Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για διαμονή σε ξενοδοχείο μελών ΚΑΠΗ

18 Mar 2019, 09:28 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για διαμονή σε ξενοδοχείο μελών ΚΑΠΗ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Χαλανδρίου προκήρυξε συνοπτικό διαγωνισμό, με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής για την ανάδειξη αναδόχου για την υπηρεσία διαμονής σε ξενοδοχείο για αναψυχή μελών Κ.Α.Π.Η εκτιμώμενης αξίας 68.790 ευρώ με ΦΠΑ. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα του Χαλανδρίου (Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου) ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού την Παρασκευή 29 Μαρτίου. Οι προσφορές υποβάλλονται με κατάθεσή τους ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού την ημέρα και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού είτεταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δήμος Χαλανδρίου, Αγ. Γεωργίου 30 & Αριστείδου Τ.Κ. 152 34. Η προθεσμία για την παραλαβή των προσφορών που αποστέλλονται ταχυδρομικά λήγει την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού δηλαδή την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 14:00μ.μ.

Το ξενοδοχείο θα πρέπει μεταξύ άλλων :

-Να βρίσκεται σε περιοχές που έχουν οδική πρόσβαση και σε απόσταση ίση ή μικρότερη των 400 χ.λ.μ. από την Αθήνα.

-Να είναι Α ή Β Κατηγορίας και να μπορεί να φιλοξενήσει σε δίκλινα (και τρίκλινα μόνο μετά από επιλογή των μελών) έως 150 άτομα ανά ομάδα.

-Να διαθέτει υποδομή και όλες τις απαραίτητες άδειες για παροχή ημιδιατροφής (πλήρες πρωινό σε μπουφέ και μεσημεριανό γεύμα).

-Να διαθέτει δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα (μόνο μετά από επιλογή των μελών), εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση και μπαλκόνι.

-Να διαθέτει οργανωμένη και ομαλή παραλία, ναυαγοσώστες, ομπρέλες, ξαπλώστρες κ.λ.π. για δωρεάν χρήση για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

-Να βρίσκεται πλησίον κατοικημένης περιοχής για πρόσβαση σε χώρους εστίασης, φαρμακεία, super market, κ.λ.π. ή η πρόσβαση προς αυτή να είναι εύκολη από τα μέλη με χρήση δημοσίων μέσων μεταφοράς.

-Να βρίσκεται κοντά (σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων) σε περιοχή όπου λειτουργεί στελεχωμένο Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο για την αντιμετώπιση περιστατικών που τυχόν θα χρειαστούν φροντίδα ή περίθαλψη.

Η πρόσβαση στη θάλασσα πρέπει να είναι άμεση, εύκολη και ασφαλής, χωρίς μεγάλες πέτρες ή άλλα φυσικά εμπόδια, να βαθαίνει σταδιακά και σε απόσταση από το ξενοδοχείο περίπου 100 – 120 μέτρων, γιατί αλλαγές στην όραση, την ισορροπία, τη βάδιση, στο μυοσκελετικό και καρδιαγγειακό σύστημα, εμφανίζονται στην Τρίτη ηλικία και αυξάνουν τον κίνδυνο πτώσεων και τραυματισμών.

Η προσφερόμενη από το Δήμο ημερήσια δαπάνη δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 35 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά άτομο με διανυκτέρευση και ημιδιατροφή (πρωινό και μεσημεριανό). Ο φόρος διαμονής συμπεριλαμβάνεται στο ανωτέρω ποσό. Η διαμονή θα λάβει χώρα τη χρονική περίοδο από 20/08 έως 30/09/2019. Η φιλοξενία των ομάδων θα πρέπει να είναι συνεχόμενη. Την ημέρα που θα αναχωρήσει η πρώτη ομάδα θα έρθει η δεύτερη και την ημέρα αναχώρησης της δεύτερης ομάδας θα ακολουθήσει η τρίτη ομάδα. Τα μέλη θα έχουν το δικαίωμα της χρήσης της οργανωμένης παραλίας (ομπρέλες, ξαπλώστρες κ.λ.π.) καθώς και των ειδών για αθλητική δραστηριότητα και ψυχαγωγία (επιτραπέζια κ.λ.π.) δωρεάν. Επίσης, για τα Μέλη πρέπει να παρέχεται έκπτωση τουλάχιστον 20% για κατανάλωση φαγητού ή ποτού πέραν της ημιδιατροφής.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα