Αdecco Group, ManpowerGroup, Randstad: Παγκόσμια συμμαχία για την αντιμετώπιση της εργασιακής κρίσης

Αdecco Group, ManpowerGroup, Randstad: Παγκόσμια συμμαχία για την αντιμετώπιση της εργασιακής κρίσης

Κοινή ανοιχτή επιστολή εξέδωσαν και συνυπέγραψαν οι τρεις παγκόσμιοι ηγέτες στον κλάδο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, ManpowerGroup, Randstad και Adecco Group, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με στόχο την ενεργοποίηση των εταιρειών και εργαζομένων για την ασφαλή επιστροφή στην εργασία. Επιτακτική η ανάγκη για την προώθηση βέλτιστων πρακτικών και συνεργασία για την προετοιμασία της αγοράς εργασίας όπως αναδύεται στην μετα-πανδημική εποχή.

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των τριών μεγαλύτερων Ομίλων παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στον κόσμο, απευθύνουν πρόσκληση για την ανάληψη δράσεων και την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών που δραστηριοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο στην αγορά εργασίας, με στόχο τη μέγιστη δυνατή προσαρμογή τους στη νέα κανονικότητα. 

Η πανδημική κρίση έχει δημιουργήσει, αναμφισβήτητα, πρωτοφανείς προκλήσεις για τους ανθρώπους και τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Όπως επισημαίνεται, η αγορά εργασίας και όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή χρειάζεται να προσαρμοστούν άμεσα στη νέα πραγματικότητα, εκεί όπου η κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλα αυστηρά μέτρα θα αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας. Με αυτόν τον τρόπο θα περιοριστεί η οικονομική ύφεση και κατ’ επέκταση ο αντίκτυπός της στο επίπεδο ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στην κοινή επιστολή τους οι κκ. Jacques van den Broek, CEO, Randstad NV, Alain Dehaze, CEO, The Adecco Group και Jonas Prising, CEO, ManpowerGroup,   «Απαιτούνται τώρα επείγουσες ενέργειες για να είμαστε σε θέση να δούμε την επιστροφή των ανθρώπων με ασφάλεια ξανά στις εργασίες τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Η τοποθέτηση των ενεργειών αυτών στον σωστό χρόνο μάλιστα είναι ένας παράγοντας πολύ κρίσιμος για την οικονομία. Και βέβαια, η επιστροφή μας θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις λαμβάνοντας υπόψη τις χώρες και τους κλάδους της οικονομίας, όπως επίσης και το στοιχείο της ίδιας της εξέλιξης του ιού τους επόμενους μήνες ανά τον κόσμο. Απαιτείται λοιπόν, αγαστή συνεργασία και συντονισμός από πολλά εμπλεκόμενα μέρη, ξεκινώντας από τους εργοδότες και τις κυβερνήσεις, φτάνοντας μέχρι και τα συνδικάτα και ινστιτούτα, για την προετοιμασία της νέας εργασιακής κανονικότητας.»

Κρίνοντας πόσο επιτακτική είναι η στιγμή για ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τη διασφάλιση της εργασίας εκατομμυρίων ανθρώπων, οι παγκόσμιοι ηγέτες Adecco Group, ManpowerGroup και Randstad ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να συμβάλουν από κοινού στην προετοιμασία για τη νέα κανονικότητα, ώστε να επιτευχθεί η επιστροφή των ανθρώπων στην εργασία με ασφάλεια και η δυναμική επανεκκίνηση των επιχειρήσεων και των εθνικών οικονομιών. Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνο το 2018, ο κλάδος των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού εξασφάλισε εργασία σε περίπου 60 εκατομμύρια εργαζόμενους σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο.

Υπό αυτό το πρίσμα, εδράζεται η ιδέα πίσω από τη δημιουργία αυτής της συμμαχίας, στο πλαίσιο της οποίας, ο κλάδος είναι πρόθυμος να παρέχει εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία, την ώρα που σχεδιάζεται ο τρόπος επιστροφής στην νέα κανονικότητα και της επανεκκίνησης της αγοράς.

Οι ενέργειες της συμμαχίας βασίζονται στην ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών σχετικά με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, τα οποία είτε πρέπει να θεσπιστούν από την αρχή είτε να ανανεωθούν στο πλαίσιο της νέας  «προσωρινής» οικονομίας που προϋποθέτει την κοινωνική αποστασιοποίηση. Είναι ζωτικής σημασίας αυτές οι πρακτικές να διοχετευτούν σε πολλούς κλάδους και χώρες και να δημιουργηθούν νέα κανάλια για την κλιμάκωση αποτελεσματικών πρωτοκόλλων που θα ενεργοποιηθούν ταχύτατα, παρέχοντας έτσι το αίσθημα  ασφάλειας στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Κλείνοντας την ανοιχτή επιστολή τους, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της ManpowerGroup, Randstad και Adecco Group, απευθύνουν πρόσκληση στους εργοδότες, τα συνδικάτα και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συστρατευτούν σε αυτή τη συμμαχία ενώ την ίδια στιγμή,  επιχειρούνται παρεμβάσεις  στις κυβερνήσεις να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν αυτές τις προσπάθειες, ώστε οι εταιρείες και οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στην εργασία τους με τρόπο ασφαλή που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν παραγωγικοί.

Οι δηλώσεις των επικεφαλής στην Ελλάδα

Σχολιάζοντας την ιστορική αυτή πρωτοβουλία σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, οι επικεφαλής των Ομίλων στην Ελλάδα κα. Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Cluster Head του Ομίλου Adecco σε Ελλάδα και Βουλγαρία και κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος  ManpowerGroup Ελλάδος , τονίζουν:

“Η συμμαχία αυτή υπηρετεί ένα βασικό σκοπό: να συμβάλει ουσιαστικά στην προετοιμασία αλλά και την επιτάχυνση της ασφαλούς επιστροφής στην εργασία εκατομμυρίων ανθρώπων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν αβέβαιο μετασχηματισμό του εργασιακού καθεστώτος. Αυτή η σύμπραξη αποτελεί μια υπενθύμιση πως οι εταιρείες μπορούν να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο σε προκλήσεις όπως αυτή που βιώνουμε τώρα, επιδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο μπροστά σε παγκόσμιες κρίσεις. Και αυτό κάνουμε πράξη μέσα από αυτή τη συνεργασία. Πρόκειται για μια ευκαιρία - και ως τέτοια την βλέπουμε, για τη συλλογική ευθύνη.

Η προάσπιση  των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η διασφάλιση της υγείας τους όχι μόνο στον χώρο εργασίας τους αλλά και της ευζωίας τους εν γένει, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους. Μπροστά λοιπόν σε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα που θα μας απασχολήσει το προσεχές διάστημα, επιδιώκουμε μέσα από αυτή τη συμμαχία την προώθηση καλών πρακτικών και λύσεων για να υποστηρίξουμε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Το μέλλον της εργασίας προβλέπεται ότι θα παρεκκλίνει από την συμβατική μέχρι σήμερα συνήθη κανονικότητα και αυτό πρέπει να το εξετάσουμε εποικοδομητικά για να συνεισφέρουμε στη μέγιστη δυνατή υποστήριξη των εργαζομένων μπροστά σε έναν καινούργιο κόσμο εργασίας με άλλες απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να βρούμε ένα πεδίο εξισορρόπησης, για να διασφαλίσουμε τον περιορισμό των κινδύνων για το ανθρώπινο δυναμικό παράλληλα με τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Σε αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να προσκαλέσουμε και άλλους φορείς και θεσμούς να συμμετέχουν, σε έναν ανοιχτό διάλογο για να συντονίσουμε τους τρόπους, ώστε να δούμε ξανά τους ανθρώπους πρώτα, και κατ’ επέκταση τις οικονομίες να ανθίζουν και πάλι.” 

Στην Ελλάδα, η πρωτοβουλία των τριών εταιρειών στηρίζεται και από το θεσμικό φορέα του κλάδου, την ΕΝΙΔΕΑ (Ένωση Ιδιωτικών Εταιρειών Απασχόλησης).

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/03 14:18

    Επιμελητήριο Ηρακλείου | Έπαινοι για τη στήριξη του Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα ξενοδοχεία

  2. 29/03 14:16

    Cirium: Πόσο έχουν αυξηθεί οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από το 2019

  3. 29/03 14:13

    Μέχρι τις 8 Απριλίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024»

  4. 29/03 14:08

    Aπό τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου το τρίτο Γαστρονομικό Φεστιβάλ της Κορινθίας

  5. 29/03 13:58

    ΥΠΑ | +15,7% η επιβατική κίνηση τον Φεβρουάριο, +12,2% στο δίμηνο

  6. 29/03 11:43

    Τρίτο This is Athens – City Festival: 32 ημέρες, 250 εκδηλώσεις σε 129 γειτονιές

  7. 29/03 11:18

    Brown Hotels: Νέο πρόγραμμα σπουδών στον τουρισμό, νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

  8. 29/03 10:38

    Η TUI προβλέπει αύξηση αφίξεων 10% το 2024 στην Ελλάδα

  9. 29/03 10:31

    Δυναμική "εισβολή" της Google στον σχεδιασμό διακοπών με τη χρήση συστάσεων και τεχνητής νοημοσύνης

  10. 29/03 10:12

    Co-Lab Rhodes | Πώς η Ρόδος θα γίνει φάρος για τον αειφόρο τουρισμό - παρουσίαση από την TUI

  11. 29/03 09:57

    Καθολικό Πάσχα τον Μάρτιο | Οι ξενοδόχοι στη Μαγιόρκα προβληματίζονται

  12. 29/03 07:59

    Η Ελλάδα στην 5η θέση των κυριότερων επενδυτριών χωρών στη Ρουμανία

  13. 29/03 07:58

    Οι τιμές πώλησης πολυτελών ακινήτων στις δημοφιλέστερες περιοχές του Μιλάνου

  14. 29/03 07:11

    Διαγωνισμός 140.000 ευρώ για διαμονή και ημιδιατροφή σε ξενοδοχεία

  15. 29/03 07:08

    Σε ποιους κλάδους δραστηριοποιούνται οι 450 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στα Εμιράτα

  16. 29/03 07:01

    Τουριστική προβολή, μέσω του GRis FESTIVAL, στη Νέα Υόρκη

  17. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  18. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  19. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  20. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  21. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  22. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  23. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  24. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  25. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  26. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  27. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  28. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  29. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  30. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  31. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  32. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  33. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  34. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  35. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  36. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  37. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  38. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  39. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  40. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  41. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  42. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  43. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  44. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  45. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  46. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  47. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  48. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  49. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  50. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  51. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  52. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  53. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  54. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  55. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  56. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  57. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  58. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  59. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  60. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  61. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  62. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  63. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  64. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  65. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  66. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  67. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  68. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  69. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  70. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  71. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  72. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  73. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  74. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  75. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  76. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  77. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  78. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  79. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  80. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  81. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  82. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  83. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  84. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  85. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  86. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  87. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  88. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  89. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  90. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  91. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  92. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  93. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  94. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  95. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  96. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  97. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  98. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  99. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  100. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο