Φόρεσε τα ρούχα της συζύγου του και ταξίδεψε με το αρνητικό της τεστ

26 Jul 2021, 15:27 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Φόρεσε τα ρούχα της συζύγου του και ταξίδεψε με το αρνητικό της τεστ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άνδρας επιβιβάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε πτήση στην Ινδονησία φορώντας τα ρούχα της συζύγου του και κρατώντας την ταυτότητα, το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το αρνητικό της τεστ PCR, όμως αργότερα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο άνδρας ταξίδεψε με γυναικεία περιβολή από την πρωτεύουσα της Τζακάρκα στο νησί Ternate, 2.500 χιλιόμετρα μακριά, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του αεροδρομίου Halim Perdanakusuma της Τζακάρτα την Παρασκευή.

Ο άνδρας φόρεσε μουσουλμανική νικάμπ η οποία καλύπτει όλο το πρόσωπο, όμως δεν υπολόγισε σωστά την αλλαγή των ρούχων του στο αεροσκάφος πριν αποβιβαστεί.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, μια αεροσυνοδός παρατήρησε ότι ο άνδρας άλλαξε ρούχα στην τουαλέτα του αεροσκάφους της Citilink λίγο πριν την αποβίβασή του και ειδοποίησε τις αρχές του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά την αποβίβαση.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο ταξιδιώτης είχε αγοράσει το αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα της συζύγου του και είχε μαζί του τα ταξιδιωτικά της έγγραφα όπως και το τεστ και την κάρτα εμβολιασμού της.

Όταν οδηγήθηκε από την αστυνομία για τεστ κορωνοϊού, βρέθηκε θετικός και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον του.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα