Συνάντηση Κικίλια - Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

Συνάντηση Κικίλια - Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

Στη Ρόδο μετέβη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) «Ελληνικός Τουρισμός 2030- Σχέδια Δράσης». 

Προηγήθηκε συνάντηση του Υπουργού με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, στην οποία συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες και οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και την περαιτέρω ανάδειξη νησιών του Ν. Αιγαίου προκειμένου να αποτελέσουν νέους πόλους έλξης για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.  

Ο Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τα νησιά της είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται, ευχαριστώντας τον κ. Χατζημάρκο για τη στενή συνεργασία που έχουν από το Φθινόπωρο και για όλους τους μήνες χρόνου . «Είναι οι εποχές των έργων και της προσπάθειας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας και εξέφρασε την ελπίδα ότι προς το τέλος του έτους που θα ξαναπάει στη Ρόδο, το νησί θα είναι ακόμα γεμάτο με τουρίστες. 

Ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν αύξηση στις αφίξεις στο νησί της Ρόδου ακόμα και σε σύγκριση με το 2019, (13% αύξηση τον Απρίλιο και 6,5% τον Μάιο) γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει εφαρμοστεί ένα πολύ αποτελεσματικό σχέδιο το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έφεραν τα δύο χρόνια πανδημίας και η σημερινή ενεργειακή κρίση.  

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Κικίλια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εργάζεται με αποτελεσματικότητα και τον συναντάει σε όλα τα νησιά, επισημαίνοντας ότι “ένας από τους λόγους που σήμερα εισπράττουμε αυτό το τουριστικό ρεύμα είναι γιατί κερδίσαμε πάρα πολύ εμπιστοσύνη, την περίοδο της πανδημίας τότε που από ένα άλλο πόστο, αυτό του Υπουργού Υγείας, έπρεπε να κτιστούν σχέδια διαχείρισης μιας πρωτοφανούς κατάστασης”  

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού Β. Κικίλια μετά τη συνάντηση στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και στην εκδήλωση του ΣΕΤΕ και του Περφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου.  

 Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Οι επιχειρηματίες στον τουρισμό να δώσουν ποιοτικές θέσεις εργασίας στους εργαζομένους τους

"Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη για μία ακόμη φορά για την πρόσκληση, για την ευκαιρία να συμμετέχουμε μαζί σε μία προσπάθεια ενός δεκαετούς πλάνου για τον τουρισμό μας.  

Φυσικά γνωρίζετε όλοι, ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα νησιά της είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της προσπάθειας. Και ναι, ήμουν εδώ πέρα το φθινόπωρο και το χειμώνα με τον κύριο Χατζημάρκο και ομοίως ισχύει ότι και εγώ τον συναντάω σε όλα τα νησιά και σε όλους τους προορισμούς και κάτι λέει αυτό.  

Είναι προφανές ότι οι εποχές των πολιτικών υποσχέσεων δεν μετράνε πλέον. Είναι οι εποχές των έργων και της προσπάθειας.  

Στρατηγικά στήσαμε μια πολύ δυνατή προσπάθεια, από το φθινόπωρο και το χειμώνα. Φιλοδοξούμε να είναι το νησί ακόμα γεμάτο, μέχρι τα τέλη της σεζόν, δηλαδή τον Νοέμβριο και για αυτό το λόγο εκείνη την εποχή θα ξαναέρθω στη Ρόδο.  

Ο κ. Περιφερειάρχης ήδη έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να μιλήσει και με το Δήμο και με τους καταστηματάρχες του υγειονομικού ενδιαφέροντος,  έτσι ώστε από τη στιγμή που θα έρχονται πτήσεις και θα έρχεται κόσμος και εμείς να μπορούμε να τους προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία, ένα προϊόν με περιεχόμενο.  

Εμείς εργαζόμαστε για τη μέση ελληνική οικογένεια, την παραδοσιακή οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, τους εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν στον τουρισμό αλλά και στην πρωτογενή παραγωγή αλλά και για τον εμπορικό κόσμο που ζει και κινείται λόγω του τουρισμού, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.  

Όλη αυτή η τεράστια οικογένεια δίνει έμμεσα ή άμεσα το 25% του ΑΕΠ της χώρας.  Ένα στα τέσσερα ευρώ στην ελληνική οικονομία και πολύ περισσότερα εδώ στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.   

Αυτή την προσπάθεια πρέπει να την περιφρουρήσουμε, να τη στηρίξουμε και να την ενισχύσουμε όλοι. Αναφορικά με το θέμα της αστυνομίας, βρίσκομαι σε συνεργασία με τον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και εδώ στο αεροδρόμιο είδα με ικανοποίηση αστυνομικούς.  Θα ζητήσουμε και άλλους και για την Παλιά Πόλη, καθώς και αστυνόμευση και μέσα στο νησί. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω αυτή τη συνεργασία με τον κύριο Περιφερειάρχη και τους υπόλοιπους φορείς και στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα και σε όλη την Ελλάδα. Είναι ομαδική προσπάθεια, εμείς δεν ξεχωρίζουμε κανέναν. 

Θα κλείσω με το εξής: Θέλω να παρακαλέσω θερμά για μια ακόμη φορά. Η Κυβέρνηση αύξησε τον κατώτατο μισθό πάνω από 9% στη χρονιά. Θέλω και οι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες στον τουρισμό να δώσουν ποιοτικές θέσεις εργασίας στους εργαζομένους τους, έτσι ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.  Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, οι άνθρωποι του τουρισμού υποδέχονται τους τουρίστες και αυτοί γυρίζουν με τη σειρά τους στη χώρα τους για να πουν πόσο όμορφη χώρα είναι η Ελλάδα. Μια χώρα με μοναδικό τουριστικό προϊόν, με μοναδικές τουριστικές εμπειρίες και για αυτό ξαναέρχονται την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερο κόσμο. 

Μέρισμα στην επιτυχία του τουρισμού αξίζουν και πρέπει να έχουν όλοι.   

Τέλος, αναφορικά με τα θέματα υποδομών, ενημερώθηκα ότι και το εμβληματικό έργο της πρόσβασης στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», και μιλώ για την οδό στη γέφυρα στη Κρεμαστή, υλοποιείται και ολοκληρώνεται και μπράβο, συγχαρητήρια κύριε Περιφερειάρχη για την προσπάθεια αυτή”.  

Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ: Ενισχύθηκε η φήμη μας την περίοδο της πανδημίας.

«Για ακόμα μία φορά σήμερα έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε υποδεχόμενοι τον Υπουργό Τουρισμού. Στη Ρόδο έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε συχνά.  

Το τελευταίο διάστημα προσωπικά τον συναντώ και σε όλα τα νησιά που περιοδεύω και αυτό δείχνει πως κάποιος που κάνει μία δουλειά και την κάνει με αφοσίωση και με πάρα – πάρα πολύ προσήλωση και αγάπη, έρχονται και τα αποτελέσματα τα οποία όλοι περιμένουμε.  

Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτά; Με ρωτάνε όλοι οι συνάδελφοί σας δημοσιογράφοι «πώς βλέπετε τα πράγματα σε σχέση με το 2019».         

Λέω «εμείς το αφήσαμε πίσω το ’19 ήδη». Κινούμαστε με ρυθμούς 13% πάνω μέχρι 30 Απριλίου και με 6,5% επάνω μέχρι τώρα τον Μάιο. Πήρα τα στοιχεία χθες το βράδυ του Μαΐου.  

Αυτό δείχνει ότι έχει εφαρμοστεί ένα πάρα – πάρα πολύ καλό σχέδιο. Γιατί αυτά δεν είναι αναμενόμενα αποτελέσματα και είναι αυτά τα οποία σήμερα χρειαζόμαστε μετά από την παρατεταμένη κρίση που ζήσαμε στη χώρα και την ενεργειακή κρίση που τώρα ήρθε και μας βρήκε.  

Ποια είναι η απάντηση σε όλα αυτά τα οποία μας έχουν συμβεί; Η απάντηση είναι, είναι δουλειές, είναι εισόδημα, είναι θέσεις εργασίας. Ο μεγάλος εργοδότης στην Ελλάδα που είναι ο τουρισμός πηγαίνει με πολύ καλό σχέδιο, πηγαίνει με μία ταχύτητα η οποία εγγυάται ξανά εισόδημα.  

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τον Υπουργό γιατί είναι κοντά μας, γιατί έχει ανοιχτό μυαλό, γιατί έχει καθαρό στόχο και γιατί δουλεύει με την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που όλοι έχουμε ανάγκη. Προσωπικά τον έχω χαρακτηρίσει  ως τον καλύτερο πωλητή και νομίζω ότι δεν είναι εύκολη δουλειά οι πωλήσεις. Κλείνω λέγοντας ότι η απάντηση σε όλα αυτά τα οποία ζούμε, είναι το εισόδημα, η άνοδος της οικονομίας.  

Έχουμε μπροστά μας ένα υπέροχο τουριστικό 2022. Αν δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις που έχει η χρονιά αυτή, να δώσουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, να γίνουνε διαφημιστές μας, να επιστρέψουν ξανά σε έναν τόπο ο οποίος συνέχεια αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα.  

Αυτά εγώ τα λέω εδώ και δεκαετίες, τα χρόνια της ανεμελιάς, τότε που τα λεφτά ήταν άπειρα. Οι διαδικασίες μηδενικές, η ζωή ήτανε μία μεγάλη λιακάδα. Πράγματα που δεν έγιναν τότε. Γίνονται τώρα με έναν τρόπο πιεστικό και γίνονται στην πιο σκληρή και δύσκολη περίοδο. Στην περίοδο που τα δημοσιονομικά είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Οι διαδικασίες έχουν εκατονταπλασιαστεί σε σχέση με το παρελθόν και όμως τώρα γίνονται. Γιατί; Γιατί τώρα υπάρχει σχέδιο, υπάρχουν άνθρωποι αποφασισμένοι να αφήσουμε την πολιτική αερολογία και να κάνουμε δουλειά, να παραδώσουμε στην κοινωνία αποτελέσματα και αυτό το κάνουμε κάθε μέρα.         Σε εμάς τουλάχιστον είναι  νησί – νησί, έργο – έργο, πρωτοβουλία – πρωτοβουλία κάθε μέρα. 

Θέλω να προσθέσω κάτι γιατί έχει σημασία για τον πολιτικό Βασίλη Κικίλια.  Ένας από τους λόγους που σήμερα εισπράττουμε αυτό το τουριστικό ρεύμα το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλο, είναι γιατί κερδίσαμε πάρα πολύ εμπιστοσύνη, ενισχύθηκε η φήμη μας την περίοδο της πανδημίας. Τότε που από ένα άλλο πόστο, αυτό του Υπουργού Υγείας, έπρεπε να κτιστούν σχέδια διαχείρισης μιας πρωτοφανούς κατάστασης.  

Λοιπόν, η κρίση αυτή αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.  Και χρωστάμε πάρα πολλά και στον τουρισμό μας σε αυτό που σήμερα απολαμβάνουμε. Στη διαχείριση που έγινε στα δυο χρόνια της πανδημίας. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που χαίρομαι να συνεργάζομαι με τον Βασίλη Κικίλια».  

  

ΔΗΛΩΣΗ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΤΕ:  

«Θα μιλήσω ως νησιώτης, καθώς κατά το ήμισυ κατάγομαι από τη Σύρο. Καλωσορίζουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ, του INΣΕΤΕ και της Marketing Greece για αυτή τη συζήτηση με τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τους ξενοδόχους του νησιού και όλες τις Αρχές με βάση το πώς βλέπουμε όλοι την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος για την επόμενη δεκαετία. Ο ΣΕΤΕ έχει κάνει ένα πολύ καλό έργο, συνοψίζοντας τους βασικούς πυλώνες, που θεωρούμε όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με το τουριστικό προϊόν, ότι μπορούν να αποτελέσουν κομβικό σημείο, έτσι ώστε να αναπτυχθούμε με έναν τρόπο ισόρροπο, με βιώσιμα τουριστικά μοντέλα, με σεβασμό στο περιβάλλον. Και φυσικά με τα μερίσματα της επιτυχίας να πηγαίνουν στη μέση ελληνική οικογένεια, στην οικογενειακή τουριστική επιχείρηση και στους ανθρώπους του τόπου. Χαιρετίζουμε τη διοργάνωση και συμμετέχουμε με πολύ μεγάλη χαρά. Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε το προϊόν μας, με βασικό γνώμονα να στηρίξουμε την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση και να δώσουμε ελπίδα και χαρά στους Έλληνες». 

 

...

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 18/08 13:44

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της βρετανικής Ένωσης τουριστικών πρακτόρων ΑΙΤΟ

 2. 18/08 13:37

  Οι αρχαιότεροι του ομίλου «H Hotels», της οικογένειας Χατζηλαζάρου, βραβεύθηκαν από την Ε.Ξ. Ρόδου

 3. 18/08 13:05

  Η JP Morgan ετοιμάζει έναν τουριστικό κολοσσό - Θα είναι ο τρίτος μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός στις ΗΠΑ

 4. 18/08 12:17

  Που θα ταξιδεύουν μαζικά οι Βρετανοί σε 2 χρόνια – Χρονιά-ρεκόρ το 2024 στον εξερχόμενο τουρισμό

 5. 18/08 11:59

  Εγκρίθηκαν Υδάτινα Πεδία στο Πόρτο Χέλι και στην Ερμιόνη για πτήσεις υδροπλάνων

 6. 18/08 11:52

  Επιδείνωση των λοιμώξεων λόγω κλιματικής αλλαγής

 7. 18/08 11:42

  ΤUI Αυστρίας: Η Ελλάδα στο top 7 των χωρών με την υψηλότερη ζήτηση – Κρήτη, Ρόδος, Σαντορίνη στο φθινοπωρινό πρόγραμμα

 8. 18/08 11:35

  Βασίλης Κικίλιας: +17%, έναντι του 2019, οι αφίξεις στα νησιά του ΝΑ Αιγαίου το πρώτο 7ήμερο του Αυγούστου

 9. 18/08 10:57

  Τουρισμός | Virtuoso: Διαρκής άνθηση μέχρι το 2026 στα ταξίδια πολυτελείας!

 10. 18/08 10:24

  13.800 κάρτες για διακοπές στην Β.Εύβοια και Σάμο τον Σεπτέμβριο

 11. 18/08 08:40

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Λευκάδα και Χαλκιδική

 12. 18/08 08:38

  Η Ιταλία κορυφαίος εξαγωγέας κρασιού στον κόσμο

 13. 18/08 08:35

  Σταθερά ανερχόμενο το τουριστικό ρεύμα από το Βέλγιο

 14. 18/08 08:34

  Η οικονομία της Ταϊλάνδης στηρίζεται στην ανάκαμψη του τουρισμού

 15. 18/08 08:32

  Το πρόβλημα της στέγασης και το παράδειγμα της Ιαπωνίας

 16. 17/08 16:32

  Έρχεται κύμα καύσωνα - Τι προβλέπεται για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση

 17. 17/08 15:03

  Ένας στους 7 Γερμανούς καλύπτει το κόστος διακοπών με υπερανάληψη

 18. 17/08 14:19

  WTTC: O νόμος για τη μείωση της περιβαλλοντικής ρύθμισης θα βοηθήσει τον τουρισμό

 19. 17/08 13:58

  Αρχαιολογική έρευνα στα αινιγματικά «σπίτια των δράκων»

 20. 17/08 13:50

  Τουρισμός 2022 | Παγκόσμια μελέτη: Η ακρίβεια "καπέλωσε" και τον τουρισμό - Πιο σημαντική η τιμή από την ποιότητα!

 21. 17/08 12:49

  Έρευνα: Η κακοκαιρία επηρεάζει τις αναμνήσεις από τις διακοπές – Περισσότερες αρνητικές κριτικές σε... βροχερές ημέρες

 22. 17/08 12:24

  Η IAG απέκτησε το 20% της Air Europa

 23. 17/08 11:45

  Συνεργασία Visit Greece-Wego: Η Ελλάδα πιο κοντά στους ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή

 24. 17/08 11:19

  Τουρισμός ευεξίας | Στα 1,25 τρισ.δολάρια η αξία της αγοράς παγκοσμίως το 2027

 25. 17/08 10:18

  Visit Greece | Νέο κανάλι στο Viber και νέα αυτοκόλλητα για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές συνομιλίες

 26. 17/08 10:08

  Πανάκριβη η Ελλάδα για τους Έλληνες τουρίστες

 27. 17/08 08:44

  Ξεπέρασαν τις 8.000 οι ελληνικές επιχειρήσεις στη Ρουμανία

 28. 17/08 08:42

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Λευκάδα και Πόρο

 29. 17/08 08:40

  Σαουδική Αραβία: Στήριξη των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων με 80 εκατ. δολ.

 30. 17/08 08:38

  Οι υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια είναι η μεγαλύτερη κατηγορία εισπράξεων της Ελλάδος από τη Σουηδία

 31. 17/08 08:34

  Σημαντική αύξηση τουριστών στο πεντάμηνο για το Βελιγράδι

 32. 16/08 18:55

  Οι "χρυσές" επιχειρήσεις της πανδημίας σε κρίση

 33. 16/08 13:57

  Αερομεταφορές: Γιατί δεν θα έχουν πια... «θέση» οι ταξιδιώτες με χαμηλό budget

 34. 16/08 13:18

  TUI: Η ύφεση στο Ην. Βασίλειο θα αλλάξει τους χειμερινούς προορισμούς διακοπών των Βρετανών

 35. 16/08 12:33

  Ξενοδοχεία: Το 90% των επισκεπτών παραβαίνουν τους κανονισμούς – Οι 14 «θανάσιμες αμαρτίες» τους

 36. 16/08 11:41

  Ryanair: 100.000 επιπλέον θέσεις για το φθινόπωρο από Λονδίνο προς Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Γαλλία

 37. 16/08 11:13

  Φαινόμενο Ross-Geller στα ξενοδοχεία: Οι Αμερικανοί οι πιο «κλεπτομανείς» επισκέπτες – Ποια αντικείμενα αφαιρούν

 38. 16/08 10:44

  Συνεργασία Emirates – AEGEAN για συνδεσιμότητα του Ντουμπάι με 8 ελληνικούς προορισμούς

 39. 16/08 10:41

  Απεβίωσε ο Χάρης Αντωνίου, δημιουργός με τον αδερφό του Τάκη, του PLOTIN TRAVEL

 40. 16/08 10:19

  Hyatt: Άνοιξε το Magma Resort Santorini – «Πολυτελής διαμονή με το αυθεντικό πνεύμα της Σαντορίνης» (Video)

 41. 16/08 09:59

  Έκταση 600 στρεμμάτων στο Ελαφονήσι αγόρασε η οικογένεια Τσατσαρωνάκη

 42. 16/08 08:59

  Πώς το ελληνικό λάδι πωλείται ως προϊόν Made in Italy

 43. 16/08 08:11

  Υπουργείο Πολιτισμού: Αποφάσεις για 3 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στη Θηρασιά

 44. 16/08 08:09

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Λευκάδα

 45. 16/08 08:07

  IHG Hotels & Resorts: Νέα υπηρεσία βόλτας σκύλων στα ξενοδοχεία Kimpton στις ΗΠΑ

 46. 16/08 08:05

  Επέστρεψε η τουριστική δραστηριότητα στην Τυνησία

 47. 15/08 22:30

  Ιταλία: 91% πληρότητα στα ενοικιαζόμενα

 48. 15/08 08:59

  Ιατρικός τουρισμός | Η χαμένη ευκαιρία προσέλκυσης Βρετανών στη χώρα μας

 49. 15/08 08:51

  Στην Κύπρο τρώνε παγωτό όλο τον χρόνο

 50. 15/08 08:34

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα

 51. 15/08 08:16

  Σταδιακή επιστροφή των Ούγγρων τουριστών στην Ελλάδα

 52. 15/08 08:05

  Δήμος Αβδήρων: Aξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου «νερό πηγής Ποταμιάς»

 53. 14/08 11:48

  Βασίλης Κικίλιας: Πάμε για ρεκόρ εσόδων-θα ξεπεράσουμε το 2019

 54. 14/08 08:37

  H Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Ελβετούς

 55. 14/08 08:30

  Το 45% των Αμερικανών καταναλώνει τουλάχιστον τρία σνακ ημερησίως

 56. 14/08 08:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Λευκάδα και Μύκονο

 57. 14/08 08:27

  Αυξάνεται το τουριστικό ρεύμα των Σέρβων προς την Ελλάδα

 58. 14/08 08:25

  Αδελφοποίηση Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Bomet της Κένυας

 59. 13/08 08:20

  Έως το 2023 θα είναι έτοιμο το μουσείο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα

 60. 13/08 08:15

  Εκθεσιακό Κέντρο προβολής της μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας

 61. 13/08 08:13

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Ερμιονίδα

 62. 13/08 08:09

  Ενεργειακή λύση σε 2 μικρούς πυρηνικούς σταθμούς βρίσκει η Ολλανδία

 63. 13/08 06:11

  Αίτημα για την κατασκευή της Κανδήλιας οδού και την διασύνδεση της Χαλκίδας με την Β. Εύβοια

 64. 12/08 14:38

  Περιφέρεια Ηπείρου: Ενίσχυση για νέο ξενοδοχείο στα Σύβοτα

 65. 12/08 14:36

  Νέες επενδύσεις και θετικές εξελίξεις για τον τουρισμό στην Ισπανία

 66. 12/08 14:34

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κω και Κάρπαθο

 67. 12/08 14:31

  Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων | Από τα Γιάννενα στο Dubrovnik σε 5 ώρες

 68. 12/08 14:16

  Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά φίλους επισκέπτες της

 69. 12/08 11:31

  Trivago | Ξενοδοχεία: Ο σωστός τρόπος να προσεγγίσετε παγκόσμιους ταξιδιώτες

 70. 12/08 10:44

  ΗΠΑ | Ο κορωνοϊός δεν θα επηρεάζει πλέον την καθημερινότητα- τέλος η καραντίνα και η κοινωνική απόσταση

 71. 12/08 10:18

  Αρχίζουν ξανά οι πτήσεις μεταξύ Κίνας και Ηνωμένου Βασιλείου

 72. 12/08 09:54

  Πανσέληνος Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος απόψε σε 50 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

 73. 12/08 08:35

  Υπουργείο Τουρισμού: Παραχώρηση 2 καταφυγίων τουριστικών σκαφών

 74. 12/08 08:26

  Θεατρικό Μουσείο στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων

 75. 12/08 08:23

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στο Μεγανήσι και στη θέση Καστός Λευκάδας

 76. 12/08 08:22

  7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Παυλοπέτρια στην Ελαφόνησο

 77. 11/08 16:33

  Πολωνία: Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην οικονομική δραστηριότητα

 78. 11/08 16:11

  Ενισχύσεις για 5 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πύλη, Πήλιο και Βόλο

 79. 11/08 14:34

  Οδησσός: ο πόλεμος πλήττει και τον τουρισμό

 80. 11/08 13:58

  Η Ε.Ξ. Μεσσηνίας καλωσορίζει την έναρξη λειτουργίας του W Escape, που αναβαθμίζει όλη την περιοχή

 81. 11/08 12:35

  Επιδείνωση του καιρού για το επόμενο τριήμερο προβλέπει η ΕΜΥ

 82. 11/08 11:23

  Η Jet2.com και η Jet2holidays άνοιξαν τις κρατήσεις για τη χειμερινή σεζόν 2023/2024- εκτός η Ελλάδα (επί του παρόντος)

 83. 11/08 10:28

  Τουρισμός | Ο FTI άνοιξε τις κρατήσεις για τις διακοπές των Γερμανών στην Ελλάδα το 2023

 84. 11/08 09:48

  Τα ξενοδοχεία προσφέρονται για καριέρα υψηλής αναγνώρισης – Έξι νέες βραβεύσεις από την Ε.Ξ. Ρόδου

 85. 11/08 08:20

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ερμιόνη και Κέρκυρα

 86. 11/08 08:13

  Chaniartoon International Comic and Animation Festival στα Χανιά

 87. 11/08 08:09

  Σουηδία: Στα υψηλά επίπεδα του 1991 ο πληθωρισμός – Ανοδικά οι τιμές και σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

 88. 11/08 08:06

  Σαουδική Αραβία: Πρώτος κλάδος με τις μεγαλύτερες καταναλώσεις η εστίαση

 89. 10/08 16:44

  Πτήσεις με βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα και από το αεροδρόμιο της Αθήνας, από την Aegean και τα Ελληνικά Πετρέλαια

 90. 10/08 16:11

  Σλοβενία: Eπιδοτήσεις σε 10 αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις στη Λουμπλιάνα

 91. 10/08 14:16

  Drones σώζουν ζωές στις ισπανικές παραλίες

 92. 10/08 13:50

  Ολλανδικά και βελγικά ΜΜΕ αποθεώνουν την Ελλάδα

 93. 10/08 11:43

  Βασίλης Κικίλιας: «Όλοι μαζί να κρατήσουμε ψηλά το ελληνικό τουριστικό προϊόν»

 94. 10/08 11:31

  Ξεκινούν οι αιτήσεις για 914 καταρτιζόμενους στα Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού- Δύο νέες ειδικότητες

 95. 10/08 09:48

  TUI | Τουρισμός: Ισχυρό το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου | Ο όμιλος αναμένει το 2022 να κλείσει κοντά στα επίπεδα του 2019

 96. 10/08 08:36

   Η μεγάλη επιστροφή του ισπανικού τουρισμού  

 97. 10/08 08:35

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χανιά και Μύκονο

 98. 10/08 08:33

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδα

 99. 10/08 08:31

  Πρωτοφανής μείωση της απασχόλησης στην Ισπανία τον Ιούλιο

 100. 10/08 08:28

  Γιορτή Μήλου στην Αγιά Λάρισας

περισσότερα από ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
τελευταία άρθρα