TripAdvisor: Η καθαριότητα βασικό κριτήριο επιλογής καταλύματος

01 Jul 2020, 13:00 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

TripAdvisor: Η καθαριότητα βασικό κριτήριο επιλογής καταλύματος

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tη νέα σουίτα εργαλείων «Travel Safe» λανσάρει η Tripadvisor προκειμένου να βοηθά τους καταναλωτές να εντοπίζουν πληροφορίες υγείας και ασφάλειας για να νιώθουν πιο ασφαλείς στις ταξιδιωτικές επιλογές τους.

Το «Travel Safe» είναι διαθέσιμο σε 49 αγορές όπου δραστηριοποιείται η Tripadvisor και σε περισσότερα από 13.850 καταλύματα τα οποία έχουν ήδη ενεργοποιήσει τα εργαλεία αυτά.

Σε πρόσφατη έρευνα της Tripadvisor εντοπίστηκαν τα εξής:

  • Πάνω από 9 στους 10 ταξιδιώτες δήλωσαν ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιλογής καταλύματος είναι η καθαριότητα
  • Πάνω από 8 στους 10 δήλωσαν ότι η πιστοποίηση καθαριότητας και απολύμανσης είναι σημαντική για την πραγματοποίηση κράτησης.
  • Σχεδόν 8 στους 10 δήλωσαν ότι είναι σημαντικό να παρουσιάζεται δημοσίως η συμμόρφωση προς τα πρότυπα ασφαλείας των κυβερνήσεων.

Ειδικότερα, όσον αφορά το «Travel Safe», οι ταξιδιώτες ενημερώνονται για τα ακόλουθα:

  • Λίστες ελέγχου υγείας και ασφάλειας: Αξιοποιώντας την εξειδίκευση από οργανισμούς δημόσιας υγείας και ενώσεις βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων μπορούν να κοινοποιούν τα μέτρα ασφαλείας απευθείας στη σελίδα τους στην Tripadvisor. Αυτά περιλαμβάνουν διαδικασίες υγιεινής, οδηγίες για τη χρήση μάσκας, πολιτικές κοινωνικής αποστασιοποίησης κτλ.
  • Φίλτρο Αναζητήσεων: Ένα νέο φίλτρο επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα τα ξενοδοχεία και εστιατόρια που εφαρμόζουν προληπτικά μέτρα ασφάλειας.
  • Κριτικές ταξιδιωτών: Μια νέα φόρμα κριτικής καλεί τους χρήστες να αξιολογούν τα μέτρα ασφαλείας και να κοινοποιούν τις εμπειρίες τους σε άλλους ταξιδιώτες.
  • Ερωτήσεις και Απαντήσεις με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης: Εάν οι χρήστες συνεχίζουν να έχουν απορίες, μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας ή άλλο αντικείμενο.

Για τους ιδιοκτήτες: 

-Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να επιλέγουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουν, έχοντας δωρεάν πρόσβαση στο checklist του κέντρου διαχείρισης της Tripadvisor.

-Το checklist δίνει επίσης της δυνατότητα στις επιχειρήσεις να υποβάλλουν μια περιγραφή των βημάτων που ακολουθούν για την προστασία των καταναλωτών, στην οποία περιλαμβάνονται συνδέσεις σε πληροφόρηση ασφαλείας στις ιστοσελίδες τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα