Η Μύκονος στους top προορισμούς στον κόσμο για μοναχικά ταξίδια γυναικών

22 May 2019, 14:11 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Μύκονος στους top προορισμούς στον κόσμο για μοναχικά ταξίδια γυναικών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Μύκονος είναι ανάμεσα στους 4 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους, σύμφωνα με την WorldHotels.

Η Μύκονος, σύμφωνα με την επιλογή προορισμών της WorldHotels, χαρακτηρίζεται ως ένα πάρτι με δύο πρόσωπα. Διαθέτει όμορφες παραλίες αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή που διαρκεί όλο το βράδυ. 

Ξεχωρίζει για τους ανεμόμυλους από τον 16ο αιώνα, ενώ οι γυναίκες θα λατρέψουν τη Μικρή Βενετία με τα εντυπωσιακά ιστορικά σπίτια, τις μπουτίκ και τα φιλόξενα εστιατόρια που δημιουργούν μια γραφική ατμόσφαιρα.

Η WorldHotels αναφέρεται ακόμα στα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στο νησί και προτείνει διαμονή στο Mykonos No5 που βρίσκεται κοντά σε δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου και προσφέρει μασάζ με θέα στη θάλασσα.

Τα μοναχικά ταξίδια των γυναικών αυξάνονται συστηματικά τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύονται ιδιαίτερα σημαντικά για τις γυναίκες με πνευματικές αναζητήσεις, προσφέροντας υπέρβαση των φόβων, αύξηση της αυτοπεποίθησης και δημιουργία μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών. 

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται για μοναχικά ταξίδια γυναικών είναι η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και η Κοπεγχάγη.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα