Ισπανία | Παραμένει μέχρι τις 15 Ιουνίου η απαγόρευση εισόδου στους ανεμβολίαστους ενήλικες

17 May 2022, 09:48 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Ισπανία | Παραμένει μέχρι τις 15 Ιουνίου η απαγόρευση εισόδου στους ανεμβολίαστους ενήλικες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ισπανία παρατείνει για ένα ακόμη μήνα, μέχρι τις 15 Ιουνίου, τους περιοριστικούς όρους για την είσοδο στη χώρα για τα μη απαραίτητα ταξίδια σε μη εμβολιασμένους ενήλικες, εκτός και εάν έχουν βεβαίωση ανάρρωσης από τον Covid εντός των έξι μηνών πριν από το ταξίδι.

Οι περιορισμοί επρόκειτο να αρθούν στις 15 Μαΐου αλλά το υπουργείο Εσωτερικών παρέτεινε την προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Τα μη εμβολιασμένα παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 17 ετών μπορούν να εισέλθουν στην Ισπανία επιδεικνύοντας αρνητικό τεστ PCR εντός 72 ωρών πριν από την άφιξη, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών εξαιρούνται από τα τεστ.

Οι εμβολιασμένοι ενήλικες μπορούν να εισέλθουν επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού εντός των τελευταίων 270 ημερών ή βεβαίωση ότι έχουν λάβει αναμνηστικό εμβόλιο.

Η Ισπανία είναι από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που διατηρεί τόσο αυστηρούς κανονισμούς, ωστόσο, έχει χαλαρώσει την πολιτική της για τις μάσκες προσώπου σε εσωτερικούς χώρους, που σημαίνει ότι οι πολίτες δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες σε μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα και κινηματογράφους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα