Τουρισμός: Η Booking.com λανσάρει πρωτοποριακό σήμα αειφορίας για τα καταλύματά της

15 Nov 2021, 13:06 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Τουρισμός: Η Booking.com λανσάρει πρωτοποριακό σήμα αειφορίας για τα καταλύματά της

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tο πρώτο του είδους του σήμα αειφόρων ταξιδιών στην τουριστική βιομηχανία, ανακοίνωσε η πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων Booking.com.

Το σήμα αειφόρων ταξιδιών θα είναι αξιόπιστο και παγκόσμιο και θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο που αναζητούν πιο αειφόρες ταξιδιωτικές επιλογές.

Το σήμα θα εφαρμόζεται σε ευρύ φάσμα ειδών καταλυμάτων, από διαμερίσματα, B&Bs και εξοχικές κατοικίες μέχρι ξενοδοχεία, resort, ακόμα και δεντρόσπιτα, και θα προσαρμόζεται στις τοπικές συνθήκες.

Δεδομένου ότι το 64% των ταξιδιών επιθυμούν να μένουν σε αειφόρα καταλύματα το 2022, και με περισσότερες από 28 εκατ. καταχωρήσεις στη Booking.com, η εταιρία διακρίνει εξαιρετικές δυνατότητες στην παρουσίαση των προσπαθειών των συνεργατών της να δημιουργήσουν πιο αειφόρες εμπειρίες και να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες να εντοπίζουν πιο αειφόρες μορφές διαμονής.

Με το 63% να δηλώνουν ότι θα επιλέξουν κατάλυμα βάσει των αειφόρων πρακτικών του, η Booking.com ενθαρρύνει και ανταμείβει τους παρόχους διαμονής να αναβαθμίσουν τις μεμονωμένες πρωτοβουλίες αειφορίας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα