Ποια αιτήματα έθεσε ο ΣΙΤΕΣΑΠ στη Σοφία Ζαχαράκη

Ποια αιτήματα έθεσε ο ΣΙΤΕΣΑΠ στη Σοφία Ζαχαράκη

Μία πολύ παραγωγική συνάντηση είχαν χθες Τρίτη 19.7.2022,  οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος με την Υφυπουργό Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη και συνεργάτες της, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Οι εκπρόσωποι του ΣΙΤΕΣΑΠ εξήγησαν τους προβληματισμούς τους και υπέβαλαν προτάσεις για την τουριστική προβολή της δραστηριότητας του γιώτινγκ,  για ορισμένα λειτουργικά θέματα και για τις ανάγκες σε λιμενικές υποδομές.

Σχετικά με την τουριστική προβολή, ο πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ κ. Πάρις Λουτριώτης, έθεσε στην κυρία υφυπουργό τρία συγκεκριμένα αιτήματα: 

(1) το αίτημα της προβολής της δραστηριότητας του γιώτινγκ, όχι μόνον στην περιοχή των Αθηνών, αλλά και στις άλλες περιοχές της Ελλάδος, ώστε να φαίνεται η γεωγραφική διεύρυνση της δραστηριότητας και σε άλλες περιοχές, 

(2) το αίτημα της συμμετοχής της Ελλάδος σε διεθνείς εκθέσεις θαλάσσιου τουρισμού και yachting, και ειδικότερα υπέβαλε την πρόταση σε πρώτη φάση να συμμετέχει ο ΕΟΤ στην μεγάλη ναυτική έκθεση LONDON BOAT SHOW (το επόμενο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο 2022 στο Southampton), στο οποίο επί πολλά χρόνια πρωτεύουσα συμμετοχή και προβολή των περιοχών της έχει η Τουρκία, και 

(3) ζήτησε στην στρατηγική προβολής του ΕΟΤ να περιληφθεί και στοχευμένη προβολή για το γιώτινγκ, είτε με την προετοιμασία ειδικών τουριστικών σποτς, είτε με μικρά βίντεο, που να δείχνουν τις διάφορες διαστάσεις της εμπειρίας του πελάτη του γιώτιγκ.

Η Κα Ζαχαράκη, αφού επισήμανε τις ιδιαίτερες ενέργειες που έχουν γίνει και για την υποστήριξη του θαλάσσιου τουρισμού, και του γιώτινγκ, ειδικότερα, επεσήμανε το ενδιαφέρον του Υπουργείου Τουρισμού και της γενικότερης Κυβερνητικής πολιτικής, για την προώθηση αυτής της τουριστικής δραστηριότητας, που αναδεικνύει την νησιωτική γεωμορφολογία της Ελλάδος, αλλά και την ανταγωνιστική της θέση στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Η Υφυπουργός άκουσε με προσοχή τις προτάσεις προβολής, ζήτησε συγκεκριμένες διευκρινίσεις και σημείωσε ότι θα τις συζητήσει στο πλαίσιο της διαμορφούμενης στρατηγικής τουριστικής προβολής για την επόμενη περίοδο, ενώ συμφώνησε για την εξέταση της δυνατότητας συμμετοχής της Ελλάδος στο LONDON BOAT SHOW.

Στη συνέχεια εξηγήθηκε από τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΙΤΕΣΑΠ το θέμα της ανάγκης να υπάρχει ένας καθορισμένος μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, ανταγωνιστικός σε σχέση με αυτόν που έχουν οι γειτονικές χώρες, για να είναι η δραστηριότητα σε παρόμοια οικονομικά επίπεδα, που να μην υπερβαίνουν τους προϋπολογισμούς των πελατών, όταν γίνεται σύγκριση με άλλες γειτονικές χώρες (επισημαίνεται ότι η Τουρκία, έχει συντελεστή ΜΗΔΕΝ ΦΠΑ).

Στα θέματα λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου, σημαντικό θέμα είναι και η επιμόρφωση, κατάρτιση και επανακατάρτιση, των στελεχών και των πληρωμάτων που ασχολούνται στον κλάδο, και των βοηθητικών υπηρεσιών. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ειδικού προγράμματος κατάρτισης ανέργων και εργαζομένων που έκανε η Υφυπουργός προσφάτως, ο ΣΙΤΕΣΑΠ υπέβαλε το αίτημα, το επόμενο πρόγραμμα να περιλάβει και ειδικότητες που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό και κυρίως με τα θέματα της λειτουργίας του επαγγελματικού τουριστικού σκάφους και της «τουριστικής εξυπηρέτησης» των πελατών του. 

Στο θέμα της εκπαίδευσης και προγράμματος «διά βίου μάθησης» η Υφυπουργός κα. Ζαχαράκη, δήλωσε ότι αναγνωρίζει την σημασία για τα στελέχη του κλάδου, αλλά σημείωσε ότι δεν μπορεί να επικαλύψει τις αρμοδιότητες για την ναυτική εκπαίδευση που είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας, αλλά συμφώνησε να εξεταστεί στην επόμενη περίοδο, η περίπτωση ειδικών προγραμμάτων για τον κλάδο του γιώτινγκ.

 Να χωροθετηθεί επαγγελματική Μαρίνα στην Αττική

Η τρίτη ενότητα αφορούσε στις λιμενικές υποδομές, όπου ο ΣΙΤΕΣΑΠ επανέλαβε το, από ετών, αίτημα που έχει υποβάλει στους διάφορους υπουργούς τουρισμού, για να χωροθετηθεί μία επαγγελματική Μαρίνα στην Αττική, για να καλύψει τις ανάγκες βάσεις θέσεων ελλιμενισμού των πολλών σκαφών που δραστηριοποιούνται, επισημαίνοντας ότι από την Αττική ξεκινάνε σχεδόν οι μισές ναυλώσεις της Ελλάδος.

Αναφέρθηκε επίσης, από τον ΣΙΤΕΣΑΠ, πρόταση για κάλυψη αναγκών  προσωρινής θέσης ελλιμενισμού για τα διερχόμενα σκάφη. Προτάθηκε, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, να γίνει μία συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε να επιτραπεί στα «αλιευτικά αγκυροβόλια», ο προσωρινός ελλιμενισμός διερχομένων σκαφών που χρειάζεται να κάνουν μία διανυκτέρευση – στάση, στη διάρκεια της συνηθισμένης εβδομαδιαίας ναύλωσης.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του ΣΙΤΕΣΑΠ επεσήμαναν την ανάγκη, τώρα που διαμορφώνεται το Χωροταξικό του Τουρισμού, να περιληφθούν προβλέψεις για χώρους, τόσο χερσαίους όσο και θαλάσσιους, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται σε όλη την επικράτεια, και για βάση λειτουργίας, αλλά και για τα διακινούμενα σκάφη, διότι βασικό πρόβλημα για αυτά είναι η ανεύρεση αγκυροβολίου, για μία νύχτα στην διάρκεια της θαλάσσιας διαδρομής που κάνουν οι ναυλωτές των σκαφών.

Η Υφυπουργός επεσήμανε τις εξειδικευμένες αρμοδιότητες για τα θέματα τουριστικών λιμένων, και υπέδειξε στα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη να συνεργαστούν με τον ΣΙΤΕΣΑΠ για να υποβληθούν και εξεταστούν συγκεκριμένες προτάσεις. 

Ο πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ κ. Λουτριώτης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την υφυπουργό κα. Σοφία Ζαχαράκη, διότι η παρούσα κυβέρνηση ιδίως τους τελευταίους μήνες, έχει θετικά αντιμετωπίσει τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών του επαγγελματικού τουριστικού σκάφους, και κατά την περίοδο της πανδημίας και στην περίοδο τώρα, της επανάκαμψης, και παρά το ότι δεν είναι όλα τα θέματα διευθετημένα. Όμως, επεσήμανε ότι και ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος του Υπουργείου Ναυτιλίας, και οι διατάξεις που περιλαμβάνονται σε αυτόν από το Υπουργείο Τουρισμού, καθώς και άλλες ανακοινώσεις επικείμενων νομοσχεδίων, δείχνουν ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει θετικά την λειτουργία του κλάδου και τις ανάγκες των επαγγελματιών. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του ΣΙΤΕΣΑΠ ο Πρόεδρος κ. Πάρις Λουτριώτης, το μέλος Δ.Σ. και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημήτρης Δεληκάρης, ο Οικονομικός Σύμβουλος κ. Άγγελος Σφαέλλος και ο Επιστημονικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Πετρέας.

 Από πλευράς Υπουργείου Τουρισμού, στην  συνάντηση, την υφυπουργό κυρία Σοφία Ζαχαράκη πλαισίωσαν, οι νομικοί της σύμβουλοι κ. Γιάννης Γεωργίου και κ. Κωνσταντίνος Κατσανέβας και τα υπηρεσιακά στελέχη Κα Ελίνα Προύντζου και κ. Γκατζιώνης Δημήτριος

Επειδή τα θέματα είναι αρκετά και εκκρεμούν και άλλα που τέθηκαν ακροθιγώς και χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία, τονίστηκε από την  πλευρά της πολιτικής ηγεσίας όσο και από την πλευρά υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Τουρισμού., η ανάγκη να υπάρξει συνέχεια στη συνάντηση αυτή με τον ΣΙΤΕΣΑΠ.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 02/12 07:16

  Η Λευκάδα στους εορτασμούς του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Ιαπωνίας 2024

 2. 02/12 06:18

  Κύπρος: Ο τουρισμός αυξάνει τις πωλήσεις εμφιαλωμένων νερών

 3. 01/12 21:23

  Πράσινο" νησί ο Πόρος με χρηματοδότηση από τα Εμιράτα

 4. 01/12 21:11

  Τα γερμανικά εστιατόρια σε υπαρξιακή κρίση

 5. 01/12 21:00

  Ε.Ξ. Χανίων | Ημέρα Καριέρας στις 11 Δεκεμβρίου

 6. 01/12 15:34

  Το σκάνδαλο των μαϊμού εξαρτημάτων άγγιξε και τη Ryanair

 7. 01/12 14:38

  Η ECTAA για την πρόταση της Κομισιόν στα οργανωμένα ταξίδια: Θα αυξήσει τη συνολική τιμή των ταξιδιωτικών πακέτων

 8. 01/12 14:22

  Η Γαλλία βάζει τέλος στο κάπνισμα σε όλες τις παραλίες, τα δημόσια πάρκα και τα δάση

 9. 01/12 14:13

  Τουρκία: "Είμαστε υπερδύναμη στον τουρισμό και ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους στον κόσμο"

 10. 01/12 13:49

  VisitEngland: Νέα εργαλειοθήκη για τις επιχειρήσεις στον προσβάσιμο τουρισμό

 11. 01/12 13:09

  Μνημόνιο συνεργασίας των Υπουργείων Πολιτισμού-Κλιματικής Κρίσης για τη θωράκιση των αρχαιολογικών χώρων από πυρκαγιά

 12. 01/12 12:03

  FedHATTA: Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Μ. Σενετάκη για επίλυση ζητημάτων λειτουργίας των τουριστικών γραφείων

 13. 01/12 11:54

  Τι απαντά η Kiwi.com στην έρευνα της Ryanair περί πειρατών-ΟΤΑ

 14. 01/12 11:53

  ΕΟΤ | Στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο της Βρετανικής Ένωσης Ανεξάρτητων Tour Operators

 15. 01/12 11:48

  ΙΝΣΕΤΕ: «Tαξίδια χωρίς αποκλεισμούς» στην Ελλάδα μέσα από 5 βασικές προτάσεις

 16. 01/12 11:44

  Eurowings: Δύο νέες συνδέσεις με Ζάκυνθο και Κάρπαθο το καλοκαίρι του 2024

 17. 01/12 11:12

  Mabrian | Κερδίζει έδαφος ο βιωματικός τουρισμός - το top 10 των προορισμών στην Ευρώπη γι αυτήν την τάση

 18. 01/12 10:51

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Κοζάνης

 19. 01/12 10:40

  Λιμάνι Ηρακλείου | 27% περισσότεροι επιβάτες κρουαζιέρας στο 10μηνο- επιπλέον κρουαζιερόπλοια λόγω Ισραήλ

 20. 01/12 10:25

  ΕΕ | Απαγόρευση στη Fly Baghdad για πτήσεις στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο

 21. 01/12 07:42

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στη Ρόδο

 22. 01/12 07:39

  Εργασίες ανακαίνισης και άλλων διαμορφώσεων σε ξενοδοχεία στην Κρήτη και στη Ρόδο

 23. 01/12 07:35

  Καταδυτικό Πάρκο στο Ρέθυμνο

 24. 01/12 07:29

  1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αερομοντελισμού κλειστού χώρου στο Ηράκλειο

 25. 01/12 07:28

  Δημοσιονομικό περιθώριο στην Ισπανία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

 26. 30/11 17:25

  Περισσότεροι δικαιούχοι στον Β' κύκλο του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

 27. 30/11 16:28

  ΑΒΤΑ | Οι 4 εντελώς νέες τάσεις στα ταξίδια του 2024: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της νέας φουρνιάς ταξιδιωτών Generation T

 28. 30/11 15:08

  Airbnb | +47,1% έναντι του 2019 η ζήτηση για την Ελλάδα τον Οκτώβριο

 29. 30/11 14:02

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας | Να αποσυρθούν οι διατάξεις για Airbnb και πρόσθετους φόρους στα ξενοδοχεία

 30. 30/11 13:58

  ΞΕΕ | Το Πρόγραμμα Boutique Hotel στην έκθεση XENIA 2023

 31. 30/11 13:49

  Σε εταιρεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μισθώθηκε η Ακτή Βάρκιζας

 32. 30/11 13:30

  Scoot: Αυξημένη συχνότητα στις συνδέσεις Σιγκαπούρη – Αθήνα – Βερολίνο το 2024

 33. 30/11 13:08

  Τι συνέβη πραγματικά με τον Attika Reisen; Οι λόγοι που οδήγησαν στο αδιέξοδο

 34. 30/11 13:01

  Συνέδριο ΣΕΤΕ | Επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο του τουρισμού προς ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό μέλλον

 35. 30/11 12:37

  Η TUI ανοίγει νέο κανάλι ταξιδιωτικής έμπνευσης στο WhatsApp

 36. 30/11 12:21

  FedHATTA: Ο Βόλος και το Πήλιο επανήλθαν στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας  

 37. 30/11 12:10

  Ένας στους 2 Βρετανούς συνάντησε βρώμικες παραλίες στις διακοπές το 2023 - Οι δυο χώρες με τη μεγαλύτερη ρύπανση

 38. 30/11 11:49

  Τουρισμός | Global Hotel Alliance: Οι hotspot προορισμοί για το 2024- τι παρακινεί τους ταξιδιώτες να τους επισκεφτούν

 39. 30/11 11:19

  Τουρισμός | Ο Bentour Reisen επεκτείνει το πρόγραμμά του για Ελλάδα το 2024

 40. 30/11 10:26

  Τουρισμός | Ποια μέτρα προωθεί η Κομισιόν για την προστασία και τα δικαιώματα των ταξιδιωτών

 41. 30/11 10:06

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Δράσεις προβολής στην αμερικανική αγορά

 42. 30/11 07:59

  Αθλητική εκδήλωση 1ος Δρόμος Αμνισσού

 43. 30/11 07:14

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στην Αμαλιάδα

 44. 30/11 07:09

  Κατεδάφιση κτηρίου σε ξενοδοχείο στην Κω - Αναβάθμιση κτιριακών υποδομών στα ιαματικά νερά στη Μυτιλήνη

 45. 30/11 07:04

  Η Σαουδική Αραβία αγοράζει μερίδιο στο αεροδρόμιο του Χίθροου

 46. 30/11 07:02

  Les Roches: Καθολική μεταμόρφωση της πανεπιστημιούπολης στις Ελβετικές ‘Άλπεις

 47. 29/11 16:24

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του ΞΕΝΙΑ Καλεντζίου

 48. 29/11 15:23

  Ryanair: «Πειρατές-ΟΤΑ χρεώνουν μέχρι και 344% ακριβότερα τις υπηρεσίες μας!» - Όλα τα ονόματα

 49. 29/11 14:46

  Uber | Νέα υπηρεσία για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα και σε άλλες 7 ευρωπαϊκές χώρες

 50. 29/11 14:43

  Το "Work From Greece" στους ελληνικούς προορισμούς

 51. 29/11 14:24

  Solmar: Νέες βίλες προς ενοικίαση στη νότια Πελοπόννησο το 2024

 52. 29/11 14:05

  Το Δουβλίνο Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα του 2024 | Το Γκροσσέτο (Ιταλία) ο Πράσινος Πρωτοπόρος του Έξυπνου Τουρισμού

 53. 29/11 13:47

  Ryanair: 5,8 εκατ. αεροπορικές θέσεις στους Έλληνες ταξιδιώτες το καλοκαίρι του 2024

 54. 29/11 13:46

  Η FREENOW και η Karhoo συνεργάζονται στις υπηρεσίες μετακίνησης για ταξιδιώτες σε όλη την Ευρώπη

 55. 29/11 13:17

  7+1 στρατηγικές για να αποφύγετε τα δίχτυα των χάκερ

 56. 29/11 12:38

  Τουρισμός: Ένας στους 3 Αμερικανούς ταξίδεψε περισσότερο φέτος έναντι του 2019

 57. 29/11 12:07

  FedHATTA: Σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας – Ιράν στον τουρισμό

 58. 29/11 12:05

  ΦΠΑ στις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις ενέκρινε η Γερουσία στη Γαλλία

 59. 29/11 11:54

  Jet2holidays | "Athens Coast" και Σύμη νέοι προορισμοί το καλοκαίρι

 60. 29/11 10:48

  Ο Όμιλος Anex αυξάνει την παρουσία του στην Ελλάδα το 2024- επιπλέον ξενοδοχεία σε Κρήτη και Κέρκυρα

 61. 29/11 10:35

  Γερμανία: Ο Σολτς προειδοποιεί για δύσκολες μέρες | Bild: «Χρεωκοπημένοι Γερμανοί πουλήστε τα νησιά σας»

 62. 29/11 10:22

  Η ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ στην εκδήλωση του ΞΕΕ στο πλαίσιο της 11ης Γενικής Συνέλευσης

 63. 29/11 10:10

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Κυκλάδες και Πελοπόννησος οι μόνες περιοχές με μείωση αεροπορικών αφίξεων στο 10μηνο

 64. 29/11 07:58

  Σε Σύρο και Αθήνα γυρίσματα ταξιδιωτικής εκπομπής καναλιού της Εσθονίας

 65. 29/11 07:12

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στο Μέτσοβο

 66. 29/11 07:09

  Σε ποια εταιρεία μισθώνεται ο ξενώνας Μάρπησσας στην Πάρο

 67. 29/11 07:07

  Απόρριψη ένταξης στον Αναπτυξιακό Νόμο ξενοδοχειακής επένδυσης στην Κρήτη

 68. 29/11 07:06

  Ryanair: Εκπτώσεις 10% στη Cyber Week

 69. 28/11 20:21

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σύβοτα και Σέριφο

 70. 28/11 19:10

  Attika Reisen | Κήρυξε πτώχευση ο σπεσιαλίστας των διακοπών για Ελλάδα στη Γερμανία

 71. 28/11 16:43

  To Ρέθυμνο τίμησε την τηλεοπτική σειρά "Σασμός"

 72. 28/11 16:25

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Ξενία Καστανιάς στην Κορινθία

 73. 28/11 16:21

  EOT Κάτω Χωρών: Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Β2Β roadshow «Around the World»

 74. 28/11 15:51

  Από ζόμπι... ξενοδοχείο: Πώς τα άδεια κτίρια γραφείων μετατρέπονται σε πολυτελή καταλύματα

 75. 28/11 14:40

  Η CLIA παρουσιάζει στην Κυβέρνηση το 5ετές Σχέδιο Δράσης του κλάδου της κρουαζιέρας για την Ελλάδα

 76. 28/11 13:16

  Τουρισμός: Ο Γερμανός t.o. Sitalia γίνεται Spica Travel με πακέτα διακοπών στη Μεσόγειο (και Ελλάδα)

 77. 28/11 12:58

  Το 100% Hotel Show μεταμόρφωσε για 3 ημέρες το MEC Παιανίας, σε σημείο αναφοράς νέων ιδεών και καινοτομίας

 78. 28/11 12:27

  Telegraph: Μία Ελληνική πόλη στις 10 καλύτερες της Ευρώπης για χειμερινές αποδράσεις

 79. 28/11 12:15

  XENIA '23 | Χιλιάδες στελέχη είδαν από κοντά τα hospitality megatrends

 80. 28/11 12:01

  Αντικατάσταση των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης Ταξί με επιβατηγά οχήματα από 6 έως εννέα 9 θέσεων

 81. 28/11 11:38

  ΠΟΞ | Οργισμένη αντίδραση για τις ρυθμίσεις στη βραχυχρόνια μίσθωση και το τέλος ανθεκτικότητας

 82. 28/11 11:31

  LOT Polish Airlines: Νέα καθημερινή σύνδεση με την Αθήνα από τον Απρίλιο του 2024

 83. 28/11 10:58

  AJet | Ξεκινά τον Μάρτιο η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Turkish Airlines

 84. 28/11 10:52

  Rhomberg Reisen: Νέα τσάρτερ προς 4 Ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2024

 85. 28/11 10:22

  Γαλλία | Γιατί ακυρώνονται 16.500 πτήσεις μεταξύ 9 Ιανουαρίου και 14 Φεβρουαρίου 2024

 86. 28/11 07:23

  Πλειστηριασμός ξενοδοχείου στους Δελφούς

 87. 28/11 07:19

  Μη έγκριση αιτήματος ανέγερσης ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Νάξο

 88. 28/11 07:16

  Η ιστορία του πρώην METROPOLITAN CAPSIS στη Ρόδο

 89. 28/11 07:09

  Έγκριση μερικής διάσπασης της «AFEA Ανώνυμη Εμπορική Τουριστική και Ξενοδοχειακή Εταιρία», με σύσταση νέας ΑΕ

 90. 27/11 19:59

  ΕΤΑΔ | Διαγωνισμός για τη μίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Ζαχάρως

 91. 27/11 16:21

  ITA Airways: Νέες συνδέσεις με Ρόδο, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά το καλοκαίρι του 2024

 92. 27/11 16:05

  "Αδύναμη" η ρύθμιση για τη βραχυχρόνια μίσθωση | "Φέρτε τα ένσημα" να δούμε την προσφορά της στην απασχόληση

 93. 27/11 15:41

  Ecole hôtelière de Lausanne: 7 επιτυχημένες στρατηγικές για προσέλκυση εργαζομένων στα πολυτελή ξενοδοχεία

 94. 27/11 13:16

  Ισπανία: 100.000 κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία – «Χρειαζόμαστε μορφωμένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο»

 95. 27/11 13:07

  Συνομοσπονδία Καταλυμάτων "Διαμονή" | Το «Ελάχιστο τεκμαιρόμενο κέρδος» μας γυρνά πίσω δεκαετίες...

 96. 27/11 12:59

  Συνάντηση Γ. Πατούλη με Ε. Ράπτη για τον τουρισμό υγείας

 97. 27/11 12:47

  Αερομεταφορές: Μείωση των εκπομπών 5% μέχρι το 2030 – Αύριο η πρώτη μακρινή πτήση με βιώσιμα καύσιμα

 98. 27/11 12:45

  XENIA'23 | Networking, deals, trends… για 3η ημέρα

 99. 27/11 12:35

  Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη εντυπωσιάζει τους Σέρβους

 100. 27/11 11:49

  Τουρισμός | Νέο ρεκόρ Αμερικανών στην Ευρώπη το 2024- ποιες είναι οι τάσεις, που διαμορφώνει η νέα γενιά