Γαστρονομικό ταξίδι στη Σαντορίνη με ντοματοκεφτέδες και μπουσέ

Γαστρονομικό ταξίδι στη Σαντορίνη με ντοματοκεφτέδες και μπουσέ

Από τα διάσημα κρασιά και το ντοματάκι μέχρι τη φάβα η Σαντορίνη έχει να προτείνει μια σειρά από γεύσεις που ανακαλύπτεις για πρώτη φορά και σε ενθουσιάζουν. Το ηφαιστειακό έδαφος και το ιδιαίτερο μικροκλίμα της Σαντορίνης έχουν σαν αποτέλεσμα να καλλιεργούνται και να μεγαλώνουν μια σειρά από προϊόντα μοναδικά στη γεύση. Αυτό βέβαια συνδυάζεται και με τις μοναδικές συνταγές του νησιού οι οποίες είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας ετών. Σαντορίνη και γαστρονομία πάνε μαζί.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv