Σύσκεψη της ΕΤΑΔ με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

06 Nov 2019, 17:12 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Σύσκεψη της ΕΤΑΔ με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 5 Νοεμβρίου 2019, η Διοίκηση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, με εκπροσώπους τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γεώργιο Τερζάκη, τη Γενική Διευθύντρια Αξιοποίησης Ακινήτων και Επιχειρηματικών Μονάδων κα Μιχαλοπούλου Αγγέλα, την αρμόδια για θέματα Marketing & Eπικοινωνίας κα Σιορόκου Σοφία και τον Προϊστάμενο του ΧΚΠ κ. Χονδρό Νίκο, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, τους αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας κκ. Φανή Παπαθωμά, Ηλία Κυρμανίδη και Γιώργο Δελμούζο, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη συντονισμού Πολιτικής Προστασίας κ. Θανάση Καρακάντζα, παρουσία των Δήμαρχων Διστόμου–Αράχωβας–Αντίκυρας κ. Γιάννη Σταθά, Αμφίκλειας–Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή και εκπρόσωπους του Δήμου Δελφών, προκειμένου να συζητηθούν κρίσιμα θέματα σχετικά με την προετοιμασία και απρόσκοπτη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού κατά την επικείμενη χειμερινή περίοδο. 

Στόχος της ετήσιας αυτής συνάντησης ήταν η επικαιροποίηση του χάρτη των αρμοδιοτήτων και η κατάλληλη προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η  κατάσταση ετοιμότητας όλων των υπηρεσιών, καθώς και τα σχέδια αποχιονισμών που θα απαιτηθούν για την πρόσβαση των επισκεπτών. Κοινός τόπος και στόχος όλων είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, που θα εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους επισκέπτες, αλλά και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε: «Ως Περιφέρεια, δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες,  γι` αυτό, σε συνεργασία με τους Δήμους και τη Διοίκηση του Χ.Κ. Παρνασσού, βρισκόμαστε ξανά στην πρώτη γραμμή της προετοιμασίας.». Ο κύριος Σπανός μάλιστα πρότεινε για πρώτη φορά τη δημιουργία «Συμφώνου  Συνεργασίας» με τους Δήμους, για τον συνολικό αποχιονισμό των δρόμων αρμοδιότητάς τους μέχρι τα σημεία εισόδου του Χιονοδρομικού (πάρκινγκ Κελάρια και Φτερόλακα). 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ δήλωσε:  «Ως εκπρόσωπος της Εταιρείας που έχει την ευθύνη λειτουργίας του μεγαλύτερου χιονοδρομικού της χώρας, θα διασφαλίσουμε πως το ΧΚΠ θα λειτουργεί και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να στηρίζει την τοπική κοινωνία αλλά και να παρέχει στους επισκέπτες του ασφάλεια, εξυπηρέτηση και στιγμές απόλαυσης κοντά στη φύση και στα αγαπημένα τους χειμερινά αθλήματα».  

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα