Trivago: Μείωση των τιμών στα αθηναϊκά ξενοδοχεία τον Ιούνιο

18 Jun 2019, 12:16 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Trivago: Μείωση των τιμών στα αθηναϊκά ξενοδοχεία τον Ιούνιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε προσιτά επίπεδα εμφανίζονται οι τιμές των αθηναϊκών ξενοδοχείων, για μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, στην πλατφόρμα της Trivago τον Ιούνιο του 2019. Η Αθήνα είχε μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις τιμών που καταγράφονται παγκοσμίως, σε ετήσια βάση, το μήνα αυτό, η οποία ανήλθε σε 9%.

Σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα της πλατφόρμας, η μέση τιμή δωματίου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία τον Ιούνιο διαμορφώνεται σε 111 ευρώ, τοποθετώντας την Αθήνα στη 10η θέση των ακριβότερων ευρωπαϊκών προορισμών όσο αφορά τις τιμές ξενοδοχείων.

Τα ξενοδοχεία της Αθήνας εμφανίζονται ελαφρώς ακριβότερα από τα ξενοδοχεία της Ρώμης και τη Λισαβόνας. Τα ακριβότερα ξενοδοχεία του μήνα εντοπίζονται στη Ζυρίχη, το Άμστερνταμ και το Παρίσι, ενώ τα φθηνότερα στην Κωνσταντινούπολη, τη Μόσχα και τη Βαρσοβία.

Η Μαδρίτη σημείωσε τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση τιμών, η οποία ανήλθε σε 57%, με τη μέση τιμή τον Ιούνιο του 2019 να διαμορφώνεται σε 154 ευρώ. 

Αντίθετα, η Μόσχα κατέγραψε μείωση 58% έναντι του Ιουνίου του 2018, σημειώνοντας παγκοσμίως τη μεγαλύτερη πτώση μέσης τιμής (μέση τιμή Ιουνίου 2019 στα 66 ευρώ).

Δείτε τον πίνακα...

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα