Επιστολή: αυτή είναι η αλήθεια για το Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία

Α Decrease font Enlarge font
Επιστολή: αυτή είναι η αλήθεια για το Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία

Λάβαμε από επώνυμο πρώην στέλεχος του ΕΟΤ e-mail σχετικά με τον έλεγχο που έγινε στο Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία, που κατέληξε σε ποινική δικογραφία κατά του πρώην διευθυντή του Γραφείου. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή ανωνύμως, σεβόμενοι την επιθυμία του, με την οποία ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. 

Ιδού η επιστολή:

"Αξίζουν συγχαρητήρια στα "τζιμάνια" που συνέταξαν τις Εκθέσεις Ελέγχου στον ΕΟΤ,καθώς και στην Οικονομική Αστυνομία που "μετά από πολύμηνη έρευνα" των στοιχείων (ποια στοιχεία;; αφού οι αποδόσεις όλων των Γραφείων Εξωτερικού με τα πρωτότυπα παραστατικά πάνε στο Γραφείο της Επιτρόπου για έλεγχο....Μάλλον αντέγραψαν ότι "βρήκαν" τα άλλα τζιμάνια) βρήκε τόσα πολλά "παράνομα" πράγματα, όπως π.χ.:

1.Αγορά νερού, για 2 χρόνια (φυσικό είναι αφού το νερό σε πολλές χώρες δεν πίνεται) ύψους 2.489,82 ευρώ δηλαδή μόλις 3,41 ευρώ (υπέρογκη δαπάνη!!) την ημέρα για να έχουν νερό να πιουν οι υπάλληλοι και οι επισκέπτες.. (να φέρνατε από τα σπίτια σας κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ"!!)

2.Δαπάνη για τηλέφωνα (πάγια επαναλαμβανόμενη ανελαστική δαπάνη) για 2 χρόνια, σχεδόν 15.000 ευρώ ήτοι 7.000 ευρώ το χρόνο, άλλη μεγάλη "παράβαση"...Τι τα ήθελαν τα τηλέφωνα στο Γραφείο;;; (νεοσύστατο το 2008-2009)..Μπορούσαν να συνεννοούνται και με "σήματα καπνού" οι άνθρωποι...Άραγε μήπως είχαν και Ιντερνέτ (χρέωση για σύνδεση κ.λ.π.)?? Άλλη μεγάλη παρανομία και πολυτέλεια!!! 

Θα έπρεπε να ζητήσετε επί μέρους έγκριση κ. υπεύθυνε για τα Τηλέφωνα (πάγια μη προβλέψιμη δαπάνη) πέραν από την εγγραφή του συνόλου της δαπάνης σε αντίστοιχο προϋπολογισμό στο ανάλογο "κονδύλι"...παρά το γεγονός ότι το Π.Δ.113 προβλέπει το αντίθετο..Εσείς θα έπρεπε να "μασήσετε" φύλλα δάφνης ως "νέα Πυθία" και να προβλέπετε το ποσό της χρέωσης του τηλεφώνου του Γραφείου κάθε μήνα και να ζητάτε προ-έγκριση επίσης το ποσό για τα κοινόχρηστα, το ποσό για κατανάλωση ηλεκτρικού, της ύδρευσης (καζανάκι) κ.λ.π.

3.Το άλλο δε που το πάτε; Να μεταφέρετε χρήματα από ένα λογαριασμό του Γραφείου στον άλλο!!( έτσι για να περάσετε την ώρα σας).Πρωτοφανές σε Γραφεία εξωτερικού!!! (αφού οι πιστώσεις ποτέ δεν έρχονται εγκαίρως από την Κεντρική Υπηρεσία και πολλές φορές -αν και έχουν εγκριθεί με απόφαση-δεν έρχονται και καθόλου!!!

Τρέχα εσύ τώρα να αντιμετωπίσεις "εξώδικα" από προμηθευτές που έχουν π.χ. εκτυπώσει προωθητικό υλικό και τα χρήματα "ξέχασαν" να στα στείλουν για "πάντα" τα "τζιμάνια" της Κεντρικής..

"Γίνε ζητιάνος" κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" του Γραφείου να σου στείλουν τα χρήματα του εγκεκριμένου σου προϋπολογισμού για να μη σε "κλείσουν μέσα" οι προμηθευτές...

Κατά τα άλλα "καμάρωνε" η Ηγεσία του Οργανισμού στις επισκέψεις της στις εκθέσεις του εξωτερικού για το έργο της προβολής που επιτέλεσε!!!)

4.Ποιος σας είπε κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" του Γραφείου ότι μπορούσατε να αγοράσετε "χαρτί υγείας" (5-6 ευρώ) "υλικά καθαρισμού" (άλλα 10-20 ευρώ) κάθε φορά ή να αγοράζετε "κολλητική ταινία" (1 ευρώ), να αγοράζετε "τόνερ" για το φωτοτυπικό (5-10 ευρώ) χωρίς "προ-έγκριση"??

5.Αμ αυτή η φοροτεχνικός που πληρώνατε με το "υπέρογκο ποσό των 150 ευρώ το μήνα" και σας έδινε απόδειξη (δική της), γιατί "έπιασε δουλειά" σε Λογιστική εταιρεία ???? με αποτέλεσμα να σταματήσει να σας δίνει απόδειξη (δική της) και σας "έκοβε" απόδειξη η Εταιρεία???(που πλέον εκεί εργαζόταν). Μεγάλη παρανομία!!!!!

6.Βέβαια ξεπεράσατε κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" και την μισθοδοσία!!! Από 89.040 ευρώ πληρώσατε (προφανώς στο επιτόπιο προσωπικό) το ποσό των 100.170 ευρώ. Διαφορά 11.130 ευρώ..Μήπως τους πληρώσατε και "Δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων"??? Ανήκουστο!!! 

Δεν θα έπρεπε να το κάνετε, άσχετα αν προβλέπεται στη συγκεκριμένη χώρα...Θα έπρεπε να τους το "κόψετε" σαν μία Νέα Τρόικα με το σκεπτικό που ισχύει στην Ελλάδα..Εδώ δεν παίρνουμε εμείς Δώρα Πάσχα κ.λ.π , γιατί να παίρνουν στις άλλες χώρες??

7.Γιατί διαπράξατε την "παρανομία" και πληρώνατε με μετρητά?? (εντάξει ξέρω ότι στη συγκεκριμένη χώρα δεν υπάρχουν "επιταγές" όπως και σε άλλες χώρες).Θα έπρεπε τους "εργάτες" που κουβαλούσαν το υλικό στις Εκθέσεις να τους λέγατε να πληρωθούν με "Τραπεζικό έμβασμα" και να σας δώσουν και "θεωρημένη-διάτρητη απόδειξη είσπραξης" όπως και τον υδραυλικό που "επισκεύασε το καζανάκι" επίσης..Τι πράγματα είναι αυτά κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ"??

8.Γιατί παρανομήσατε κ.υπεύθυνε και το 2009 πήρατε σταδιακά το ποσό των 13.700 ευρώ για μισθοδοσία σας έτους 2008??? (θα μου πεις ότι δεν είχαν φτάσει τα χρήματα που μου έστειλαν για να πάρω το μισθό μου το 2008 και αναγκαστικά πήρα τα χρήματα το 2009)..Γιατί δεν κάνατε καλά την αριθμητική πράξη (πρόσθεση) κ.υπεύθυνε για να δείτε ότι το 2008 και το 2009 όλα τα χρήματα που πήρατε ήταν κατά 300 (και πλέον) ευρώ λιγότερα από αυτά που πραγματικά είχατε δικαίωμα να πάρετε ως μισθοδοσία σας????

9.Γιατί παρανομήσατε κ.υπεύθυνε και δεν πληρώσατε τους αναλογούντες φόρους???(φυσικά ξέρω ότι ποτέ δεν πήρατε κ."ημεδαπέ" "μικτές αποδοχές" για να είστε υποχρεωμένος να αποδώσετε φόρο αφού τα χρήματα που όφειλαν να σας στείλουν δεν έφταναν για να καλύψουν ούτε το καθαρό ποσό που θα έπρεπε να λάβετε).

10.Και γιατί δεν βρήκατε χρήματα κ.υπεύθυνε (π.χ. στο δρόμο) για να πληρώσετε τις "εργοδοτικές" εισφορές???

Μην μας πείτε ότι η Κεντρική Υπηρεσία δεν σας έστειλε ποτέ τα χρήματα που είχε εγκρίνει!!! ή μη μας πείτε ότι έχετε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πολλές φορές χρήματα για δαπάνες π.χ. ερχόταν έως και 5 μήνες αργότερα από την ημέρα που έπρεπε να πληρωθούν οι υποχρεώσεις του Γραφείου!! ή ότι η υπηρεσία σου ενώ είχατε εγκρίσεις (με δεσμεύσεις πιστώσεων) δεν σας έστειλαν ποτέ τα χρήματα!!!

Για να καταλήξω κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" έχετε παρανομήσει (λίστα Λαγκάρντ και βάλε, Τσοχατζόπουλος και πάνω, θαλασσοδάνεια μεγαλοκαρχαριών κ.λ.π.) και με την "υπερανάληψη" (overdraft) που αναγκαστήκατε να πάρετε από την Τράπεζα για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις του Γραφείου επειδή δεν σας έστελνε τα χρήματα που όφειλε η Υπηρεσία σας. Μην δικαιολογηθείτε ότι έχετε απαλλαγεί από αυτό ήδη...Δεν μετράει κ.υπεύθυνε...

Σας έχω ένα εύλογο ερώτημα επίσης, επειδή ποτέ αυτά τα χρόνια "δεν ξεπεράσατε τον εγκεκριμένο σας προϋπολογισμό":

Πως τα καταφέρατε και "ζημιώσατε" το Ελληνικό Δημόσιο και πως καταφέρατε κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ" να προβείτε σε όλες τις προαναφερόμενες "οικονομικές ατασθαλίες"?? Και μάλιστα έχοντας για κάθε δαπάνη καταθέσει και τα αντίστοιχα παραστατικά-τιμολόγια κ.λ.π.??

 Τέλος κ.υπεύθυνε πείτε μου πόσες φορές σας ενημέρωσαν από την Υπηρεσία σας ότι έπρεπε να υποβάλετε κάποιο στοιχείο ή παραστατικό επιπλέον (αφού αποδίδατε λογαριασμό κάθε Τριμηνία όπως προβλέπεται) και εσείς δεν το προσκομίσατε???

Ειλικρινά θα ήθελα να δώσω τα "θερμά μου συγχαρητήρια" σε όλες τις Ιστοσελίδες, εφημερίδες, Μπλόγκ κ.λ.π. που αναπαρήγαγαν το σχετικό άρθρο και έμαθε όλη η Ελλάδα την "αλήθεια" για τις "παρανομίες" σας κ.υπεύθυνε..

Μόνο το in.gr το "κατέβασε" και μόνο (2) καθαρά "τουριστικά" γνωστά μπλόγκ δεν το αναπαρήγαγαν.. (γιατί άραγε??)

Μέχρι και το Υπουργείο έσπευσε να σας δικάσει κ.υπεύθυνε "ημεδαπέ' μαζί με την Αστυνομία.

Ευτυχώς που το μάθατε από το Ιντερνετ κ.υπεύθυνε..

 Τέλος πάντων συγχωρέστε μας και μη ζητήσετε "κανένα υπέρογκο ποσό"για αποζημίωση (κρίση έχουμε..) και άλλωστε κάτι πρέπει να λέμε για να "επισπεύσουμε" την διάλυση του Ε.Ο.Τ. προς όφελος των ιδιωτών. Δεν χρειάζονται μόνιμοι υπάλληλοι σε τέτοιες θέσεις κ.υπεύθυνε που σκέφτονται την Ελλάδα (και την προστατεύουν με ζήλο για να μη ρεζιλευτεί ως "κακοπληρώτρια" σε μια νέα αγορά).

Θα βάλουμε "μαρκετίστες" ιδιώτες Διευθυντές που ξέρουν να "μοιράζουν την πίτα" της διαφήμισης (βάζουμε 5 αφίσες χρεώνουμε 30 κ.λ.π) σε ημετέρους...Εσείς κ.υπεύθυνε δεν μοιράσατε την "πίτα" και δεν υποκύψατε σε πιέσεις..

Αυτή είναι η μόνη σας "παρανομία"

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 20/09 13:14

  Προβολή της Ελλάδας μέσα από την Μις Παγκόσμιος Τουρισμός- Ελληνίδα η νικήτρια

 2. 20/09 12:56

  Θεσσαλονίκη: Αλλαγή χρήσης κτιρίου από καταστήματα, γραφεία και κατοικίες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων

 3. 20/09 12:55

  Έγκριση για ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων στα Χανιά

 4. 20/09 12:52

  Μέγαρο Μουσικής: Διαγωνισμός για διαμονή καλλιτεχνών σε ξενοδοχεία

 5. 20/09 12:47

  Το ψαροχώρι που είχε μαγέψει τον Ωνάση και σήμερα είναι τουριστικό θέρετρο

 6. 20/09 12:31

  Η άλλη Κυψέλη της Ελλάδας με την ιδιαίτερη παράδοση

 7. 19/09 11:29

  Γ.Ρέτσος: Θα χρειαστούν νέα μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων

 8. 19/09 11:16

  Εκλογές στην Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας

 9. 19/09 11:08

  Πρωτοφανής έκκληση της τουριστικής βιομηχανίας προς την Πρόεδρο της ΕΕ να τεθεί τέλος στην καραντίνα

 10. 19/09 11:02

  Στις 825.923 οι διεθνείς αφίξεις ως τα μέσα Σεπτεμβρίου σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

 11. 19/09 10:50

  Aλλαγή χρήσης σανατορίου σε ξενοδοχείο στη Γορτυνία - Εκσυγχρονισμός ξενοδοχείου στη Γιάλοβα

 12. 19/09 10:48

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

 13. 19/09 10:46

  Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κιμώλου

 14. 19/09 10:43

  Λάμψα: Φαιδρότητες οι πληροφορίες περί πώλησης του "Μ.Βρεταννία"

 15. 18/09 18:18

  Ν.Χαρδαλιάς: Τα επιπλέον μέτρα στην Αττική για τις επόμενες 14 ημέρες

 16. 18/09 16:03

  Η Ελληνική οικονομία την επόμενη ημέρα στο Thessaloniki Helexpo Forum

 17. 18/09 14:38

  Thessaloniki Helexpo Forum | Η Ευρώπη των Περιφερειών: Ο δρόμος για την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη

 18. 18/09 14:23

  Μόνο 12 οι «ανοικτοί» προορισμοί για τους Βρετανούς ταξιδιώτες – Δείτε ποιοι είναι

 19. 18/09 13:30

  Υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στη Ρόδο

 20. 18/09 13:28

  Οι Ρώσοι ανασταίνουν τον τουρισμό της Αττάλειας μέχρι και το Νοέμβριο

 21. 18/09 13:05

  Συναυλία στο Σούνιο για τα 70 χρόνια του ΕΟΤ

 22. 18/09 13:03

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αντικατάσταση της καραντίνας με τεστ ζητούν 25 κορυφαίοι τουριστικοί φορείς

 23. 18/09 12:47

  Πανδημίες, συνομωσίες και επιστημονικός αντίλογος

 24. 18/09 12:34

  Στις 10 Οκτωβρίου μεταφέρεται το Glyfada Maritime Golf Event

 25. 18/09 12:00

  Ryanair: Μείωση της χωρητικότητας πτήσεων του Οκτωβρίου – Αίτημα για ενιαία πολιτική στα ταξίδια στην ΕΕ

 26. 18/09 11:52

  Κ.Μητσοτάκης: Πρόσθετα μέτρα στην Αττική για τον περιορισμό της πανδημίας

 27. 18/09 11:41

  Eurowings: Νέα σύνδεση με Πρέβεζα το 2021

 28. 18/09 11:35

  Π.Αντωνίου: Ο ετεροχρονισμος των ωραρίων προσέλευσης των εργαζομένων, η λύση για τον συγχρωτισμό και το "μποτιλιάρισμα"

 29. 18/09 11:23

  Το όμορφο και άγνωστο φιόρδ της Ελλάδας

 30. 18/09 11:21

  Η σπηλιά της Αττικής στην οποία κάποτε ζούσαν πάνθηρες

 31. 18/09 11:16

  Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος που καλείται να διασώσει την TUI

 32. 18/09 11:09

  Πρώτος προορισμός για την TUI φέτος η Ελλάδα

 33. 18/09 10:32

  Ενισχύσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων σε Χαλκιδική και Καστοριά

 34. 18/09 10:29

  Εγκρίσεις για ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ηγουμενίτσα

 35. 18/09 10:28

  Τα τουριστικά οφέλη από τη δημιουργία του καταδυτικού πάρκου της Πάργας

 36. 18/09 10:22

  Οι Επιτροπές Τουρισμού των Δήμων Δελφών και Ιθάκης

 37. 17/09 19:39

  Δημ. Φραγκάκης: Τώρα ξέρουμε πώς θα κινηθούμε καλύτερα- τι είπε ο γ.γ. του ΕΟΤ στο FVW Workshop

 38. 17/09 19:28

  Ιρλανδία: Σε καραντίνα 14 ημερών οι τουρίστες από Ελλάδα και Ιταλία

 39. 17/09 18:11

  Κρουαζιερόπλοια για τη στέγαση προσφύγων στη Λέσβο;

 40. 17/09 17:02

  «Success story» η προώθηση της ψηφιακής διακυβέρνησης εν μέσω της πανδημίας

 41. 17/09 16:53

  ΞΕΕ: Πρεμιέρα για τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT

 42. 17/09 16:43

  Πότε θα επιστρέψουν οι διακοπές στη μορφή που ξέραμε; Τρεις ειδικοί απαντούν

 43. 17/09 16:05

  50.000 θεατές παρακολούθησαν το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

 44. 17/09 15:58

  Εκπρόσωποι 40 μεγάλων t.o's της Γερμανίας στο FVW workshop Thessaloniki Halkidiki 2020.

 45. 17/09 15:40

  Ακολούθησε το μέλλον σου στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο με το Νο 9 Μεταπτυχιακό Τουρισμού στον κόσμο

 46. 17/09 15:17

  Οδοιπορικό της Γερμανικής Ραδιοφωνίας στα Χανιά: Λιγότεροι αλλά ενθουσιασμένοι τουρίστες

 47. 17/09 15:04

  55.676 θέσεις εργασίας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου

 48. 17/09 14:58

  Το "ευχαριστώ" Μητσοτάκη στη βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέα Βικτώρια Χίσλοπ για την αγάπη της για την Ελλάδα

 49. 17/09 14:25

  Ο COVID-19 εκτοξεύει τη ζήτηση για ειδικούς στον χώρο της Πληροφορικής

 50. 17/09 14:04

  Κερδίζουν έδαφος τα υβριδικά εκθεσιακά γεγονότα, αλλά η εκθεσιακή δραστηριότητα παραμένει αναντικατάστατη

 51. 17/09 14:01

  P&O Cruises: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες έως τους πρώτους μήνες του 2021

 52. 17/09 13:35

  Virtuoso: Ποιες είναι οι τάσεις στα πολυτελή ταξίδια των Αμερικανών τους επόμενους μήνες και το 2021

 53. 17/09 13:32

  Το πείραμα της Ιταλίας: Πώς θα ταξιδεύουν αεροπορικώς μόνο υγιείς επιβάτες

 54. 17/09 13:05

  Ρόδος: Απελευθέρωση της κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων, χωρίς χρονικά όρια, ζητεί το Πανδωδεκανησιακό Σωματείο

 55. 17/09 12:56

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων: Να καταργηθεί η απόσυρση των λεωφορείων στα 25 χρόνια κυκλοφορίας

 56. 17/09 12:48

  Γερμανικός τουρισμός: Κόκκινος, κίτρινος και πράσινος σηματοδότης για χώρες και προορισμούς από την 1η Οκτωβρίου

 57. 17/09 12:31

  Χ.Θεοχάρης: Πιο στενή συνεργασία στον τουρισμό με τη Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο και Μαρόκο

 58. 17/09 11:59

  Σωματείο Ιδιοκτητων Τουριστικών Λεωφορείων Κέρκυρας: Τα αναγκαία μέτρα για τη στήριξη του κλάδου

 59. 17/09 11:53

  Περισσότεροι δικαιούχοι στον τρίτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

 60. 17/09 11:36

  "Πτήσεις στο πουθενά": Η νέα τάση στις πτήσεις σε Αυστραλία και Ασία - Απογείωση και προσγείωση στο ίδιο αεροδρόμιο

 61. 17/09 11:26

  Δράσεις προώθησης της Μυκόνου για το 2021 στις Αραβικές χώρες

 62. 17/09 11:10

  Τα νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων

 63. 17/09 10:58

  Ένα νέο μοντέλο με το οποίο θα μπορούν να διεξάγονται ζωντανά οι τουριστικές εκθέσεις

 64. 17/09 10:35

  Η εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας με τα 17 δέντρα στη στέγη της

 65. 17/09 10:35

  Kαμία χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν είχε πλήρη επάρκεια σε όλα τα υγειονομικά αγαθά

 66. 17/09 10:33

  Η μείωση των επισκέψεων Ελλήνων στη Βόρεια Μακεδονία χτυπά οικονομικά την γειτονική χώρα

 67. 17/09 10:30

  Αποφάσεις για νέα ξενοδοχεία σε Χανιά και Χαλκιδική

 68. 17/09 10:28

  Εντυπωσιακή άνοδος των ελληνικών εξαγωγών στη Γαλλία το πρώτο εξάμηνο

 69. 17/09 10:28

  TUI: Αύξηση κεφαλαίου έως 1 δισ. ευρώ

 70. 17/09 10:26

  Νέες τουριστικές κατοικίες σε Θάσο, Ζάκυνθο και Ανατολική Μάνη

 71. 17/09 10:21

  Ο κ.Θεοχάρης στο συμβούλιο του ΠΟΤ: Να υπάρξουν κοινά πρωτόκολλα το 2021 τουλάχιστον στην Ευρώπη

 72. 16/09 16:53

  Υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου “Mein Schiff 6” στο λιμάνι του Πειραιά

 73. 16/09 16:35

  ΥΠΑ: 5.000 Ισραηλινοί την εβδομάδα- Μόνο δειγματοληπτικά τεστ στις πτήσεις από Σουηδία- - Αρνητικό τεστ από Ουγγαρία

 74. 16/09 15:30

  Lufthansa: Κέρκυρα, Χανιά, Μύκονος, Κως, Καβάλα, και Πρέβεζα στο πρόγραμμα από Φρανκφούρτη το 2021

 75. 16/09 15:23

  Ανοίγουν οι αεροπορικές συνδέσεις από τη Νέα Υόρκη στο Ην. Βασίλειο;

 76. 16/09 14:35

  Οι ηγέτες G20 επεξεργάζονται διεθνές κόνσεπτ στα αεροδρόμια για την αποφυγή καραντίνας

 77. 16/09 14:15

  Έξι στις 10 εταιρείες μετέτρεψαν την κρίση σε ευκαιρία ανάπτυξης

 78. 16/09 13:45

  Παρουσίαση της στρατηγικής “Live Action Greece”

 79. 16/09 13:44

  Ποιες επιχειρήσεις μένουν κλειστές έως τις 30 Σεπτεμβρίου

 80. 16/09 13:29

  Εκδήλωση στο Αχίλλειο για τα 122 χρόνια από τον θάνατο της ιδρύτριας του Αυτοκράτειρας Σίσσυ

 81. 16/09 13:29

  ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 16% της επιβατικής κίνησης στα ελληνικά λιμάνια το α' τρίμηνο

 82. 16/09 12:44

  Φώφη Γεννηματά: Να καθιερωθεί ως ένας ετήσιος θεσμός το Thessaloniki Helexpo Forum

 83. 16/09 12:43

  ΠΟΤ: Μείωση 93% των διεθνών τουριστικών αφίξεων τον Ιούνιο

 84. 16/09 12:33

  Ανοίγουν οι πτήσεις από Σουηδία, έλεγχοι στις πτήσεις από Ουγγαρία

 85. 16/09 12:03

  Ξεκίνησε η νέα εποχή για την Thomas Cook

 86. 16/09 11:50

  Παρατείνονται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι περιορισμοί των χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων συνδέσεων (ΦΕΚ)

 87. 16/09 11:36

  Η Eurowings αναλαμβάνει σχεδόν όλα τα δρομολόγια της Ryanair από το Ντίσελντορφ - Τέσσερις ελληνικοί προορισμοί

 88. 16/09 11:31

  DER Touristik: Διαθέσιμα προς κράτηση 84 ξενοδοχεία για το καλοκαίρι του 2021 – Ανάμεσά τους και Ελληνικά

 89. 16/09 11:17

  Με την παραδοσιακή μορφή θα διεξαχθεί η έκθεση τουρισμού BIT του Μιλάνου

 90. 16/09 10:57

  Διαμαρτυρίες του Συνδέσμου Ιδιωτικών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης για 3 βασικά αιτήματά του

 91. 16/09 10:56

  Το ναυάγιο σε ελληνική θάλασσα με το πλοίο φάντασμα που καθηλώνει

 92. 16/09 10:54

  Η άγνωστη μικρή παραλία στην Αττική, ιδανική αυτές τις ημέρες

 93. 16/09 10:53

  Πράσινο φως για δύο νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Κουφονήσι

 94. 16/09 10:49

  Αυτή είναι η επιτροπή τουρισμού του Δήμου Μαλεβιζίου

 95. 16/09 10:47

  Ρομποτικό τουριστικό σύστημα προστασίας και πλατφόρμα εικονικής περιήγησης στο σπήλαιο Αλιστράτης

 96. 16/09 10:46

  Eνισχύσεις για νέες επενδύσεις σε 2 ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο

 97. 16/09 10:43

  Αναγνωρίστηκαν 2 Πηγές ως ιαματικές στα Λουτρά Πλατυστόμου

 98. 15/09 19:10

  Telegraph: Αθήνα και Ρόδος ιδανικοί προορισμοί για διακοπές τον Οκτώβριο

 99. 15/09 18:38

  Εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία από τους ξένους επενδυτές

 100. 15/09 18:05

  Νέα μέτρα στην Αττική: Κλειστά για 14 ημέρες τα κέντρα με ζωντανή μουσική- 3,9 εκατ. οι αφίξεις από 1η Ιουλίου, 1.093 τα κρούσματα