TripAdvisor: Nέα δυνατότητα διαφήμισης προορισμών

26 Jul 2019, 11:27 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

TripAdvisor: Nέα δυνατότητα διαφήμισης προορισμών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mια νέα δυνατότητα διαφημιστικής προβολής των προορισμών ξεκίνησε να προσφέρει η TripAdvisor.

Είναι ανάμεσα στα προϊόντα της πλατφόρμας που στοχεύουν στην αναβάθμιση και προώθηση του πέριεχομένου συνεργατών της πλατφόρμας σε πιο σχετικούς ταξιδιώτες και με μεγαλύτερο κίνητρο διακοπών καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η δυνατότητα απευθύνεται αποκλειστικά σε τουριστικούς οργανισμούς, οι οποίοι επιδιώκουν να αυξήσουν την προβολή περιεχομένου τους εντός των πρόσφατα ανακαινισμένων σελίδων αναζήτησης προορισμών της πλατφόρμας.

Η νέα λειτουργία διαφήμισης θα αποτελέσει μια πλατφόρμα για αγοραστές οι οποίοι θα παρουσιάζουν και θα διαμορφώνουν την ιστορία τους και θα συνδέονται με ταξιδιώτες οι οποίοι αναζητούν νέες ιδέες για το που να μείνουν, που να γευματίσουν ή ποιές περιοχές να επισκεφθούν.

Χρησιμοποιώντας πολυμέσα, εντυπωσιακές εικόνες, βίντεο και επιλεγμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες οι συνεργάτες μας μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους ταξιδιώτες τη στιγμή που αναζητούν να ανακαλύψουν νέα μέρη, δήλωσε η αντιπρόεδρος εσόδων διαφήμισης, Christine Maguire.

Σε πρόσφατη ανάλυση σε πάνω από 300 συνεργάτες μάρκετινγκ προορισμών που χρησιμοποίησαν τις διαφημίσεις αυτές στο feed, αποκαλύφτηκε οτι είχαν αύξηση στην αλληλεπίδραση με το περιεχόμενό τους από τους ταξιδιώτες κατά 25%.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα