Πακέτα διακοπών "χωρίς κορωνοϊό" σε 3 ξενοδοχεία στην Αττάλεια

22 May 2020, 12:33 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Πακέτα διακοπών "χωρίς κορωνοϊό" σε 3 ξενοδοχεία στην Αττάλεια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πακέτα διακοπών "χωρίς κορωνοϊό" ξεκίνησαν να διατίθενται στην ολλανδική αγορά για τρία ξενοδοχεία στην Αττάλεια.

Οι πελάτες θα μεταφέρονται από την αεροπορική εταιρεία Corendon από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ στην Αττάλεια, αφού περάσουν από τεστ, που θα κοστίζει 50 ευρώ. Μόλις φτάσουν στην Αττάλεια, θα μεταφέρονται σε ένα από τα τρία ξενοδοχεία από εξειδικευμένο προσωπικό, που θα έχει περάσει και αυτό από τεστ, χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν που δεν έχει ελεγχθεί. 

«Οι διακοπές στις οποίες είναι απαραίτητη η απόσταση 1,5 μέτρου και η χρήση μάσκας δεν είναι καθόλου διακοπές», δήλωσε ο Steven van der Heijden, Διευθύνων Σύμβουλος της Corendon.

«Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ελεύθεροι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το παρέχουμε αυτό από τις 26 Ιουνίου», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η μόνη προϋπόθεση γι αυτά τα πακέτα διακοπών θα είναι να παραμείνουν στο χώρο του ξενοδοχείου τους καθόλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Τα τρία ξενοδοχεία θα παρέχουν ολοκληρωμένο πακέτο εστίασης και διασκέδασης, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να εξέλθουν από αυτά.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Corendon, ανάλογα πακέτα διακοπών θα προσφερθούν στην ολλανδική αγορά και σε ξενοδοχεία στην Ίμπιζα, το Curaçao και σε νησιά της Σαρδηνίας, 

 Διαβάστε επίσης

Η Τουρκία ανοίγει τον ιατρικό τουρισμό στις 20 Μαΐου από 31 χώρες (και από την Ελλάδα)

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα