Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, η νέα κανονικότητα στον τουρισμό

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, η νέα κανονικότητα στον τουρισμό

Οι σημαντικότερες τάσεις που θα επικρατήσουν στον τουρισμό μετά την πανδημία και η σημασία της κατάλληλης προετοιμασίας των τουριστικών επιχειρήσεων για τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας, με αναγκαία συνθήκη την αναβάθμιση των προσόντων των στελεχών τους με δεξιότητες που επικεντρώνονται στην ψηφιακή μετάβαση, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του LIVE Webinar που πραγματοποίησε το Tornos News σε συνεργασία με το IST College, την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, με τίτλο «O τουρισμός μετά την πανδημία: Τάσεις και προβλέψεις»

Στο webinar συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της Mindhaus | V+O Greece, κ. Θεόφιλος Κυρατσούλης και ο Executive Education Manager IST College, κ. Αβραάμ Φιτέογλου, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο εκδότης του Tornos News, κ. Γιάννης Γιαννακάκης

Στην τοποθέτησή του για την πορεία του τουρισμού τα επόμενα χρόνια, ο κ. Κυρατσούλης, ο οποίος διατελεί και ως Marketing Expert στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (ΠΟΤ), παρουσιάζοντας τα στοιχεία από τις πρόσφατες έρευνες που ανέλαβε και υλοποίησε η Mindhaus για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων (ΕΤC) με τίτλους «Europeans’ attitudes towards responsible travel choices» και «Monitoring sentiment for domestic and intra-European travel», δήλωσε ότι το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά από το 2021 για τον τουρισμό, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα ακολουθούν θετική πορεία και ότι βάσει και των δεδομένων από την έρευνα, η ανάκαμψη τοποθετείται στο 2024. Ο κ. Κυρατσούλης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το 2022 δεν θα υπάρξει ολική ανάκαμψη, καθώς αφενός η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη συνεχίζοντας να απασχολεί τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες αλλά και οι long haul αγορές συνεχίζουν να υπολείπονται στην σύνδεσή τους με την Ευρώπη.

Η επιδημολιογική κατάσταση αλλά  και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν οι προορισμοί αλλά και οι επιχειρήσεις, συνεχίζουν να είναι σημαντικά για τουλάχιστον 2 στους 3 Ευρωπαίους ταξιδιώτες. Ειδικά για εκείνους που ενδιαφέρονται για ταξίδια πολιτισμού, το ποσοστό που θεωρεί πολύ σημαντικά τα αυστηρά πρωτόκολλα ανέρχεται στο 70%. Αυτά τα δεδομένα, επισήμανε ο κ. Κυρατσούλης, διαμορφώνουν αναλόγως και την πολιτική και το μάρκετινγκ των επιχειρήσεων και των προορισμών.

Τι δείχνουν τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για τον ευρωπαϊκό και ελληνικό τουρισμό

Ο γενικός διευθυντής της Mindhaus αναφέρθηκε στα σημαντικότερα σημεία των αποτελεσμάτων της έρευνας της ETC.

-Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. «Εκτιμώ όμως ότι το ερχόμενο εξάμηνο θα υπάρξει μια πτωτική πορεία γιατί υπάρχουν άλλοι προορισμοί πιο δημοφιλείς, όπως η Γερμανία. Θα πρέπει να τονισθεί όμως ότι η Ισπανία και η Ιταλία, ανταγωνιστές της Ελλάδας, είναι σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών όλο το χρόνο και δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο της εποχικότητας το οποίο χαρακτηρίζει την χώρα μας, την Πορτογαλία, την Κροατία και την Τουρκία», σημείωσε ο κ. Κυρατσούλης.

-Οι Πολωνοί ήταν πρωταθλητές στα ταξίδια τον τελευταίο χρόνο, σε επίπεδο ψυχολογίας, με μεγάλη διάθεση για διεθνή ταξίδια.

-Εξακολουθεί να καταγράφεται ανησυχία των ταξιδιωτών για τα ταξίδια με αεροπλάνο. «Πλέον υπάρχει μεγαλύτερη προτίμηση στο αυτοκίνητο και το τρένο κάτι που επηρεάζει σίγουρα την στρατηγική και τα εργαλεία marketing που πρέπει να ακολουθούμε», υπογράμμισε.

-Αειφορία στα ταξίδια. Υπάρχουν ήδη ταξιδιωτικά πρακτορεία και τουρ οπερέιτορ που καταργούν τις σύντομες πτήσεις από τα πακέτα διακοπών τους, προκειμένου να περιορίσουν τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

-Η ασφάλεια παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα των ταξιδιωτών, σε επίπεδο προστασίας της υγείας, ακόμα κι αν οι ευρωπαίοι ταξιδιώτες εμφανίζονται εξοικειωμένοι με τη νέα κατάσταση. Ενθαρρυντικά στοιχεία του Σεπτεμβρίου 2021 είναι η αύξηση 40% σε όσους δεν άλλαξαν καθόλου τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και μείωση 25% σε όσους δεν ακύρωσαν τις διακοπές τους (σε σχέση με τον Ιούλιο του 2021). 

-Μπαίνουμε σε μια νέα κανονικότητα, η οποία όμως θα είναι ένα σταυρόλεξο για γερούς λύτες ενώ κάθε καλοκαίρι που θα περνάει θα είναι μία τόνωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης. 

From Volume to Value

Ο κ. Κυρατσούλης αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αλλαγής της φιλοσοφίας τόσο των προορισμών όσο και των  τουριστικών επιχειρήσεων «from volume to value», δηλαδή από το στόχο των αφίξεων και των διανυκτερεύσεων στο στόχο αφίξεων και διανυκτερεύσεων που δημιουργούν προστιθέμενη αξία.

Έκρηξη των απευθείας κρατήσεων και ανάγκη δημιουργίας επώνυμου προϊόντος

Ο κ. Κυρατσούλης ανέδειξε και τη σημασία του digital marketing αλλά και του branding καθώς τον τελευταίο 1,5 χρόνο, τα resort σε προορισμούς ήλιου-θάλασσας δέχονται πολύ περισσότερες απευθείας κρατήσεις στις ιστοσελίδες τους σε σχέση με το παρελθόν. Μέσα στον τελευταίο χρόνο, είπε, έχει σημειωθεί αύξηση 20% στον αριθμό των ταξιδιωτών που προτιμούν να κάνουν απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο της επιλογής τους. Παράλληλα, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που επενδύουν στη δημιουργία επώνυμου προϊόντος, κατέγραψαν το 2021 αύξηση έως και 150% στην αξία των απευθείας κρατήσεων σε σχέση με το 2019.

Σε αυτή τη κατεύθυνση βοηθά σημαντικά η τουριστική εκπαίδευση. Στο MBA in Tourism and Hospitality Management του IST College, όπως τόνισε ο κ. Φιτέογλου, αναπτύσσονται θέματα e-tourism business development αλλά και άλλα μαθήματα που έχουν στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να μπορέσουν να αυξήσουν το brand awareness της επιχείρησής τους. Θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν νέα αποτελεσματικά σχέδια δράσης μέσω στρατηγικών στα social media και χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του MBA in Tourism and Hospitality Management του IST College

Ο κ. Φιτέογλου αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του μεταπτυχιακού προγράμματος λέγοντας ότι το 2022, μέσα από την ανάπτυξη του κλάδου, θα χρειαστούν εξειδικευμένοι μάνατζερ και ηγέτες που να μπορούν να εποπτεύουν όλες τις λειτουργίες της τουριστικής επιχείρησης.

Το μεταπτυχιακό του IST College έχει στόχο την εφαρμογή των επιχειρηματικών αρχών και των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από industry experts και απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και σε όσους επιθυμούν να μπουν στο χώρο αυτό.

Εστιάζει, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη των τεχνικών δεξιοτήτων και των στρατηγικών ικανοτήτων των στελεχών, την εφαρμογή και προώθηση της καινοτομίας, την αποτελεσματική διοίκηση ομάδων και την αποτελεσματική επικοινωνία.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πάρουν εργαλεία και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να εντοπίζουν τις τάσεις των καταναλωτών.

Η διάρκειά του είναι 16 μήνες, και διεξάγεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, κάθε εβδομάδα, και ένα Σάββατο το μήνα, ενώ λειτουργεί χωρίς εξετάσεις γιατί δίνεται βαρύτητα στους επαγγελματίες. Η παρακολούθηση γίνεται δια ζώσης, εξ αποστάσεως αλλά και on demand. Επιπλέον, μαθήματα δεν διεξάγονται τον Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Το IST COLLEGE προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του Tornos News, το MBA in Tourism and Hospitality Management, με έκπτωση 30% στα δίδακτρα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν  αυτή την φόρμα επικοινωνίας, ώστε το IST να επικοινωνήσει μαζί τους για όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 01/02 18:41

  Γερμανικοί φόβοι για πόλεμο και εκτός Ουκρανίας - το 34% φοβάται εισβολή της Ρωσίας στη Γερμανία

 2. 01/02 18:11

  Πτώχευσε η νορβηγική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Flyr - είχε πτήσεις και προς Ελλάδα

 3. 01/02 17:35

  Νέα 3ετής συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας AEGEAN και TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ

 4. 01/02 15:57

  Ελλάδα - Αλβανία: Κοινές δράσεις ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος τους 

 5. 01/02 14:14

  WWF: 15.000 νέα φυτά στο Σούνιο- Έργο πρότυπης αποκατάστασης

 6. 01/02 13:42

  Τουρκικός τουρισμός | Στα επίπεδα του 2019 οι αφίξεις το 2022- σχέδιο για ανάδειξη 9 προορισμών και 20 επιμέρους προϊόντων

 7. 01/02 13:29

  ΞΕΕ | Οι τελευταίες τάσεις στα ξενοδοχεία στο 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας

 8. 01/02 13:16

  Από τον ήλιο το 13% της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα το 2022 - Οι Top5 χώρες

 9. 01/02 13:05

  Ανακατασκευή του αναψυκτηρίου στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

 10. 01/02 12:56

  Νέα Υπουργική Απόφαση για τα ύψη των κτιρίων

 11. 01/02 12:28

  4 ξενοδοχεία προβλέπει το Master Plan του Λιμένα Πειραιά

 12. 01/02 12:12

  «Τουρισμός για όλους» | 125.000 νέοι δικαιούχοι, 400.000 συνολικά

 13. 01/02 12:00

  Η κρουαζιέρα πολυτελείας αναδεικνύει νέους προορισμούς - Στη Θεσσαλονίκη το έβδομο Posidonia Sea Tourism Forum

 14. 01/02 11:04

  2013 – 2023: 10 χρόνια Marketing Greece

 15. 01/02 10:30

  Ευρωβαρόμετρο | Το μέσο ανάκαμψης NextGenerationEU ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών

 16. 01/02 10:04

  Παράταση NOTAM με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα των ταξιδιωτών από την Κίνα.

 17. 01/02 09:50

  Πώς οι επιχειρήσεις επωφελούνται από τα συστήματα της Planet!

 18. 01/02 08:20

  Κατεδάφιση κτιρίου με χρήση ξενοδοχείου στην Κομοτηνή - Νέο ξενοδοχείο στη Νάξο

 19. 01/02 08:18

  Πράσινο φως για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στους οικισμούς Πλαταριάς και Πογωνιάς

 20. 01/02 08:15

  Διαγωνισμός για λειτουργία καντίνα στον Συνοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής

 21. 01/02 08:13

  Διασύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας Ελλάδας-Αφρικής

 22. 01/02 08:07

  Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στη Λάρισα

 23. 31/01 19:19

  Γερμανία: Ζήτηση-σοκ τον Ιανουάριο για διακοπές – Πωλήσεις πάνω από το 2019, με αμείωτο ρυθμό από τον Δεκέμβριο!

 24. 31/01 18:47

  Γερμανικός τουρισμός: Ακόμα και οι παντρεμένοι θέλουν να ταξιδέψουν μόνοι το 2023! 7 στους 10 επιθυμούν μοναχικά ταξίδια

 25. 31/01 18:39

  Προσφορά, από τον Δ, Μελισσανίδη, για το Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο - Αθλητικές και ήπιες τουριστικές χρήσεις

 26. 31/01 18:22

  Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

 27. 31/01 18:15

  Στα Aria Hotels τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στη Σύρο

 28. 31/01 17:49

  Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων: Ημέρα καριέρας 2023 στα Χανιά

 29. 31/01 17:43

  Η νέα διευθύντρια της έκθεσης ΙΤΒ

 30. 31/01 14:40

  Sunweb: Επέστρεψαν οι προκρατήσεις τον Ιανουάριο του 2023 – Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Ολλανδών

 31. 31/01 14:29

  Apollo: Εάν οι πωλήσεις συνεχιστούν με αυτούς τους ρυθμούς, η Ελλάδα θα βγει sold out πριν το καλοκαίρι!

 32. 31/01 13:37

  Τουρισμός: Η κρίση ακρίβειας οδηγεί τους Βρετανούς σε διακοπές εκτός υψηλής σεζόν

 33. 31/01 13:25

  Βασίλης Κικίλιας: Αεροπορική σύνδεση 4 νέων ελληνικών προορισμών με Βελιγράδι

 34. 31/01 12:58

  Τουρισμός: Πού και με ποια κίνητρα θα ταξιδέψουν το 2023 οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι και οι Ασιάτες

 35. 31/01 12:28

  Τουρισμός | Γερμανοί συνταξιούχοι κατακλύζουν τα ξενοδοχεία της Αττάλειας το χειμώνα

 36. 31/01 11:48

  Στις 18 Μαρτίου το Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής

 37. 31/01 10:35

  “VILLA Π” Μια κατοικία στην καρδιά του Ελληνικού, σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners

 38. 31/01 10:20

  FedHATTA: Στον «αέρα» δεκάδες εργαζόμενοι Ελληνικών τουριστικών γραφείων που «δουλεύουν» με Ρωσία & Ουκρανία

 39. 31/01 10:16

  Βρετανία: Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία

 40. 31/01 09:43

  Φαράγγι της Σαμαριάς | Πηγή ζωής, περιβαλλοντικό στολίδι και μεγάλο κεφάλαιο για την Οικονομία της Κρήτης

 41. 31/01 08:21

  Άδειες για ανακαίνιση δωματίων σε ξενοδοχείο της Αθήνας και για ανέγερση κτισμάτων στο Club Med στο Γρεγολίμανο

 42. 31/01 08:18

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Μύκονο και Σάμο

 43. 31/01 08:16

  Αποκατάσταση και ανάδειξη του ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

 44. 31/01 08:13

  Οι διακοπές της κινεζικής Πρωτοχρονιάς αντικατοπτρίζουν την ανθεκτικότητα της οικονομίας της Κίνας

 45. 31/01 08:11

  Ισπανία: Ρυθμός ανάπτυξης 5,5% το 2022

 46. 30/01 23:06

  Στο παγκόσμιο δίκτυο πόλεων με αστικούς αμπελώνες η Θεσσαλονίκη

 47. 30/01 18:01

  Ο κόσμος της εργασίας στην αρχαία Αθήνα

 48. 30/01 17:48

  Τιμητική διάκριση στον Γρηγόρη Τάσιο από το Υπουργείο Τουρισμού - «Η τιμή για τη βράβευσή μου ανήκει σε όλους τους Έλληνες»

 49. 30/01 17:41

  Ζητούνται προτάσεις για τη δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας

 50. 30/01 17:16

  Η ΙΤΒ «στερεύει» από mega-εκθέτες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά – Γιατί αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν

 51. 30/01 16:56

  Β. Κικίλιας | Πώς θα λειτουργούν οι Οργανισμοί Διαχείρισης Προορισμών

 52. 30/01 16:45

  Costa Navarino | Έναρξη σεζόν στις 19 Φεβρουαρίου- ανοίγει το καλοκαίρι το Mandarin Oriental

 53. 30/01 15:34

  "Πράσινο φως" για υδατοδρόμιο στο λιμάνι Σκύρου

 54. 30/01 15:09

  Η Αθήνα στις 8 πιο ρομαντικές πρωτεύουσες της Ευρώπης για το 2023

 55. 30/01 14:53

  Ryanair: Προσλαμβάνει προσωπικό στην Ουκρανία, με το βλέμμα στο τέλος του πολέμου

 56. 30/01 14:31

  Οι ΗΠΑ πιέζουν την Τουρκία να βάλει STOP στις πτήσεις από τη Ρωσία

 57. 30/01 13:41

  Πρώτη σε ζήτηση η Ελλάδα στη Φιλανδία - «Τιμώμενη Χώρα» 2023 στην έκθεση MATKA NORDIC TRAVEL FAIR

 58. 30/01 13:09

  Νέο μπουτίκ πεντάστερο ξενοδοχείο της Grecotel στην Πλάκα

 59. 30/01 12:44

  ΥΠΕΞ Βρετανίας: Προειδοποίηση για μεγάλη πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τουρκία

 60. 30/01 12:42

  Πειραιάς | Αύξηση 16% στις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων το 2023

 61. 30/01 11:09

  Σημαντικές παρεμβάσεις σε Πάρο, Αντίπαρο και Πάτμο από τον Οργανισμό «ΑΕΙΦΟΡΟΙ ΝΗΣΟΙ Α.Ε.»

 62. 30/01 11:04

  Συνέλευση της Ε.Ξ. Χαλκιδικής | Θετικές ενδείξεις για τον τουρισμό της περιοχής το 2023

 63. 30/01 10:55

  Νέα συνεργασία διαχείρισης ξενοδοχείου για την Selected Hideaways

 64. 30/01 10:32

  Η Flybe σταμάτησε τις πτήσεις το Σάββατο

 65. 30/01 10:13

  «Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα η 3η κλήρωση του Προγράμματος

 66. 30/01 09:47

  Κ.Νοτοπούλου | Προοπτικές & προκλήσεις για τον τουρισμό στην Βόρειο Ελλάδα

 67. 30/01 08:23

  Eπιχορηγήσεις για την ανακαίνιση του Delfinia Resort στη Ρόδο και ίδρυση νέου ξενοδοχείου στα Σύβοτα

 68. 30/01 08:20

  3 άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη και Ρόδο

 69. 30/01 08:17

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Θάσο

 70. 30/01 07:09

  Συνεργασία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου με την Εurobank

 71. 29/01 13:29

  Προς εξαγορά από την Lufthansa η Ita

 72. 29/01 13:25

  Το ελληνικό διαβατήριο στα 10 πιο ισχυρά του κόσμου - Πρώτο της Ιαπωνίας

 73. 29/01 08:12

  Πώς η Ελλάδα θα προσελκύσει τουρίστες από τη Βραζιλία

 74. 29/01 07:26

  Eγκρίθηκε η χωροθέτηση της μαρίνας Χίου

 75. 29/01 07:22

  Karagoutis Training Camp: Καλοκαιρινά camp σε 7 νησιά το 2023

 76. 28/01 13:49

  Αξιόλογη χιονοκάλυψη στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας- ανοίγουν τα χιονοδρομικά

 77. 28/01 13:42

  Διχασμένη η επιστημονική κοινότητα για το εάν τα εμβόλια κορωνοϊού πρέπει να γίνονται μια φορά το χρόνο

 78. 28/01 13:05

  Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου | Πρόταση για Παρατηρητήριο Βιώσιμου Τουρισμού στην Πελοπόννησο

 79. 28/01 12:51

  Βασίλης Κικίλιας: 400.000 οικογένειες στηρίχθηκαν από το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”

 80. 28/01 11:59

  Συνεργασία για την ανάπτυξη του θεσμού «Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας»

 81. 28/01 11:53

  Αγώνας Ορεινού Δρόμου Παλιουρίου

 82. 27/01 15:42

  Μεγάλες προσδοκίες στον ευρωπαϊκό κλάδο πολυτελείας για επιστροφή των Κινέζων τουριστών

 83. 27/01 14:00

  Περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από πέρυσι στις «Ημέρες Καριέρας» στα ξενοδοχεία της Κρήτης

 84. 27/01 13:54

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Ο απολογισμός του 2022 - Πρώτη εθνικότητα οι Ισραηλινοί, προβληματίζουν οι οικονομικοί δείκτες των ξενοδοχείων

 85. 27/01 13:48

  Βρετανικό Υπ. Πολιτισμού: Δε συμμετέχουμε σε συζητήσεις για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

 86. 27/01 13:38

  Γερμανικός τουρισμός: Η ασφάλεια του προορισμού αποφασιστικός παράγοντας επιλογής διακοπών – Η Ελλάδα ψηλά στις προτιμήσεις

 87. 27/01 12:13

  Ηλεκτροκίνητο αεροπλάνο; Δεν είναι άπιαστο όνειρο

 88. 27/01 11:51

  Πάνω από 1 δις ευρώ έσοδα θα φέρουν το 2023 οι απευθείας πτήσεις από ΗΠΑ

 89. 27/01 11:37

  Κομισιόν | Τρομοκρατικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο- προειδοποίηση και στην Ελλάδα

 90. 27/01 11:24

  Τουρισμός | Οι Αμερικανοί ξεκινούν το 2023 τα ταξίδια στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο!

 91. 27/01 09:00

  Επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε περιοχές του Δίου-Ολύμπου Πιερίας

 92. 27/01 08:59

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική

 93. 27/01 08:57

  Ισπανία: Kατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα

 94. 27/01 08:52

  Πού πηγαίνουν διακοπές οι Ρουμάνοι και πού θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους

 95. 27/01 08:48

  Δήμος Πειραιά | Εκτόξευση των τιμών των ακινήτων σε ύψη "μελλοντικού" Ελληνικού - λόγω και Airbnb

 96. 26/01 17:52

  Η Μόνικα Μπελούτσι σε δεξίωση στο ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη - (βίντεο)

 97. 26/01 17:04

  Celestyal: Νέος εμπορικός διευθυντής και νέος υπεύθυνος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Ελλάδα

 98. 26/01 16:48

  Βρετανικός τουρισμός | Αθήνα, Ρόδος, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονος στους 20 top προορισμούς διακοπών το 2023

 99. 26/01 16:26

  Η Marketing Greece επικοινωνεί την Ελλάδα στα διεθνή ΜΜΕ

 100. 26/01 15:58

  KAYAK | Αυξήσεις από 30% έως 50% στις πτήσεις για Αθήνα την Άνοιξη του 2023 – Πώς θα ταξιδέψουν οι Γερμανοί