Οι καλές τουριστικές πρακτικές του Καναδά «σώζουν» τους καταπιεσμένους Νεοϋορκέζους

22 Mar 2023, 08:46 | ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Οι καλές τουριστικές πρακτικές του Καναδά «σώζουν» τους καταπιεσμένους Νεοϋορκέζους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε νέα μελέτη που διεξήχθη από την Wakefield Research, διαπιστώθηκε ότι το 60% των Νεοϋορκέζων αισθάνονται πως ο χώρος διαβίωσής τους είναι στενάχωρος, συμπεριλαμβανομένου του 80% της γενιάς των Millennials και των Gen Z. Πράγματι, το 70% των Νεοϋορκέζων αναφέρει ότι το αμέσως καλύτερο πράγμα μετά το σπίτι τους, είναι να ξεφύγουν από αυτό.

Σήμερα, με πρωτοβουλία του Destination Canada, οι Νεοϋορκέζοι μπορούν να αναβαθμίσουν τον μικροσκοπικό χώρο διαβίωσής τους και να κερδίσουν ένα ταξίδι στον απέραντο Καναδά.

Ειδικότερα, το τουριστικό συμβούλιο παρουσίασε το Upsize to Canada, ένα πρόγραμμα που προσφέρει στους περιορισμένους Νεοϋορκέζους την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανοιχτούς χώρους του Καναδά και τα τεράστια φυσικά τοπία. Για να συμμετάσχουν, οι Νεοϋορκέζοι μπορούν απλώς να επισκεφτούν το UpsizeToCanada.com και να μοιραστούν τα τετραγωνικά του διαμερίσματός τους και ένα σύντομο βίντεο των μικρών διαμερισμάτων τους, μέχρι τις 3 Απριλίου. Τρεις τυχεροί νικητές θα λάβουν μια προσωποποιημένη εμπειρία ύψους 5.000 δολαρίων που θα περιλαμβάνει μεταφορές, καταλύματα, εκδρομές και άλλα, επιμελημένα από Καναδούς ταξιδιωτικούς ειδικούς.

Στη διάδοση της είδησης βοηθά και ο δημιουργός viral περιεχομένου με έδρα τη Νέα Υόρκη, Caleb Simpson, ο οποίος κέρδισε διαδικτυακή φήμη χάρη στις ξεναγήσεις του σε διαμερίσματα, όπου παίρνει συνεντεύξεις από κατοίκους της Νέας Υόρκης με μοναδικά και μικροσκοπικά ακίνητα. Με περισσότερους από 9,7 εκατ. ακόλουθους στα κανάλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Caleb κατανοεί τι αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι μικρο-διαμερισμάτων και στις πέντε συνοικίες της πόλης.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα