Περιφέρεια Πελοποννήσου: Διαγωνισμός για εκτύπωση προωθητικού υλικού

18 Jul 2019, 09:44 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Διαγωνισμός για εκτύπωση προωθητικού υλικού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκήρυξε συνοπτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, για την Εκτύπωση Προωθητικού Υλικού στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Δράσεις Τουριστικής Προβολής και Προβολής- Προώθησης αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έτος 2019 συνολικού προϋπολογισμού 70.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, σε ποσοστό 2% της προεκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ, δηλαδή ποσού 1.130 ευρώ. Στην περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων, η εγγύηση συμμετοχής περιλαμβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των οικονομικών φορέων που συμμετέχουν στην ένωση.

Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για 30 ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς δηλαδή μέχρι 24/12/2019. Η αναθέτουσα αρχή μπορεί, πριν τη λήξη της προσφοράς, να ζητά από τον προσφέροντα να παρατείνει, πριν τη λήξη τους, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς και της εγγύησης συμμετοχής. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 23/07/2019 και ώρα 14:00 μ.μ. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 24/07/2019, στο γραφείο του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικού, 28ης Οκτωβρίου 29, 3ος όροφος, Τρίπολη.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα