Καταγγελία από ιδιοκτήτρια ξενώνα για αυθαίρετες αναλήψεις από την Booking.com

20 Aug 2019, 10:11 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Καταγγελία από ιδιοκτήτρια ξενώνα για αυθαίρετες αναλήψεις από την Booking.com

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα καταγγελία, από ιδιοκτήτρια ξενώνα, για αυθαίρετες αναλήψεις χρηματικών ποσών από την Booking.com έλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ".

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια (η καταγγελία είναι επώνυμη), το ανεξόφλητο τιμολόγιο για το μήνα Ιούλιο 2019 προς την Booking.com ήταν 353,70 ευρώ, ωστόσο η πλατφόρμα αντί να εκτελέσει την πάγια εντολή γι’ αυτό το ποσό, πήρε 4.155,20 ευρώ στις 18 Αυγούστου. 

"Επικοινωνώντας με την εταιρεία, οι κυρίες που συνομιλούσα δε μου έδιναν καμία απάντηση στο γιατί η εταιρεία έκλεψε αυτό το ποσό που δεν αντιστοιχεί σε καμία υπηρεσία που να λαμβάνω από την booking.com, ούτε αντιστοιχεί στο τρέχον τιμολόγιο", αναφέρει η ιδιοκτήτρια του ξενώνα.

"Η μόνη απάντηση που λάμβανα ήταν ‘’συστημικό λάθος’’. Στην ερώτηση γιατί συνέβη αυτό, δεν έλαβα καμία απάντηση. Στην ερώτηση πότε θα μου επιστραφούν τα χρήματα , οι απόψεις τους διίσταντο. Ανάλογα με τον υπάλληλο που μιλούσα λάμβανα και διαφορετική απάντηση, όπως στο τέλος της εβδομάδας ή στο τέλος του μήνα ή δεν ξέρουμε ή στείλτε μας να δούμε ότι έχει γίνει λάθος".

Η ιδιοκτήτρια ζητεί τη συνδρομή της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων για να κινηθεί κατά της Booking.com, τονίζοντας παράλληλα τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας της ανάληψης του ποσού, αδυνατώντας να εξυπηρετήσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του ξενώνα και τις προσωπικές της ανάγκες.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα