηση των Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία για 13η χρονιά
04/02 16:14
04/02 16:01
Αντώνης Ηλιόπουλος στο Tornos News: Καμιά ακύρωση στη Σαντορίνη, στάση αναμονής χωρίς πανικό
04/02 15:42
SKY express: Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά και εκπαιδευτικούς στις πτήσεις Σαντορίνη - Αθήνα
04/02 15:15
Συνέδριο ΞΕΕ: Το καλύτερο αύριο για την Ελλάδα περνάει μέσα από τη φιλοξενία
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2025 | Φαντασμαγορική η εκδήλωση της θεματικής «Έλα στο Φως»
Βόρεια Μακεδονία: Aύξηση τουριστών το 2024 | Νέο δρομολόγιο Σκόπια- Ζυρίχη από τη Air Canada
Στο QUEENS Room Club η τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Η αυθαιρεσία της βουλιμίας στη Μύκονο θα σταματήσει – Μόνιμοι ελεγκτές στο νησί
Μελέτη ΙΤΕΠ: Η ελληνική ξενοδοχία στυλοβάτης της οικονομίας και της απασχόλησης
Αποφάσεις για 6 ξενοδοχεία σε Ρόδο, Σπέτσες, Κρήτη, Καλαμάτα και Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας
Αντώνης Παγώνης | Σταθερή και ελεγχόμενη η εικόνα των κρατήσεων για Σαντορίνη
Στο ΣτΕ οι Δήμοι Αλίμου και Γλυφάδας για τη μαρίνα στο Ελληνικό
Μελετητές κάστρων από όλο τον κόσμο προβάλλουν το Φρογκακάστελλο στην Κρήτη
Γαλλία | Φόρος αλληλεγγύης στα αεροπορικά εισιτήρια- Νέοι φόροι σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά
Πώς μπορεί ο τουρισμός να συμβάλλει στην αύξηση των ελληνικών καλλυντικών προϊόντων στη Βρετανία
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2025 | Έναρξη με την έκθεση των φετινών στολών
ΣΥΡΙΖΑ | "Σεισμό" προκαλεί η κυβερνητική υποκρισία για το Σαρακήνικο
Δήμος Αστυπάλαιας: Νέα έργα και υπηρεσίες για επισκέπτες και κατοίκους
Οι Βρετανοί τουρ οπερέιτορ συνεχίζουν τις πωλήσεις για Σαντορίνη
H Όλγα Κεφαλογιάννη στη HORECA | Η Ελλάδα έχει εμπειρία στη διαχείριση φυσικών φαινομένων
Chris Nassetta, Hilton: Αισιοδοξία για το 2025 παρά τις προκλήσεις της αγοράς
( 0 )