Ναξιώτικη Αποκριά 2019: Εμπειρία χρωμάτων και ήχων - Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ναξιώτικη Αποκριά 2019: Εμπειρία χρωμάτων και ήχων - Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Με χρώματα, παραδόσεις, αναβιώσεις Διονυσιακών εθίμων και αυθόρμητα γέλια θα «γεμίσει» η Νάξος σε ένα από τα μεγαλύτερα αποκριάτικα γεγονότα της Ελλάδας, που διοργανώνουν ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για ακόμη μία χρονιά!

Το πλήθος επισκεπτών και κατοίκων που θα συμμετέχουν στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, θα μυηθούν στη Διονυσιακή μαγεία των Αποκριών από τα γραφικά χωριά έως το Ενετικό Κάστρο και από τα Ανθεστήρια έως τη σύγχρονη  Νάξο. Με τους «χρωματιστούς» Κορδελάτους να σαγηνεύουν και τους «θορυβώδεις» Κουδουνάτους να «αφυπνίζουν» τη διάθεση, οι μύθοι γίνονται πραγματικότητα και ζωντανεύουν στα γραφικά σοκάκια. Δεκάδες ευχάριστες εκπλήξεις θα «καραδοκούν» σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ενώ η εντυπωσιακή Λαμπαδηφορία και η Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού θα κορυφώσουν την εορταστική διάθεση σε ένα διαδραστικό σκηνικό  που οι Αποκριές στη Νάξο γίνονται μοναδική και αλησμόνητη εμπειρία! 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 | Βίντζι| 20:30

ΑΜΦΙ ΔΙΩΝΥΣΟΝ ΜΝΗΣΟΜΑΙ: Η Αριάδνη στη Νάξο και η αρπαγή του Διονύσου

Πίσω στα βάθη των αιώνων ένα καράβι με μαύρα πανιά ξεκινά από το Φάληρο την θλιβερή του πορεία για την Κρήτη. Μεταφέρει επτά νέους και επτά νέες από την Αθήνα ως θυσία στον Μινώταυρο. Ανάμεσα στους νέους και ο Θησέας, γιος του Αιγέα, βασιλιά της Αθήνας. Στόχος του να σκοτώσει τον Μινώταυρο. Φτάνοντας ο Θησέας στην Κνωσσό γνωρίζει την Αριάδνη, ετεροθαλή αδελφή του Μινώταυρου, κόρη του Μίνωα και της Πασιφάης. Αμέσως οι δύο νέοι ερωτεύονται. Η Αριάδνη τον βοηθά να βγει απ’ τον Λαβύρινθο μ’ ένα κουβάρι κλωστή. Έπειτα μπαίνουν στο πλοίο και ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα. Στο ταξίδι ωστόσο δυνατός βοριάς τούς ανάγκασε να αράξουν στη Νάξο. Κατεβαίνουν στο νησί και η Αριάδνη αποκοιμιέται σε μια κόγχη των βράχων της Πορτάρας. Εκεί, στο όνειρο του Θησέα, εμφανίζεται ο θεός Διόνυσος και του λέει ότι πρέπει να φύγει από το νησί χωρίς την Αριάδνη, αφού είναι γραφτό να μείνει εκεί και να γίνει γυναίκα του. Ο Θησέας τρομαγμένος υπακούει και φεύγει. Σε λίγο Μαινάδες και Σάτυροι κατεβαίνουν από τα κακοτράχαλα μονοπάτια του λόφου της Πορτάρας κρατώντας αναμμένους πυρσούς. Με χορό και τραγούδι υμνούν τον Διόνυσο και τον καλούν να εμφανιστεί. Ο Διόνυσος κατεβαίνει από το λόφο των Παλατιών, πλησιάζει την ξανθή Αριάδνη και την πείθει να τον παντρευτεί. Πάνω στους γαμήλιους χορούς ένα πειρατικό καράβι κάνει την εμφάνισή του. Βλέπουν τον Διόνυσο να χορεύει και υποθέτουν ότι είναι γόνος βασιλικής οικογένειας. Αποφασίζουν να τον απαγάγουν και να ζητήσουν πλούσια λύτρα. Πράγματι, οι πειρατές αράζουν ήσυχα στο Βίντσι, μπαίνουν στον χορό και ξαφνικά αρπάζουν τον Διόνυσο και τον ανεβάζουν με το ζόρι στο καράβι. Λίγο όμως κράτησε η χαρά τους. Ο Διόνυσος φανερώνει την θεϊκή του φύση με μια σειρά από θαύματα. Μάταια ένας γέρος πειρατής που αναγνώρισε ότι είναι ο θεός Διόνυσος παρακαλούσε τον καπετάνιο να τον ελευθερώσουν για να μην τους βρει η θεϊκή οργή. Ο Διόνυσος μεταμορφώνει όλους τους πειρατές σε δελφίνια, εκτός από τον γέρο, τον οποίο και τιμά για την ευσέβειά του. Κατεβαίνει από το καράβι και συνεχίζει το γαμήλιο γλέντι του μαζί με τις Μαινάδες και τους Σατύρους ξεσηκώνοντας την παραλία Βίντσι με θρακιώτικους χορούς και ξέφρενα τραγούδια. Ο Διόνυσος χαρίζει στην Αριάδνη ένα χρυσό στεφάνι, έργο του Ηφαίστου, και την φέρνει μαζί του στον Όλυμπο. Η θνητή Αριάδνη έφτασε έτσι να γίνει αθάνατη σύζυγος θεού.

Διοργάνωση: Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γουσόπουλος Χορογραφίες: Μαργαρίτα Τσίγκου

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 | ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ | Παραλία |21:30

Λευκό σεντόνι, ασπρόμαυρες μπογιές, στάχυα, αναμμένοι πυρσοί, ήχοι τυμπάνων και ιαχές συνθέτουν το σκηνικό της Λαμπαδηφορίας.

Το «βάπτισμα του πυρός» θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, στη Σχολή Ουρσουλινών αλλά και στον Άγιο Μηνά, όπου ξεκινάει η προετοιμασία και το ντύσιμο των Λαμπαδηφόρων. Με τη συνοδεία ήχων από τύμπανα και κρατώντας δάδες αναμμένες, οι λαμπαδηφόροι θα κατευθυνθούν στην παραλία, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική πομπή και ατμόσφαιρα, που μόνο στη Νάξο μπορείτε να συναντήσετε. 

Λάβετε μέρος κι εσείς στις λαμπαδηφορίες και ελάτε στα σημεία συνάντησης, στις 19:00, έχοντας μαζί σας ένα λευκό σεντόνι. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τσαμπούνες και ντουμπάκια στην Πλατεία Μανδηλαρά

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 | ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019 | Παραλία | 15:30

Οι εκδηλώσεις του αποκριάτικου τριημέρου κορυφώνονται το μεσημέρι της Κυριακής με τη Μεγάλη Παρέλαση. Ομάδες καρναβαλιστών θα παρελάσουν με νέα και εντυπωσιακά άρματα, σκορπώντας ζωντάνια και κέφι στους επισκέπτες και σε όσους παρακολουθήσουν την παρέλαση. Η πομπή θα ξεκινήσει στις 3:30

Εκδηλώσεις στα χωριά της Νάξου

Τα αποκριάτικα έθιμα αναβιώνουν στα χωριά της Νάξου. Κορδελάτοι και κουδουνάτοι δίνουν ξεχωριστό χρώμα και ήχο στη Ναξιώτικη αποκριά.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Δευτέρα 4 Μαρτίου 

ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ| Κυνίδαρος, Μέλανες | 11:00 – 19:00

Κορδελάδες από τις Μέλανες θα επισκεφθούν τον Κυνίδαρο (11:00-18:00 στου Κλουβάτου) και θα συνεχίσουν το γλέντι στις Μέλανες (στις 19:00 στο κατάστημα Βασίλη Ξενάκη). Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας»

Τρίτη 5 Μαρτίου 

ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ | Εγγαρές, Κορωνοχώρι, Μέλανες | 12:00 – 19:00

Κορδελάδες από τις Μέλανες θα επισκεφθούν τα χωριά Εγγαρές (12:00-16:00 στο κατάστημα Καπετανάκη), Κορωνοχώρι (16:00- 19:00 στου Μουσάτου) και θα συνεχίσουν το γλέντι στις Μέλανες (στις 19:00 στο κατάστημα Γιώργη Ξενάκη). Υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας»

Παρασκευή 8 Μαρτίου 

ΑΜΦΙ ΔΙΩΝΥΣΟΝ ΜΝΗΣΟΜΑΙ: Η Αριάδνη στη Νάξο και η Αρπαγή του Διονύσου | Βίντσι | 20:30

Κάτω από τον Ναό του Απόλλωνα, ο μύθος συναντά την μακραίωνη ιστορία της Νάξου, με την αναπαράσταση της άφιξης του Θησέα και της Αριάδνης, τον γάμο της με τον Διόνυσο και την αρπαγή του θεού από τους Τυρρηνούς πειρατές. Σάτυροι και Μαινάδες πλαισιώνουν ένα σκηνικό μυσταγωγίας. 

Σάββατο 9 Μαρτίου 

ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ | Παραλία | 21:30

Λευκό σεντόνι, ασπρόμαυρες μπογιές, στάχυα, αναμμένοι πυρσοί, ήχοι τυμπάνων και ιαχές συνθέτουν το σκηνικό της Λαμπαδηφορίας. Ελάτε κι εσείς στη Σχολή Ουρσουλινών και στο Θεατράκι του Αγίου Μηνά στις 19:00 και πάρτε μέρος στην ξέφρενη πομπή. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τσαμπούνες και ντουμπάκια στην Πλατεία Μανδηλαρά.

Κυριακή 10 Μαρτίου 

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ | Παραλία | 15:30

Η Μεγάλη Παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία της Χώρας. Ομάδες καρναβαλιστών θα παρελάσουν με νέα και εντυπωσιακά άρματα, σκορπώντας ζωντάνια και κέφι στους επισκέπτες και σε όσους παρακολουθήσουν την παρέλαση. 

ΚΟΡΔΕΛΑΤΟΙ | Αγερσανί | 13:30

Γλέντι με τους Κορδελάτους στην κεντρική πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα. Διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου. Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου.

ΚΟΡΔΕΛΑΤΟΙ | Βίβλος |13.00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Τριπόδων οργανώνει παραδοσιακό γλέντι με τους Κορδελάτους στην πλατεία του χωριού.

ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΟΙ| Απείρανθος | 15:00

Ζωσμένοι με κουδούνια και κρατώντας διονυσιακούς φαλλούς, οι Κουδουνάτοι προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο στα σοκάκια του χωριού για να υποδεχτούν την εαρινή περίοδο και να ξορκίσουν τα κακά πνεύματα. Γλέντι με τραγούδια και χορούς, που διαρκεί έως αργά το βράδυ.

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

ΚΟΥΛΟΥΜΑ| Φιλώτι – Πλάτανος | 10:00

Το Φιλώτι υποδέχεται για μια ακόμα χρονιά την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής με πλούσια νηστίσιμα εδέσματα και άφθονες λαγάνες, με παραδοσιακή μουσική, τσαμπούνες και τουμπάκια αλλά και με τους Κουδουνάτους να χαρίζουν ξεχωριστούς ήχους. 

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Σέικ, Salsa και Διπλοπενιές | 11 & 13 Μαρτίου | Θέατρο Ιάκ. Καμπανέλλης | 20:30

O Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Νάξου «Χοροέκφραση» και η χορευτική ομάδα Street Latin Danzart παρουσιάζoυν το musical «Σέικ, Salsa και Διπλοπενιές». Εμπνευσμένο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τη γνωστή σε όλους μας ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», με πολλές «αξώτικες» παρεμβάσεις, υπόσχονται ένα απολαυστικό χορευτικό ταξίδι με πολλές δόσεις γέλιου. Είσοδος Ελεύθερη.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/03 14:18

    Επιμελητήριο Ηρακλείου | Έπαινοι για τη στήριξη του Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα ξενοδοχεία

  2. 29/03 14:16

    Cirium: Πόσο έχουν αυξηθεί οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από το 2019

  3. 29/03 14:13

    Μέχρι τις 8 Απριλίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024»

  4. 29/03 14:08

    Aπό τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου το τρίτο Γαστρονομικό Φεστιβάλ της Κορινθίας

  5. 29/03 13:58

    ΥΠΑ | +15,7% η επιβατική κίνηση τον Φεβρουάριο, +12,2% στο δίμηνο

  6. 29/03 11:43

    Τρίτο This is Athens – City Festival: 32 ημέρες, 250 εκδηλώσεις σε 129 γειτονιές

  7. 29/03 11:18

    Brown Hotels: Νέο πρόγραμμα σπουδών στον τουρισμό, νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

  8. 29/03 10:38

    Η TUI προβλέπει αύξηση αφίξεων 10% το 2024 στην Ελλάδα

  9. 29/03 10:31

    Δυναμική "εισβολή" της Google στον σχεδιασμό διακοπών με τη χρήση συστάσεων και τεχνητής νοημοσύνης

  10. 29/03 10:12

    Co-Lab Rhodes | Πώς η Ρόδος θα γίνει φάρος για τον αειφόρο τουρισμό - παρουσίαση από την TUI

  11. 29/03 09:57

    Καθολικό Πάσχα τον Μάρτιο | Οι ξενοδόχοι στη Μαγιόρκα προβληματίζονται

  12. 29/03 07:59

    Η Ελλάδα στην 5η θέση των κυριότερων επενδυτριών χωρών στη Ρουμανία

  13. 29/03 07:58

    Οι τιμές πώλησης πολυτελών ακινήτων στις δημοφιλέστερες περιοχές του Μιλάνου

  14. 29/03 07:11

    Διαγωνισμός 140.000 ευρώ για διαμονή και ημιδιατροφή σε ξενοδοχεία

  15. 29/03 07:08

    Σε ποιους κλάδους δραστηριοποιούνται οι 450 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στα Εμιράτα

  16. 29/03 07:01

    Τουριστική προβολή, μέσω του GRis FESTIVAL, στη Νέα Υόρκη

  17. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  18. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  19. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  20. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  21. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  22. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  23. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  24. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  25. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  26. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  27. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  28. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  29. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  30. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  31. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  32. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  33. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  34. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  35. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  36. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  37. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  38. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  39. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  40. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  41. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  42. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  43. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  44. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  45. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  46. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  47. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  48. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  49. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  50. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  51. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  52. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  53. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  54. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  55. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  56. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  57. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  58. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  59. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  60. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  61. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  62. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  63. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  64. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  65. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  66. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  67. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  68. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  69. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  70. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  71. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  72. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  73. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  74. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  75. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  76. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  77. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  78. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  79. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  80. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  81. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  82. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  83. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  84. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  85. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  86. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  87. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  88. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  89. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  90. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  91. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  92. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  93. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  94. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  95. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  96. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  97. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  98. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  99. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  100. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο