Διαγωνισμός για παγοδρόμιο στην Κεντρική Πλατεία Ιστιαίας τα Χριστούγεννα

20 Nov 2019, 09:55 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός για παγοδρόμιο στην Κεντρική Πλατεία Ιστιαίας τα Χριστούγεννα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού προκήρυξε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας, για την εγκατάσταση και λειτουργία μη μόνιμης κατασκευής Παγοδρομίου κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου  και ώρα 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. Σε περίπτωση που η δηµοπρασία για οποιοδήποτε λόγο αποβεί άγονη τότε αυτή θα επαναληφθεί στις 2/12/2019 στον ίδιο τόπο και ώρα.

Η ελάχιστη τιμή πρώτης προσφοράς για τη μίσθωση της έκτασης ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ. Η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος θα βαρύνει τον μισθωτή. Για να γίνει δεκτή η προσφορά πρέπει να υπερβαίνει το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς, η δε πλειοδοσία θα γίνεται σε ακέραιες μονάδες ανά 50 ευρώ τουλάχιστον. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για χρονικό διάστημα 20 ημερών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας που θα εκδοθεί πλέον 5 ημερών εγκατάστασης και 5 ημερών απεγκατάστασης του παγοδρομίου και του καρουζέλ. Παράταση της μίσθωσης απαγορεύεται.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα