Πώς αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες τους συνεπιβάτες με άσχημη μυρωδιά

02 Aug 2019, 15:24 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Πώς αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες τους συνεπιβάτες με άσχημη μυρωδιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένας στους δύο ταξιδιώτες θα ζητούσε αλλαγή θέσης εάν κάποιος συνεπιβάτης ανάδυε μυρωδιές, ενώ σε μικρότερο ποσοστό θα επέλεγαν να αγνοήσουν την άσχημη μυρωδιά ή θα χρησιμοποιούσαν διαφορετικές στρατηγικές για να ελαττώσουν την ενόχλησή τους.

Σύμφωνα με έρευνα της Northstar Research Partners σε 18.000 ταξιδιώτες από 23 χώρες, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της Expedia και το 46% των Γερμανών θα επιθυμούσε αλλαγή θέσης ζητώντας το από τις αεροσυνοδούς, το ένα πέμπτο δεν δίνει σημασία στις μυρωδιές ή απασχολεί την όσφρησή του με άλλη μυρωδιά.

Το 44% των Γάλλων και το 46% των Βρετανών θα ζητούσε αλλαγή θέσης και το 26% των Βρετανών, το υψηλότερο από κάθε άλλη εθνικότητα, θα αγνοούσε τη μυρωδιά και θα υπέμενε την κατάσταση. Το ένα τέταρτο των Γάλλων θα προφύλασσε την όσφησή του.

Οι Ασιάτες θα επέλεγαν να απασχοληθούν με κάτι άλλο (το 33% των ταξιδιωτών από το Χονγκ Κονγκ, το 34% των Ταϋλανδών και το 27% των Γιαπωνέζων).

Μόνο τρεις εθνικότητες θα πρόσφεραν ευγενικά κάτι στους «αρωματικούς» συνεπιβάτες τους προκειμένου να μειωθούν οι άσχημες οσμές, δηλαδή το 31% των Ινδών, το 21% των Ταϋλανδών και το 18% των Μεξικανών. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα