Μύκονος | "Σοκ και δέος" για 2 Βρετανίδες τουρίστριες: Εστιατόριο χρέωσε 600 ευρώ για 2 ποτά και σνακ

16 May 2022, 13:41 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Μύκονος | "Σοκ και δέος" για 2 Βρετανίδες τουρίστριες: Εστιατόριο χρέωσε 600 ευρώ για 2 ποτά και σνακ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δύο Βρετανίδες τουρίστριες, μια μητέρα και η 19χρονη κόρη της, έμειναν έκπληκτες όταν ήρθε ο λογαριασμός τους σε εστιατόριο στη Μύκονο, για παραγγελία δύο ποτών και μερικών σνακ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα The Sun, οι δύο τουρίστριες ένιωσαν πολύ άβολα όταν είδαν ότι η χρέωση για την παραγγελία τους ήταν ... 600 ευρώ! Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση ήταν 520 ευρώ με φιλοδώρημα 78 ευρώ!

Οι τουρίστριες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον... υπερβολικό λογαριασμό, όμως, όπως ανέφεραν, το προσωπικό του εστιατορίου τις εμπόδισαν να φύγουν. Οι τουρίστριες είχαν κάνει την παραγγελία τους και κάθισαν για μερικές ώρες σε ξαπλώστρες του εστιατορίου.

Οι δυο τους εξέφρασαν τα παράπονά τους στον ταξιδιωτικό πράκτορα, λέγοντας: «Περάσαμε μια πολύ όμορφη ημέρα στην παραλία, όμως προειδοποιήστε τους μελλοντικούς πελάτες σας ότι το restaurant-bar που επισκεφθήκαμε, μας χρέωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβούρι. Ενώ γνωρίζαμε ότι η χρέωση δεν θα ξεπερνούσε τα 200 ευρώ, ξαφνικά μας ζήτησαν να πληρώσουμε 600 ευρώ!».

Οι τουρίστριες χρησιμοποίησαν τις ξαπλώστρες για 3 ώρες όμως δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν τον φουσκωμένο λογαριασμό. Μάλιστα, θέλησαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, κάτι που, όπως τους επιβεβαίωσαν οι κάτοικοι, συμβαίνει συνέχεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα κάνει το γύρο του κόσμου υπό το αρνητικό πρίσμα των υπέρογκων χρεώσεων στους τουρίστες. Το 2019, τουρίστας είχα διαμαρτυρηθεί ότι εστιατόριο της Μυκόνου τον είχε χρεώσει 591 ευρώ για έξι τεμάχια καλαμάρι.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα