Επιχειρηματική αποστολή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2021 στο Μόναχο

11 Sep 2020, 16:19 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Επιχειρηματική αποστολή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2021 στο Μόναχο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μια ακόμη Επιχειρηματική αποστολή προστέθηκε στο portfolio του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου για το 2021. Πρόκειται για το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA 2021, το οποίο θα διεξαχθεί στις 07. – 12.09.2021, στο Μόναχο, από τον Σύνδεσμο Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (VDA) και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο στην Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Σκοπός της επιχειρηματικής αποστολής είναι η διάνοιξη νέων δρόμων εξωστρέφειας για ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, μέσω Διεθνών Εκθέσεων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, όπως η ΙΑΑ, μια κορυφαία πλατφόρμα για το μέλλον της αυτοκίνησης, που μετά από 70 χρόνια διεξαγωγής της στη Φρανκφούρτη, μεταφέρεται στο Μόναχο, ενώ εξελίσσεται συνεχώς, εντάσσοντας στο πρόγραμμα του 2021, μεταξύ άλλων, ένα motor show μέσω mobility πλατφόρμας.

Στο μεταξύ, εκτός από την επίδειξη εντυπωσιακών αυτοκινήτων, e-bikes, e-scooters και Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, στις εγκαταστάσεις της ΙΑΑ 2021, θα παρουσιαστεί το μοντέλο μιας “smart city”, η λειτουργία της οποίας θα βασίζεται στην «έξυπνη» κυκλοφορία των οχημάτων και στην εφαρμογή καινοτόμων προτάσεων συνδυασμένων μεταφορών, που θα στοχεύουν στη βιωσιμότητα και θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη.

Οι νέες «προτάσεις» της ΙΑΑ 2021 ενσωματώνουν μεθόδους, οι οποίες έχουν την προοπτική της επόμενης δεκαετίας και αναμένεται να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο μετακίνησης όλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης του Μονάχου, αντιπροσωπεύει μια ολιστική εικόνα της αυτοκίνησης, προσφέροντας στους επισκέπτες τη μοναδική εμπειρία του να γνωρίσουν τα οχήματα της επόμενης γενιάς, να ενημερωθούν για τα φουτουριστικά πρότυπα οχημάτων της βιομηχανίας και, μέσα από διαδραστικά εκθέματα, να απολαύσουν δοκιμαστικές περιηγήσεις και ειδικά events. 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση IAA και την Επιχειρηματική αποστολή, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.iaa.de.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα