Skyscanner: Η Ελλάδα ανάμεσα στους 13 ονειρεμένους προορισμούς του κόσμου

02 Jun 2020, 10:24 | ΤΑΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Skyscanner: Η Ελλάδα ανάμεσα στους 13 ονειρεμένους προορισμούς του κόσμου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πληθαίνουν οι αναφορές σε παγκόσμιο επίπεδο που κατατάσσουν την Ελλάδα ανάμεσα στους προτεινόμενους προορισμούς για ταξίδια τη φετινή σεζόν.

Δεν πρόκειται απλά για ταξιδιωτική επιθυμία, αλλά για όνειρο ζωής και πρώτη προτεραιότητα για τους τουρίστες που έλαβαν μέρος στην σχετική έρευνα της μεγάλης ταξιδιωτικής πλατφόρμας Skyscanner.

Εκτός από την Ελλάδα, οι χώρες που βρίσκονται στη λίστα των απανταχού ταξιδιωτών, είναι η Ιαπωνία, η Ιταλία, η Αυστραλία, οι ΗΠΑ, η Νέα Ζηλανδία, η Ταϊλάνδη, το Μπαλί, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Χαβάη και η Ισλανδία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους οι τουρίστες ψηφίζουν την Ελλάδα, είναι τα ελληνικά νησιά, τα οποία περιγράφονται  σαν ένα ανάμεικτο κουτί με σοκολατάκια, καθώς το καθένα έχει τη δική του γεύση. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες νησιά που μπορεί κανείς να επισκεφθεί, το καθένα με τις δικές του ανέγγιχτες, αμμώδεις παραλίες, όμορφες κοιλάδες και εκπληκτικά βράχια. Η Μύκονος είναι ιδανική για πάρτι, αλλά αν ο ταξιδιώτης αναζητά μια πιο αυθεντική εμπειρία, τότε οι τυπικές νησιωτικές πόλεις και οι ερημικές παραλίες της Κεφαλονιάς και της Κρήτης είναι τέλειες. Τέλος, συμβουλή της πλατφόρμας προς τους τουρίστες, είναι να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πόλεις οι οποίες είναι γεμάτες ζωντάνια και προσελκύουν νεαρούς, δημιουργικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα