Ταξιδιωτική σύσταση της Κίνας κατά των ΗΠΑ!

05 Jun 2019, 12:30 | ΚΟΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Ταξιδιωτική σύσταση της Κίνας κατά των ΗΠΑ!

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mείωση αναμένεται να παρουσιάσουν οι τουριστικές ροές από την Κίνα στις ΗΠΑ εξαιτίας δύο ταξιδιωτικών συστάσεων που εξέδωσε η Πεκίνο για ταξίδια στις ΗΠΑ.

Το υπουργείο Τουρισμού της Κίνας προειδοποιεί τους πολίτες για κινδύνους που αφορούν το έγκλημα, όπως ληστείες και ένοπλες μαζικές επιθέσεις, και συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να εκτιμήσουν πλήρως το ρίσκο και να ενημερωθούν περισσότερο για τις συνθήκες ασφαλείας με αφορμή πρόσφατα περιστατικά πυροβολησμών και ληστειών. 

Πέρυσι η Κίνα είχε εκδόσει ανάλογη ταξιδιωτική σύσταση, η οποία φέτος ενδέχεται να επηρεάσει τα επαγγελματικά και εκπαιδευτικά ταξίδια των Κινέζων.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας αναφέρει οτι η αστυνόμευση στις ΗΠΑ έχει επανειλημμένα χρησιμοποιήσει την πρόφαση ζητημάτων μετανάστευσης προκειμένου να προκαλεί προβλήματα στους Κινέζους πολίτες στις ΗΠΑ και σε όσους εργάζονται σε κινεζικούς οργανισμούς.

Καλεί τους φοιτητές να μην κάνουν αιτήσεις σε προγράμματα φοίτησης στις ΗΠΑ λόγω της μεγάλης αύξησης έκδοσης visa και των μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοσή τους.

Το κινεζικό υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει στους φοιτητές οτι χρειάζεται να προβούν σε μεγαλύτερη εκτίμηση του κινδύνου που συνεπάγονται οι σπουδές στο εξωτερικό και να προετοιμασθούν ανάλογα.

Ο εισερχόμενος τουρισμός από τη Κίνα μειώθηκε κατά 6% πέρυσι, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πτώση της τελευταίας 15ετίας, σε ένα περιβάλλον αυξανόμενου εμπορικού πολέμου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα