TripAdvisor: Nέα αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα διαφήμισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

20 Nov 2019, 14:37 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

TripAdvisor: Nέα αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα διαφήμισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την πρώτη αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα διαφήμισης λανσάρει η TripAdvisor, την TripAdvisor Media Manager, η οποία θα προσφέρει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έλεγχο στην προβολή τους σε διαφορετικές πλατφόρμες της TripAdvisor.

Η νέα πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο υποστηρίζοντας πάνω από 15 νομίσματα και προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στόχευσης σε κοινό ταξιδιωτών.

Προηγουμένως η TripAdvisor είχε λανσάρει μια εφαρμογή για τις νέες υπηρεσίες διαφήμισης και λύσεων που δίνουν τη δυνατότητα σε τουριστικούς και μη ακαδημαϊκούς διαφημιζόμενους να στοχεύουν σε σχετικό κοινό περιοδικά στη πλατφόρμα της TripAdvisor.

Ο TripAdvisor Media Manager προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορη και εύκολη δημιουργία καμπάνιας από τις ίδιες τις επιχειρήσεις καθώς και την προβολή της. Το όφελος των επιχειρήσεων είναι ότι θα μπορούν σύντομα να αυξήσουν την επιχείρησή τους προσεγγίζοντας σχεδόν 460 εκατ. πιστούς ταξιδιώτες που επιθυμούν να μάθουν για brand που σχετίζονται με τις προτιμήσεις τους, δήλωσε η αντιπρόεδρος εσόδων διαφήμισης της TripAdvisor, Christine Maguire.

Δίνονται τρεις επιλογές στόχευσης κοινού, η τοποθεσία του χρήστη, οι προορισμοί στους οποίους έχει περιηγηθεί διαδικτυακά ή οι πρόσφατες δραστηριότητες προγραμματισμού ταξιδίων στην TripAdvisor.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα