Τοrnos News Webinars: Tην Παρασκευή 3 Ιουλίου ζωντανά 4:00 μ.μ. παρουσίαση των ενεργειών στο digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων

Τοrnos News Webinars: Tην Παρασκευή 3 Ιουλίου ζωντανά 4:00 μ.μ. παρουσίαση των ενεργειών στο digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου ζωντανά στις 4:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το Τοrnos News Webinar με θέμα: "Season 2020: Το digital marketing checklist των τουριστικών επιχειρήσεων".

Στο Webinar ο κ. Κύρος Ασφής, (Managing Director Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency) θα παρουσιάσει ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες στο digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματα τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους προς τον παρουσιαστή.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά το Webinar και να στέλνετε τις ερωτήσεις σας κάντε την εγγραφή σας εδώ

Η City Contact, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Tornos News, στο πλαίσιο της συνεισφοράς της στον δημόσιο διάλογο σε αυτή την κρίσιμη εποχή, πραγματοποιεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom, μία σειρά ζωντανών εβδομαδιαίων συζητήσεων οι οποίες έχουν δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα, Tornos News Live, αφορά σε εκπομπές για θέματα τουρισμού και η δεύτερη ενότητα Τοrnos News Webinars, αφορά σε χρηστικά θέματα, υπό μορφή Webinars.

Σκοπός της νέας πρωτοβουλίας της City Contact, είναι ο δημόσιος διάλογος να παραμείνει ζωντανός, ώστε να παρέχεται έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του τουρισμού για τα θέματα της επικαιρότητας, να απαντώνται τα ερωτήματα που τους απασχολούν, να αναλύονται τα γεγονότα και να αναδεικνύονται όλα τα εμπόδια, οι ευκαιρίες και οι βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης κατάστασης.