LUKUMAΔΕΣ: Από το κέντρο της Αθήνας, στη Βουλιαγμένη και το River West Mall

23 Jul 2021, 17:11 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

TornosNews.gr

LUKUMAΔΕΣ: Από το κέντρο της Αθήνας, στη Βουλιαγμένη και το River West Mall

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι αγαπημένοι σε όλους LUKUMAΔΕΣ, που γνωρίσαμε στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζουν το ανανεωμένο τους concept στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται  επί της οδού Ερμού 1, πάνω στην αναμορφωμένη πλατεία της Βουλιαγμένης, και περιμένει  τους επισκέπτες με όλες τις αγαπημένες γεύσεις. Η απόλαυση δεν σταματά εδώ, αφού από το 
ερχόμενο φθινόπωρο οι LUKUMAΔΕΣ θα βρίσκονται με νέο κατάστημα και στο River West Mall.

Με ανανεωμένη εικόνα και νέο λογότυπο

Σηματοδοτώντας τη νέα εποχή, οι LUKUMAΔΕΣ λάνσαραν πρόσφατα τη ανανεωμένη τους  εταιρική ταυτότητα. Ο σχεδιασμός είναι κι αυτή την φορά εμπνευσμένος από μοτίβο υφάσματος,  επηρεασμένο από το πρώτο κατάστημα της οδού Αιόλου, ενός παραδοσιακού δρόμου της Αθήνας,  που στο παρελθόν φιλοξενούσε πολλά «υφασματάδικα». Έντονη είναι και η επιρροή από την 
ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού οι λουκουμάδες («χαρίσιοι πλάκοι» αποκαλούντουσαν  εκείνη την εποχή) προσφέρονταν ως έπαθλο στους Ολυμπιονίκες των πρώτων αγώνων στην  Αρχαία Ελλάδα το 776 π.χ., μαζί με το στεφάνι του νικητή.

Μια γλυκιά ιστορία που ξεκίνησε το 2013

Οι LUKUMAΔΕΣ άνοιξαν τις πόρτες του για πρώτη φορά́ στο κέντρο της Αθήνας το 2013. Από́ τότε, έχουν κερδίσει τεράστια αναγνωρισιμότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, αφού  πολλά́ γνωστά έντυπα, όπως “The New York Times”, British Airways “High Life Magazine” KLM iFly  κ.α. έχουν αφιερώσει άρθρα τους, προτείνοντας τους LUKUMAΔΕΣ ως «το μαγαζί́ που πρέπει να  επισκεφθείς». Το 2018 ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα,  επισκεύτηκαν τους LUKUMAΔΕΣ και δοκίμασαν το αρχαιότερο καταγεγραμμένο γλυκό.

Η συνταγή των LUKUMAΔΕΣ είναι παλιά, παραδοσιακή, απλή και πάνω από όλα τέλεια  εκτελεσμένη. Έχουν μείνει πιστοί στο κλασικό αυτό γλυκό, όπως το γνωρίζουμε με μέλι & κανέλα,  ωστόσο έχουν παρέμβει δημιουργικά μέσα από μία ποικιλία από διαφορετικές γαρνιτούρες και  γεμίσεις! Δημιούργησαν πρώτοι τους γεμιστούς λουκουμάδες, που είναι και από τις “signature” 
προτάσεις τους, γεμίζοντας τους με πραλίνα, κρέμα μπουγάτσας, λεμόνι, ακόμα και τυρί.

Η ζύμη παρασκευάζεται καθημερινά και τηγανίζεται σε μεγάλα ανοξείδωτα καζάνια πάνω σε  εστίες γκαζιού, ώστε όλοι να απολαμβάνουν πάντα τους λουκουμάδες φρέσκους και ζεστούς.
Εκτός από την γνωστή τους αυθεντική συνταγή, οι LUKUMAΔΕΣ προσφέρουν 100% χειροποίητο Gelato, δικής τους παραγωγής. Οι LUKUMAΔΕΣ έχουν κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες και  «ψαγμένες» γεύσεις παγωτού, εμπνευσμένες από τοπικά προϊόντα, συνδυάζοντας μοναδικά  τις κουλτούρες της Ελλάδας και της Ιταλίας. Διαχρονικές και ‘must try’ είναι η Ιταλική κρέμα, το Καϊμάκι, το φιστίκι Αιγίνης και η υπέροχη σοκολάτα-πραλίνα, αλλά και οι βασισμένες στο ελληνικό  στοιχείο, όπως το γιαούρτι και το παγωτό-καρυδόπιτα.
Στο κατάστημα της Βουλιαγμένης μπορείτε επίσης να βρείτε και Ελληνικό γιαούρτι, συνδυασμένο  με διαφορετικές επικαλύψεις και εποχικά φρούτα.
Οι μοναδικές γεύσεις των λουκουμάδων και των παγωτών συνδυάζονται εξαιρετικά και με τον  Specialty καφέ Round Stone που πρόσφατα λανσάρανε σε συνεργασία με την Taf, ενώ όλα τα  προϊόντα είναι διαθέσιμα και για το σπίτι. 
Οι αγαπημένοι μας LUKUMAΔΕΣ είναι έτοιμοι να προσφέρουν γλυκές αναμνήσεις σε  περισσότερες γειτονιές!

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα