Πτήσεις Αργεντινή - Ευρώπη με 1 ευρώ;

18 May 2022, 12:02 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Πτήσεις Αργεντινή - Ευρώπη με 1 ευρώ;

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων έναντι... ενός ευρώ, μπορούσαν να κάνουν τη Δευτέρα, 16 Μαϊου, οι Αργεντίνοι χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας eDreams, λόγω βλάβης στα συστήματα της πλατφόρμας.

Οι χρήστες από την Αργεντινή μπορούσαν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων είτε για την Ευρώπη, είτε για τις ΗΠΑ έναντι 100 πέσο, ποσό που ισοδυναμεί με 0,80 ευρώ ή 0,85 δολάρια!

Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόβλημα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολυάριθμοι χρήστες της πλατφόρμας επιβεβαίωναν ότι η σελίδα του επέτρεπε να αγοράσουν εισιτήρια σε αυτή την τιμή.

Ορισμένοι χρήστες έλαβαν email μετά την κράτηση, το οποίο τους πληροφορούσε ότι η κράτησή τους είχε ακυρωθεί, ενώ σε άλλες περιπτώσεις η κράτηση επιβεβαιώνονταν από τον αερομεταφορέα. Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες αγοράσαν εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ έναντι μόλις 15 ευρώ!

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Infobae, η ιστοσελίδα της eDreams ήταν εκτός λειτουργίας για ορισμένες ώρες και στη συνέχεια συνέχισε τη κανονική λειτουργία της.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα