Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ημερίδα για την αύξηση των online κρατήσεων

23 May 2022, 08:05 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ημερίδα για την αύξηση των online κρατήσεων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ημερίδα με θέμα «Αύξηση των online κρατήσεων μέχρι και τα οφέλη του προορισμού μέσα από την συνεργασία με μια διεθνή αλυσίδα» διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα στη Φρόντζου Πολιτεία. 

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθεί από έμπειρους ομιλητές η σημασία της προώθησης των online κρατήσεων που αποτελούν το μέλλον των πωλήσεων στον κλάδο. 

Θα μιλήσουν οι: 

1) Χάρης Μπρουσαλιάν – Ο ρόλος των διεθνών αλυσίδων στην προώθηση ενός προορισμού και γιατί να συνεργαστεί κανείς μαζί τους (Best Western Hotels & Resorts – Business Development & Marketing Director)

2) Θωμάς Πούλιος - Κατακτήστε την online διεθνή αγορά με Hotel Availabilities Channel Manager! (Owner Hotel Availabilities)

3) Ανδρέας Γιαννάκος - Βασικά βήματα για την οργάνωση αποτελεσματικού πλάνου της Online Στρατηγικής πωλήσεων του ξενοδοχείου (Sales Manager RevProfit)

4) Γρηγόρης Ζοργιάνος - Η σημασία της σωστής στρατηγικής μάρκετινγκ για προβολή στον προορισμό και αύξηση ποιοτικών κρατήσεων (Owner - Grizo Consulting)

5) Αλέξανδρος Δαμίγος – Μοντέρνα εργαλεία και προγράμματα για αύξηση απευθείας κρατήσεων (Owner – Rate Parity & Marinet)

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα