Η ιδιωτικότητα εξελίσσεται στο σημαντικότερο ζητούμενο για πολυτελείς διακοπές

23 Sep 2020, 10:36 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η ιδιωτικότητα εξελίσσεται στο σημαντικότερο ζητούμενο για πολυτελείς διακοπές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πιο περιζήτητη από ποτέ είναι η ιδιωτικότητα στις διακοπές πολυτελείας, με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών που τις επιλέγουν να συγκεντρώνονται γύρω από τα μικρά πολυτελή ξενοδοχεία, τις ιδιωτικές βίλες ή καταλύματα για μεμονωμένες οικογένειες.

Την τάση αυτή αναφέρει ως χαρακτηριστικό των ταξιδίων της περιόδου που διανύουμε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Select Luxury Travel, Dirk Gowin ενώ και ο διευθύνων σύμβουλος της Windrose Finest Travel, Stephan Braun, την επιβεβαιώνει. Σύμφωνα με τον κ. Braun, τα ταξίδια σε ιδιωτικά τζετ αλλά και σε βίλες και σαλέ παρουσιάζουν έκρηξη ζήτησης. Η ιδιωτικότητα που περιλαμβάνει την όσο το δυνατό μικρότερη επαφή με μεγάλες ομάδες ανθρώπων και τη διατήρηση αποστάσεων, αποτελεί μεγαλύτερη τάση από ποτέ στους ταξιδιώτες πολυτελείας, είπε.

Σε επίπεδο προορισμών, οι ταξιδιώτες αυτοί επιλέγουν περιοχές της Ευρώπης και της Γερμανίας περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν. Ο διευθυντής της Airtours, Steffen Boehnke, κάνει λόγο για γρήγορη ανάπτυξη επίσης της Βαλτικής και των Άλπεων.

Ως αποτέλεσμα της τάση αυτής, οι οργανωτές ταξιδίων διευρύνουν αναλόγως τα προγράμματά τους στην Ευρώπη. Η Windrose Finest Travel προσφέρει σημαντικά περισσότερα ταξίδια σε ευρωπαϊκούς προορισμούς με άφιξη με ιδιωτικό τζετ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα