Τζιν τόνικ στο πρώτο υποβρύχιο μπαρ στον κόσμο

23 May 2022, 08:28 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Τζιν τόνικ στο πρώτο υποβρύχιο μπαρ στον κόσμο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

‘Έναν υπέροχο τρόπο σκέφτηκε η Hendrick's για να τιμήσει το νέο της τζιν, Neptunia: Την κατασκευή του πρώτου υποβρύχιου μπαρ στον κόσμο. Το μπαρ NEPTUNIA PUBMARINE, γεννήθηκε από την ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζει το σκωτσέζικο αποστακτήριο  και από τους θρύλους των ωκεανών που εμπνέουν το νεότερο τζιν της.

Το μπαρ, σχεδιασμένο σε αυθεντικό βικτοριανό στυλ, εμφανίστηκε ξαφνικά βυθισμένο σε ένα από τα μεγάλα ενυδρεία της Μαδρίτης,  προκαλώντας έκπληξη στα θαλάσσια πλάσματα αλλά και απίστευτη χαρά στους θαμώνες του.

Πρόκειται για μία καθηλωτική εμπειρία, η οποία επιτρέπει την υποβρύχια απόλαυση του ασυνήθιστου gin-tonic της Hendrick's, για πρώτη φορά στην ιστορία του brand.

Ειδικότερα, το περιορισμένης έκδοσης Neptunia, με βότανα που προέρχονται από τις ακτές της Σκωτίας, υπόσχεται ότι περικλείει τη μαγεία και το δέος της θάλασσας μέσα σε ένα μπουκάλι.

Οι ατρόμητοι παρευρισκόμενοι που τόλμησαν να κατέβουν στα βάθη του μπαρ, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα υποβρύχιο κοκτέιλ, χάρη στην τελευταία γενιά ειδικά σχεδιασμένων στολών κατάδυσης. Η γευστική ατμόσφαιρα περιελάμβανε όλα τα είδη θαλάσσιων ειδών: καρχαρίες, σαλάχια, τροπικά ψάρια, ακόμη και μυθικές γοργόνες…

Σημειώνεται ότι η Hendrick's συνεργάζεται με τη Seagrass Project, περιβαλλοντική οργάνωση αφοσιωμένη στη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την υποστήριξη της θαλάσσιας βιοποικιλότητας.

Με την κυκλοφορία του Neptunia, η Hendrick's θα συγκεντρώσει κεφάλαια για την υποστήριξη των θαλάσσιων οικοσυστημάτων. Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις του τζιν, θα διατεθούν στο Seagrass και θα καλύψουν το κόστος που επιτρέπει στη φιλανθρωπική οργάνωση να κλιμακώσει βιώσιμα τις δραστηριότητές της για την αποκατάσταση και την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας παγκοσμίως.

 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα