Πρόσκληση για ταξιδιωτικές υπηρεσίες εκπαιδευτικής εκδρομής στο Στρασβούργο

08 Oct 2019, 09:16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Πρόσκληση για ταξιδιωτικές υπηρεσίες εκπαιδευτικής εκδρομής στο Στρασβούργο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Βορείου Αιγαίου απηύθηνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε Γραφεία Γενικού Τουρισμού, με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με τη μετάβαση, διαμονή και επιστροφή μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών του Βορείου Αιγαίου προς και από το Στρασβούργο για την Ημερίδα Euroscola της 14ης Νοεμβρίου 2019.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση  θα εκπροσωπηθεί από 24 μαθητές Λυκείου και 3 συνοδούς εκπαιδευτικούς στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι προσφορές θα κατατεθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου, Ελευθερίου Βενιζέλου 26, 81132, Μυτιλήνη, με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι.

Το ξενοδοχείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πόλης και να είναι κατηγορίας 3 ή 4 αστέρων (δεκτές εναλλακτικές προσφορές). Τα δωμάτια των μαθητών να είναι κατά προτίμηση δίκλινα και των συνοδών εκπαιδευτικών μονόκλινα. Το ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει καθημερινή ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο). Στην προσφορά θα υπάρχει το όνομα και η κατηγορία του ξενοδοχείου.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα