Blueground: Στόχος για 1.000 διαμερίσματα προς ενοικίαση στην Αθήνα

04 Jun 2019, 15:49 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Blueground: Στόχος για 1.000 διαμερίσματα προς ενοικίαση στην Αθήνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα 1.000 διαμερίσματα στην Αθήνα φιλοδοξεί να φθάσει μέσα στο επόμενο διάστημα η εταιρία Blueground η οποία προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα προς ενοικίαση για ένα μήνα, ένα χρόνο ή και περισσότερο.

Παγκοσμίως, η εταιρεία έχει πάνω από 2.000 διαμερίσματα, ενώ κάθε μήνα προσθέτει περίπου 200 διαμερίσματα στο διεθνές χαρτοφυλάκιό της. 

Από την ίδρυσή της πριν μια εξαετία μέχρι σήμερα, η Blueground προσφέρει πλεονεκτήματα στους ιδιοκτήτες ακινήτων όπως σταθερό μηνιαίο εισόδημα, συμβόλαια μακράς διάρκειας, ευέλικτους όρους και δυνατότητα συμμετοχής σε καινοτόμα προϊόντα.

Η Blueground μισθώνει επιλεγμένα ακίνητα σε συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, τα Βόρεια και Νότια Προάστια. Στη συνέχεια, τα επιπλώνει και τα εξοπλίζει πλήρως, μετατρέποντάς τα σε υψηλής ποιότητας διαμερίσματα προς ενοικίαση. 

Μέσα στα έξι χρόνια λειτουργίας της, έχει υποδεχθεί χιλιάδες ενοίκους, έχει συνεργαστεί με πάνω από 300 εταιρείες καλύπτοντας τις ανάγκες διαμονής των στελεχών τους, έχει επεκταθεί σε 8 πόλεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αμερική, και έχει αντλήσει συνολικά κεφάλαια ύψους $28 εκατομμύριων από το ευρωπαϊκό fund VentureFriends, το αμερικανικό fund Endeavor Catalyst, το  Jabbar Internet Group με έδρα τη Μέση Ανατολή καθώς και από ιδιώτες επενδυτές.

Στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τα 50.000 διαμερίσματα σε 50 πόλεις μέχρι το 2023.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα