Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο εξωτερικό

17 Oct 2019, 10:20 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο εξωτερικό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας απήυθυνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ, για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών προς το και από το Στρασβούργο, στο πλαίσιο του Προγράμματος EUROSCOLA.

Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας (Αρκαδίου 8, Λαμία, 35131, 3ος όροφος, υπόψη κ. Κων/νου Ζαχαρόπουλου) σφραγισμένη προσφορά έως και τις 15 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας έως την παραπάνω ημερομηνία και ώρα.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο στις 23 Απριλίου 2020. Η φιλοξενία των μετακινουμένων πρέπει να περιλαμβάνει καθημερινή ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο, με πρόγευμα και δείπνο στο ξενοδοχείο ή αλλού.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα