Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

Oι εργαζόμενοι είναι η ψυχή των ξενοδοχείων| Συνεχίζονται οι βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

Η κάθε μία από τις βραβεύσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων όπως εβδομαδιαία γίνονται από τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου εμπεριέχουν έναν συμβολισμό και αυτή τη φορά στο επίκεντρο όλων των αναφορών βρέθηκε η ψυχή των ξενοδοχείων, όπως αυτή μεγαλουργεί μέσα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν τα επιμέρους του τμήματα. Τα λόγια που ειπώθηκαν, στην κατά σειρά 3η βράβευση, ήταν γεμάτα αναγνώριση, εμπειρία, ευγενή φιλοδοξία και απέραντη αγάπη για τους νέους που αναζητούν τα βήματά τους. Στα ξενοδοχεία υπάρχουν απεριόριστες ευκαιρίες καριέρας και αυτό φάνηκε με γλαφυρότητα στα όσα είπαν οι πολύ παλιοί του κλάδου. 

Δεν υπάρχουν προσχηματικοί έπαινοι, ούτε τυπικές προσφωνήσεις στις βραβεύσεις αυτές. Όλοι· εργαζόμενοι και εργοδότες κάθονται στο ίδιο τραπέζι σαν μια οικογένεια με αλληλοσεβασμό για τα ατελείωτα χρόνια της συνεργασίας τους και συνομιλούν για τα όσα έζησαν και ζουν στο πέρασμα του χρόνου.

Η βράβευση έγινε το πρωί της Πέμπτης, 04 Αυγούστου 2022, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Αναλυτικά, τα πρόσωπα που βραβεύθηκαν και η δήλωση που έκαναν, έχουν ως ακολούθως:

 •  Σωτήρης Ζουρούδης, 42 χρόνια κηπουρός στο «Olympic Palace»

«Είμαι στο Olympic από την πρώτη μέρα που άνοιξε. Μπήκα όταν ήμουν 20 χρονών και δεν έχω σταματήσει να περιμένω να ξημερώσει η μέρα για να πάω στη δουλειά μου. Μέσα στο Olympic γνώρισα τη γυναίκα μου, έκανα δυο παιδιά, έχω και δυο εγγόνια. Μπορώ να βγω στη σύνταξη όποτε θέλω, όμως προτιμώ να είμαι στον κήπο, να δουλεύω με τα λουλούδια. Νιώθω ευλογημένος που βρέθηκα κοντά στην οικογένεια του Τζακ και της Αντωνίας Γερονικόλα».

Παρών στη βράβευση ήταν τηλεφωνικά ο ξενοδόχος Τζακ Γερονικόλας και ο Υπεύθυνος Προσωπικού Κωνσταντίνος Σεκλειζιώτης.

 •  Βαγγέλης Κάππας, 36 χρόνια σέρβις στο «Rhodos Horizon City»

«Στη δουλειά μπήκα το ’82 και από το ’86 δουλεύω στο ίδιο ξενοδοχείο. Είμαι Α’ Σερβιτόρος και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ευχαριστεί να μιλάω με τους πελάτες, να συναναστρέφομαι με τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τις προτάσεις για αλλαγή πόστου, ή να αναλάβω ευθύνες πίσω. Όχι, εγώ θέλω να είμαι με τους επισκέπτες, να μιλάμε, να κάνω αυτό που μου αρέσει. Γι’ αυτό και έφτασα 57 χρονών και δεν νιώθω κουρασμένος. Η μόνη περίοδος που ένιωσα δυσκολία, ήταν στον κορονοϊό, που δεν είχαμε δουλειά. Κάθισα δύο – τρεις μέρες και μετά μου έλειπε ο κόσμος. Υπέφερα».

Παρών στη βράβευση ήταν ο διευθυντής των «Rhodes Horizon Hotels» Σωκράτης Σπανό

 • Αναστάσιος Χαραλάμπους, 22 χρόνια στο «Mediterranean Hotel»

«Εγώ είμαι στα μετόπισθεν, στο λογιστήριο. Η μέρα ξεκινά γνωρίζοντας ότι θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Μπαίνω να δουλέψω και χαίρομαι να βλέπω το περιβάλλον του ξενοδοχείου, τον κόσμο που περνά, την ατμόσφαιρα των διακοπών και όλο αυτό φέρνει σε ισορροπία τις τρομερές ευθύνες του επαγγέλματός μου. Ξέρετε στο λογιστήριο πρέπει να είσαι διαρκώς ενημερωμένος, να διαβάζεις κάθε μέρα τις καινούριες εγκύκλιους και αυτό δημιουργεί μια απίστευτη ρουτίνα. Με ρωτάτε αν θα ήθελα να απασχολούμαι αποκλειστικά στο δικό μου λογιστικό γραφείο. Σας απαντώ ευθέως ΟΧΙ. Το Mediterranean με φέρνει σε ισορροπία. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την οικογένεια Καμπουράκη που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τους συνεργάτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα φέρναμε τα αποτελέσματα που έχουμε».

Παρούσα και παρόντες στη βράβευση ήταν η διευθύντρια του «Mediterranean Hotel» Ιωάννα Μέγρη, ο προϊστάμενος λογιστηρίου Σταμάτης Θωμαΐδης και ο μετρ Λουκάς Ρίζος.

 • Βασιλεία Μαγκαφάκη, 37 χρόνια μαγείρισσα στο «Lindos Royal Resort»

 «Αν δεν είσαι ευχαριστημένη δεν μένεις σε μια δουλειά. Εγώ έχω περάσει από όλα τα πόστα. Είμαι 57 χρονών και έχω χάσει το λογαριασμό για τα πόσα χρόνια δουλεύω. Σε κάθε πόστο έδινα όλη μου την προσοχή, τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό είναι το μυστικό της δουλειάς. Ό,τι κάνεις να το κάνεις με αγάπη και όρεξη. Αυτό κάνω εγώ, γι’ αυτό και είχα πολλές προτάσεις να αλλάξω ξενοδοχείο, να πάω αλλού με περισσότερα χρήματα. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να φύγω. Είμαστε με τον κ. Γιάννη Μηνέττο και τα παιδιά του μια οικογένεια, μετά από τόσα χρόνια βλέπω το ξενοδοχείο σαν κομμάτι μου, είμαι ευχαριστημένη και δεν τους αλλάζω για τίποτα.

Με ρωτάτε αν θα πρότεινα στους νέους να μπουν στη δουλειά αυτή: Ναι, να μπουν και να έχουν επιμονή και υπομονή. Να μην εγκαταλείψουν με την πρώτη δυσκολία. Το βλέπω στα νέα παιδιά που έρχονται και δεν θέλουν να ζορίζονται. Εγώ πάλι τους συμβουλεύω να μείνουν, να ζοριστούν λιγάκι, γιατί μετά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν και θα νιώθουν υπερήφανοι για τον εαυτό τους. Το βλέπω με τους νέους που ήρθαν στο ξενοδοχείο και ήθελαν να φύγουν επειδή κουραζόντουσαν. Όσοι έμειναν είναι από τα καλύτερα στελέχη μας».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Γεώργιος Ζαννέττος, 39 χρόνια στο «Lindos Village Resort»

«Νιώθω βαθιά συγκινημένος για τη σημερινή μέρα. Ξεκίνησα στο ξενοδοχείο σαν βοηθός σερβιτόρου και ήμουν μικρό παιδί. Ο κ. Γιάννης (Μηνέττος) με βοήθησε με τη σοφία του και τις συμβουλές του, εξελίχθηκα κοντά του. Μεγάλωσα μέσα στο ξενοδοχείο, πέρασα από όλα τα πόστα και τώρα είμαι ο μετρ της μονάδας. Υπάρχει αναγνώριση της αξίας μέσα στα ξενοδοχεία, αν έχεις όρεξη μπορείς να φτάσεις ψηλά. Βέβαια χρειάζεται υπομονή, αλλά σίγουρα η αναγνώριση έρχεται. Ευχαριστώ τους εργοδότες μου και τους συνεργάτες μου. Είμαστε όλοι μια οικογένεια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Ντόινα Γκουράου, 16 χρόνια καμαριέρα στο «Lindos Imperial Resort»

«Ξεκίνησα στο ξενοδοχείο αυτό από την πρώτη ημέρα που άνοιξε. Η δουλειά της καμαριέρας στην αρχή είναι δύσκολη, αλλά σιγά σιγά αλλάζει. Επίσης ο σύζυγός μου δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί μου και από φέτος, ήρθε και ο γιος μου. Τελείωσε το στρατιωτικό και ήρθε να δουλέψει. Έχει πολύ όρεξη και διάθεση να εξελιχθεί».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος Καραγιάννης.

 •  Ρόλαντ Γκουμένι, γενικών καθηκόντων και συντήρηση στο «Lindos Grand Resort»

«To Lindos Grand είναι το πιο καινούριο ξενοδοχείο του ομίλου. Είναι πέντε χρονών κι εγώ δούλευα εκεί σαν οικοδόμος όταν το χτίζανε. Μετά, όταν άνοιξε η μονάδα, συνέχισα να δουλεύω σαν εργάτης γενικών καθηκόντων και βοηθός συντηρητής. Είμαι ο πιο παλιός υπάλληλος στο πιο καινούριο ξενοδοχείο. Τώρα η οικογένεια Μηνέττου προσέλαβε και τη γυναίκα μου και δουλεύει κοντά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μακάρι να κρατήσει χρόνια».

Παρούσα στη βράβευση ήταν η ξενοδόχος Κάθυ Μηνέττου, ο διευθυντής Σταύρος Δεληγιαννάκης και ο διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου «Lindos Hotels» Απόστολος ΚαραγιάννηΗ επόμενη βράβευση θα γίνει την προσεχή εβδομάδα, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 30/11 15:31

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Μήλου για το 2023

 2. 30/11 14:10

  Ελληνικός προορισμός στους 8 καλύτερους στον κόσμο για τα χειμερινά γαμήλια ταξίδια των Αμερικανών

 3. 30/11 13:57

  Rolls-Royce & easyJet αλλάζουν τις πτήσεις του μέλλοντος: Πρωτοποριακός κινητήρας εκμηδενίζει τις εκπομπές άνθρακα

 4. 30/11 13:57

  Παπαζάχος σε ΣΚΑΪ: Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι ο χθεσινοβραδινός σεισμός ήταν ο κύριος

 5. 30/11 13:54

  Πλεύρης σε ΣΚΑΪ: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία η απόφαση του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

 6. 30/11 13:41

  Ηράκλειο: Εισαγγελική παρέμβαση για την ρύπανση-μόλυνση από κατσίγαρο

 7. 30/11 13:34

  «Επανεκκίνηση Εστίασης» και «Επανεκκίνηση Τουρισμού»: Νέα δυνατότητα υποβολής αιτήματος επαλήθευσης

 8. 30/11 13:32

  H Θεσσαλία φιλοξένησε τα μέλη της ECTAA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

 9. 30/11 12:52

  Ξενοδοχεία: Αυτή είναι η στρατηγική που εκτοξεύει τα έσοδα, το loyalty και την ικανοποίηση πελατών

 10. 30/11 12:35

  Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Οι 5 υποψήφιες καλύτερες ταινίες για το «ευρωπαϊκό Όσκαρ» - Δείτε τα τρέιλερ

 11. 30/11 12:30

  EasyJet: Νέα σύνδεση με Ρόδο το καλοκαίρι του 2023

 12. 30/11 11:57

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 6 καλύτερα Airbnb στη Σαντορίνη 

 13. 30/11 11:50

  Κύπρος | Έρχεται το πρώτο ολοκληρωμένο resort της Ευρώπης με μεγαλοπρεπές καζίνο - Αλλάζει το τουριστικό προφίλ του νησιού

 14. 30/11 11:21

  Cruise.co.uk: Οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές το 2023 – «Θα είναι η χρονιά της κρουαζιέρας»

 15. 30/11 10:59

  Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Νοτίου Αιγαίου για το 2023

 16. 30/11 10:35

  Αναστολή πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών για τα τουριστικά γραφεία, με δραστηριότητα σε Ρωσία και Ουκρανία

 17. 30/11 09:29

  Γερμανικός τουρισμός | Επανέρχεται δυναμικά το 2023 ο ιστορικός Neckermann - Ισχυρή παρουσία σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα

 18. 30/11 09:15

  Εύβοια: «Αίνιγμα» το άγνωστο ρήγμα - Διχογνωμία αν τα 5 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός

 19. 30/11 09:06

  Κικίλιας: Ενδιαφέρον της Flyadeal για αεροπορική σύνδεση με Θεσσαλονίκη και Κρήτη

 20. 29/11 18:11

  Το Matrix ξεκίνησε στο MIT: Έφτιαξαν ρομπότ που... γεννούν άλλα ρομπότ - Τι είναι τα voxel

 21. 29/11 17:48

  Σ.Ζαχαράκη | Ο ελληνικός τουρισμός, πρωταθλητής της παγκόσμιας τουριστικής ανάκαμψης

 22. 29/11 16:01

  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων

 23. 29/11 15:58

  WTAAA: Συνάντηση 5 ηπείρων στην Αθήνα για τον παγκόσμιο οργανωμένο τουρισμό

 24. 29/11 15:50

  ΙΝΣΕΤΕ: Πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία προς όφελος των τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών

 25. 29/11 14:12

  ΕΤΑΔ | Ολοκληρώθηκε η θητεία του CEO Στέφανου Βλαστού

 26. 29/11 13:55

  ΕΕ: Αντίο στο «airplane mode» στις πτήσεις – Ελεύθερα κλήσεις, μηνύματα και διαδίκτυο μέσω 5G

 27. 29/11 13:33

  EasyJet: Εκτοξεύεται η ζήτηση των Βρετανών για τις περιόδους αιχμής παρά την ακρίβεια

 28. 29/11 13:17

  Conde Nast Traveller | Η Αθήνα καλύτερος οικονομικός city break προορισμός στην Ευρώπη για το 2023

 29. 29/11 12:51

  Συνέδριο ECTAA: «Το μέλλον των πακέτων διακοπών βρίσκεται σε κίνδυνο»

 30. 29/11 12:23

  LLM: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός στον κόσμο για ιστιοπλοΐα

 31. 29/11 12:06

  Θαλάσσιος τουρισμός: Συνάντηση Γ. Πατούλη με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για το γιώτινγκ στην Αθήνα

 32. 29/11 11:41

  «Καμπανάκι» Λαγκάρντ για νέο κύμα πληθωριστικών πιέσεων στην ευρωζώνη

 33. 29/11 11:16

  Επιχορήγηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για πρόσληψη 3.000 ανέργων στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 34. 29/11 11:06

  «Συνάντηση με ένα αγριολούλουδο»: Δείτε το ντοκιμαντέρ για τα αγριολούλουδα της Κρήτης και τους «προστάτες» τους

 35. 29/11 10:40

  Κωνσταντινούπολη | Στα ύψη τα ενοίκια λόγω εκτίναξης των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων

 36. 29/11 09:54

  Η Ε.Ξ. Ρόδου παρουσιάζει την επετειακή έκδοση «Χτίζοντας ένα θαύμα»

 37. 29/11 09:34

  Jet2.com | Περισσότερες πτήσεις το καλοκαίρι από το Stansted προς Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Κεφαλονιά και Ρόδο

 38. 29/11 09:20

  Το Κ2Β – Business empowerment by Kotsovolos πρωταγωνίστησε στη φετινή έκθεση ΧΕΝΙΑ

 39. 29/11 09:07

  Β.Κικίλιας | Συμφωνία για επέκταση των απευθείας πτήσεων από Σαουδική Αραβία προς Ελλάδα

 40. 28/11 16:44

  «Reimagining success» | Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 το ετήσιο Συνέδριο ΣΕΤΕ

 41. 28/11 16:28

  O οδικός χάρτης προς το μέλλον του ελληνικού τουρισμού | ψηφιακός μετασχηματισμός, βιωσιμότητα και υποδομές

 42. 28/11 15:46

  Λύση στην Ακτοπλοϊκή Σύνδεση Κάσου - Καρπάθου

 43. 28/11 15:42

  Γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων τα Χριστούγεννα | Τα μελομακάρονα τρεις φορές πιο δημοφιλή από τους κουραμπιέδες!

 44. 28/11 15:25

  Τουρισμός φυλακών: Ιστορικό ενδιαφέρον ή νοσηρή περιέργεια;

 45. 28/11 15:17

  Οι Ισραηλινοί πρώτη εθνικότητα σε κρατήσεις την εορταστική περίοδο στην Αθήνα

 46. 28/11 14:00

  Διαδικτυακές πλατφόρμες: Σύσταση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αλγοριθμικής Διαφάνειας για έναν ασφαλέστερο διαδικτυακό χώρο

 47. 28/11 13:08

  Eurocontrol: Ευρωπαϊκή πρωτιά για τη SKY express - Aύξηση 162% του πτητικού έργου σε σχέση με το 2019

 48. 28/11 12:55

  Τουρισμός: Τα διεθνή ταξίδια των πλούσιων Αμερικανών δίνουν γερές δόσεις ανάσας στα ταξιδιωτικά πρακτορεία

 49. 28/11 12:30

  WTTC | 6 στους 10 ταξιδιώτες θέλουν να ταξιδεύουν με αειφόρο τρόπο

 50. 28/11 11:01

  Booking.com | Σήμανση τριών επιπέδων για τα τουριστικά καταλύματα με βιώσιμες πρακτικές

 51. 28/11 10:55

  Ο Βασίλης Κικίλιας στην Παγκόσμια Σύνοδο του WTTC στο Ριάντ

 52. 28/11 10:39

  Δήμος Αθηναίων: Λαμπερά Χριστούγεννα και ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την Αθήνα

 53. 28/11 10:29

  Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Χριστουγέννων στην Ελλάδα

 54. 28/11 10:25

  Οι χειρότεροι επιβάτες αεροπλάνου σύμφωνα με μια αεροσυνοδό

 55. 28/11 10:18

  Ο μαζικός τουρισμός οφείλει να εμπλουτιστεί με ποιοτικότερους δείκτες

 56. 28/11 09:57

  Frosch Sportreisen | Τουρισμός με αθλητικές δραστηριότητες και στη Θάσο το 2023

 57. 28/11 09:10

  O ταξιδιώτης ενδιαφέρεται περισσότερο για την άυλη εμπειρία που θα αποκομίσει στον προορισμό

 58. 27/11 17:34

  Τα επόμενα βήματα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

 59. 27/11 17:23

  Κρήτη | Οι Γερμανοί μετατρέπουν τη Μεσσαρά σε… πλατφόρμα Airbnb

 60. 27/11 17:16

  Οι Περιφερειάρχες της χώρας στην ακριτική Ρω και στο Καστελόριζo

 61. 27/11 17:09

  ΣΕΤΚΕ | Η «νέα πρόταση στη διαμονή» με 3 Δράσεις και καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία στα μικρά καταλύματα

 62. 27/11 12:48

  Κύπρος | Κλειδί για το 2023 η προσέλκυση τουρισμού από ευρωπαϊκές χώρες και χώρες της Μέσης Ανατολής

 63. 27/11 11:59

  10η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ | Κοινό αίτημα για λύσεις στα προβλήματα της ξενοδοχίας - Η αποχώρηση από τα κοινά του κ.Ρέτσου

 64. 27/11 10:56

  Απελευθερώστε τις δυνατότητες των ξενοδοχείων για να μεγαλώσουμε την πίτα της ανάπτυξης

 65. 27/11 10:54

  Βασίλης Κικίλιας: Επέκταση της σεζόν από το Καστελόριζο μέχρι την Αθήνα

 66. 27/11 10:43

  Μείωση μισθώματος για το 2023 σε δημοτικό ακίνητο που λειτουργεί ως Ξενώνας στην Κοινότητα Ελατούς

 67. 27/11 10:39

  Επιδείνωση του Δείκτη Επιχειρηματικής Εμπιστοσύνης στο Βέλγιο

 68. 26/11 10:50

  Αστροτουρισμός στην Κρήτη | Αστεροσχολείο στη Σητεία - ψηφιακή εφαρμογή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

 69. 26/11 10:46

  Β.Κικίλιας | Ο βιώσιμος τουρισμός στο επίκεντρο της επόμενης καμπάνιας

 70. 26/11 10:43

  Eπενδύσεις ανακαίνισης και αναβάθμισης κατηγορίας σε ξενοδοχείο του Πειραιά

 71. 26/11 10:41

  Αεροδρόμια Βρετανίας: Τέλος η απαγόρευση υγρών στις χειραποσκευές το 2024

 72. 25/11 16:57

  ECTAA - HATTA - FEDHATTA: Σύσσωμος ο ευρωπαϊκός οργανωμένος τουρισμός στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ECTAA

 73. 25/11 16:08

  Εγκαίνια του νέου Παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα

 74. 25/11 16:06

  Έρευνα Wyndham: Οι Γερμανοί διψούν για διακοπές, όμως αλλάζουν ταξιδιωτικές συνήθειες λόγω πληθωρισμού

 75. 25/11 15:55

  Η AEGEAN έχει σχεδόν ανακτήσει τα επίπεδα του 2019 | 12,3 ή 12,5 εκατομμύρια επιβάτες φέτος

 76. 25/11 15:31

  TAP Air Portugal: Διήμερη απεργία στις 8 & 9 Δεκεμβρίου – Οι μισές πτήσεις ακυρώνονται

 77. 25/11 15:18

  Προβολή της Θεσσαλονίκης στο Ισραήλ με έμφαση στη γαστρονομία

 78. 25/11 15:14

  Αξέχαστη εμπειρία στους ταξιδιώτες η προσφορά δωρεάν Κυπριακού Προγεύματος στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

 79. 25/11 15:06

  Σύλλογος Κρήτης | Ο ρόλος του Διευθυντή Ξενοδοχείων: παρελθόν-παρόν-μέλλον

 80. 25/11 13:42

  Studiosus: Οι Κυκλάδες στον νέο κατάλογο smart & small για το 2023

 81. 25/11 13:31

  Προσβάσιμη σε άτομα με οπτική αναπηρία η Ακρόπολη

 82. 25/11 13:15

  Θαλάσσιος τουρισμός: Στις 4-6 Μαΐου το 19ο ΕAST MED YACHT SHOW

 83. 25/11 13:05

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Ρεκόρ τριετίας τον Οκτώβριο στην Ευρώπη – Εκτινάχθηκαν οι κρατήσεις για Ελλάδα έναντι του 2019

 84. 25/11 12:38

  Τουρισμός: Ποιες αλλαγές στα ταξίδια των Βρετανών φέρνει η ακρίβεια

 85. 25/11 12:21

  Τουρισμός | Virtuoso: Τα ταξίδια εκτός σεζόν γίνονται "μόδα"

 86. 25/11 11:56

  Ευρωπαϊκός τουρισμός πόλης: Επιταχύνεται η ανάκαμψη στις αφίξεις - Γιατί η Κωνσταντινούπολη "ξέφυγε" από τα επίπεδα του 2019

 87. 25/11 10:31

  550 Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στο συνέδριο της Selectour στην Αθήνα- Ο χαιρετισμός Κικίλια

 88. 25/11 08:41

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Κάρπαθο

 89. 25/11 08:39

  Νέες τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

 90. 25/11 08:34

  Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA: Η αύξηση των εξαγωγών καυσίμων οδηγεί την οικονομία του Κατάρ στο 4,6%

 91. 25/11 00:05

  Πράσινο φως για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πειραιά και Μαρκόπουλο

 92. 24/11 19:19

  ΕΕ: Tεχνολογία 5G στις αεροπορικές πτήσεις και Wi-Fi στους δρόμους

 93. 24/11 19:06

  Black Friday | 2 στα 10 κακόβουλα αρχεία τον Νοέμβριο συνδέονται με παραγγελίες

 94. 24/11 18:42

  Αθηναϊκά ξενοδοχεία | Για πρώτη φορά το 2022 θετικό πρόσημο στις πληρότητες τον Οκτώβριο (έναντι του 2019)

 95. 24/11 15:49

  Τέλος στους τηλεφωνικούς θαλάμους στη Γερμανία

 96. 24/11 15:45

  Βασίλης Κικίλιας: Τα ταξιδιωτικά έσοδα φέτος θα ξεπεράσουν κατά 3 δισ. ευρώ το στόχο του προύπολογισμού

 97. 24/11 13:45

  Handelsblatt | Γιατί τα ελληνικά ακίνητα είναι τόσο περιζήτητα στους ξένους

 98. 24/11 13:14

  Ε.Ξ. Ρόδου | Τι συζητήθηκε στη γενική συνέλευση- Σταθερή "πυξίδα" η ποιότητα για τα ξενοδοχεία της Ρόδου

 99. 24/11 12:53

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ξυλόκαστρο και Μύκονο

 100. 24/11 12:47

  Ryanair | Πτήσεις προς Κέρκυρα από το Memmingen της Βαυαρίας