Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 6 καλύτερα Airbnb στη Σαντορίνη 

30 Nov 2022, 11:57 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 6 καλύτερα Airbnb στη Σαντορίνη 

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα καλύτερα σπίτια Airbnb της Σαντορίνης, παρουσιάζει το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, Conde Nast Traveller.

Τα σπίτια αυτά προσφέρουν πολυτελείς, ιδιωτικές εμπειρίες διαμονής σε υπόσκαφα σπίτια με εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο και σε τιμές που δεν ξεφεύγουν πάρα πολύ ψηλά.
 
Δείτε τα...

    
-Cave house, Οία


Βρίσκεται στα βράχια της καλντέρας στην Οία και είναι ένα παραδοσιακό υπόσκαφο σπίτι που αποτελεί το κορυφαίο Airbnb σε όλη τη Σαντορίνη. Οι τοξωτές πόρτες, τα σκαλοπάτια και το υπνοδωμάτιο προσθέτουν στη μοναδική γοητεία του σπιτιού. Σε τελική ανάλυση, όμως, οι διακοπές εδώ έχουν να κάνουν με τη θέα και με το υδρομασάζ ημι-σπηλιάς και την ιδιωτική βεράντα πολλαπλών επιπέδων.

    
-Eiola superior villa, Έξω Γωνιά


Βρίσκεται στην πιο ήσυχη νοτιοανατολική πλευρά της Σαντορίνης. Στο εσωτερικό περιλαμβάνει όχι μία αλλά δύο κουζίνες, καθώς και μεγάλο κοινόχρηστο σαλόνι με ιδιόρρυθμες καμάρες και πέτρινους τοίχους. Έξω, η τιρκουάζ πισίνα και η μεγάλη τραπεζαρία έχουν θέα στη θάλασσα.
    
-Villa Adrali, Καμάρι


Αυτή η μοντέρνα βίλα τριών υπνοδωματίων προσφέρει μια ιδιωτική εμπειρία στη Σαντορίνη, καθώς βρίσκεται φωλιασμένο κάτω από μια πλαγιά κατά μήκος της ανατολικής ακτής του νησιού. Κάθε υπνοδωμάτιο, ακόμη και η κουζίνα, προσφέρουν θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, αλλά το πιο δημοφιλές σημείο του σπιτιού είναι η εξωτερική βεράντα. Η βίλα διαθέτει πισίνα υπερχείλισης και η παραλία Καμάρι είναι δύο λεπτά με το αυτοκίνητο.

    
-Villa Rosaviglia, Οία


Γούνινα αμπαζούρ, μακραμέ επιτοίχια, φυσικό ξύλο. Η Villa Rosaviglia διαθέτει όλα τα στυλ ενός σύγχρονου boutique ξενοδοχείου. Αν και αποτελείται από μόνο ένα υπνοδωμάτιο, υπάρχει αρκετός χώρος - η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και υπάρχει ένα υδρομασάζ αξιοπρεπούς μεγέθους σε μία από τις δύο βεράντες.

    
-Blue dome suite, Οία
 

Όσον αφορά την τοποθεσία, είναι δύσκολο να ξεπεράσεις αυτή τη διαμονή σε ένα στούντιο που βρίσκεται ανάμεσα στους διάσημους μπλε θόλους της Οίας. Η σουίτα αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος οκτώ παραδοσιακών υπόσκαφων σπιτιών και διαθέτει κλασικούς ασβεστωμένους τοίχους εντός του συνδυασμένου ενιαίου χώρου σαλονιού και υπνοδωματίου. Μετά από μια μέρα εξερεύνησης, κάντε μια βουτιά στην κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος ή θαυμάστε το ηλιοβασίλεμα από μια από τις κοινόχρηστες βεράντες. 
    
-Santorini Sky, Πύργος

Η νοητή γραμμή που διαχωρίζει την πισίνα υπερχείλισης από το γαλάζιο του ουρανού είναι θολή σε αυτό το σπίτι. Το ζεν εσωτερικό του είναι ουδέτερο με κομψές υφές – ξύλινη επένδυση, μάρμαρο και γυαλισμένο σκυρόδεμα – και καθαρές γραμμές που λειτουργούν ως ιδανικό μινιμαλιστικό σκηνικό για πανοραμική μπλε θέα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα