Οι 15 χώρες που ανοίγουν για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες – Πώς και πότε θα γίνει αυτό

Α Decrease font Enlarge font
Οι 15 χώρες που ανοίγουν για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες – Πώς και πότε θα γίνει αυτόΠηγή φωτό: Pixabay

Δεκαπέντε χώρες ανοίγουν στα σύνορά τους στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι, καθώς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι τα διαβατήρια εμβολιασμών και τα τεστ θα αποτελέσει το κλειδί για να ανοίξει ο ευρωπαϊκός τουρισμός.

Παρότι κάθε χώρα έχει διαφορετικές πολιτικές υποδοχής στα σύνορα όσον αφορά τις αφίξεις από τη Βρετανία, οι 15 χώρες είναι οι ακόλουθες...

Εσθονία

Έχει άρει ήδη την καραντίνα για εμβολιασμένους ταξιδιώτες και όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, από την 1η Φεβρουαρίου, η καραντίνα 10 ημερών και τα τεστ δεν είναι υποχρεωτικά για όσους ταξιδιώτες έχουν εμβολιαστεί μέσα στο προηγούμενο εξάμηνο και όσους έχουν ανακάμψει από τον ιό το προηγούμενο εξάμηνο.

Για την απόδειξη των παραπάνω γίνεται δεκτό επίσημο έντυπο από ψηφιακά συστήματα υγείας άλλων χωρών.

Ρουμανία

Στις 18 Ιανουαρίου, η ρουμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και φτάνουν στη Ρουμανία μετά από δέκα ημέρες από τη δεύτερη δόση, δεν θα περνούν από καραντίνα.

Όποιος δεν μπορεί να προσκομίσει απόδειξη εμβολιασμού θα πρέπει να προσκομίσει απόδειξη αρνητικού πιστοποιητικού τεστ Covid-19, το οποίο θα πρέπει να έχει γίνει το πολύ 72 ώρες πριν την είσοδο στη χώρα και θα περνά από καραντίνα 14 ημερών κατά την άφιξη.

Γεωργία

Τον περασμένο μήνα η Γεωργία ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ξανά για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες. "Πολίτες όλων των χωρών που ταξιδεύουν αεροπορικώς από οποιαδήποτε χώρα μπορούν να εισέλθουν στη Γεωργία εάν παρουσιάσουν το έγγραφο που επιβεβαιώνει την πλήρη πορεία (δύο δόσεις) οποιουδήποτε εμβολιασμού Covid-19 στα συνοριακά σημεία ελέγχου της Γεωργίας", δήλωσε η κυβέρνηση της Γεωργίας.

Οι επισκέπτες που δεν έχουν εμβολιαστεί και που έχουν βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο δύο εβδομάδες πριν από την άφιξή τους στην Εσθονία θα περνούν από 12 ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας και θα πρέπει να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία αρνητικού τεστ PCR εντός 72 ωρών από το ταξίδι.

Πολωνία

Η Πολωνία αίρει την υποχρεωτική περίοδο απομόνωσης δέκα ημερών για αφίξεις εμβολιασμένων ταξιδιωτών. Η συμβουλή του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει: Δεν χρειάζεται να αυτοαπομονωθείτε εάν έχετε εμβολιαστεί πλήρως και προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού για εμβόλιο εγκεκριμένο από την ΕΕ.

Λίβανος

Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες μπορούν ήδη να αποφύγουν την καραντίνα στο Λίβανο. Το Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει: Οι διπλωμάτες και οι οικογένειές τους, οι επίσημες αντιπροσωπείες και οι αξιωματούχοι της UNFIL εξαιρούνται από τα μέτρα καραντίνας, καθώς και όσοι έχουν εμβολιαστεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν αποδείξεις εμβολιασμού τους και έπειτα από τεστ PCR κατά την άφιξή τους ως προληπτικό μέτρο.

Σεϋχέλλες

Από τις 25 Μαρτίου, όλοι (με εξαίρεση τους ταξιδιώτες από τη Νότια Αφρική) θα γίνονται δεκτοί, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού τους. Η απαίτηση καραντίνας θα μειωθεί για όσους έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου Covid, αν και προς το παρόν όλες οι αφίξεις (ακόμη και οι εμβολιασμένοι) θα πρέπει να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία αρνητικού τεστ Covid-19 που έχει γίνει εντός 72 ωρών από την αναχώρηση.

Κύπρος

Η Κύπρος ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει την είσοδο Βρετανών επισκεπτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 χωρίς περιορισμούς από την 1η Μαΐου.

"Έχουμε ενημερώσει τη βρετανική κυβέρνηση ότι από την 1η Μαΐου θα διευκολύνουμε την άφιξη Βρετανών υπηκόων που έχουν εμβολιαστεί ... έτσι ώστε να μπορούν να επισκεφθούν την Κύπρο χωρίς αρνητικό τεστ ή καραντίνα", δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδιος στο Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων. Οι επισκέπτες θα πρέπει να εμβολιαστούν με εμβόλια εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, είπε.

Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει ανακοινώσει ότι θα δέχεται εμβολιασμένους τουρίστες από τις 14 Μαΐου.

«Οι τουρίστες θα είναι ευπρόσδεκτοι εάν πριν από το ταξίδι είτε εμβολιάζονται, είτε έχουν αντισώματα, ή αρνητικά τεστ. Όλοι οι τουρίστες θα υποβληθούν σε τυχαίες δοκιμές», δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Η Ελλάδα έχει ήδη συμφωνήσει αερογέφυρα με το Ισραήλ, που επιτρέπει στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν μεταξύ των δύο χωρών.

Ισπανία

Η Υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας, Μαρία Ρέις Μαρότο, δήλωσε στις 10 Μαρτίου ότι η χώρα "θα μπορούσε να αρχίσει να εφαρμόζει το ψηφιακό διαβατήριο το Μάιο".

Όπως τόνισε, οι Ισπανοί υπουργοί ελπίζουν να έχουν έτοιμη τη σχετική τεχνολογία πριν από τη διεθνή έκθεση τουρισμού, FITUR, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 19 Μαΐου.

Η κ. Μαρότο προειδοποίησε, ωστόσο, ότι η εφαρμογή οποιουδήποτε συστήματος διαβατηρίου εμβολίων θα εξαρτηθεί από τα ποσοστά διασποράς του ιού στην Ισπανία και την ταχύτητα των εμβολιασμών.

Πορτογαλία

Την περασμένη εβδομάδα, η υπουργός Τουρισμού της Πορτογαλίας, Rita Marques, δήλωσε στο BBC: «Πιστεύω ότι η Πορτογαλία θα επιτρέψει σύντομα στα ταξίδια χωρίς περιορισμούς, όχι μόνο για άτομα που έχουν εμβολιαστεί, αλλά και για άτομα που έχουν ανοσία ή που έχουν αρνητικό τεστ. Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να καλωσορίσουμε τους πρώτους Βρετανούς τουρίστες από τις 17 Μαΐου».

Τόνισε ότι η κατάσταση στην Πορτογαλία είναι «σταθερή» και όπως δήλωσε, «Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα Μαΐου».

Το νησί της Μαδέρα καλωσορίζει ήδη ταξιδιώτες με αποδεικτικά στοιχεία για τον εμβολιασμό τους.

Ισραήλ

Η χώρα αυτή τη στιγμή ηγείται του ρυθμού εμβολιασμών. Πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού του έχει κάνει την πρώτη δόση – ποσοστό μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Επιπλέον, το Ισραήλ έχει αναπτύξει αερογέφυρα με την Ελλάδα για εμβολιασμένους ταξιδιώτες, στην οποία ελπίζει να μπει και η Κύπρος. Όλες οι αφίξεις μεταξύ των χωρών μπορούν να αποφύγουν την καραντίνα κατά την άφιξη με απόδειξη ανοσίας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση έκανε κινήσεις για να επεκτείνει την αερογέφυρα αργότερα μέσα στο έτος. Το Υπουργείο Τουρισμού ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία με τίτλο «Φέρτε τον τουρισμό πίσω στο Ισραήλ», της οποίας ηγείται το μοντέλο Shir Elmaliach, και η χώρα αναμένεται να ανοίξει για τους διεθνείς ταξιδιώτες στα μέσα του 2021.

Ταϊλάνδη

Οι ταξιδιώτες προς το παρόν χρειάζεται να περνούν από υποχρεωτική καραντίνα 15 ημερών σε ξενοδοχείο, ωστόσο η χώρα επιδιώκει να άρει τους περιορισμούς για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Αναμένεται ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος «Welcome Back to Thailand Again», οποιοσδήποτε μπορεί να αποδείξει ότι έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου θα μπορεί να εισέλθει χωρίς καραντίνα έως το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Ουγγαρία

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας δήλωσε ότι μπορεί να απαιτεί από τους επισκέπτες να αποδεικνύουν την κατάσταση εμβολιασμού τους για να αποκτούν πρόσβαση στη χώρα μέσω μιας εφαρμογής που θα δείχνει την ανοσία στον Covid-19.

Ισλανδία

Τον περασμένο μήνα, η Ισλανδία έγινε μια από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κατάργησε την καραντίνα και τα τεστ για κατοίκους της που επέστρεφαν στη χώρα με διεθνές πιστοποιητικό εμβολιασμού. Των μέτρων αυτών εξαιρούνται επίσης όσοι μπορούν να αποδείξουν την ανοσία τους.

«Στόχος είναι να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των ατόμων μεταξύ των χωρών, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολίου στα σύνορα και στη συνέχεια να απαλλάσσονται από τα μέτρα ελέγχου σύμφωνα με τους κανόνες της εν λόγω χώρας», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Αυτό ισχύει κυρίως για τους υπηκόους και τους κατοίκους της χώρας που επιστρέφουν στην Ισλανδία, αλλά και για τους υπηκόους τρίτων χωρών που εξαιρούνται από τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς (δηλαδή, ταξιδεύουν για ουσιώδη σκοπό). Όταν αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, όλοι οι υπήκοοι τρίτων χωρών θα μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, χωρίς καραντίνα, με διεθνές πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Χαβάη

Η Χαβάη μπορεί να άρει την καραντίνα για τους επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης της τουριστικής της βιομηχανίας.

Οι ισχύοντες κανόνες του απαιτούν 10 ημέρες υποχρεωτική αυτο-απομόνωση, εκτός εάν μπορεί να προσκομιστεί αρνητικό τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών από την άφιξη.

Ωστόσο, η κυβέρνηση δήλωσε ότι οι αρχές εξετάζουν τρόπους με τους  οποίους θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα διαβατήριο εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες, οδηγώντας πιθανόν σε άρση της καραντίνας για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Αυτό θα μπορούσε να προβλέπει ότι οι εμβολιασμένους ταξιδιώτες θα λαμβάνουν ηλεκτρονικό κωδικό που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στα νησιά και υπάρχουν ελπίδες ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα θα μπορούσε να ξεκινήσει ήδη από τον Μάρτιο.

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 08/05 09:58

  Σαουδική Αραβία: Στόχος για τουριστικές εισπράξεις 25,2 δισ. δολ. έως το 2025

 2. 08/05 08:55

  Πορτογαλία: 19 δισ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης για την επανεκκίνηση της οικονομίας της

 3. 07/05 22:06

  Ομοσπονδία Κύκλος: Διευκρινίσεις για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια

 4. 07/05 20:50

  Βρετανικός τουρισμός: 12 χώρες στην πράσινη λίστα- Στην πορτοκαλί Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία- Στο κόκκινο η Τουρκία

 5. 07/05 18:18

  Ανοίγουν τα Μουσεία στις 14 Μαΐου με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα

 6. 07/05 18:06

  LOT: Περισσότερες πτήσεις φέτος προς Ελλάδα ακόμη και από το 2019

 7. 07/05 17:58

  Γερμανία: Νόμος καθιερώνει "ελευθερίες" για τους εμβολιασμένους- χωρίς καραντίνα από τις διακοπές

 8. 07/05 17:53

  Προβολή της Μήλου από διεθνή μέσα ενημέρωσης

 9. 07/05 14:30

  Μαδέρα: Δωρεάν τεστ PCR στους τουρίστες

 10. 07/05 13:27

  Βίντεο: Η εντυπωσιακή παραλία Λευκή που θα σου πάρει το μυαλό!

 11. 07/05 13:24

  Η ελληνική λίμνη που μοιάζει να ενώνεται με τη θάλασσα!

 12. 07/05 12:38

  Η Πάρος στην διαδικτυακή έκθεση της Βιέννης

 13. 07/05 12:27

  Πανελλήνια Ομοσπονδία "ΚΥΚΛΟΣ": Προβλήματα στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» για το έτος 2021

 14. 07/05 12:22

  Viking: Νέα κρουαζιέρα στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021

 15. 07/05 11:56

  Αυτές είναι οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα για Αμερικανούς τουρίστες αυτό το καλοκαίρι

 16. 07/05 11:38

  Ά. Γκερέκου: Η ελληνική-κυπριακή διατροφή είναι θησαυρός για τις δύο χώρες

 17. 07/05 11:37

  Η Γερμανία επιδιώκει να ανοίξει τα ταξίδια στην Τουρκία

 18. 07/05 11:24

  Η Gulf Air πετά, για πρώτη φορά στην ιστορία της, προς Σαντορίνη και Μύκονο

 19. 07/05 11:15

  Spiegel: Πλαστά «πιστοποιητικά ελευθερίας» στη Γερμανία

 20. 07/05 11:05

  Telegraph: Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία δεν θα είναι στους πράσινους προορισμούς των Βρετανών - Tι ισχύει για την Ελλάδα

 21. 07/05 10:56

  ΥΠΕΞ Ελλάδας & Μπαχρέιν: Συμφωνία αμοιβαίας αναγνώρισης πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του Covid

 22. 07/05 10:51

  ΠΟΕΕΤ: Επιτακτική ανάγκη να κηρυχθεί η κλαδική σύμβαση ξενοδοχοϋπαλλήλων υποχρεωτική

 23. 07/05 10:47

  ForwardKeys: 7 ελληνικοί προορισμοί στους 10 πιο δημοφιλείς για τους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι

 24. 07/05 10:11

  Αντώνης Καρατάσος: Να υιοθετηθεί η πρόταση του κ.Σαρούκου για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

 25. 07/05 10:06

  Εγκρίσεις για νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω

 26. 07/05 10:05

  Πράσινο φως για αλλαγή χρήσης 2 κτιρίων σε ξενοδοχεία στην Κρήτη

 27. 07/05 10:00

  Κέντρο τουριστικής υποδοχής για την πληροφόρηση των επισκεπτών της κοιλάδας Νέστου

 28. 07/05 09:58

  Έως τις 12 τα μεσάνυχτα ανοιχτά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές της Αργολίδας όταν λήξουν τα μέτρα

 29. 07/05 09:56

  Γερμανία: Kίνητρα για επενδύσεις που στοχεύουν στην προστασία του κλίματος και τη βιωσιμότητα

 30. 07/05 09:52

  Rai Uno: Αφιέρωμα 50' σε Πάρο και Σαντορίνη

 31. 07/05 09:49

  Τη Δευτέρα 10/5 η προμήθεια των δωρεάν self tests για τους εργαζόμενους σε 8 κλάδους

 32. 07/05 09:05

  Vito Tourer Dark Edition: Το αστέρι του τουρισμού

 33. 06/05 18:52

  Mεγάλη επένδυση του εμιρατινού ομίλου ΜΑSDAR στην Ελλάδα σε συνεργασία με την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου και την Autohellas

 34. 06/05 15:55

  Ομοσπονδία Κύκλος: Περυσινά δεδομένα στην ιστοσελίδα του Τουρισμός για Όλους

 35. 06/05 15:50

  Διαδικτυακή ημερίδα την Κυριακή 9 Μαΐου ο «Αγροτουρισμός στην Κρήτη»

 36. 06/05 14:19

  Πόλος έλξης κινηματογραφικών γυρισμάτων το Κατάκολο

 37. 06/05 14:15

  EOT: Προβολή της Αστυπάλαιας και του ελληνικού Πάσχα στην Κίνα

 38. 06/05 13:44

  Παρέμβαση Πατούλη για την τουριστική προβολή της Αθήνας και άλλων Περιφερειών της Ευρώπης

 39. 06/05 13:33

  Ρωσική τηλεοπτική παραγωγή στην Πάρο

 40. 06/05 13:28

  Βίντεο: Οι γιγάντιοι - μυστηριώδεις κρατήρες στην Αργολίδα

 41. 06/05 13:26

  Μια ήσυχη παραλία μια ανάσα από την Αθήνα: Η άγνωστη μικρή παραλία στην Αττική

 42. 06/05 13:15

  Κ.Νοτοπούλου: Έρμαιο της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης το άνοιγμα του Τουρισμού

 43. 06/05 13:14

  Η TUI θα προσφέρει στους πελάτες της τεστ από 20 λίρες

 44. 06/05 12:58

  Holland America: Ξεκινούν τον Αύγουστο κρουαζιέρες στην Ελλάδα

 45. 06/05 12:36

  Έρευνα USTOA: Επανέρχεται η αισιοδοξία για ανάκαμψη του τουρισμού στις ΗΠΑ- Τρίτος top προορισμός η Ελλάδα για το 2022

 46. 06/05 12:32

  Βαρόμετρο Criteo: Το 75% των Γερμανών επιθυμούν να ταξιδέψουν το ερχόμενο 6μηνο - Η Ελλάδα στους top προορισμούς

 47. 06/05 12:08

  Τριπλή διεθνής διάκριση για τον νέο φωτισμό της Ακρόπολης

 48. 06/05 12:04

  Γρ.Τάσιος: "Είμαστε κυριολεκτικά στο last second - Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο καλύτερες προσδοκίες για κρατήσεις"

 49. 06/05 11:53

  Μπορεί να βοηθήσει το digital marketing αυτή την σεζόν;

 50. 06/05 11:49

  Eυχάριστη έκπληξη για τον τουρισμό το β΄εξάμηνο, αν εξελιχθούν καλά τα της πανδημίας

 51. 06/05 11:45

  Μιλώντας... Βραχυχρόνια - Θέσπιση κανόνων και ελεγκτική διαδικασία από τις ΠΥΤ

 52. 06/05 11:37

  FedHATTA: Τα πρωτόκολλα που εκκρεμούν για τον συνεδριακό τουρισμό

 53. 06/05 11:16

  Ανοίγει στις 10 Μαΐου το Athens Capital Hotel-MGallery Collection

 54. 06/05 10:22

  GBR Consulting: Χαμηλή πληρότητα και ελάχιστα έσοδα για τα ξενοδοχεία πόλης που λειτούργησαν το α' τρίμηνο

 55. 06/05 10:14

  Τουρισμός: Ελλάδα και Ισπανία προτιμούν οι Ιταλοί

 56. 06/05 10:10

  DW | Χ. Θεοχάρης: Με υπευθυνότητα το άνοιγμα του τουρισμού

 57. 06/05 09:54

  Τελευταία μέρα για την έκτακτη αποζημίωση στους εποχικά εργαζομένους σε τουρισμό-επισιτισμό

 58. 06/05 09:41

  Κρίτων Πιπέρας | Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα, πλην ξεναγών

 59. 06/05 09:09

  Αποφάσεις για νέα ξενοδοχεία σε Ανατολική Μάνη και Αμοργό

 60. 06/05 09:08

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις στη Ρόδο

 61. 06/05 09:07

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Κρήτη, Κάρπαθο και Πρέβεζα

 62. 06/05 09:05

  Σαμοθράκη: Μελέτη για την ιαματική πηγή Ψαρόθεμα

 63. 06/05 09:03

  Μάριο Ντράγκι: Ελάτε για διακοπές στην Ιταλία

 64. 06/05 08:59

  Στην Πολωνία ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

 65. 05/05 17:20

  TUI Cruises: «Ένεση» ρευστότητας από πώληση ομολόγων 300 εκατ. ευρώ

 66. 05/05 16:59

  Μεγάλη αντι-γκράφιτι παρέμβαση στην Ερμού από τον Δήμο Αθηναίων (ΒΙΝΤΕΟ)

 67. 05/05 16:04

  Αναβάθμιση Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου

 68. 05/05 15:09

  Γερμανικός Τύπος: Νησιά χωρίς κορωνοϊό

 69. 05/05 14:19

  Το 45% των Γερμανών στρεσάρεται με τις διακοπές - Τουριστικά γραφεία, ξεναγοί & προσωπικό ξενοδοχείων δημιουργούν ασφάλεια

 70. 05/05 13:32

  Aισιοδοξία του πρωθυπουργού για το ερχόμενο καλοκαίρι

 71. 05/05 13:15

  Υψηλού επιπέδου επαφές του κ.Θεοχάρη στο Βερολίνο | TUI: Από τα μέσα Μαΐου πτήσεις σε ελληνικούς προορισμούς

 72. 05/05 13:12

  Γρ.Τάσιος: Οι ξενοδόχοι περιμένουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να κάνουν… Ανάσταση

 73. 05/05 13:06

  Skyscanner: Διακοπές από Σεπτέμβριο και για περισσότερες ημέρες προτιμούν οι ταξιδιώτες – Η Κρήτη top προορισμός

 74. 05/05 12:08

  WTTC και UNWTO ζητούν από τους υπουργούς Τουρισμού G20 ξεκάθαρους κανονισμούς στα ταξίδια

 75. 05/05 12:01

  Είναι σωστό και σκόπιμο να δώσουμε στους εμβολιασμένους την ελευθερία τους πίσω

 76. 05/05 11:50

  Οι Βρετανοί μπορεί να χρειαστεί να εκδίδουν πιστοποποιητικά εμβολιασμού σε μορφή φυσικού εγγράφου

 77. 05/05 11:39

  Γαλαζοπράσινα νερά και πεύκα μέσα στη θάλασσα: Η παραλία κοντά στην Αθήνα που είχε ερωτευτεί η Βουγιουκλάκη

 78. 05/05 11:37

  Αυτά είναι τα Θαλασσινά Μετέωρα της Ελλάδας, εκεί όπου έστηναν καρτέρι οι πειρατές

 79. 05/05 11:35

  DER Touristik: Με 750 ξενοδοχεία και 20% περισσότερες πτήσεις φέτος στην Ελλάδα

 80. 05/05 10:38

  ΕΕ: Και άνοιγμα του τουρισμού και “φρένο κινδύνου”

 81. 05/05 10:33

  Νορβηγία: Υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές;

 82. 05/05 09:07

  Άδειες για 2 ξενοδοχεία σε Σύβοτα και Εύβοια

 83. 05/05 09:06

  Άδειες για ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστική κατασκήνωση σε Σέριφο και Ικαρία

 84. 05/05 08:59

  Kαλαμάτα: Διαγωνισμός 150.000 ευρώ για την ανάθεση της διοργάνωσης του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού

 85. 05/05 08:55

  Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής: Δράση 2,18 εκατ. ευρώ, με εξειδικευμένες τουριστικές μελέτες

 86. 05/05 08:53

  Σύρος: Αθλητικό Κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων και εκθέσεων

 87. 04/05 12:06

  Αποφάσεις για νέα ξενοδοχεία σε Κάρπαθο, Κρήτη και Σύβοτα

 88. 04/05 11:37

  Στη Γερμανία ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

 89. 04/05 08:07

  Νέες τουριστικές κατοικίες σε Ζάκυνθο, Κρήτη και Εύβοια

 90. 03/05 13:47

  Κομισιόν | Χωρίς περιορισμούς τα ταξίδια των εμβολιασμένων στην ΕΕ

 91. 03/05 13:25

  Βρετανία: Mαζικό πείραμα με self-test για αποφυγή της καραντίνας

 92. 03/05 12:10

  Έντονο το ενδιαφέρον της αμερικανικής αγοράς για την Ελλάδα

 93. 03/05 08:54

  Έργα προστασίας διάβρωσης της ακτογραμμής στην Κόστα Ερμιονίδας

 94. 03/05 08:04

  Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ψηφιακή δράση BITES OF GREECE

 95. 02/05 15:06

  "Χαμηλές πτήσεις" για τη Lufthansa

 96. 02/05 15:01

  Τουρκία: Θα σώσει τον τουρισμό το αυστηρό λοκντάουν;

 97. 02/05 09:03

  Αίγυπτος: Πρόβλεψη για τουριστικά έσοδα 6-7 δισ. δολ. το 2021

 98. 02/05 08:56

  Ψηφιοποίηση και ανάδειξη του φαραγγιού του Πορταϊκού ποταμού

 99. 02/05 08:51

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Σχέδιο ανάπτυξης των Καμένων Βούρλων και Αιδηψού με επίκεντρο τον ιαματικό τουρισμό

 100. 02/05 08:47

  Σε ποιο γραφείο ανέθεσε το Γενικό Επιτελείο Άμυνας τη διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου