Επιστολή: αυτή είναι η αλήθεια για το Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία

Α Decrease font Enlarge font
Επιστολή: αυτή είναι η αλήθεια για το Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία

Λάβαμε από επώνυμο πρώην στέλεχος του ΕΟΤ e-mail σχετικά με τον έλεγχο που έγινε στο Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία, που κατέληξε σε ποινική δικογραφία κατά του πρώην διευθυντή του Γραφείου. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή ανωνύμως, σεβόμενοι την επιθυμία του, με την οποία ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. 

Ιδού η επιστολή:

"Αξίζουν συγχαρητήρια στα "τζιμάνια" που συνέταξαν τις Εκθέσεις Ελέγχου στον ΕΟΤ,καθώς και στην Οικονομική Αστυνομία που "μετά από πολύμηνη έρευνα" των στοιχείων (ποια στοιχεία;; αφού οι αποδόσεις όλων των Γραφείων Εξωτερικού με τα πρωτότυπα παραστατικά πάνε στο Γραφείο της Επιτρόπου για έλεγχο....Μάλλον αντέγραψαν ότι "βρήκαν" τα άλλα τζιμάνια) βρήκε τόσα πολλά "παράνομα" πράγματα, όπως π.χ.:

1.Αγορά νερού, για 2 χρόνια (φυσικό είναι αφού το νερό σε πολλές χώρες δεν πίνεται) ύψους 2.489,82 ευρώ δηλαδή μόλις 3,41 ευρώ (υπέρογκη δαπάνη!!) την ημέρα για να έχουν νερό να πιουν οι υπάλληλοι και οι επισκέπτες.. (να φέρνατε από τα σπίτια σας κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ"!!)

2.Δαπάνη για τηλέφωνα (πάγια επαναλαμβανόμενη ανελαστική δαπάνη) για 2 χρόνια, σχεδόν 15.000 ευρώ ήτοι 7.000 ευρώ το χρόνο, άλλη μεγάλη "παράβαση"...Τι τα ήθελαν τα τηλέφωνα στο Γραφείο;;; (νεοσύστατο το 2008-2009)..Μπορούσαν να συνεννοούνται και με "σήματα καπνού" οι άνθρωποι...Άραγε μήπως είχαν και Ιντερνέτ (χρέωση για σύνδεση κ.λ.π.)?? Άλλη μεγάλη παρανομία και πολυτέλεια!!! 

Θα έπρεπε να ζητήσετε επί μέρους έγκριση κ. υπεύθυνε για τα Τηλέφωνα (πάγια μη προβλέψιμη δαπάνη) πέραν από την εγγραφή του συνόλου της δαπάνης σε αντίστοιχο προϋπολογισμό στο ανάλογο "κονδύλι"...παρά το γεγονός ότι το Π.Δ.113 προβλέπει το αντίθετο..Εσείς θα έπρεπε να "μασήσετε" φύλλα δάφνης ως "νέα Πυθία" και να προβλέπετε το ποσό της χρέωσης του τηλεφώνου του Γραφείου κάθε μήνα και να ζητάτε προ-έγκριση επίσης το ποσό για τα κοινόχρηστα, το ποσό για κατανάλωση ηλεκτρικού, της ύδρευσης (καζανάκι) κ.λ.π.

3.Το άλλο δε που το πάτε; Να μεταφέρετε χρήματα από ένα λογαριασμό του Γραφείου στον άλλο!!( έτσι για να περάσετε την ώρα σας).Πρωτοφανές σε Γραφεία εξωτερικού!!! (αφού οι πιστώσεις ποτέ δεν έρχονται εγκαίρως από την Κεντρική Υπηρεσία και πολλές φορές -αν και έχουν εγκριθεί με απόφαση-δεν έρχονται και καθόλου!!!

Τρέχα εσύ τώρα να αντιμετωπίσεις "εξώδικα" από προμηθευτές που έχουν π.χ. εκτυπώσει προωθητικό υλικό και τα χρήματα "ξέχασαν" να στα στείλουν για "πάντα" τα "τζιμάνια" της Κεντρικής..

"Γίνε ζητιάνος" κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" του Γραφείου να σου στείλουν τα χρήματα του εγκεκριμένου σου προϋπολογισμού για να μη σε "κλείσουν μέσα" οι προμηθευτές...

Κατά τα άλλα "καμάρωνε" η Ηγεσία του Οργανισμού στις επισκέψεις της στις εκθέσεις του εξωτερικού για το έργο της προβολής που επιτέλεσε!!!)

4.Ποιος σας είπε κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" του Γραφείου ότι μπορούσατε να αγοράσετε "χαρτί υγείας" (5-6 ευρώ) "υλικά καθαρισμού" (άλλα 10-20 ευρώ) κάθε φορά ή να αγοράζετε "κολλητική ταινία" (1 ευρώ), να αγοράζετε "τόνερ" για το φωτοτυπικό (5-10 ευρώ) χωρίς "προ-έγκριση"??

5.Αμ αυτή η φοροτεχνικός που πληρώνατε με το "υπέρογκο ποσό των 150 ευρώ το μήνα" και σας έδινε απόδειξη (δική της), γιατί "έπιασε δουλειά" σε Λογιστική εταιρεία ???? με αποτέλεσμα να σταματήσει να σας δίνει απόδειξη (δική της) και σας "έκοβε" απόδειξη η Εταιρεία???(που πλέον εκεί εργαζόταν). Μεγάλη παρανομία!!!!!

6.Βέβαια ξεπεράσατε κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" και την μισθοδοσία!!! Από 89.040 ευρώ πληρώσατε (προφανώς στο επιτόπιο προσωπικό) το ποσό των 100.170 ευρώ. Διαφορά 11.130 ευρώ..Μήπως τους πληρώσατε και "Δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων"??? Ανήκουστο!!! 

Δεν θα έπρεπε να το κάνετε, άσχετα αν προβλέπεται στη συγκεκριμένη χώρα...Θα έπρεπε να τους το "κόψετε" σαν μία Νέα Τρόικα με το σκεπτικό που ισχύει στην Ελλάδα..Εδώ δεν παίρνουμε εμείς Δώρα Πάσχα κ.λ.π , γιατί να παίρνουν στις άλλες χώρες??

7.Γιατί διαπράξατε την "παρανομία" και πληρώνατε με μετρητά?? (εντάξει ξέρω ότι στη συγκεκριμένη χώρα δεν υπάρχουν "επιταγές" όπως και σε άλλες χώρες).Θα έπρεπε τους "εργάτες" που κουβαλούσαν το υλικό στις Εκθέσεις να τους λέγατε να πληρωθούν με "Τραπεζικό έμβασμα" και να σας δώσουν και "θεωρημένη-διάτρητη απόδειξη είσπραξης" όπως και τον υδραυλικό που "επισκεύασε το καζανάκι" επίσης..Τι πράγματα είναι αυτά κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ"??

8.Γιατί παρανομήσατε κ.υπεύθυνε και το 2009 πήρατε σταδιακά το ποσό των 13.700 ευρώ για μισθοδοσία σας έτους 2008??? (θα μου πεις ότι δεν είχαν φτάσει τα χρήματα που μου έστειλαν για να πάρω το μισθό μου το 2008 και αναγκαστικά πήρα τα χρήματα το 2009)..Γιατί δεν κάνατε καλά την αριθμητική πράξη (πρόσθεση) κ.υπεύθυνε για να δείτε ότι το 2008 και το 2009 όλα τα χρήματα που πήρατε ήταν κατά 300 (και πλέον) ευρώ λιγότερα από αυτά που πραγματικά είχατε δικαίωμα να πάρετε ως μισθοδοσία σας????

9.Γιατί παρανομήσατε κ.υπεύθυνε και δεν πληρώσατε τους αναλογούντες φόρους???(φυσικά ξέρω ότι ποτέ δεν πήρατε κ."ημεδαπέ" "μικτές αποδοχές" για να είστε υποχρεωμένος να αποδώσετε φόρο αφού τα χρήματα που όφειλαν να σας στείλουν δεν έφταναν για να καλύψουν ούτε το καθαρό ποσό που θα έπρεπε να λάβετε).

10.Και γιατί δεν βρήκατε χρήματα κ.υπεύθυνε (π.χ. στο δρόμο) για να πληρώσετε τις "εργοδοτικές" εισφορές???

Μην μας πείτε ότι η Κεντρική Υπηρεσία δεν σας έστειλε ποτέ τα χρήματα που είχε εγκρίνει!!! ή μη μας πείτε ότι έχετε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πολλές φορές χρήματα για δαπάνες π.χ. ερχόταν έως και 5 μήνες αργότερα από την ημέρα που έπρεπε να πληρωθούν οι υποχρεώσεις του Γραφείου!! ή ότι η υπηρεσία σου ενώ είχατε εγκρίσεις (με δεσμεύσεις πιστώσεων) δεν σας έστειλαν ποτέ τα χρήματα!!!

Για να καταλήξω κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" έχετε παρανομήσει (λίστα Λαγκάρντ και βάλε, Τσοχατζόπουλος και πάνω, θαλασσοδάνεια μεγαλοκαρχαριών κ.λ.π.) και με την "υπερανάληψη" (overdraft) που αναγκαστήκατε να πάρετε από την Τράπεζα για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις του Γραφείου επειδή δεν σας έστελνε τα χρήματα που όφειλε η Υπηρεσία σας. Μην δικαιολογηθείτε ότι έχετε απαλλαγεί από αυτό ήδη...Δεν μετράει κ.υπεύθυνε...

Σας έχω ένα εύλογο ερώτημα επίσης, επειδή ποτέ αυτά τα χρόνια "δεν ξεπεράσατε τον εγκεκριμένο σας προϋπολογισμό":

Πως τα καταφέρατε και "ζημιώσατε" το Ελληνικό Δημόσιο και πως καταφέρατε κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" να προβείτε σε όλες τις προαναφερόμενες "οικονομικές ατασθαλίες"?? Και μάλιστα έχοντας για κάθε δαπάνη καταθέσει και τα αντίστοιχα παραστατικά-τιμολόγια κ.λ.π.??

 Τέλος κ.υπεύθυνε πείτε μου πόσες φορές σας ενημέρωσαν από την Υπηρεσία σας ότι έπρεπε να υποβάλετε κάποιο στοιχείο ή παραστατικό επιπλέον (αφού αποδίδατε λογαριασμό κάθε Τριμηνία όπως προβλέπεται) και εσείς δεν το προσκομίσατε???

Ειλικρινά θα ήθελα να δώσω τα "θερμά μου συγχαρητήρια" σε όλες τις Ιστοσελίδες, εφημερίδες, Μπλόγκ κ.λ.π. που αναπαρήγαγαν το σχετικό άρθρο και έμαθε όλη η Ελλάδα την "αλήθεια" για τις "παρανομίες" σας κ.υπεύθυνε..

Μόνο το in.gr το "κατέβασε" και μόνο (2) καθαρά "τουριστικά" γνωστά μπλόγκ δεν το αναπαρήγαγαν.. (γιατί άραγε??)

Μέχρι και το Υπουργείο έσπευσε να σας δικάσει κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ' μαζί με την Αστυνομία.

Ευτυχώς που το μάθατε από το Ιντερνετ κ.υπεύθυνε..

 Τέλος πάντων συγχωρέστε μας και μη ζητήσετε "κανένα υπέρογκο ποσό"για αποζημίωση (κρίση έχουμε..) και άλλωστε κάτι πρέπει να λέμε για να "επισπεύσουμε" την διάλυση του Ε.Ο.Τ. προς όφελος των ιδιωτών. Δεν χρειάζονται μόνιμοι υπάλληλοι σε τέτοιες θέσεις κ.υπεύθυνε που σκέφτονται την Ελλάδα (και την προστατεύουν με ζήλο για να μη ρεζιλευτεί ως "κακοπληρώτρια" σε μια νέα αγορά).

Θα βάλουμε "μαρκετίστες" ιδιώτες Διευθυντές που ξέρουν να "μοιράζουν την πίτα" της διαφήμισης (βάζουμε 5 αφίσες χρεώνουμε 30 κ.λ.π) σε ημετέρους...Εσείς κ.υπεύθυνε δεν μοιράσατε την "πίτα" και δεν υποκύψατε σε πιέσεις..

Αυτή είναι η μόνη σας "παρανομία"

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 21/04 19:17

  Αναφορά Γ. Φραγγίδη για την έκτακτη χρηματική αποζημίωση στα τουριστικά λεωφορεία

 2. 21/04 18:24

  Ηράκλειο: Ένα εντυπωσιακό video «ξεναγεί» τους επισκέπτες του Info Point στην Candia του 1640

 3. 21/04 18:12

  Ανοίγει στις 3 Μαΐου η εστίαση, στις 15 Μαΐου ο τουρισμός με προδιαγραφές για εμβολιασμένους και με τεστ

 4. 21/04 16:48

  Μείωση 68.6% του τζίρου των καταλυμάτων το Φεβρουάριο

 5. 21/04 16:38

  ΠΟΞ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του κ.Θεοχάρη

 6. 21/04 15:50

  Τουρισμός: -90,3% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο

 7. 21/04 15:04

  Τουρισμός | Handelsblatt: H Ελλάδα προχωρά μόνη μπροστά, ενώ η ΕΕ συζητά ακόμη τη μορφή του πιστοποιητικού

 8. 21/04 14:20

  Η συγκινητική ανάρτηση του κ.Θεοχάρη για την απώλεια του πατέρα του

 9. 21/04 14:01

  Variety Cruises: Ξεκινούν το Μάιο κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά

 10. 21/04 13:51

  Γερμανία: Ένα ελληνικό νησί στις κορυφαίες επιλογές για διακοπές την Πεντηκοστή και το καλοκαίρι

 11. 21/04 13:35

  Aurinkomatka: Ακυρώνονται προγράμματα διακοπών Ιουνίου στην Ελλάδα

 12. 21/04 13:17

  Η πλατφόρμα Onefinestay της Accor πρόσθεσε πολυτελείς βίλες της Σαντορίνης

 13. 21/04 13:03

  Αναπτυξιακό Συνέδριο για τον Τουρισμό από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και την Περιφέρεια Κρήτης (22-23/4)

 14. 21/04 12:58

  Η πλειονότητα των ξενοδοχείων θα ανοίξει το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου

 15. 21/04 12:57

  Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες της Viator θα προσφέρονται μέσω της Booking.com

 16. 21/04 12:46

  Hospitality Returns | White paper της DHR Services για το μέλλον των επενδύσεων στον ελληνικό τουρισμό

 17. 21/04 12:44

  Στις 10-15 Μαΐου το 6o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

 18. 21/04 12:41

  Βρετανία: Ανοικτό το ενδεχόμενο για διεθνή ταξίδια με δωρεάν τεστ στο μέλλον

 19. 21/04 12:13

  Η γαστρονομία της Μήλου προβλήθηκε στην ιταλική αγορά

 20. 21/04 12:00

  «Πείραμα διακοπών» και στη Γερμανία

 21. 21/04 11:54

  Πώς είναι σήμερα η άγνωστη αρχαία ελληνική πόλη με τον βασιλιά που δεν έπρεπε να τον δει ο ήλιος;

 22. 21/04 11:53

  Τα ορυχεία της Εύβοιας που έγιναν άγνωστες… αλπικές λίμνες

 23. 21/04 10:29

  United Airlines: Καθημερινές πτήσεις Ουάσιγκτον - Αθήνα από την 1η Ιουλίου

 24. 21/04 10:15

  Η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού σε ημερίδα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον θαλάσσιο τουρισμό

 25. 21/04 09:17

  Βρέθηκαν αρχαία σε ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο εργασιών για μετατροπή του σε ξενοδοχείο

 26. 21/04 09:16

  Διαγωνισμοί για την εκμίσθωση 2 ξενώνων στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

 27. 21/04 09:13

  ΑΑΔΕ: Ο κλάδος των καταλυμάτων είχε τη μεγαλύτερη μείωση το 2020 στις φορολογητέες εκροές μεταξύ 87 κλάδων

 28. 21/04 09:10

  Οδηγός διαμονής για τους Βρετανούς στην Ελλάδα μετά το Βrexit

 29. 21/04 08:08

  Στις 31 Μαΐου λήγει η μίσθωση του κτιρίου που στεγάζει τον ΕΟΤ

 30. 20/04 17:23

  ΕΤΑΔ: Εποικοδομητική συνάντηση Βλαστού - Αρναουτάκη για το ακίνητο στην π. αμερικανική βάση στις Γούρνες

 31. 20/04 16:49

  Περιφέρεια Κρήτης: Αναστολή της απόφασης της ΕΤΑΔ για τα 51 στρέμματα της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών

 32. 20/04 16:31

  Ανοίγει τον Ιούνιο το Porto Carras Grand Resort - ποιες εγκαταστάσεις έχουν ανανεωθεί

 33. 20/04 15:42

  Η Μήλος και η Τήνος στα πιο όμορφα νησιά, σύμφωνα με το γερμανικό GEO

 34. 20/04 15:36

  Digital Mobilities Conference: Πώς ελληνικές περιοχές θα προσελκύσουν ψηφιακούς νομάδες

 35. 20/04 14:58

  ΗΠΑ: Απαγόρευση ταξιδιών σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο - "Αρνητική σύσταση" για τις υπόλοιπες

 36. 20/04 13:51

  Τέσσερις σούπερ προτάσεις για εκδρομή κοντά στην Αθήνα

 37. 20/04 13:49

  Το άγνωστο σπήλαιο των 150 εκατομμυρίων ετών που βρίσκεται στην Ελλάδα

 38. 20/04 13:38

  Το 1/3 των online προσφορών για δάνεια έχει ελλιπείς πληροφορίες

 39. 20/04 13:32

  Πλαστά αρνητικά τεστ Covid 19 έναντι 10 ευρώ στη Νίκαια - Συνελήφθησαν 3 αλλοδαπές

 40. 20/04 13:32

  7ο Travel Trade Athens | Πώς θα ανακάμψει ο τουρισμός της Αθήνας

 41. 20/04 13:24

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική κέρδισαν το ενδιαφέρον των Γάλλων τουριστικών πρακτόρων και διαδικτυακά

 42. 20/04 13:03

  Ενθουσιασμένοι έφυγαν οι Ολλανδοί τουρίστες από το "πείραμα της Ρόδου"

 43. 20/04 12:53

  Ομοσπονδία Δωδεκανήσου: Εκτός του προγράμματος ΝΗΣΙδΑ τα μικρά τουριστικά καταλύματα με τις… ευλογίες της ΠΝΑΙ

 44. 20/04 12:22

  7 νέα ξενοδοχεία ανοίγει άμεσα στην Ελλάδα η Brown Hotels Collection

 45. 20/04 11:57

  Δεκτή η πρόταση Κόνσολα για τα ανείσπρακτα ενοίκια και τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών ακινήτων

 46. 20/04 11:37

  Στο κόκκινο τα ξενοδοχεία μετά τον Οκτώβριο εάν δεν δουλέψουν έστω από τον Ιούλιο

 47. 20/04 11:26

  ΠΟΞ: Ζήτημα επιβίωσης για τις επιχειρήσεις της ηπειρωτικής Ελλάδας η ομαλή προσέλευση των οδικών τουριστών

 48. 20/04 10:43

  Έρευνα easyJet: Διακοπές μόνο στις "πράσινες" χώρες θέλει η πλειονότητα των Βρετανών

 49. 20/04 09:05

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία στη Χερσόνησο Κρήτης

 50. 20/04 08:37

  Εμβολιαστικός τουρισμός: Το νέο είδος τουρισμού που προωθούν οι Μαλδίβες

 51. 20/04 08:36

  Ποιες χώρες δέχονται εμβολιασμένους ταξιδιώτες

 52. 20/04 08:31

  Σε διαδικασία επαναλειτουργίας το Πολεμικό Μουσείο Χανίων

 53. 20/04 08:26

  Accor: Το πρώτο ξενοδοχείο στη Βόρεια Ευρώπη με 100% ψηφιακή εμπειρία

 54. 19/04 17:45

  Γ.Φραγγίδης | Τουρισμός 2021: Κατώτερη των περιστάσεων για δεύτερη συνεχή χρονιά η κυβέρνηση

 55. 19/04 17:14

  Τα πρωτόκολλα λειτουργίας υπάρχουν και ισχύουν, στη βάση όσων εφαρμόστηκαν πέρυσι

 56. 19/04 16:09

  Επιμορφωτικό πρόγραμμα στους εργαζομένους της Κρήτης για την προφύλαξη από τον COVID

 57. 19/04 16:08

  ΗΠΑ: Εμβολιασμένος με τουλάχιστον 1 δόση ο μισός πληθυσμός ενηλίκων

 58. 19/04 15:58

  Saga Holidays: Αύξηση 127% στις αναζητήσεις των Βρετανών για διακοπές στο εξωτερικό

 59. 19/04 14:36

  Spiegel: 7 συμβουλές για διακοπές στην Ελλάδα- ποια 7 νησιά προτείνει

 60. 19/04 14:18

  Κ.Νοτοπούλου:«Καλά Χριστούγεννα» θα μας παρουσιάσετε το σχέδιο για το άνοιγμα του Τουρισμού;

 61. 19/04 14:09

  Μόνο 8 χώρες στην πράσινη λίστα της Βρετανίας;

 62. 19/04 13:50

  Telegraph: Δύο ελληνικοί προορισμοί στους 20 καλύτερους της «μυστικής Μεσογείου» για διακοπές το 2021

 63. 19/04 13:43

  Αλέξης Πατέλης: Ενδεχόμενο για ειδικό πακέτο στήριξης για τις επιχειρήσεις του τουρισμού

 64. 19/04 13:08

  40 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου

 65. 19/04 13:04

  Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Το μεγάλο rebound και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού

 66. 19/04 12:40

  Νέα Εταιρική ταυτότητα για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

 67. 19/04 12:28

  Έρευνα PwC: Αναποφάσιστοι οι Γερμανοί για το εάν θα κάνουν διακοπές το 2021 

 68. 19/04 12:06

  Emirates: Πτήση- τεστ με εμβολιασμένους επιβάτες και πλήρωμα πάνω από τα Εμιράτα

 69. 19/04 11:41

  Στ.Πολυκράτης: Να αρθεί η αδικία και να ενταχθούν τα τουριστικά καταλύματα στο πρόγραμμα ΝΗΣΙΔΑ

 70. 19/04 11:20

  ΥΠΑ: Χωρίς καραντίνα η είσοδος "τεσταρισμένων" για ιό Ευρωπαίων, Αμερικανών και κατοίκων από Εμιράτα και Ισραήλ

 71. 19/04 10:39

  Γερμανοί στη Μόσχα για ένα εμβόλιο- Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι εμβολιασμού

 72. 19/04 09:37

  Τα 3 σημαντικά σημεία της επικοινωνίας του ξενοδοχείου με τον εν δυνάμει επισκέπτη

 73. 19/04 09:34

  Σκιάθος: Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο 182 κλινών της εταιρείας ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΥ Α.Ε.

 74. 19/04 09:31

  Μετατρέπεται σε ξενοδοχείο 4 αστέρων η ιστορική έδρα της Ηπειρωτικής στον Πειραιά

 75. 19/04 09:29

  Στην Maritime Projects η μαρίνα στις Μπενίτσες Κέρκυρας με ετήσιο μίσθωμα 250.000 ευρώ

 76. 19/04 09:14

  Kempinski Fit Room: Νέα κατηγορία δωματίου που συνδυάζει το ταξίδι με τη φυσική κατάσταση

 77. 18/04 03:14

  Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Τρικάλων

 78. 18/04 03:05

  Επιχορηγήσεις για επέκταση και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων στο Ρέθυμνο

 79. 18/04 02:57

  Δήμος Κέας: Υπέρ της επιδότησης για μετατροπή σε καταλύματα παλαιών κατοικιών σε παραδοσιακούς οικισμούς

 80. 18/04 02:53

  Στα 290 δισ. δολ. έως το 2035 η παγκόσμια αγορά τροφίμων με εναλλακτικές, μη ζωικής προέλευσης, πηγές πρωτεΐνης

 81. 18/04 02:39

  «Πράσινο διαβατήριο» και για τις εσωτερικές μετακινήσεις των Ιταλών

 82. 18/04 02:33

  Η αυστριακή Der Standard για το "πείραμα της Ρόδου"

 83. 17/04 12:19

  Χάρης Θεοχάρης: Από τη Ρωσία φεύγω μόνο με αισιόδοξα μηνύματα

 84. 17/04 09:28

  Ενισχύσεις για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις στα Χανιά

 85. 17/04 09:24

  8 συμβουλές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων τροφίμων στο σπίτι

 86. 17/04 09:21

  Κρίσιμο τεστ για τον ισπανικό συνεδριακό - εκθεσιακό τουρισμό η διοργάνωση του Mobile World Congress

 87. 16/04 20:45

  Υπ. Τουρισμού: Τα πρώτα 7 ξενοδοχεία ή καταλύματα καραντίνας σε Κέρκυρα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο, Κω και Ρόδο

 88. 16/04 19:34

  Αγγλία: Υπό αμφισβήτηση τα γρήγορα τεστ αντιγόνων

 89. 16/04 19:18

  Δωρεάν το PCR test στους πελάτες της προσφέρει η Louis Hotels

 90. 16/04 16:50

  World Bank – ΙΟΒΕ |  Τάσεις και προοπτικές στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική οικονομία - Ο ρόλος του τουρισμού

 91. 16/04 15:54

  Κρήτη: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον Covid19 στους εργαζομένους και επιχειρηματίες

 92. 16/04 14:53

  Δήλωση Αρναουτάκη για το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και το έγγραφο της ΕΤΑΔ για παράδοση του ακινήτου

 93. 16/04 13:54

  TUI Ρωσίας | 300.000 Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα εάν ανοίξουν οι πτήσεις τον Μάιο

 94. 16/04 13:24

  Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts φιλοξενεί το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Odyssey of the Seas

 95. 16/04 13:18

  Τα τουριστικά γραφεία έτοιμα για την “επόμενη ημέρα” του ελληνικού τουρισμού

 96. 16/04 13:09

  Πασχαλινά δώρα από το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία 

 97. 16/04 13:06

  TUI Γερμανίας: 100.000 θέσεις από τη Βασιλεία προς Ελλάδα, Ισπανία και Κύπρο

 98. 16/04 12:13

  MSC Cruises: Ανανεωμένο πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Α. Μεσόγειο με προσεγγίσεις σε ελληνικά νησιά

 99. 16/04 12:08

  Γρ.Τάσιος: Για τα περισσότερα ξενοδοχεία η σεζόν θα αρχίσει μετά τις 15 Ιουνίου- Να οργανωθούν καλύτερα τα χερσαία σύνορα

 100. 16/04 12:03

  AIDA Cruises: Νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου