Ναξιώτικη Αποκριά 2019: Εμπειρία χρωμάτων και ήχων - Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Α Decrease font Enlarge font
Ναξιώτικη Αποκριά 2019: Εμπειρία χρωμάτων και ήχων - Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Με χρώματα, παραδόσεις, αναβιώσεις Διονυσιακών εθίμων και αυθόρμητα γέλια θα «γεμίσει» η Νάξος σε ένα από τα μεγαλύτερα αποκριάτικα γεγονότα της Ελλάδας, που διοργανώνουν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για ακόμη μία χρονιά!

Το πλήθος επισκεπτών και κατοίκων που θα συμμετέχουν στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα μυηθούν στη Διονυσιακή μαγεία των Αποκριών από τα γραφικά χωριά έως το Ενετικό Κάστρο και από τα Ανθεστήρια έως τη σύγχρονη  Νάξο. Με τους «χρωματιστούς» Κορδελάτους να σαγηνεύουν και τους «θορυβώδεις» Κουδουνάτους να «αφυπνίζουν» τη διάθεση, οι μύθοι γίνονται πραγματικότητα και ζωντανεύουν στα γραφικά σοκάκια. Δεκάδες ευχάριστες εκπλήξεις θα «καραδοκούν» σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ η εντυπωσιακή Λαμπαδηφορία και η Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού θα κορυφώσουν την εορταστική διάθεση σε ένα διαδραστικό σκηνικό  που οι Αποκριές στη Νάξο γίνονται μοναδική και αλησμόνητη εμπειρία! 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 | Βίντζι| 20:30

ΑΜΦΙ ΔΙΩΝΥΣΟΝ ΜΝΗΣΟΜΑΙ: Η Αριάδνη στη Νάξο και η αρπαγή του Διονύσου

Πίσω στα βάθη των αιώνων ένα καράβι με μαύρα πανιά ξεκινά από το Φάληρο την θλιβερή του πορεία για την Κρήτη. Μεταφέρει επτά νέους και επτά νέες από την Αθήνα ως θυσία στον Μινώταυρο. Ανάμεσα στους νέους και ο Θησέας, γιος του Αιγέα, βασιλιά της Αθήνας. Στόχος του να σκοτώσει τον Μινώταυρο. Φτάνοντας ο Θησέας στην Κνωσσό γνωρίζει την Αριάδνη, ετεροθαλή αδελφή του Μινώταυρου, κόρη του Μίνωα και της Πασιφάης. Αμέσως οι δύο νέοι ερωτεύονται. Η Αριάδνη τον βοηθά να βγει απ’ τον Λαβύρινθο μ’ ένα κουβάρι κλωστή. Έπειτα μπαίνουν στο πλοίο και ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα. Στο ταξίδι ωστόσο δυνατός βοριάς τούς ανάγκασε να αράξουν στη Νάξο. Κατεβαίνουν στο νησί και η Αριάδνη αποκοιμιέται σε μια κόγχη των βράχων της Πορτάρας. Εκεί, στο όνειρο του Θησέα, εμφανίζεται ο θεός Διόνυσος και του λέει ότι πρέπει να φύγει από το νησί χωρίς την Αριάδνη, αφού είναι γραφτό να μείνει εκεί και να γίνει γυναίκα του. Ο Θησέας τρομαγμένος υπακούει και φεύγει. Σε λίγο Μαινάδες και Σάτυροι κατεβαίνουν από τα κακοτράχαλα μονοπάτια του λόφου της Πορτάρας κρατώντας αναμμένους πυρσούς. Με χορό και τραγούδι υμνούν τον Διόνυσο και τον καλούν να εμφανιστεί. Ο Διόνυσος κατεβαίνει από το λόφο των Παλατιών, πλησιάζει την ξανθή Αριάδνη και την πείθει να τον παντρευτεί. Πάνω στους γαμήλιους χορούς ένα πειρατικό καράβι κάνει την εμφάνισή του. Βλέπουν τον Διόνυσο να χορεύει και υποθέτουν ότι είναι γόνος βασιλικής οικογένειας. Αποφασίζουν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν πλούσια λύτρα. Πράγματι, οι πειρατές αράζουν ήσυχα στο Βίντσι, μπαίνουν στον χορό και ξαφνικά αρπάζουν τον Διόνυσο και τον ανεβάζουν με το ζόρι στο καράβι. Λίγο όμως κράτησε η χαρά τους. Ο Διόνυσος φανερώνει την θεϊκή του φύση με μια σειρά από θαύματα. Μάταια ένας γέρος πειρατής που αναγνώρισε ότι είναι ο θεός Διόνυσος παρακαλούσε τον καπετάνιο να τον ελευθερώσουν για να μην τους βρει η θεϊκή οργή. Ο Διόνυσος μεταμορφώνει όλους τους πειρατές σε δελφίνια, εκτός από τον γέρο, τον οποίο και τιμά για την ευσέβειά του. Κατεβαίνει από το καράβι και συνεχίζει το γαμήλιο γλέντι του μαζί με τις Μαινάδες και τους Σατύρους ξεσηκώνοντας την παραλία Βίντσι με θρακιώτικους χορούς και ξέφρενα τραγούδια. Ο Διόνυσος χαρίζει στην Αριάδνη ένα χρυσό στεφάνι, έργο του Ηφαίστου, και την φέρνει μαζί του στον Όλυμπο. Η θνητή Αριάδνη έφτασε έτσι να γίνει αθάνατη σύζυγος θεού.

Διοργάνωση: Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γουσόπουλος Χορογραφίες: Μαργαρίτα Τσίγκου

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 | ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ | Παραλία |21:30

Λευκό σεντόνι, ασπρόμαυρες μπογιές, στάχυα, αναμμένοι πυρσοί, ήχοι τυμπάνων και ιαχές συνθέτουν το σκηνικό της Λαμπαδηφορίας.

Το «βάπτισμα του πυρός» θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, στη Σχολή Ουρσουλινών αλλά και στον Άγιο Μηνά, όπου ξεκινάει η προετοιμασία και το ντύσιμο των Λαμπαδηφόρων. Με τη συνοδεία ήχων από τύμπανα και κρατώντας δάδες αναμμένες, οι λαμπαδηφόροι θα κατευθυνθούν στην παραλία, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική πομπή και ατμόσφαιρα, που μόνο στη Νάξο μπορείτε να συναντήσετε. 

Λάβετε μέρος κι εσείς στις λαμπαδηφορίες και ελάτε στα σημεία συνάντησης, στις 19:00, έχοντας μαζί σας ένα λευκό σεντόνι. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τσαμπούνες και ντουμπάκια στην Πλατεία Μανδηλαρά

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 | ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019 | Παραλία | 15:30

Οι εκδηλώσεις του αποκριάτικου τριημέρου κορυφώνονται το μεσημέρι της Κυριακής με τη Μεγάλη Παρέλαση. Ομάδες καρναβαλιστών θα παρελάσουν με νέα και εντυπωσιακά άρματα, σκορπώντας ζωντάνια και κέφι στους επισκέπτες και σε όσους παρακολουθήσουν την παρέλαση. Η πομπή θα ξεκινήσει στις 3:30

Εκδηλώσεις στα χωριά της Νάξου

Τα αποκριάτικα έθιμα αναβιώνουν στα χωριά της Νάξου. Κορδελάτοι και κουδουνάτοι δίνουν ξεχωριστό χρώμα και ήχο στη Ναξιώτικη αποκριά.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Δευτέρα 4 Μαρτίου 

ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ| Κυνίδαρος, Μέλανες | 11:00 – 19:00

Κορδελάδες από τις Μέλανες θα επισκεφθούν τον Κυνίδαρο (11:00-18:00 στου Κλουβάτου) και θα συνεχίσουν το γλέντι στις Μέλανες (στις 19:00 στο κατάστημα Βασίλη Ξενάκη). Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας»

Τρίτη 5 Μαρτίου 

ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ | Εγγαρές, Κορωνοχώρι, Μέλανες | 12:00 – 19:00

Κορδελάδες από τις Μέλανες θα επισκεφθούν τα χωριά Εγγαρές (12:00-16:00 στο κατάστημα Καπετανάκη), Κορωνοχώρι (16:00- 19:00 στου Μουσάτου) και θα συνεχίσουν το γλέντι στις Μέλανες (στις 19:00 στο κατάστημα Γιώργη Ξενάκη). Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας»

Παρασκευή 8 Μαρτίου 

ΑΜΦΙ ΔΙΩΝΥΣΟΝ ΜΝΗΣΟΜΑΙ: Η Αριάδνη στη Νάξο και η Αρπαγή του Διονύσου | Βίντσι | 20:30

Κάτω από τον Ναό του Απόλλωνα, ο μύθος συναντά την μακραίωνη ιστορία της Νάξου, με την αναπαράσταση της άφιξης του Θησέα και της Αριάδνης, τον γάμο της με τον Διόνυσο και την αρπαγή του θεού από τους Τυρρηνούς πειρατές. Σάτυροι και Μαινάδες πλαισιώνουν ένα σκηνικό μυσταγωγίας. 

Σάββατο 9 Μαρτίου 

ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ | Παραλία | 21:30

Λευκό σεντόνι, ασπρόμαυρες μπογιές, στάχυα, αναμμένοι πυρσοί, ήχοι τυμπάνων και ιαχές συνθέτουν το σκηνικό της Λαμπαδηφορίας. Ελάτε κι εσείς στη Σχολή Ουρσουλινών και στο Θεατράκι του Αγίου Μηνά στις 19:00 και πάρτε μέρος στην ξέφρενη πομπή. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τσαμπούνες και ντουμπάκια στην Πλατεία Μανδηλαρά.

Κυριακή 10 Μαρτίου 

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ | Παραλία | 15:30

Η Μεγάλη Παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία της Χώρας. Ομάδες καρναβαλιστών θα παρελάσουν με νέα και εντυπωσιακά άρματα, σκορπώντας ζωντάνια και κέφι στους επισκέπτες και σε όσους παρακολουθήσουν την παρέλαση. 

ΚΟΡΔΕΛΑΤΟΙ | Αγερσανί | 13:30

Γλέντι με τους Κορδελάτους στην κεντρική πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα. Διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου. Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου.

ΚΟΡΔΕΛΑΤΟΙ | Βίβλος |13.00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Τριπόδων οργανώνει παραδοσιακό γλέντι με τους Κορδελάτους στην πλατεία του χωριού.

ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΟΙ| Απείρανθος | 15:00

Ζωσμένοι με κουδούνια και κρατώντας διονυσιακούς φαλλούς, οι Κουδουνάτοι προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο στα σοκάκια του χωριού για να υποδεχτούν την εαρινή περίοδο και να ξορκίσουν τα κακά πνεύματα. Γλέντι με τραγούδια και χορούς, που διαρκεί έως αργά το βράδυ.

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

ΚΟΥΛΟΥΜΑ| Φιλώτι – Πλάτανος | 10:00

Το Φιλώτι υποδέχεται για μια ακόμα χρονιά την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής με πλούσια νηστίσιμα εδέσματα και άφθονες λαγάνες, με παραδοσιακή μουσική, τσαμπούνες και τουμπάκια αλλά και με τους Κουδουνάτους να χαρίζουν ξεχωριστούς ήχους. 

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Σέικ, Salsa και Διπλοπενιές | 11 & 13 Μαρτίου | Θέατρο Ιάκ. Καμπανέλλης | 20:30

O Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Νάξου «Χοροέκφραση» και η χορευτική ομάδα Street Latin Danzart παρουσιάζoυν το musical «Σέικ, Salsa και Διπλοπενιές». Εμπνευσμένο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τη γνωστή σε όλους μας ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», με πολλές «αξώτικες» παρεμβάσεις, υπόσχονται ένα απολαυστικό χορευτικό ταξίδι με πολλές δόσεις γέλιου. Είσοδος Ελεύθερη.

 

 1. 20/04 13:07

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ηγουμενίτσας

 2. 20/04 13:05

  Ανάδειξη της Δράμας ως City Break προορισμός

 3. 20/04 12:58

  4ος Ποδηλατικός Γύρος Κρήτης The Tour of Crete Cycling Challenge

 4. 19/04 19:52

  ΥΠΠΟ: Αποκατάσταση της αντικεραυνικής εγκατάστασης στην Ακρόπολη

 5. 19/04 16:24

  ΠΟΞ: "Απαγορευμένη" η χρήση αιγιαλού από τα ξενοδοχεία με το νέο νομοσχέδιο

 6. 19/04 16:15

  ΥΠΑ: Δεν μετακινήθηκε εξοπλισμός ελέγχου επιβατών από το αεροδρόμιο Καβάλας

 7. 19/04 16:12

  Αναπληρώνονται τα δρομολόγια της γραμμής που εξυπηρετεί το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ

 8. 19/04 15:22

  Thomas Cook: Νέα υπηρεσία τσεκ ιν αποσκευών από το σπίτι

 9. 19/04 13:54

  Τουρισμός: Ποιες είναι προσδοκίες των Βρετανών στις διακοπές

 10. 19/04 13:48

  Γερμανικός τουρισμός: Ένα ακόμη δυνατό τουριστικό καλοκαίρι

 11. 19/04 13:08

  ΠΟΞ: Τουριστική κίνηση δύο ταχυτήτων στα ξενοδοχεία το Πάσχα- Σταθερές οι τιμές

 12. 19/04 12:58

  Συνάντηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμένα Βόλου

 13. 19/04 12:42

  Δύο νέα ξενοδοχεία Design Hotels ανοίγουν φέτος στην Ελλάδα

 14. 19/04 12:28

  +41% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το πρώτο δίμηνο φέτος!

 15. 19/04 11:39

  Αποκατάσταση του φωτισμού στο Άλσος Ευελπίδων

 16. 19/04 10:48

  Υποθαλάσσιο μουσείο στην Αλόννησο

 17. 19/04 10:37

  Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Χέλι και Κέρκυρα

 18. 19/04 10:35

  Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής Δίου- Ολύμπου

 19. 19/04 10:22

  Κέντρο Τουριστικής Προβολής στο Δήμο Πύλης Τρικάλων

 20. 19/04 10:20

  Ξένοι φοιτητές στην Κρήτη

 21. 19/04 10:16

  Πολυχώρος επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού στη Λάρισα

 22. 18/04 19:38

  Άνοιξε για τους επισκέπτες η Ακρόπολη

 23. 18/04 17:12

  Άφιξη του πρώτου ιδιωτικού υδροπλάνου στα Ιωάννινα

 24. 18/04 17:09

  Athens Marriott: Συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finsh Line

 25. 18/04 17:04

  Τουλάχιστον 3.000 επισκέπτες στη 13η έκθεση East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας

 26. 18/04 16:46

  ΕΞΑ-ΑΑ: Αρνητικές οι επιδόσεις των αθηναϊκών ξενοδοχείων το α' τρίμηνο

 27. 18/04 16:44

  Οι Βρετανοί επιλέγουν προορισμό διακοπών από τη μεγάλη οθόνη

 28. 18/04 15:29

  Βιώσιμη φιλοξενία: Οικολογικές τάσεις και συμβουλές για ξενοδοχεία

 29. 18/04 15:06

  Ανακάμπτει ο μαθητικός τουρισμός στη Ρόδο

 30. 18/04 14:15

  ΝΔ: Πλαίσιο για Πολυκεντρική Τουριστική Ανάπτυξη

 31. 18/04 14:05

  Booking.com: Ο αειφόρος τουρισμός ζητούμενο για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο

 32. 18/04 14:01

  ΣΕΤΕ: Βραβείο για την καμπάνια «Τουρισμός Αξία για όλους»

 33. 18/04 13:16

  Κέρκυρα: Παρατήρηση και καταγραφή ειδών πεταλούδας

 34. 18/04 12:59

  Λουκέτο στην ινδική εταιρία Jet Airways

 35. 18/04 12:58

  Έρευνα: Πιο χαρούμενοι με τη ζωή τους οι αυθόρμητοι ταξιδιώτες

 36. 18/04 12:50

  Εκκένωση της Ακρόπολης σήμερα το μεσημέρι με τις πρώτες σταγόνες βροχής- τι λέει το Υπ.Πολιτισμού

 37. 18/04 12:22

  Φριχτός θάνατος δύο Βρετανών τουριστών στη Σαντορίνη

 38. 18/04 12:17

  Αντίστροφη μέτρηση για τη διάσωση της Alitalia

 39. 18/04 12:13

  Παναγία των Παρισίων: Αλλαγές στις ξεναγήσεις αλλά ο τουρισμός της πόλης δεν επηρεάστηκε

 40. 18/04 11:52

  PHĀEA Resorts, η νέα ονομασία του ομίλου Sbokos Hotel

 41. 18/04 11:47

  Επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ

 42. 18/04 11:44

  Norwegian: Νέα προγράμματα κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά το 2021

 43. 18/04 10:29

  Ελεύθερη σήμερα η είσοδος σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους

 44. 18/04 10:18

  «Ωριμάζουν» τον διαγωνισμό για το Ξενία Χίου

 45. 18/04 10:13

  Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

 46. 18/04 10:10

  Μη δασικές εκτάσεις σε ξενοδοχεία στην Κρήτη

 47. 18/04 10:07

  Διαγωνισμός για την οργάνωση καλλιτεχνικών δράσεων στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

 48. 18/04 09:56

  Από τις 10-13 Μαΐου το εφετινό East Med Yacht Show

 49. 18/04 09:54

  Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος για την παραχώρηση 23 αεροδρομίων

 50. 17/04 18:44

  Στην τουριστική αγορά του Κατάρ η Περιφέρεια Αττικής

 51. 17/04 18:30

  Κεραυνός χτύπησε σήμερα την Ακρόπολη- 4 ελαφρά τραυματίες

 52. 17/04 18:25

  Διακεκριμένοι Ρώσοι Κοσμοναύτες στο Creta Maris

 53. 17/04 17:26

  Corendon Airlines Europe: Δεκάδες νέες πτήσεις προς Ρόδο, Χανιά και Ηράκλειο το 2019

 54. 17/04 16:00

  Τουρισμός Πολυτελείας: To Four Seasons Astir Palace διεκδικεί θέση πρωταγωνιστή στη Μεσόγειο

 55. 17/04 15:25

  Corendon Airlines: Πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο και Κω από Βρέμη

 56. 17/04 15:12

  Προβολή της Ρόδου στη δυτική ακτή της Αμερικής

 57. 17/04 13:09

  Νυρεμβέργη: Έως 8 εβδομάδες το χρόνο η τουριστική μίσθωση σπιτιών

 58. 17/04 11:59

  Παράνομο καζίνο στην Αθήνα εντόπισε η Αστυνομία

 59. 17/04 11:32

  Δύο ακόμη ξενοδοχεία από την «Lemonakis A.E.»- το ένα στην Αθήνα

 60. 17/04 11:17

  Τουρισμός: Οι νέες τάσεις και καινοτομίες σε εκδήλωση του Ο.Τ. Θεσσαλονίκης

 61. 17/04 10:55

  Στην αλυσίδα Luxury Collection της Marriott το ξενοδοχείο Parklane στην Κύπρο

 62. 17/04 10:16

  Άδειες για γεωτρήσεις σε τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία

 63. 17/04 10:11

  Kέρδη για την πορτογαλική Sonae Sierra από το Fashion City Outlet στη Λάρισα

 64. 17/04 10:06

  Γιορτή κρασιού Δραμοινογνωσία στη Δράμα

 65. 17/04 10:04

  Δήμος Σαρωνικού: To νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής

 66. 17/04 10:01

  «Τα παιδία παίζει» στους αρχαιολογικούς χώρους και στα ξενοδοχεία της Κρήτης

 67. 17/04 01:31

  Παραιτήσεων συνέχεια στον ΕΟT…

 68. 16/04 16:44

  Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της K. Μακεδονίας στην 3η GREEK TRAVEL SHOW

 69. 16/04 16:42

  Παρουσίαση του Film Office της Περιφέρειας K. Μακεδονίας

 70. 16/04 16:39

  Marketing Greece: Σύμπραξη για την προβολή της Καβάλας-Θάσου

 71. 16/04 16:29

  Ένας χρόνος πτήσεων της Cyprus Airways στην Αθήνα

 72. 16/04 16:13

  Παναγία των Παρισίων: Θα επηρεάσει η πυρκαγιά τον τουρισμό του Παρισιού;

 73. 16/04 15:55

  FedHATTA: Μόνο με πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα μπορεί να ανθίσει ο τουρισμός στην Α. Μεσόγειο

 74. 16/04 15:04

  Περιφέρεια Κρήτης: Τρία νέα έργα πολιτισμού στο ΕΣΠΑ

 75. 16/04 14:47

  Η Ρόδος αγαπημένος προορισμός και των Ελλήνων τουριστών

 76. 16/04 14:39

  Η «Άκτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ» προτιμητέος επενδυτής για τη μαρίνα Αλίμου

 77. 16/04 14:11

  ΑΒΤΑ: 3 εκατ. Βρετανοί θα ταξιδέψουν για το Πάσχα- Ζήτηση για κρουαζιέρες στην Ελλάδα

 78. 16/04 12:49

  24ωρη απεργία της ΠΝΟ την Πρωτομαγιά

 79. 16/04 12:25

  Κυκλοφορεί το νέο Athens Map

 80. 16/04 12:05

  Βράβευση ξενοδοχείων στη γιορτή CHC Golden Night 2019

 81. 16/04 12:00

  Πράσινος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου στη Λευκάδα

 82. 16/04 11:51

  Ξενοδοχεία: Ποιές υπηρεσίες τεχνολογίας προτιμούν οι περισσότεροι επισκέπτες

 83. 16/04 11:50

  9% περισσότεροι επιβάτες στα ελληνικά αεροδρόμια το α΄τρίμηνο

 84. 16/04 11:29

  Airbnb: Φορολογία ανάλογη των διαδικτυακών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ

 85. 16/04 11:26

  Μαρίνα Ναυπλίου: Ένα σημαντικό έργο στην ιστορική πρωτεύουσα της Ελλάδας

 86. 16/04 10:54

  Place Branding: Εργαλείο για τους Δήμους να προσελκύσουν επενδύσεις

 87. 16/04 10:27

  Ενημέρωση για τις αγορές από τους Δήμους Μήλου, Πάρου, Αστυπάλαιας, Σύρου και Καβάλας

 88. 16/04 10:11

  Θρήνος για την Παναγία των Παρισίων

 89. 16/04 09:55

  Πληρωμές επιχορηγήσεων σε ξενοδοχεία

 90. 16/04 09:52

  Κορεατικό κανάλι στην Κρήτη για την προώθηση του περιηγητικού τουρισμού

 91. 16/04 09:50

  Πορτογαλία: Κίνητρα για τον επαναπατρισμό των μεταναστών της κρίσης

 92. 16/04 09:48

  Ο εγχώριος τουρισμός κύριος στόχος στο νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Βέροιας

 93. 15/04 19:10

  Ε.Ξ.Θεσσαλονίκης: Προβληματίζει η ανασφάλεια των επισκεπτών

 94. 15/04 16:06

  Π. Τατούλης: To IRONMAN θέτει την Πελοπόννησο στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος

 95. 15/04 15:22

  Περιφέρεια Κρήτης: Συναυλία στο Παρίσι με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων & την UNESCO

 96. 15/04 15:20

  Η Πάρος στην έκθεση Greek Travel Show

 97. 15/04 14:57

  H Thomas Cook παραδέχεται ότι παραβίασε τους όρους δανεισμού της

 98. 15/04 14:45

  Τοπική ΣΣΕ για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του Ηρακλείου μετά από 5 χρόνια

 99. 15/04 13:35

  Υποδοχή στους Φινλανδούς τουρίστες στη Ρόδο για τον Μαραθώνιο

 100. 15/04 13:31

  FedHATTA: Μεγάλες προοπτικές στην ισπανική αγορά- Επαφές τουριστικών γραφείων με Ισπανούς t.o's