Expedia.com: Η Σαντορίνη στους top προορισμούς των Γερμανών για διακοπές το φθινόπωρο

23 Jun 2020, 13:21 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Expedia.com: Η Σαντορίνη στους top προορισμούς των Γερμανών για διακοπές το φθινόπωρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Παρότι το μεγαλύτερο μέρος των ταξιδίων των Γερμανών, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει στο εσωτερικό της χώρας, οι Γερμανοί δεν έχουν σταματήσει να ονειρεύονται τις διακοπές στο εξωτερικό. Ανάμεσα στους πιο περιζήτητους προορισμούς για το φθινόπωρο, είναι και η Σαντορίνη.

Σύμφωνα με έρευνα του κορυφαίου ταξιδιωτικού πόρταλ Expedia και της FeWo-direkt® με 20ετή εξειδίκευση στις οικογενειακές διακοπές σε εξοχικές κατοικίες, που αξιολόγησε τη ζήτηση για διακοπές κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς, οι ηλιόλουστοι προορισμοί κυριαρχούν στις διακοπές που ονειρεύονται οι Γερμανοί. 

Ειδικότερα, οι 6 κορυφαίοι προορισμοί για τους Γερμανούς στο υπόλοιπο της χρονιάς, (βάσει στοιχείων αναζητήσεων στην Expedia.com από την 1η Απριλίου του 2020 έως τις 30 Μαϊου του 2020 για διαμονή τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2020) είναι η Μαγιόρκα, η Βαλτική, η Ιταλία, η Σαντορίνη, το Βρανδεμβούργο και η Πορτογαλία.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες αρχίζουν να αποκτούν όλο και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα ταξίδια το φθινόπωρο και σκέφτονται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, δήλωσε εκπρόσωπος της Expedia. Μεγάλος αριθμός Γερμανών δεν φαίνεται να αποκλείει τη πιθανότητα να επισκεφθεί μεγάλες πρωτεύουσες όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και η Ρώμη, τόνισε.

Οι εξοχικές κατοικίες είναι δημοφιλείς στις οικογένειες με παιδιά, καθώς αυτή η μορφή διαμονής προσφέρει περισσότερο χώρο, ευελιξία και ιδιωτικότητα.

Βάσει των στοιχείων ζήτησης από την FeWo-direkt (βάσει στοιχείων αναζητήσεων στη FeWo-direkt από την 1η Απριλίου έως τις 14 Ιουνίου του 2020 για διαμονή τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο του 2020), μόνο ένας προορισμός εκτός Γερμανίας βρίσκεται στους κορυφαίους και μάλιστα στην πρώτη θέση, οι Βαλεαρίδες. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα