Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε τουριστικά γραφεία για ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο εξωτερικό

05 Nov 2019, 06:13 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε τουριστικά γραφεία για ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο εξωτερικό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου απηύθυνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε Γραφεία Γενικού Τουρισμού για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με τη μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών προς και από το Στρασβούργο.

Η Διεύθυνση θα εκπροσωπηθεί από είκοσι 24 μαθητές/τριες Λυκείου και 3 εκπαιδευτικούς στην Ημερίδα EUROSCOLA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στο πλαίσιο του ομώνυμου Προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτoβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου (Τάσου Σεχιώτη 38-40, Τ.Κ.22132 Τρίπολη) μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 μ.μ. Επισημαίνεται ότι η τελική επιλογή του πιο συμφέροντος πρακτορείου θα γίνει την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από την Επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Η χρονική διάρκεια της μετακίνησης θα είναι τρεις ημέρες με δύο διανυκτερεύσεις (29 και 30 Ιανουαρίου 2020). Η μετακίνηση από την Αθήνα προς το Στρασβούργο και η επιστροφή από το Στρασβούργο προς την Αθήνα θα γίνει με αεροπλάνο. Οι πτήσεις και τα δρομολόγια από και προς τα αεροδρόμια να είναι καθορισμένα αναλυτικά. Η μετακίνηση προς το αεροδρόμιο θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θα έχει αφετηρία προορισμό την Τρίπολη Αρκαδίας και θα περάσει από κεντρικό σημείο στην Κόρινθο. Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης ή πλησίον αυτής και να είναι κατηγορίας τουλάχιστον 3 ή 4 αστέρων.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα