Η Σαντορίνη στους 8 καλύτερους στον κόσμο για τα χειμερινά γαμήλια ταξίδια των Αμερικανών

30 Nov 2022, 14:10 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η Σαντορίνη στους 8 καλύτερους στον κόσμο για τα χειμερινά γαμήλια ταξίδια των Αμερικανών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα ελληνικό νησί είναι ανάμεσα στους οκτώ καλύτερους χειμερινούς προορισμούς γαμήλιων ταξιδιών στον κόσμο, σύμφωνα με την Αμερικανική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων StressFreeCarRental.com, με έδρα στο Ορλάντο.

Πρόκειται για τη Σαντορίνη, η οποία συγκεντρώνει όλα τα κριτήρια που αναζητούν για ένα ονειρικό γαμήλιο ταξίδι οι Αμερικανοί ταξιδιώτες (οικονομικές επιλογές, καιρικές συνθήκες, δραστηριότητες, επιλογές που αρμόζουν σε κάθε γούστο και ενδιαφέρον).

Το ελληνικό νησί είναι γνωστό παγκοσμίως και ιστορικά προσελκύει νέα ζευγάρια τα οποία επιθυμούν να απολαύσουν το γαμήλιο ταξίδι τους εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως αυτή η τάση φαίνεται ότι ανατρέπεται, καθώς η StressFreeCarRental.com συστήνει το νησί και ως καλύτερο χειμερινό προορισμό για γαμήλιο ταξίδι.

Η εταιρία αναφέρει για τη Σαντορίνη ότι είναι ένας θερμός προορισμός ιδανικός για γαμήλια ταξίδια μίας ή δύο εβδομάδων με κύριο χαρακτηριστικό την ξεκούραση και την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Επιπλέον, εξυμνεί τη μοναδική αρχιτεκτονική του νησιού.

Οι υπόλοιποι επτά προορισμοί που προτείνονται είναι η Χαβάη, το Λονδίνο, η Γκραν Κανάρια, η Φλόριντα, οι Μαλδίβες, το Παρίσι και η Βενετία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα