Οι 15 χώρες που ανοίγουν για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες – Πώς και πότε θα γίνει αυτό

Α Decrease font Enlarge font
Οι 15 χώρες που ανοίγουν για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες – Πώς και πότε θα γίνει αυτόΠηγή φωτό: Pixabay

Δεκαπέντε χώρες ανοίγουν στα σύνορά τους στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι, καθώς γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι τα διαβατήρια εμβολιασμών και τα τεστ θα αποτελέσει το κλειδί για να ανοίξει ο ευρωπαϊκός τουρισμός.

Παρότι κάθε χώρα έχει διαφορετικές πολιτικές υποδοχής στα σύνορα όσον αφορά τις αφίξεις από τη Βρετανία, οι 15 χώρες είναι οι ακόλουθες...

Εσθονία

Έχει άρει ήδη την καραντίνα για εμβολιασμένους ταξιδιώτες και όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, από την 1η Φεβρουαρίου, η καραντίνα 10 ημερών και τα τεστ δεν είναι υποχρεωτικά για όσους ταξιδιώτες έχουν εμβολιαστεί μέσα στο προηγούμενο εξάμηνο και όσους έχουν ανακάμψει από τον ιό το προηγούμενο εξάμηνο.

Για την απόδειξη των παραπάνω γίνεται δεκτό επίσημο έντυπο από ψηφιακά συστήματα υγείας άλλων χωρών.

Ρουμανία

Στις 18 Ιανουαρίου, η ρουμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και φτάνουν στη Ρουμανία μετά από δέκα ημέρες από τη δεύτερη δόση, δεν θα περνούν από καραντίνα.

Όποιος δεν μπορεί να προσκομίσει απόδειξη εμβολιασμού θα πρέπει να προσκομίσει απόδειξη αρνητικού πιστοποιητικού τεστ Covid-19, το οποίο θα πρέπει να έχει γίνει το πολύ 72 ώρες πριν την είσοδο στη χώρα και θα περνά από καραντίνα 14 ημερών κατά την άφιξη.

Γεωργία

Τον περασμένο μήνα η Γεωργία ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ξανά για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες. "Πολίτες όλων των χωρών που ταξιδεύουν αεροπορικώς από οποιαδήποτε χώρα μπορούν να εισέλθουν στη Γεωργία εάν παρουσιάσουν το έγγραφο που επιβεβαιώνει την πλήρη πορεία (δύο δόσεις) οποιουδήποτε εμβολιασμού Covid-19 στα συνοριακά σημεία ελέγχου της Γεωργίας", δήλωσε η κυβέρνηση της Γεωργίας.

Οι επισκέπτες που δεν έχουν εμβολιαστεί και που έχουν βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο δύο εβδομάδες πριν από την άφιξή τους στην Εσθονία θα περνούν από 12 ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας και θα πρέπει να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία αρνητικού τεστ PCR εντός 72 ωρών από το ταξίδι.

Πολωνία

Η Πολωνία αίρει την υποχρεωτική περίοδο απομόνωσης δέκα ημερών για αφίξεις εμβολιασμένων ταξιδιωτών. Η συμβουλή του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει: Δεν χρειάζεται να αυτοαπομονωθείτε εάν έχετε εμβολιαστεί πλήρως και προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού για εμβόλιο εγκεκριμένο από την ΕΕ.

Λίβανος

Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες μπορούν ήδη να αποφύγουν την καραντίνα στο Λίβανο. Το Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει: Οι διπλωμάτες και οι οικογένειές τους, οι επίσημες αντιπροσωπείες και οι αξιωματούχοι της UNFIL εξαιρούνται από τα μέτρα καραντίνας, καθώς και όσοι έχουν εμβολιαστεί, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν αποδείξεις εμβολιασμού τους και έπειτα από τεστ PCR κατά την άφιξή τους ως προληπτικό μέτρο.

Σεϋχέλλες

Από τις 25 Μαρτίου, όλοι (με εξαίρεση τους ταξιδιώτες από τη Νότια Αφρική) θα γίνονται δεκτοί, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού τους. Η απαίτηση καραντίνας θα μειωθεί για όσους έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου Covid, αν και προς το παρόν όλες οι αφίξεις (ακόμη και οι εμβολιασμένοι) θα πρέπει να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία αρνητικού τεστ Covid-19 που έχει γίνει εντός 72 ωρών από την αναχώρηση.

Κύπρος

Η Κύπρος ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει την είσοδο Βρετανών επισκεπτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 χωρίς περιορισμούς από την 1η Μαΐου.

"Έχουμε ενημερώσει τη βρετανική κυβέρνηση ότι από την 1η Μαΐου θα διευκολύνουμε την άφιξη Βρετανών υπηκόων που έχουν εμβολιαστεί ... έτσι ώστε να μπορούν να επισκεφθούν την Κύπρο χωρίς αρνητικό τεστ ή καραντίνα", δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδιος στο Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων. Οι επισκέπτες θα πρέπει να εμβολιαστούν με εμβόλια εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, είπε.

Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει ανακοινώσει ότι θα δέχεται εμβολιασμένους τουρίστες από τις 14 Μαΐου.

«Οι τουρίστες θα είναι ευπρόσδεκτοι εάν πριν από το ταξίδι είτε εμβολιάζονται, είτε έχουν αντισώματα, ή αρνητικά τεστ. Όλοι οι τουρίστες θα υποβληθούν σε τυχαίες δοκιμές», δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Η Ελλάδα έχει ήδη συμφωνήσει αερογέφυρα με το Ισραήλ, που επιτρέπει στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν μεταξύ των δύο χωρών.

Ισπανία

Η Υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας, Μαρία Ρέις Μαρότο, δήλωσε στις 10 Μαρτίου ότι η χώρα "θα μπορούσε να αρχίσει να εφαρμόζει το ψηφιακό διαβατήριο το Μάιο".

Όπως τόνισε, οι Ισπανοί υπουργοί ελπίζουν να έχουν έτοιμη τη σχετική τεχνολογία πριν από τη διεθνή έκθεση τουρισμού, FITUR, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 19 Μαΐου.

Η κ. Μαρότο προειδοποίησε, ωστόσο, ότι η εφαρμογή οποιουδήποτε συστήματος διαβατηρίου εμβολίων θα εξαρτηθεί από τα ποσοστά διασποράς του ιού στην Ισπανία και την ταχύτητα των εμβολιασμών.

Πορτογαλία

Την περασμένη εβδομάδα, η υπουργός Τουρισμού της Πορτογαλίας, Rita Marques, δήλωσε στο BBC: «Πιστεύω ότι η Πορτογαλία θα επιτρέψει σύντομα στα ταξίδια χωρίς περιορισμούς, όχι μόνο για άτομα που έχουν εμβολιαστεί, αλλά και για άτομα που έχουν ανοσία ή που έχουν αρνητικό τεστ. Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να καλωσορίσουμε τους πρώτους Βρετανούς τουρίστες από τις 17 Μαΐου».

Τόνισε ότι η κατάσταση στην Πορτογαλία είναι «σταθερή» και όπως δήλωσε, «Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα Μαΐου».

Το νησί της Μαδέρα καλωσορίζει ήδη ταξιδιώτες με αποδεικτικά στοιχεία για τον εμβολιασμό τους.

Ισραήλ

Η χώρα αυτή τη στιγμή ηγείται του ρυθμού εμβολιασμών. Πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού του έχει κάνει την πρώτη δόση – ποσοστό μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Επιπλέον, το Ισραήλ έχει αναπτύξει αερογέφυρα με την Ελλάδα για εμβολιασμένους ταξιδιώτες, στην οποία ελπίζει να μπει και η Κύπρος. Όλες οι αφίξεις μεταξύ των χωρών μπορούν να αποφύγουν την καραντίνα κατά την άφιξη με απόδειξη ανοσίας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση έκανε κινήσεις για να επεκτείνει την αερογέφυρα αργότερα μέσα στο έτος. Το Υπουργείο Τουρισμού ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία με τίτλο «Φέρτε τον τουρισμό πίσω στο Ισραήλ», της οποίας ηγείται το μοντέλο Shir Elmaliach, και η χώρα αναμένεται να ανοίξει για τους διεθνείς ταξιδιώτες στα μέσα του 2021.

Ταϊλάνδη

Οι ταξιδιώτες προς το παρόν χρειάζεται να περνούν από υποχρεωτική καραντίνα 15 ημερών σε ξενοδοχείο, ωστόσο η χώρα επιδιώκει να άρει τους περιορισμούς για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Αναμένεται ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος «Welcome Back to Thailand Again», οποιοσδήποτε μπορεί να αποδείξει ότι έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου θα μπορεί να εισέλθει χωρίς καραντίνα έως το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Ουγγαρία

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας δήλωσε ότι μπορεί να απαιτεί από τους επισκέπτες να αποδεικνύουν την κατάσταση εμβολιασμού τους για να αποκτούν πρόσβαση στη χώρα μέσω μιας εφαρμογής που θα δείχνει την ανοσία στον Covid-19.

Ισλανδία

Τον περασμένο μήνα, η Ισλανδία έγινε μια από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κατάργησε την καραντίνα και τα τεστ για κατοίκους της που επέστρεφαν στη χώρα με διεθνές πιστοποιητικό εμβολιασμού. Των μέτρων αυτών εξαιρούνται επίσης όσοι μπορούν να αποδείξουν την ανοσία τους.

«Στόχος είναι να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των ατόμων μεταξύ των χωρών, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολίου στα σύνορα και στη συνέχεια να απαλλάσσονται από τα μέτρα ελέγχου σύμφωνα με τους κανόνες της εν λόγω χώρας», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Αυτό ισχύει κυρίως για τους υπηκόους και τους κατοίκους της χώρας που επιστρέφουν στην Ισλανδία, αλλά και για τους υπηκόους τρίτων χωρών που εξαιρούνται από τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς (δηλαδή, ταξιδεύουν για ουσιώδη σκοπό). Όταν αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, όλοι οι υπήκοοι τρίτων χωρών θα μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, χωρίς καραντίνα, με διεθνές πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Χαβάη

Η Χαβάη μπορεί να άρει την καραντίνα για τους επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί σε μια προσπάθεια αναζωογόνησης της τουριστικής της βιομηχανίας.

Οι ισχύοντες κανόνες του απαιτούν 10 ημέρες υποχρεωτική αυτο-απομόνωση, εκτός εάν μπορεί να προσκομιστεί αρνητικό τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών από την άφιξη.

Ωστόσο, η κυβέρνηση δήλωσε ότι οι αρχές εξετάζουν τρόπους με τους  οποίους θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα διαβατήριο εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες, οδηγώντας πιθανόν σε άρση της καραντίνας για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Αυτό θα μπορούσε να προβλέπει ότι οι εμβολιασμένους ταξιδιώτες θα λαμβάνουν ηλεκτρονικό κωδικό που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στα νησιά και υπάρχουν ελπίδες ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα θα μπορούσε να ξεκινήσει ήδη από τον Μάρτιο.

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 16/04 20:45

  Υπ. Τουρισμού: Τα πρώτα 7 ξενοδοχεία ή καταλύματα καραντίνας σε Κέρκυρα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο, Κω και Ρόδο

 2. 16/04 19:34

  Αγγλία: Υπό αμφισβήτηση τα γρήγορα τεστ αντιγόνων

 3. 16/04 19:18

  Δωρεάν το PCR test στους πελάτες της προσφέρει η Louis Hotels

 4. 16/04 16:50

  World Bank – ΙΟΒΕ |  Τάσεις και προοπτικές στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική οικονομία - Ο ρόλος του τουρισμού

 5. 16/04 15:54

  Κρήτη: Επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον Covid19 στους εργαζομένους και επιχειρηματίες

 6. 16/04 14:53

  Δήλωση Αρναουτάκη για το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και το έγγραφο της ΕΤΑΔ για παράδοση του ακινήτου

 7. 16/04 13:54

  TUI Ρωσίας | 300.000 Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα εάν ανοίξουν οι πτήσεις τον Μάιο

 8. 16/04 13:24

  Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts φιλοξενεί το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Odyssey of the Seas

 9. 16/04 13:18

  Συνέντευξη | Λ. Τσιλίδης: Τα τουριστικά γραφεία έτοιμα για την “επόμενη ημέρα” του ελληνικού τουρισμού

 10. 16/04 13:09

  Πασχαλινά δώρα από το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία 

 11. 16/04 13:06

  TUI Γερμανίας: 100.000 θέσεις από τη Βασιλεία προς Ελλάδα, Ισπανία και Κύπρο

 12. 16/04 12:13

  MSC Cruises: Ανανεωμένο πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Α. Μεσόγειο με προσεγγίσεις σε ελληνικά νησιά

 13. 16/04 12:08

  Για τα περισσότερα ξενοδοχεία η σεζόν θα αρχίσει μετά τις 15 Ιουνίου- Να οργανωθούν καλύτερα τα χερσαία σύνορα

 14. 16/04 12:03

  AIDA Cruises: Νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου

 15. 16/04 11:54

  ΠΟΞ | Ξενοδοχεία: Παράλογη η αναπλήρωση εργαζομένων, που αποχώρησαν, χωρίς να υπάρχει αντικείμενο εργασίας

 16. 16/04 11:40

  Η περιοχή της Αθήνας που κάποτε ήταν σε μια απέραντη έκταση με χωράφια

 17. 16/04 11:38

  Η παραλία που «χωρίζεται» στα δύο και η μία έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό

 18. 16/04 11:37

  Τα τεστ κάνουν τις διακοπές άπιαστο όνειρο για πολλούς ταξιδιώτες

 19. 16/04 11:10

  Κύπρος: Αλλαγές στο πρωτόκολλο για τα ταξίδια

 20. 16/04 11:07

  Κρήτη: University Business Conference με θέμα «Τουρισμός. Θεωρία & Πράξη»

 21. 16/04 11:04

  Eurowings: Πτήσεις από το Ντόρτμουντ προς Ηράκλειο και Καβάλα

 22. 16/04 10:57

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ τρεις σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις μόδας

 23. 16/04 10:11

  Προωθητική ενέργεια για βίλες και πολυτελείς κατοικίες στην Κρήτη

 24. 16/04 09:54

  Στα χέρια της οικογένειας Δερβένη το ιστορικό ξενοδοχείο Alkyon στην πόλη της Σκιάθου

 25. 16/04 09:21

  Επιχορηγήσεις για νέο ξενοδοχείο και εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου σε Ρέθυμνο και Χανιά

 26. 16/04 09:14

  Ταξιδιωτικοί πράκτορες ΗΠΑ: Ανεπανάληπτη η εμπειρία των πρώτων, μετά την πανδημία διακοπών

 27. 16/04 09:12

  Η σημασία των ξενοδοχειακών υπηρεσιών για παιδιά και ενήλικες με αυτισμό

 28. 16/04 08:11

  Οι προβλέψεις για την πορεία της ολλανδικής οικονομίας

 29. 15/04 20:18

  Κλειδώνει συμφωνία Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας -ΕΤΑΔ για παραχώρηση του π. ξενοδοχείου Ξένιος Ζευς

 30. 15/04 19:35

  Η Ryanair ανακοίνωσε το μεγαλύτερο θερινό πρόγραμμα που είχε ποτέ για την Ελλάδα

 31. 15/04 19:13

  Μέχρι την 14η Μαΐου οι περιορισμοί για τους Ρώσους τουρίστες θα έχουν αρθεί

 32. 15/04 17:38

  Ετήσια ενημέρωση της ΟΛΠ Α.Ε. στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

 33. 15/04 16:11

  Greek Maritime Golf Event: Το Γκολφ συναντά τη Ναυτιλία 

 34. 15/04 15:21

  Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Webinar με τίτλο «Οδηγός Επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού»

 35. 15/04 15:18

  Περιφέρεια Κρήτης: Ο «Καπετάν Μιχάλης» του Καζαντζάκη σε όπερα του Δ. Μαραμή, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

 36. 15/04 15:09

  TUI: Τα ελληνικά νησιά στην κορυφή της ζήτησης

 37. 15/04 14:11

  Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διαβατήριο εμβολιασμού δεν καταργεί τους περιορισμούς στα ταξίδια

 38. 15/04 13:53

  Η TUI ενισχύει τη διοίκηση του σκέλους Δραστηριοτήτων και Ξεναγήσεων – «Είναι το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης»

 39. 15/04 13:32

  Μείωση 79,4% των επιβατών στα αεροδρόμια το α' τρίμηνο του 2021, -61% το Μάρτιο

 40. 15/04 13:26

  Γερμανός υπουργός Υγείας: Τεστ και εμβολιασμοί δεν αρκούν

 41. 15/04 13:21

  This is Arcadia |  Δυναμική έναρξη της καμπάνιας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον τουρισμό

 42. 15/04 13:07

  Ανοίγει τον Ιούνιο το πολυτελές ξενοδοχείο Cove Paros

 43. 15/04 12:46

  "Ποια είναι η παρούσα κατάσταση της Ελληνικής Τουριστικής Αγοράς;" - Webcast σήμερα από το Παρατηρητήριο Τουρισμού

 44. 15/04 12:34

  Βίντεο: Το άγνωστο Εγγλεζονήσι που μοιάζει σαν να μην είναι στην Ελλάδα

 45. 15/04 12:33

  Η άγνωστη βυθισμένη γέφυρα της Ελλάδας και ο κρατήρας με τα νούφαρα

 46. 15/04 12:32

  Η πανδημία επιτάχυνε τη χρήση πλαστικού χρήματος στις διακοπές

 47. 15/04 12:23

  Περιμένετε μέχρι τις αρχές Μαΐου για τις κρατήσεις, συστήνει στους Βρετανούς υπουργός

 48. 15/04 11:20

  Τροπολογία: Αποζημίωση πτήσεων εκμετάλλευσης τακτικών αεροπορικών γραμμών

 49. 15/04 10:19

  Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ-Safe Water Sports για την ασφάλεια σε 3.000 ελληνικές παραλίες

 50. 15/04 09:45

  NextGenerationEU: Έως και 800 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της ανάκαμψης

 51. 15/04 03:34

  Έρευνα: Ο τουρισμός μετά το lockdown

 52. 15/04 03:31

  Έρευνα: Πώς ο κορωνοϊός προκάλεσε κύμα καινοτομίας σε όλες τις καταναλωτικές βιομηχανίες

 53. 15/04 03:24

  Ερμιόνη: Πράσινο φως για τη μεγάλη 5άστερη ξενοδοχειακή επένδυση Ιnfinity στη θέση του παλιού ξενοδοχείου Costa Perla

 54. 15/04 03:23

  Σε χαμηλά επίπεδα αλλά με σημάδια βελτίωσης η απόδοση στα ξενοδοχεία του Βερολίνου

 55. 15/04 03:20

  Αεροδρόμιο Heathrow: Θα χρειαστούν μερικά χρόνια για την επιστροφή σε κάποιου είδους κανονικότητα

 56. 15/04 03:15

  Από Δευτέρα 19 Απριλίου υποχρεωτικά self tests στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

 57. 15/04 03:05

  «Τώρα είναι η Ώρα», 2η εικονική έκθεση για την επανεκκίνηση της σεζόν στη γερμανόφωνη αγορά | FVW, Virtual Counter Days

 58. 14/04 18:24

  Ποια ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα αξιοποιεί η ΕΤΑΔ

 59. 14/04 17:28

  Συμφωνία των χωρών της ΕΕ για τα ταξιδιωτικά πιστοποιητικά Covid ώστε να ανοίξει ο τουρισμός

 60. 14/04 16:25

  Reuters: Ανοίγει η Ελλάδα από την ερχόμενη εβδομάδα στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς τουρίστες

 61. 14/04 15:35

  Τelegraph: Αυτά τα Ευρωπαϊκά νησιά θα υποδεχθούν Βρετανούς τουρίστες αυτό το καλοκαίρι

 62. 14/04 13:37

  Γερμανικό γραφείο προωθεί τα ελεύθερα ταξίδια στους εμβολιασμένους

 63. 14/04 13:36

  Ryanair: Προσφυγή κατά της απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις κρατικές ενισχύσεις στις Finnair και SAS

 64. 14/04 12:54

  Χιλιάδες πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού Covid έχουν πωληθεί στο διαδίκτυο

 65. 14/04 12:29

  Το μοναστήρι που ξεχωρίζει στο «θρόνο» των Αγράφων

 66. 14/04 12:28

  Το δαιδαλώδες λημέρι ενός φημισμένου πειρατή στη Μάνη

 67. 14/04 12:27

  EasyJet: Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες θα είναι πράσινες μόλις ανοίξουν τα ταξίδια για τους Βρετανούς

 68. 14/04 12:27

  Θετική γνωμοδότηση για 5άστερο ξενοδοχείο 540 κλινών και 179 διαμερισμάτων στο Ρέθυμνο

 69. 14/04 11:50

  Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: 35 εκατ. ευρώ σε 3.705 επιχειρήσεις, από το πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

 70. 14/04 11:43

  Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο διαδικτυακό Forum για τον Τουρισμό New Deal Europe 2021

 71. 14/04 11:38

  Καλύτερο το αντισηπτικό από το σαπούνι;

 72. 14/04 11:37

  Αναδεικνύεται η Ακαδημία Πλάτωνος - Δημιουργείται το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθήνας

 73. 14/04 11:24

  ΠΟΞ: Παρατηρήσεις σε ν/σ σχετικά με την απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων

 74. 14/04 09:52

  Family Traveller: Η Αλόννησος το κορυφαίο Ελληνικό νησί για οικογενειακές διακοπές χωρίς συνωστισμό

 75. 14/04 09:45

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων Αν. Κρήτης ΚΝΩΣΣΟΣ: Στη Βουλή η οικονομική ενίσχυση των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων

 76. 14/04 09:33

  Βrown Hotels: Άλλη μία άδεια για το ξενοδοχείο Lighthouse Athens στην Ομόνοια

 77. 14/04 09:32

  Γερμανία: Προς ψήφιση νέος νόμος που θα επιτρέπει πανεθνικά lockdown

 78. 14/04 09:29

  Εκπτώσεις σε εισιτήρια εισόδου και σε ξενοδοχεία για την προσέλκυση επισκεπτών στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης

 79. 14/04 09:27

  One stop shop για ίδρυση Ναυτιλιακών Εταιρειών Πλοίων Αναψυχής με διαδικασίες εξπρές

 80. 14/04 09:25

  Η διάσωση του γαλλο-ολλανδικού ομίλου Air France-KLM

 81. 13/04 20:17

  Πρόσκληση για μίσθωση καταλυμάτων καραντίνας

 82. 13/04 18:22

  Ξεκινούν τα προγράμματα μετεκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού

 83. 13/04 17:16

  Ά. Γκερέκου: Οι Δήμοι ως μοχλός ανάπτυξης στην μετά Covid-19 εποχή

 84. 13/04 17:13

  Έρευνα: Το 54% των Γερμανών πιστεύουν ότι τα ταξίδια δεν θα αλλάξουν μετά τη πανδημία

 85. 13/04 16:47

  Η Μάλτα πληρώνει έως 200 ευρώ στους τουρίστες για διακοπές στη χώρα

 86. 13/04 16:20

  Cook's Club: Μία επιστροφή και μια νέα προσθήκη ελληνικών ξενοδοχείων

 87. 13/04 15:46

  Εμπορικό Λιμάνι Αργοστολίου: Μεταξύ Δραπάνου και Πεσσάδας η επιλογή για την νέα χωροθέτησή του

 88. 13/04 15:09

  Στη Μόσχα ο κ.Θεοχάρης

 89. 13/04 14:46

  Μπόρις Τζόνσον: Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξουν οι ημερομηνίες της εξόδου από το lockdown

 90. 13/04 14:40

  Η Ρωσία ανέστειλε τις πτήσεις για Τουρκία – «Σοκ για τη Ρωσική τουριστική βιομηχανία»

 91. 13/04 14:20

  Έρευνα: 4 στους 10 επαγγελματίες ταξιδιώτες θα αποφεύγουν τις πτήσεις μετά την πανδημία

 92. 13/04 14:11

  Mόνο πιστοποιημένοι ξεναγοί και τουριστικοί συνοδοί στη Ρωσία από του χρόνου

 93. 13/04 13:40

  Κροατία: Ξεκινά ο μαζικός εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό

 94. 13/04 12:57

  Εκτιμήσεις Telegraph: Ποιες χώρες θα είναι στην πράσινη λίστα των Βρετανών το καλοκαίρι – «Πορτοκαλί» η Ελλάδα

 95. 13/04 12:00

  Πρώτη εκδήλωση του έργου για τη μείωση των πλαστικών μίας χρήσης στον τουρισμό Κύπρου, Ελλάδας και Μάλτας

 96. 13/04 11:56

  Πώς είναι σήμερα το σημείο που τσακώνονταν Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες στο «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»

 97. 13/04 11:51

  Το καταπράσινο χωριό με το περίφημο λικέρ

 98. 13/04 11:03

  Η Ελλάδα ο πιο ελκυστικός προορισμός για τις διακοπές των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι

 99. 13/04 10:30

  Προωθείται το "πράσινο διαβατήριο" από τον Ιούνιο- Συμφωνία 13 χωρών της ΕΕ

 100. 13/04 08:53

  Νέο 6όροφο ξενοδοχείο στην Αθήνα με αλλαγή χρήσης κτιρίου γραφείων