Ναξιώτικη Αποκριά 2019: Εμπειρία χρωμάτων και ήχων - Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Α Decrease font Enlarge font
Ναξιώτικη Αποκριά 2019: Εμπειρία χρωμάτων και ήχων - Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Με χρώματα, παραδόσεις, αναβιώσεις Διονυσιακών εθίμων και αυθόρμητα γέλια θα «γεμίσει» η Νάξος σε ένα από τα μεγαλύτερα αποκριάτικα γεγονότα της Ελλάδας, που διοργανώνουν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για ακόμη μία χρονιά!

Το πλήθος επισκεπτών και κατοίκων που θα συμμετέχουν στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα μυηθούν στη Διονυσιακή μαγεία των Αποκριών από τα γραφικά χωριά έως το Ενετικό Κάστρο και από τα Ανθεστήρια έως τη σύγχρονη  Νάξο. Με τους «χρωματιστούς» Κορδελάτους να σαγηνεύουν και τους «θορυβώδεις» Κουδουνάτους να «αφυπνίζουν» τη διάθεση, οι μύθοι γίνονται πραγματικότητα και ζωντανεύουν στα γραφικά σοκάκια. Δεκάδες ευχάριστες εκπλήξεις θα «καραδοκούν» σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ η εντυπωσιακή Λαμπαδηφορία και η Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού θα κορυφώσουν την εορταστική διάθεση σε ένα διαδραστικό σκηνικό  που οι Αποκριές στη Νάξο γίνονται μοναδική και αλησμόνητη εμπειρία! 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 | Βίντζι| 20:30

ΑΜΦΙ ΔΙΩΝΥΣΟΝ ΜΝΗΣΟΜΑΙ: Η Αριάδνη στη Νάξο και η αρπαγή του Διονύσου

Πίσω στα βάθη των αιώνων ένα καράβι με μαύρα πανιά ξεκινά από το Φάληρο την θλιβερή του πορεία για την Κρήτη. Μεταφέρει επτά νέους και επτά νέες από την Αθήνα ως θυσία στον Μινώταυρο. Ανάμεσα στους νέους και ο Θησέας, γιος του Αιγέα, βασιλιά της Αθήνας. Στόχος του να σκοτώσει τον Μινώταυρο. Φτάνοντας ο Θησέας στην Κνωσσό γνωρίζει την Αριάδνη, ετεροθαλή αδελφή του Μινώταυρου, κόρη του Μίνωα και της Πασιφάης. Αμέσως οι δύο νέοι ερωτεύονται. Η Αριάδνη τον βοηθά να βγει απ’ τον Λαβύρινθο μ’ ένα κουβάρι κλωστή. Έπειτα μπαίνουν στο πλοίο και ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα. Στο ταξίδι ωστόσο δυνατός βοριάς τούς ανάγκασε να αράξουν στη Νάξο. Κατεβαίνουν στο νησί και η Αριάδνη αποκοιμιέται σε μια κόγχη των βράχων της Πορτάρας. Εκεί, στο όνειρο του Θησέα, εμφανίζεται ο θεός Διόνυσος και του λέει ότι πρέπει να φύγει από το νησί χωρίς την Αριάδνη, αφού είναι γραφτό να μείνει εκεί και να γίνει γυναίκα του. Ο Θησέας τρομαγμένος υπακούει και φεύγει. Σε λίγο Μαινάδες και Σάτυροι κατεβαίνουν από τα κακοτράχαλα μονοπάτια του λόφου της Πορτάρας κρατώντας αναμμένους πυρσούς. Με χορό και τραγούδι υμνούν τον Διόνυσο και τον καλούν να εμφανιστεί. Ο Διόνυσος κατεβαίνει από το λόφο των Παλατιών, πλησιάζει την ξανθή Αριάδνη και την πείθει να τον παντρευτεί. Πάνω στους γαμήλιους χορούς ένα πειρατικό καράβι κάνει την εμφάνισή του. Βλέπουν τον Διόνυσο να χορεύει και υποθέτουν ότι είναι γόνος βασιλικής οικογένειας. Αποφασίζουν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν πλούσια λύτρα. Πράγματι, οι πειρατές αράζουν ήσυχα στο Βίντσι, μπαίνουν στον χορό και ξαφνικά αρπάζουν τον Διόνυσο και τον ανεβάζουν με το ζόρι στο καράβι. Λίγο όμως κράτησε η χαρά τους. Ο Διόνυσος φανερώνει την θεϊκή του φύση με μια σειρά από θαύματα. Μάταια ένας γέρος πειρατής που αναγνώρισε ότι είναι ο θεός Διόνυσος παρακαλούσε τον καπετάνιο να τον ελευθερώσουν για να μην τους βρει η θεϊκή οργή. Ο Διόνυσος μεταμορφώνει όλους τους πειρατές σε δελφίνια, εκτός από τον γέρο, τον οποίο και τιμά για την ευσέβειά του. Κατεβαίνει από το καράβι και συνεχίζει το γαμήλιο γλέντι του μαζί με τις Μαινάδες και τους Σατύρους ξεσηκώνοντας την παραλία Βίντσι με θρακιώτικους χορούς και ξέφρενα τραγούδια. Ο Διόνυσος χαρίζει στην Αριάδνη ένα χρυσό στεφάνι, έργο του Ηφαίστου, και την φέρνει μαζί του στον Όλυμπο. Η θνητή Αριάδνη έφτασε έτσι να γίνει αθάνατη σύζυγος θεού.

Διοργάνωση: Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γουσόπουλος Χορογραφίες: Μαργαρίτα Τσίγκου

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 | ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ | Παραλία |21:30

Λευκό σεντόνι, ασπρόμαυρες μπογιές, στάχυα, αναμμένοι πυρσοί, ήχοι τυμπάνων και ιαχές συνθέτουν το σκηνικό της Λαμπαδηφορίας.

Το «βάπτισμα του πυρός» θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, στη Σχολή Ουρσουλινών αλλά και στον Άγιο Μηνά, όπου ξεκινάει η προετοιμασία και το ντύσιμο των Λαμπαδηφόρων. Με τη συνοδεία ήχων από τύμπανα και κρατώντας δάδες αναμμένες, οι λαμπαδηφόροι θα κατευθυνθούν στην παραλία, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική πομπή και ατμόσφαιρα, που μόνο στη Νάξο μπορείτε να συναντήσετε. 

Λάβετε μέρος κι εσείς στις λαμπαδηφορίες και ελάτε στα σημεία συνάντησης, στις 19:00, έχοντας μαζί σας ένα λευκό σεντόνι. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τσαμπούνες και ντουμπάκια στην Πλατεία Μανδηλαρά

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 | ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019 | Παραλία | 15:30

Οι εκδηλώσεις του αποκριάτικου τριημέρου κορυφώνονται το μεσημέρι της Κυριακής με τη Μεγάλη Παρέλαση. Ομάδες καρναβαλιστών θα παρελάσουν με νέα και εντυπωσιακά άρματα, σκορπώντας ζωντάνια και κέφι στους επισκέπτες και σε όσους παρακολουθήσουν την παρέλαση. Η πομπή θα ξεκινήσει στις 3:30

Εκδηλώσεις στα χωριά της Νάξου

Τα αποκριάτικα έθιμα αναβιώνουν στα χωριά της Νάξου. Κορδελάτοι και κουδουνάτοι δίνουν ξεχωριστό χρώμα και ήχο στη Ναξιώτικη αποκριά.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Δευτέρα 4 Μαρτίου 

ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ| Κυνίδαρος, Μέλανες | 11:00 – 19:00

Κορδελάδες από τις Μέλανες θα επισκεφθούν τον Κυνίδαρο (11:00-18:00 στου Κλουβάτου) και θα συνεχίσουν το γλέντι στις Μέλανες (στις 19:00 στο κατάστημα Βασίλη Ξενάκη). Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας»

Τρίτη 5 Μαρτίου 

ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ | Εγγαρές, Κορωνοχώρι, Μέλανες | 12:00 – 19:00

Κορδελάδες από τις Μέλανες θα επισκεφθούν τα χωριά Εγγαρές (12:00-16:00 στο κατάστημα Καπετανάκη), Κορωνοχώρι (16:00- 19:00 στου Μουσάτου) και θα συνεχίσουν το γλέντι στις Μέλανες (στις 19:00 στο κατάστημα Γιώργη Ξενάκη). Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας»

Παρασκευή 8 Μαρτίου 

ΑΜΦΙ ΔΙΩΝΥΣΟΝ ΜΝΗΣΟΜΑΙ: Η Αριάδνη στη Νάξο και η Αρπαγή του Διονύσου | Βίντσι | 20:30

Κάτω από τον Ναό του Απόλλωνα, ο μύθος συναντά την μακραίωνη ιστορία της Νάξου, με την αναπαράσταση της άφιξης του Θησέα και της Αριάδνης, τον γάμο της με τον Διόνυσο και την αρπαγή του θεού από τους Τυρρηνούς πειρατές. Σάτυροι και Μαινάδες πλαισιώνουν ένα σκηνικό μυσταγωγίας. 

Σάββατο 9 Μαρτίου 

ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ | Παραλία | 21:30

Λευκό σεντόνι, ασπρόμαυρες μπογιές, στάχυα, αναμμένοι πυρσοί, ήχοι τυμπάνων και ιαχές συνθέτουν το σκηνικό της Λαμπαδηφορίας. Ελάτε κι εσείς στη Σχολή Ουρσουλινών και στο Θεατράκι του Αγίου Μηνά στις 19:00 και πάρτε μέρος στην ξέφρενη πομπή. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τσαμπούνες και ντουμπάκια στην Πλατεία Μανδηλαρά.

Κυριακή 10 Μαρτίου 

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ | Παραλία | 15:30

Η Μεγάλη Παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία της Χώρας. Ομάδες καρναβαλιστών θα παρελάσουν με νέα και εντυπωσιακά άρματα, σκορπώντας ζωντάνια και κέφι στους επισκέπτες και σε όσους παρακολουθήσουν την παρέλαση. 

ΚΟΡΔΕΛΑΤΟΙ | Αγερσανί | 13:30

Γλέντι με τους Κορδελάτους στην κεντρική πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα. Διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου. Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου.

ΚΟΡΔΕΛΑΤΟΙ | Βίβλος |13.00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Τριπόδων οργανώνει παραδοσιακό γλέντι με τους Κορδελάτους στην πλατεία του χωριού.

ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΟΙ| Απείρανθος | 15:00

Ζωσμένοι με κουδούνια και κρατώντας διονυσιακούς φαλλούς, οι Κουδουνάτοι προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο στα σοκάκια του χωριού για να υποδεχτούν την εαρινή περίοδο και να ξορκίσουν τα κακά πνεύματα. Γλέντι με τραγούδια και χορούς, που διαρκεί έως αργά το βράδυ.

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

ΚΟΥΛΟΥΜΑ| Φιλώτι – Πλάτανος | 10:00

Το Φιλώτι υποδέχεται για μια ακόμα χρονιά την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής με πλούσια νηστίσιμα εδέσματα και άφθονες λαγάνες, με παραδοσιακή μουσική, τσαμπούνες και τουμπάκια αλλά και με τους Κουδουνάτους να χαρίζουν ξεχωριστούς ήχους. 

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Σέικ, Salsa και Διπλοπενιές | 11 & 13 Μαρτίου | Θέατρο Ιάκ. Καμπανέλλης | 20:30

O Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Νάξου «Χοροέκφραση» και η χορευτική ομάδα Street Latin Danzart παρουσιάζoυν το musical «Σέικ, Salsa και Διπλοπενιές». Εμπνευσμένο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τη γνωστή σε όλους μας ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», με πολλές «αξώτικες» παρεμβάσεις, υπόσχονται ένα απολαυστικό χορευτικό ταξίδι με πολλές δόσεις γέλιου. Είσοδος Ελεύθερη.

 

 1. 18/06 18:46

  Ενημερωτική συνάντηση της Ε.Ξ. Μεσσηνίας με το νέο περιφερειάρχη Πελοποννήσου

 2. 18/06 18:18

  Σάρωσαν τα Atrium Hotels στα βραβεία της TUI Nordic

 3. 18/06 18:12

  Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Χαλκιδική ο Γρηγόρης Τάσιος

 4. 18/06 18:04

  ΙΝΣΕΤΕ: Επιδεινώνεται το κλίμα στην παγκόσμια οικονομία- επιπτώσεις και στον ελληνικό τουρισμό

 5. 18/06 16:53

  TripAdvisor: Η Αθήνα στους top προορισμούς για απόλυτες ταξιδιωτικές εμπειρίες το 2019

 6. 18/06 16:13

  Διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Εύβοια υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 7. 18/06 14:49

  Κάλεσμα του δήμου Αθηναίων για να φιλοτεχνηθούν 50 ακόμη ΚΑΦΑΟ στο Εμπορικό Τρίγωνο

 8. 18/06 14:28

  Sky Express: Συμφωνία διασύνδεσης με τη Middle East Airline

 9. 18/06 13:57

  H TUI ξενάγησε 12 αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες της Ruefa στην Κρήτη

 10. 18/06 13:15

  Booking.com: Στην Ελλάδα ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο με τζακούζι

 11. 18/06 12:35

  Τουρισμός ιστορικής μνήμης: Και οι Σέρρες στην καμπάνια προβολής της Περιφέρειας Κ.Ελλάδος

 12. 18/06 12:30

  Δημοσκόπηση WWF Ελλάς: Το 81% των Ελλήνων ζητεί μέτρα για την κλιματική κρίση

 13. 18/06 12:16

  Trivago: Μείωση των τιμών στα αθηναϊκά ξενοδοχεία τον Ιούνιο

 14. 18/06 12:01

  Τα Ιόνια νησιά διατηρούν και φέτος τη δυναμική τους στις αφίξεις

 15. 18/06 11:43

  Ημέρα γαλλοφωνίας TV5MONDE στο Πεδίον του Άρεως με Χορό Περνέτ

 16. 18/06 11:39

  Ανακαίνιση των δωματίων στο ξενοδοχείο Fresh Hotel Athens

 17. 18/06 11:37

  CheapOair: Φθηνότερη και στους top προορισμούς της Ευρώπης η Αθήνα το 2019

 18. 18/06 11:20

  CNN: Μια ελληνική παραλία στις καλύτερες στον κόσμο για ταξίδια τον Σεπτέμβριο

 19. 18/06 11:18

  27 χρόνια Sani Festival: Το εφετινό πρόγραμμα

 20. 18/06 10:56

  Διεθνής τηλεοπτική παραγωγή της Warner Bros στο ξενοδοχείο Grecotel Kos Imperial Thalasso

 21. 18/06 10:45

  ΣΙΤΕΣΑΠ: Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό με εκπροσώπους των κομμάτων

 22. 18/06 10:14

  Der Touristic Nordic/ Apollo: Βραβεία στα αγαπημένα ξενοδοχεία των πελατών του σε Ηράκλειο και Λασίθι

 23. 18/06 10:00

  Ο ΕΟΤ σε εκδήλωση πολυτελούς τουρισμού στο Λονδίνο

 24. 17/06 13:52

  Στα άκρα η δικαστική διαμάχη ΕΤΑΔ - "Αττικός Ήλιος" για το Λαγονήσι

 25. 15/06 23:22

  Τα νησιά των Κυκλάδων είναι "μπιμπελό" και δεν απευθύνονται στη μάζα

 26. 15/06 23:14

  ΕΟΤ: 186.000 ευρώ για καμπάνια μέσω του SKYSCANNER

 27. 14/06 16:51

  Αυξάνεται η χρηματοδότηση ΕΣΠΑ για νέες τουριστικές ΜμΕ

 28. 14/06 16:38

  Φεστιβάλ Επιδαύρου | Ρόμπερτ Γουίλσον: Παράσταση "Οιδίπους" βασισμένη στο έργο του Σοφοκλή

 29. 14/06 16:16

  Μέτρα κατά του υπερ-τουρισμού και στην Μπρυζ του Βελγίου

 30. 14/06 15:02

  ΠΟΤ: Πρώτος διεθνής διαγωνισμός για start-up στον αθλητικό τουρισμό

 31. 14/06 14:33

  Εγκρίθηκε η τμηματική άδεια λειτουργίας του τουριστικού λιμένα Μεσολογγίου

 32. 14/06 14:31

  Η Ryanair γιορτάζει τη Γιορτή του Πατέρα με προσφορές στα εισιτήρια

 33. 14/06 14:02

  Ημέρα γάμου στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport

 34. 14/06 13:41

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Ευκαιρία ή πρόβλημα για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς;

 35. 14/06 13:38

  Expedia: Τι ενοχλεί τους Αμερικανούς στις διακοπές τους

 36. 14/06 12:47

  Παρουσίαση της Ελλάδας στην Ιαπωνική τηλεόραση

 37. 14/06 12:42

  H Airbnb προσφέρει συγκλονιστικές εμπειρίες περιπέτειας σε όλο τον κόσμο

 38. 14/06 12:39

  Οι πτήσεις βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον

 39. 14/06 12:19

  ΣΕΤΚΕ: Τέλος στον «πόλεμο» λάσπης, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

 40. 14/06 12:09

  1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού Γαστρονομίας και Οίνου

 41. 14/06 12:07

  ΕΟΤ: Προβολή των Κυκλάδων σε Ρουμανία και Ουκρανία

 42. 14/06 12:03

  Γυρίσματα για την αυστριακή τηλεόραση σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη

 43. 14/06 11:59

  Fam trip στην Πελοπόννησο για Ρουμάνους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους

 44. 14/06 11:55

  Τουρισμός: Οι Γερμανοί τουρ οπερέιτορ ελπίζουν στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής

 45. 14/06 11:24

  Πώς σπείρα εξαπατούσε ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

 46. 14/06 10:12

  Το νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας

 47. 14/06 10:09

  EOT: Δράσεις για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό

 48. 14/06 10:07

  Δήμος Αρταίων: Διαγωνισμός για τουριστική προβολή

 49. 14/06 10:05

  Πρώτο Elafonisos Run στην Ελαφόνησο

 50. 14/06 10:02

  O Πειραιάς μετατρέπεται σε τουριστικό προορισμό

 51. 14/06 09:56

  Άδεια στον Αστέρα Βουλιαγμένης για κατάχωση αρχαιοτήτων

 52. 13/06 16:25

  REWE Reisen: Ο εσωτερικός τουρισμός πρώτη επιλογή των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι

 53. 13/06 15:49

  Αύξηση των επισκεπτών στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους το α’ δίμηνο

 54. 13/06 15:33

  Αποκαθίσταται το διατηρητέο κτίριο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

 55. 13/06 14:42

  ΞΕΕ/ ΙΤΕΠ: Αρνητικό α' τρίμηνο για τα ελληνικά ξενοδοχεία - "Καμπανάκι" για ολόκληρη τη χρονιά

 56. 13/06 13:32

  Η Αθήνα υποδέχεται το Global Editors Network Summit 2019

 57. 13/06 12:48

  Η Ρόδος πρωταγωνιστεί και σε φωτογράφιση μόδας

 58. 13/06 12:44

  Αλόννησος: Πρώτη γνωριμία με το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας

 59. 13/06 12:33

  Γνωριμία των Γερμανών ταξιδιωτικών πρακτόρων με την ελληνική ακτοπλοΐα

 60. 13/06 11:04

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες πόλεις στον κόσμο απειλούνται και τι πρέπει να κάνουν

 61. 13/06 10:40

  Ο ΕΟΤ στο «22ο Διεθνές Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού» στην Πολωνία

 62. 13/06 10:27

  Εβδομάδα βιοποικιλότητας στο Creta Maris Beach Resort

 63. 13/06 10:22

  Οι όροι λειτουργίας παιδότοπων σε ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις (όλη η απόφαση)

 64. 13/06 10:14

  ΕΟΤ: 372.000 ευρώ για προβολή μέσω του TripAdvisor

 65. 13/06 10:10

  Διαρρυθμίσεις σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Κηφισιάς

 66. 13/06 10:09

  Διεθνείς καταδύσεις στον Άγιο Νικόλαο

 67. 13/06 10:04

  Οδηγός για επενδύσεις στη Βραζιλία

 68. 13/06 09:55

  Διατηρητέα κτίρια αποθηκών στο Κιάτο γίνονται θέατρο και κινηματογράφος

 69. 12/06 16:43

  Θεατρική παράσταση "Το δικό μας σινεμά" στο ανακαινισμένο θέατρο Άλσος

 70. 12/06 16:38

  H Ryanair εξαγόρασε τη Malta Air

 71. 12/06 16:13

  Η Saudi Arabian Airlines ενώνει την Αθήνα με το Ριάντ

 72. 12/06 15:03

  ΑΑΔΕ: 33 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη φορολογία των βραχυχρόνιων μισθώσεων

 73. 12/06 14:47

  Σε λειτουργία το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών στον Ισθμό

 74. 12/06 14:18

  Προώθηση της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας στην Κίνα

 75. 12/06 14:13

  Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής PelionFestival

 76. 12/06 13:06

  TUI Sensimar Meltemi Blu: Άνοιξε το πρώτο επώνυμο ξενοδοχείο της TUI στη Σαντορίνη (φωτο)

 77. 12/06 12:46

  Fraport: Μείωση της επιβατικής κίνησης στα 14 αεροδρόμια το Μάιο

 78. 12/06 12:43

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων: Βλαπτική για τα καταλύματα η ΣΣΕ της ΣΕΤΚΕ

 79. 12/06 12:27

  Travelodge: 7 στους 10 Βρετανούς θα κάνουν διακοπές στη χώρα τους το 2019

 80. 12/06 12:26

  World Travel Awards: Το Sani Resort κορυφαίο θέρετρο για οικογένειες στην Ευρώπη

 81. 12/06 12:05

  Η ιστορία και ο πολιτισμός της Κ. Μακεδονίας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Νοτιοκορεατών

 82. 12/06 11:50

  Τουρισμός: Οι top τάσεις στα ταξίδια των Ευρωπαίων και Αμερικανών το 2019- Ποιοι προτιμούν Ελλάδα

 83. 12/06 11:45

  Η Λέσβος στον παγκόσμιο χάρτη της ορεινής ποδηλασίας

 84. 12/06 11:41

  Η Kuwait Airways επιστρέφει στην Κύπρο μετά από 15 χρόνια

 85. 12/06 11:04

  Θεσσαλονίκη: Ανάδειξη των μνημείων της Άνω Πόλης μέσα από το Yedi Kule Conquest

 86. 12/06 10:34

  Στην Κρήτη ο διαγωνισμός Mις Παγκόσμιος Τουρισμός

 87. 12/06 10:19

  Μέλος των Preferred Hotels & Resorts το Lesante Luxury Hotel & Spa

 88. 12/06 10:12

  Ιταλοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στα Ιόνια

 89. 12/06 10:06

  Ιατρικός τουρισμός: Αναβίωση του Όρκου του Ιπποκράτη στην Κω από Κινέζους και Ιταλούς γιατρούς

 90. 12/06 10:03

  Ψηφιακή ξενάγηση για τον Όμηρο στη Χίο

 91. 12/06 09:58

  ΕΟΤ: Συνδιαφήμιση με τουρ οπερέιτορ της Αυστρίας, Ελβετίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας

 92. 12/06 09:51

  Η αναβίωση του εθίμου του Αϊ Γιάννη Ριγανά στην Άρτα

 93. 12/06 09:44

  Εκσυγχρονίζεται το αλιευτικό καταφύγιο Μύτικα στην Πρέβεζα

 94. 12/06 09:38

  Υπουργείο Πολιτισμού: Εγκρίθηκαν 16 όροι για την επένδυση στο Ελληνικό

 95. 11/06 16:29

  Παραλίες: Πόσο ελεύθερη είναι η πρόσβαση;

 96. 11/06 16:15

  Επέκταση ΣΣΕ σε εργαζομένους στον τουρισμό

 97. 11/06 16:12

  Emirates: Ειδικές τιμές για ταξίδια από την Ελλάδα στο Ντουμπάι

 98. 11/06 15:02

  Opodo: Τρεις ελληνικοί προορισμοί στις 20 κορυφαίες επιλογές των Γερμανών το 2019

 99. 11/06 14:43

  ΕΟΤ: Προώθηση της Αθήνας και Θεσσαλονίκης στη Γερμανία

 100. 11/06 14:30

  Η Ελλάδα δεύτερος καλύτερος value προορισμός για τους Βρετανούς το 2019