Διαγωνισμοί για τα πρώην κτίρια ΔΟΛ και Odeon Starcity με δυνατότητα λειτουργίας ξενοδοχείων

16 Oct 2019, 09:50 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμοί για τα πρώην κτίρια ΔΟΛ και Odeon Starcity με δυνατότητα λειτουργίας ξενοδοχείων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές διενεργεί η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε. για την πώληση του πρώην κτιρίου του ΔΟΛ επί της οδού Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα με δυνατότητα λειτουργίας και ξενοδοχείου.

Πρόκειται για πολυώροφο κτίριο γραφείων, συνολικής επιφανείας 14.956,93 τ.μ., σε οικόπεδο επιφάνειας 1.985,04 τ.μ. Αποτελείται από τρεις στάθμες υπογείου (και Δ υπόγειο μικρότερης επιφάνειας), ισόγειο, πέντε άνω του ισογείου ορόφους και δώμα. Η ελάχιστη τιμή προσφοράς φθάνει σε 22 εκατ. ευρώ και το ποσό της εγγύησης για συμμετοχή στο διαγωνισμό σε 2,2 εκατ. ευρώ. Ο διαγωνισμός θα γίνει τη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία της ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε.  επί της Λ. Αθηνών 128-132 & Ιφιγένειας.

Παράλληλα, η ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε.  έβγαλε σε διαγωνισμό για πώληση και το κτίριο που στεγαζόταν μέχρι πρότινος το Odeon Starcity, επί της λεωφόρου Συγγρού 111 το οποίο επίσης, εφόσον κινήσουν τη σχετική διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να μετατραπεί σε ξενοδοχείο.

Πρόκειται για πολυώροφο κτίριο, κέντρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, με χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων το οποίο αποτελείται από επτά υπόγεια επίπεδα, ισόγειο, ημιώροφο, επτά ορόφους άνω του ισογείου και δώμα. Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια ανωδομής 7.904,74 τ.μ. και υπόγειων χώρων 12.767,25 τ.μ. και έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφανείας 2.638,84 τ.μ. Η ελάχιστη τιμή προσφοράς φθάνει σε 20 εκατ. ευρώ και το ποσό της εγγύησης για συμμετοχή στο διαγωνισμό σε 2 εκατ. ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει, επίσης, τη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία της ΕΘΝΙΚΗ ΛΗΖΙΝΓΚ Α.Ε.  

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα