Η Vrbo/ Homeway επιστρέφει τα παιχνίδια που ξεχνούν τα παιδιά στα δωμάτια

30 Jul 2019, 12:16 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Vrbo/ Homeway επιστρέφει τα παιχνίδια που ξεχνούν τα παιδιά στα δωμάτια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα υπηρεσία επιστροφής στο σπίτι παιχνιδιών και αντικειμένων με συναισθηματική αξία, όπως λούτρινα αρκουδάκια, που ξεχνούν παιδιά ταξιδιωτών σε καταλύματα, σπίτια και διαμερίσματα λανσάρει η Vrbo, με την προϋπόθεση ότι η κράτηση έχει γίνει στη σελίδα βραχυχρόνιας μίσθωσης της Vrbo, τμήμα της HomeAway της Expedia.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Teddy Bear Service και εγγυάται την επιστροφή των παιχνιδιών στη διεύθυνση κατοικίας της οικογένειας ταξιδιωτών εφόσον δηλωθεί η απώλεια τηλεφωνικά ή με email (1-774-VRBOTDY ή στο TeddyBearHotline@vrbo.com).

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε αρκουδάκι θα βρει το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι και ότι η οικογένεια θα καταφέρει να διατηρήσει ζωντανές τις αναμνήσεις των διακοπών.

Σε πρόσφατη έρευνα της Ipsos για λογαριασμό της Vrbo, εντοπίστηκε ότι το 55% των ταξιδιωτών θεωρούν τα λούτρινα αρκουδάκια ως το πιο σημαντικό αντικείμενο που φέρουν μαζί τους τα παιδιά στις διακοπές.

Το 69% δε δήλωσε ότι κάποιο παιδί τους ξέχασε παιχνίδια ή λούτρινο αρκουδάκι στις διακοπές.

Το 48% δήλωσαν ότι θα αγόραζαν ένα ίδιο και θα προσποιούνταν στα παιδιά τους ότι ήταν το αυθεντικό. Το 25% θα έπλαθε μια ιστορία για να εξηγήσει στο παιδί τι συνέβη, το 17% θα αγόραζε κάτι ακριβό για να αποσπάσει την προσοχή του παιδιού από το χαμένο παιχνίδι και το 13% θα έγραφε συνέτασσε γράμμα ή mail από το αγαπημένο αρκουδάκι προς το παιδί!

Στα ταξίδια, το 21% θα δημιουργούσε έναν λογαριασμό social media για να εντοπίσει εντοπίσει το χαμένο παιχνίδι και το 5% θα δημοσίευε… αφίσες σε αναζήτησή του.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα