TripAdvisor: Νέες λειτουργίες πληροφόρησης για την ασφάλεια στα ταξίδια

31 May 2019, 13:45 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

TripAdvisor: Νέες λειτουργίες πληροφόρησης για την ασφάλεια στα ταξίδια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To 67% των ταξιδιωτών αναφέρουν ότι η ασφάλεια σε έναν προορισμό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εκείνους, ενώ για πολλές γυναίκες, μέλη της κοινότητας LGBTQ+, και άτομα με αναπηρίες, η πληροφόρηση σχετικά με τις συνθήκες ασφάλειας στον προορισμό είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Όπως επισημαίνει σε άρθρο της η πρόεδρος Εμπειριών της TripAdvisor, Lindsay Nelson, στο πλαίσιο της δέσμευσης της πλατφόρμας να προσφέρει καλύτερη πρόσβαση σε πληροφόρηση για την ασφάλεια των προορισμών, δεδομένης της δυσκολίας ανεύρεσής της στο διαδίκτυο, παρουσιάζει νέες λειτουργίες που διευκολύνουν τον εντοπισμό κριτικών που περιλαμβάνουν αναφορές που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Στη διαδικασία αυτή, η πλατφόρμα θα συμπεριλάβει πληροφόρηση από την παγκόσμια κοινότητα ταξιδιωτών της, τις επιχειρήσεις και τους τουριστικούς προορισμούς.

Έτσι, οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις ακόλουθες λειτουργίες…

Φίλτρο ασφάλειας ταξιδιώτη | Επιτρέπει την ευκολότερη ανάδειξη κριτικών σε 28 γλώσσες διαθέσιμες στην TripAdvisor:

-Κριτικές που δημοσιεύθηκαν το περασμένο έτος και αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση από εργαζομένους επιχειρήσεων, με κριτικές για άλλες κατηγορίες ασφάλειας σε συστηματική βάση.

-Όλες οι νέες κριτικές που αφορούν ζητήματα ασφάλειας, όπως σεξουαλική κακοποίηση, θάνατος, ναρκωτικά, sex trafficking, ληστείες και επιθέσεις.

Ειδοποίηση για κάθε κριτική με περιεχόμενο ασφάλειας | Ειδοποίηση θα εμφανίζεται στην κορυφή κάθε κριτικής που περιλαμβάνει πληροφορίες ασφάλειας ώστε να διευκολύνονται οι ταξιδιώτες στο διαχωρισμό τους από τις υπόλοιπες κριτικές.

Επιπλέον, η πλατφόρμα ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Management Response ώστε να επικοινωνούν δημοσίως τα μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση περιστατικών που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Τους ερχόμενους μήνες, αναφέρει η κ. Nelson, θα διεξαχθεί εκτενής έρευνα στους χρήστες της πλατφόρμας ώστε να γίνει κατανοητό ποια στοιχεία τους προσφέρουν τα μεγαλύτερα οφέλη στις διακοπές. Επίσης, η πλατφόρμα θα συνεργαστεί με την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία για να αναδείξει την ασφάλεια ως βασική ανθρώπινη προσδοκία στα ταξίδια.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα